Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af nurgle
Har lige et spørgsmål jeg ikke kunne finde svar på.
Blev Damen løst fra sin kontrakt og kunne han evt. blive aktuelt til vinter?
Skrevet af Nik0
@Nurgle

Næppe, jeg ser ingen ide i, at FCK har ligaens fire dyreste angribere (+Pusic sæsonen ud) rendende i samme trup, da ingen af dem vil være tilfreds med at være fjerdevalg, ej heller Ståle, der vel skal have dem nogenlunde igang for at kunne sende videre med overskud(/minimeret tab)

Hvis der skal hentes en angriber skal andre ud. Forhåbentligt er Holse/Røjkjær/Wind de næste til at udfordre som fjerdeangriber - man kunne forestille sig at Santa ryger i en en-til-en handel, hvor vi får en ny førsteangriber ind til sommer, med mindre Pieros (eller Pavlo...) viser at de kan tage den plads europæisk.
Skrevet af quaz
N´Doye er stadig i Trabzonspor, og nej han bliver nok aldrig aktuel i FCK igen.
København
Skrevet af nurgle
Medmindre Santander skal skydes af til sommer og de indser at Pavlovic ikke fungerer.
Skrevet af Blastoid
Ståle forhørte sig angiveligt om Viktor Fischer. Jeg ved godt, at det er lidt en no-brainer i forhold til scouting, men det viser dog, at vi har ambitioner om at hente fra en interessant hylde!
\"Giv en mand et æg, og han er mæt for en dag - lær en mand at lægge æg.......!\"
Skrevet af Bløde babser
27 mand sigtet for balladen i Brøndby.
Hvis de bliver dømt kan der vel ikke være noget juridisk problem i FCK efterfølgende søger kompensation for de tab klubben har lidt?
Spørgsmålet er så om det er spild af tid. Det kan jo nemt være penge tumperne alligevel aldrig vil kunne betale. Så er det lige fedt.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Skrevet af Sir , moderator
"Ståle forhørte sig angiveligt om Viktor Fischer. "

Er det ham der hentydes til i artiklen fra i dag mon?
Dette er en signatur.
Skrevet af Slettet(072126190212)
Det er træls at komme ind langt inde i en diskussion, men jeg er helt enig med Mr123 (eller hvad brugernavnet nu lige er).

Med de spillere, vi har rendende rundt, som alle er landsholdsspillere, burde det kunne lade sig gøre at hive én af dem ud engang i mellem og erstatte ham med en u19 spiller, uden at lortet falder sammen. Det gør vi dog stort set aldrig. Det lyder umiddelbart som om, at der er noget i systemet, der ikke virker. Måske at spillerne ikke spiller op til deres fulde. Måske at de er begrænsede af en alt FOR stram organisation.

Det er søgt at stille mulighederne op så ekstremt som CL success ELLER ungdomsarbejde. Og det er decideret barnligt at sammenligne inddragelsen af et par enkelte ungdomsspillere med AaB og potentiel nedrykning (så slap af med retorikken, Bløde Babser!). Vores bedste spillere i sidste sæson er spillere, vi har kunne forme fra en ung alder; Delaney, Zanka, Corner. Måske er det ikke tilfældigt, at de bærende spillere kommer fra ungdomsafdelingen. Hvis vi var bedre til at indkorporere de unge spillere, kunne det være, vi kunne gøre det ENDNU bedre i CL. Det finder vi dog aldrig ud af. For hver gang, der kommer en åbning for et talent, bliver der hentet fyldspillere ind udefra.

EDIT:

Og så mener jeg desuden også, vi skal blive bedre til at tilpasse spillestilen efter modstanderen. Ellers bliver der aldrig plads til typer som Kusk. Og fodbold er trods alt i underholdningsbranchen.
FCK by heart. AGF by relocation.
Skrevet af Bløde babser
Med de spillere, vi har rendende rundt, som alle er landsholdsspillere, burde det kunne lade sig gøre at hive én af dem ud engang i mellem og erstatte ham med en u19 spiller, uden at lortet falder sammen.


Det tror jeg ikke der er nogen der er uenige i. Flere af os har skrevet nogenlunde det samme i denne debat. Ham du er enig med går bare rimeligt meget længere end det. Det er der uenigheden opstår.

Og det er decideret barnligt at sammenligne inddragelsen af et par enkelte ungdomsspillere med AaB og potentiel nedrykning (så slap af med retorikken, Bløde Babser!).


Hvor har jeg da skrevet noget som helst om det?
Vil da gerne vide det nu hvor du optrappe retorikken.

Og så mener jeg desuden også, vi skal blive bedre til at tilpasse spillestilen efter modstanderen. Ellers bliver der aldrig plads til typer som Kusk. Og fodbold er trods alt i underholdningsbranchen.


