Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Rogosjin
et ved jeg ikke noget om, men det er da en noget mystisk karriere han har haft. Hvorfor var han pludselig tilknyttet en serie D klub for så at blive lånt ud til Røde Stjerne? Er det sådan noget lækkert italiensk skattesnyd eller sådan?


Der er intet som helst mystisk over Boakyes karriere.

Han var pludslig tilknyttet en serie D klub, fordi den serie B klub han spillede for gik fallit og blev tvangsnedrykket, hvorfor den selvsamme tilknytning stoppede og han skiftede til den serbiske liga.

De to år han spillede for dem, var det en Serie B klub, og Serie B er alt andet lige den liga han har spillet langt størstedelen af sin karriere i.
Someday, someday, someday, someday, someday, someday Leeds United
Skrevet af Schelden
Nej, det kan der være noget om, Matias.

Hans positionering i feltet er meget modsat de to nævnte. Han bryder sig ikke synderligt om bagerste stolpe, og har en tendens til tit at ville have den skråt, fladt tilbage i feltet.

Aab har, uden held, forsøgt at hente Kasper Kusk.

https://twitter.com/SSorgenfri/status/902499255004393473

Så bliver han nok ikke den kant, man ønsker at ofre, for at ligningen går op.
København.
Skrevet af Plankeværket
Dét er jeg sgu glad for. Så håber jeg snart Toutouhs eventyr i USA offentliggøres.
Skrevet af Matias
Men det fortæller også, at Kasper Kusk selv er moden til at prøve lykken et andet sted. Jeg tror ikke AaB bare har prøvet i blinde - de har vidst, at hvis buddet blev accepteret, ville han være villig til at skifte, det er jeg helt sikker på.
Skrevet af GammelBitterMand
Enten bygger han på defensivt eller også skal Ståle sadle lidt op med zonerne og ansvarsområderne. Eftersom ingen af delene formentlig sker, er et skifte det oplagte valg for Kusk - og det kan han selvfølgelig godt selv se.
Batman Close. London W12.
Skrevet af Plankeværket
Jeg kan godt se Kusk skifte, men ikke som den mest oplagte. Hvis nogen skal ud er det Amankwaa på lån eller Toutouh et eller andet sted hen.
Årsagen er, at Kusk faktisk er motiveret ligner det, og byder ind med langt mere end de to andre. Men byder Malmø, Rosenborg eller Zulte 2 millioner euro for Kusk - så sælger vi vel.
Skrevet af Huevon3
Schelden: "http://bit.ly/2wFxxrR

Ehh. Så hvor længe han mon så er ude? Og hvorfor har han spillet med den skade?

Desuden har man, hvis det passer, vidst, man skulle bruge en angriber mere i en hel måned."

Det kan vaere (som Santander selv tildels siger) at han er blevet "erklaeret" for langstidskadet for at undgaa at blive solgt. Han kunne maaske have spillet med skaden endnu. Santander har maaske ogsaa vist lidt utilfredshed med holdet for Staale.

En anden grund kan vaere for at undgaa, at han tager til Paraguay for at spille VM kval. De har 4 vigtige kampe endnu i dette efteraar, og Santander plejer ikke at komme helt fit tilbage til DK.
Skrevet af Nik0
I.f.t. FCK, er det jo i øvrigt henrivende logisk at de INTET har at søge i en konkurrence med Europas 24 eller 32, eller hvad der lige er tallet, bedste hold. I al fald ikke, hvis konkurrencen skal være optimal eller meningsfyldt. Og for os, der er neutrale, tror jeg at flertallet ville have foretrukket eksempelvis Roma, der røg ud mod Porto i kvalifikationen sidste år, fremfor FCK - og andre som dem - i gruppespillet. Naturligvis, fristes jeg til at skrive.


Jeg har sgu svært ved at tage en fodbolddiskussion seriøst, når den ene part ikke ved hvor mange der er med i CL.

Så har man sat folks forventninger lavt fra start.
Skrevet af Plankeværket
Søren Sorgenfri melder på Twitter det var kusk og ikke fck det sagde nej til AaB.
Skrevet af Matias
Hmm, ok. Forudsat det holder vand, fattes man næsten ord. Man har selv jagtet ham, velvidende, at han ikke har en typisk FCK-profil. Han bidrager med relativt mange mål og assists, på sin ikke-FCK-profilske måde, flere end så mange andre, som er bedre matchet i FCK, han kan endda hjælpe godt til, når offensiven er helt forkrampet, hele holdet mangler idé - og hvad sker der så, så vil man sælge ham.
Skrevet af Svoger
Det kan vel også være et spørgsmål om, at et salg af Toutouh i nuværende form ikke ligger i kortene, og at man gerne vil frigive lønkroner, ved at skaffe sig af med en kant. Og Kusk så er der man så mulighed for det.

Jeg er enig i, at Kusk er en god spiller at have, men det kunne vel være forklaringen.
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Skrevet af Nik0
Hvis Kusk bare havde et højreben, så kunne man se nemmere gennem fingre med de defensive mangler.

Det er det der afholder ham fra at kunne indgå i det klassiske 2-mod-2 spil FCK gerne vil praktisere på kanterne, hvor to mand kan true med indlægget, da det både kan komme tidligt og dybt efter en stikning/udfordring mod baglinjen.

