Du svarer på indlægget:
Daramy ser rigtig god ud, men han kommer simplethen ikke op før tidligst til sommer af logistiske grunde, der er 4 angriber foran ham og du er ikke i en position hvor du endnu skipper nogen af dem videre. Vejen til førsteholdet før nogen bliver solgt eller lejet ud, er meget lang. Jeg tror ikke man afskriver Kodro eller Wind endnu (det sidste ville også være idiotisk), mens at Pieros virker til at have en relativ stor stjerne hos ståle, som med rette holder på det han bidrager med.


Jeg skriver heller ikke Daramy skal spille fra start i Pokalen men vil være et fint alternativ såfremt man ikke stiller i stærkeste opstilling som jeg ikke håber man gør.

Wind er først lige på vej tilbage og Daramy er i god form, Kodro viser ikke det helt vilde, selvom det er sandsynligt han stiller fra start i pokalen, N´Doye håber jeg derimod får en pause. Jeg skriver heller ikke at Pieros skal sælges, men så mange offensive spillere har vi ikke, så det er vel ikke forkert at tænke eller håbe at Daramy kan få lidt spilletid i et par kampe. Jeg skrev heller ikke det var efter landskamppausen jeg håbede Daramy blev hevet ind omkring førsteholdet, men jeg synes har noget potentiale der gør det muligt for ham at komme ind omkring førsteholdet.

Det var dog ikke en længere debat omkring hvem der stiller til start i pokalen eller endnu en snak om vores angriber. Jeg roste såmænd bare Daramy og synes han viser gode takter og måske kunne få lidt spilletid, og der virkede pokalen oplagt selvom det er Midtjylland vi møder. Men det ender nok med stærkeste opstilling som i indikerer og så får i ret.
0