Er du parat til at ofre Europæisk succes (med dertil hørende indtægter) og måske endda mesterskaber for det?
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Skrevet af Gatto
"Ståle forhørte sig angiveligt om Viktor Fischer. "

Er det ham der hentydes til i artiklen fra i dag mon?Nej,Viktor Fischer var inden Santander blev skadet, "klasseangriberen" skulle være en erstatning for Santander.
Skrevet af Slettet(072126190212)
Okay, det var Repos, der kom med AaB sammenligningen, som, jeg mener, er meget søgt. Det er som om flere folk herinde ikke forstår en sammenligning. At vi skal gøre mere som Ajax, betyder ikke, at vi SKAL blive Ajax.

Der var dog følgende kommentar, som var meget nedladende og ukonstruktiv:

Hvorfor svarer du ikke bare på spørgsmålet i stedet for det der ubrugeligt pjat?
Du foregiver at ville have en debat og ikke bare komme med negativ fuldemandssnak.
Så lad os se det.


Og ja, jeg ville gerne ofre noget europæisk succes for fodbold, der er interessant at se på. HUSK NU LIGE AT LÆSE MIN SÆTNING TIL ENDE. Min pointe er dog netop, at jeg ikke mener, man ikke behøver gå på kompromis med en europæiske succes ved at være tilpasningsdygtig. Jeg vil mene, man kan få mere succes.
FCK by heart. AGF by relocation.
Skrevet af Bløde babser
Der var dog følgende kommentar, som var meget nedladende og ukonstruktiv:


Det ukonstruktive lå nu i hans gentagende svaren udenom med dumsmarte bemærkninger. Selvfølgelig var det på sin plads at slå fast at nu skulle der strammes op og ikke afspores på den måde.

Min pointe er dog netop, at jeg ikke mener, man ikke behøver gå på kompromis med en europæiske succes ved at være tilpasningsdygtig. Jeg vil mene, man kan få mere succes.


Og det er en ret nem, gratis og ret ukonstruktiv (nu vi er ved det) påstand at man både vil blæse og have mel i munden.
Hvis det skal tages seriøst er man ganske simpelt ned til at forholde sig konkret til de rationelle argumenter der er blevet givet, for man ikke bare kan tage det bedste fra to verdener som man lyster.
Så gør du ikke det?
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Skrevet af quaz
Jeg læser også dagens artikel som at Ståle er blevet tilbudt en angriber en hylde eller to højere end man normalt handler som følge af Santanders skade. Pierre-Michel Lasogga er blevet nævnt andetsteds, hvilket faktisk ville give ok mening, da han først skiftede meget sent i vinduet, og han i statur minder meget om Santander. Derudover, så er Kolbeinn Sigthorsson også et godt bud, da han er røget af holdet i Nantes.

Jeg tror ikke på Richmond Boakye, da det lyder mere til at være en angriber, som er kommet i overskud i sin klub. Hvorfor ville Røde Stjerne til sidst i vinduet pludseligt sælge deres bedste spiller, som de netop har købt?
København
Skrevet af repos
Og det er decideret barnligt at sammenligne inddragelsen af et par enkelte ungdomsspillere med AaB og potentiel nedrykning

Du missede tydeligvis pointen, som var at et større sats på egne talenter nødvendigvis medfører nedgangsperioder, hvilket vi ikke har råd til.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Slettet(351856201103)
Plankeværket: Jeg er sådan set meget enig i det du skriver. Men man kan altså skifte system på mange måder. I kampe hvor man er stor favorit behøver man ikke nødvendigvis køre med to gange kummefryser i front, men istedet kunne man køre med en 10´er, og løse nogle af de offensive spillere fra nogle af de defensive opgaver. Man kunne lade 6´eren gå fra at være mere en playmaker fremfor bølgebryder osv. Selve filosofien med at kanterne trækker ind i banen og backs kommer frem kan sagtens være den samme. Det er istedet et spørgsmål om løbemønstre og en tilvænning til tempo, der også kan blive en fordel mod bedre modstandere.
Istedet man så køber en dyr udlænding til 18-20 millioner, der alligevel skal bruge et års tid på at lære systemet, så har man næste bølge af spillere klar i kulissen.

Babser: Jeg mener ikke det er et skifte man skal lave nu og her. Det er naturligvis en proces der tager tid, og som skal være en del af klubbens kultur.
Jeg snakker iøvrigt ikke om, at man skal skifte selve taktikken radikalt. Det er et spørgsmål om at spille lidt mere frit og med lidt mere risiko i nogle kampe. Ikke at man skal til at spille 4-3-3 og angribe helt anderledes end man træner til hverdag.

hvis spillerne ikke har en fremtid på førsteholdet, så skal de heller ikke have spilletid.