I "det nye FCK" kan har dog have en nemmere vej til spilletid, da hans force må siges at være spil i de små rum. Så hvis man med Cornelius´ afgang vælger at gå mere bort fra at slå den blindt efter bagerste og i stedet skabe spil centralt, er Kusk og Falk nøglerne til at det skal lykkedes.
Skrevet af Talentet121
I en tid hvor holdet er tvunget til at spille på en "ikke-FCKsk" måde uden nogen targetman/men med stor fysik i front, ville det også være hovedløst at sælge en spiller som Kusk. Vi ser, at en spiller som f.eks. Pavlovic ofte søger ned i banen, for at spille 1-2 kombinationer eller vende med bolden, og en Pieros som tit løber i dybden. Vi kan ikke bare mase modstanderne på fysikken, eller høvle bolde ind i feltet til 3-4 hovedstødstærke spillere. Nu hvor Santander er skadet, er Pieros vel den eneste store trussel i luften i åbent spil. Toutouh har vist sig at være havnet i en "Claudimir-situation", og ligner helt sikkert en med trang til nye græsgange. Danny er ikke en mellemrumsspiller, og Thomsen har ikke været god.

Jeg håber inderligt, at Ståle vil prøve at gøre som i gamle dage og forsøge sig med en hængende angriber i front(en tør cliché efterhånden). Jeg synes virkelig det kunne være spændende, at se Falk, Verbic og Kusk spille på samme tid(Falk som 10´er). Jeg ved ikke, om Ståle har nok offensiv intelligens, til at kunne omstille sig til at spille på andre måde, men de 3 spillere ville i hvertfald give rigtig fine muligheder for at spille gennem kæderne. Samtidigt er Gregus og Zeca rigtig gode på bolden, og det ville give perfekte forudsætninger for at spille op gennem midten.

Jeg siger ikke at spillet skal omstilles fuldstændig, men der ville bare gøre holdet så meget mere uforudsigeligt, hvis man havde flere strenge at spille på, og ikke bare den sædvanlige med at høvle bolden op på en stor angriber, få bolden hurtigst muligt ud til vores backs og håbe på det bedste.

Skrevet af Schelden
Det generer mig voldsomt, at FCK har sagt ja til Aab. Som i helt ekstremt. Hvad tænker Ståle Solbakken på? Er han vitterligt den eneste, sammen med resten af teamet, der ikke kan se det åbenlyse problem i det nuværende FCK? Jeg fatter det ikke. Hvis vi endelig vælger at sælge ham, må der være nogle klubber udenfor Danmark, så vi slipper for, han kører røv i os.
København.
Skrevet af Imperator
Ved ikke hvordan i andre har det, men Kusk er efterhånden den eneste spiller på vores hold jeg har sympati for og som jeg ser frem til at se spille.
Hvis han var blevet solgt for peanuts til Aab, så tror jeg ikke engang jeg gad at se kampene i tv længere.

Det hold vi har lige nu er det FCK hold jeg har følt mig mindst investeret i af alle de hold vi har haft siden jeg begyndte at følge fck i sin tid.

For min skyld måtte man gerne sælge samtlige spillere på holdet (undtagen måske kusk, Boilesen og Olsen) samt Ståle, forfremme hele vores u19 hold og hente David Nielsen.
Vi ville formentligt stadig tabe mange kampe, men tilgengæld ville det være et spændende projekt at følge.

Det er så pinligt at se hvad vi har fået ud af alle de penge der er investeret i holdet, hvor lidt vi formår at udvikle os og hvor lidt format der bliver vist. Både fra spillerne og Ståle.
Én ting er at vi taber og spiller af helvede til med nogle røvsyge underpræsterende udlændinge, men når man så også bagefter skal høre Kvist og Ståle i perfide og pinlige nedtakts-interviews. Fuck hvor er det træls.
Nu snakkede vi om usexede øst-europæere tidligere i tråden, men er der nogen der er usexede så er det fandme Kvist og Ståle.

Dagens sure opstød.
Skrevet af quaz
Du ved jo ikke om FCK har sagt ja til AAB´s bud. Der er langt fra at indgå i forhandlinger til et reelt salg.
København
Skrevet af Schelden
Vi er i en svær periode. Skal man tro Mikkel Beckmann i Fodbold FM, så er vi færdige. Luk, sluk og smid nøglen væk. Jeg vil desuden fraråde enhver fra at tage den episode. Fuck, et sløjt panel. Men han har dog ret i, at det er en hård periode, vi er i, og som vi kommer til at gå ind i.

Med tanke på, at vi står i endnu et transferhelvede til vinter og sommer, så skal vi virkelig sætte vores lid til, at Ståle Solbakken og team er på forkant, og de rent faktisk rammer skiven den her gang. Der skal hentes et monstrum til angrebet, køres en ny højreback i stilling samt udpeges en afløser til målet. Som minimum. Den plan skulle være startet for tre måneder siden, og jeg håber virkelig, de har styr på det. Hvis ikke de har, så er det ikke kun én elendig sæson, vi skal være vidne til, men flere i træk.

@quaz

Jf. Søren Sorgenfri, så manglede kun underskiften fra Kasper Kusk, før han pludselig fortrød.

Nu siger lokalmediet så, at man også prøvede at lande Nicolaj Thomsen på leje.
København.
Skrevet af JKo
Vi er et sted mellem bekymring og desperation.

Og nogle hælder til, at I skylder lidt, ud fra en snigende mistanke om, at vi med Okore købte katten i sækken.
Bitre Nord
Skrevet af GammelBitterMand
Det er positivt al den stund at det må betyde, at Kusk har indset at han skal bygge på defensivt og selv tror på, han kan. Jeg tvivler på han deler jeres urealistiske forventninger om at Ståle pludselig skulle holde op med at stille skarpe krav til det defensive arbejde hos sine spillere.

Eller også har han fået nys om en mere spændende mulighed. Retur til AaB er i hvert fald noget af det mere usexede i hans position.
Batman Close. London W12.
Skrevet af Plankeværket
Det er simpelthen så deprimerende at vi var ved at sælge ham for 5 millioner. Jeg forstår det simpelthen ikke.
annonce
0