Hvordan vil du lige præcis vurdere dette, hvis ikke de får kampe på førsteholdet? Der er selvfølgelig træning, men der er også milevidt til forskel på træning og kampe. Det bliver sådan en selvopfyldende profeti. Der findes utallige eksempler på spillere der ikke virker som de største talenter, men alligevel ender med at overhale jævnaldrende konkurrenter indenom og bliver profiler.

Babser:
Er du parat til at ofre Europæisk succes (med dertil hørende indtægter) og måske endda mesterskaber for det?


Det er her jeg mener du enten misforstår hvad jeg skriver, eller at du opsætter en helt forfejlet præmis. Jeg skriver ikke at man skal fylde holdet op med U19 spillere, eller begynde at eksperimentere i sidste kval kamp til ChL, men at man over sæsonen skal være bedre til at spille mere frit mod inferiøere modstandere, som FCK altså møder rigeligt af på en sæson.
I takt med at de så får den spilletid, så vil de også være bedre rustet til de store kampe uden det betyder man skal ud i en masse krumspring for at undgå at bruge helt grønne spillere.

Du missede tydeligvis pointen, som var at et større sats på egne talenter nødvendigvis medfører nedgangsperioder, hvilket vi ikke har råd til.


Der er dog en ret stor forskel på FCK og AaB, nemlig at hos AaB skete det af nød og flere af spillerne skulle ind og tage nøgleroller nærmest fra dag 1. Det er ikke det jeg skriver skal ske. Jeg skriver at når FCK, som både du og Babser også nævner, har landsholdsspillere på samtlige pladser, så må det være muligt at benytte sig af en ung spiller eller to i visse kampe, uden at korthuset falder sammen. Spillere købt i den prisklasse FCK køber ind på, skal altså være gode nok til at kompensere for den slags.
Native American Soar like an eagle, sit like a pelican Don’t call us Indians We're more like West Eurasians crossed with Siberians
Skrevet af Nik0
Og så mener jeg desuden også, vi skal blive bedre til at tilpasse spillestilen efter modstanderen. Ellers bliver der aldrig plads til typer som Kusk. Og fodbold er trods alt i underholdningsbranchen.


Jovist, Ståle afviger sjældent fra en 4-4-2 (selvom han har eksperimenteret med 3-5-2 og 3-4-1-2 når der skulle jagtes et resultat i løbet af kampene.)
Men der er en del sofa-fans her der mener,at ståle er helt rigid og slet ikke ændrer i noget, hvilket er decideret løgn.

Som beskrevet i tidligere indlæg, hvis du med en smule trænerviden analyserer spillestilen fra denne sæson sammenlignet med sidste, vil du kunne se mange ændringer i spillestilen, selvom det er med den klassiske 4-4-2 og zone/blokforsvar.
Der er markante ændringer i hvornår man går fra opbygningsspil til angrebsspil. Man satser i meget mindre grad på at isolere kant og back i 2-mod-2 situationer for at smække et højt indlæg til bagerste. Om det er af nød eller lyst kan diskuteres.

Opstilling != Spillestil, hvilket mange misforstår - der er uendeligt mange måder at spille på i en 4-4-2 ligesom der er masser forskellige typer af 4-3-3, jeg tror de færreste vil mene at landsholdet og Barca spiller på samme måde, på trods af samme numeriske opstilling.

Ståle har lavet ændringer og tilpasset spillet til de angribere og kanter der er, særligt når vi har bolden. (Se fx tiden med Ailton, Santin etc.)
Vi har også haft mange forskellige spillertyper på kanterne. Både dem der er limet til sidelinjen og første forlader den, når de har bolden og udfordrer backs, når de er oppe ved feltet med en back i overlap, og Kusk/Atiba -typerne, der ofter spillede meget mere centralt tidligt i angrebene/opspillet.
Generelt har vores presspil virket så dårligt at jeg ikke skal kunne sige om der er lavet ændringer der - Gregus og Pavlo er håbløse til at presse og der er ikke meget hjælp fra en langsom Kvist der heller ikke ligefrem har bidraget som leder og hjulpet med at gøre dem mere sikre i den del af spillet.

At vi så i de sidste par år har haft to af ligaens bedste boksspillere nærmest i forlængelse af hinanden (DameN og Corner) har selvfølgelig afspejlet sig i spillestilen.
Skrevet af repos
Så er der igen europæisk aften. Forhåbentlig holder Ståle fast i opstillingen fra weekendens kamp, men fornemmelsen siger mig, at Boilesen smides ind centralt. Dermed ofres Vavro eller Lüftner. Formentlig førstnævnte. Jeg så dog hellere Boilesen bliver kørt ind på venstre back, selv om første halvleg mod FCM ikke var god.

Og så kommer Ankersen selvfølgelig ind på sin vante plads.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Plankeværket
Jeg håber også på kun en udskiftning. Ind med Ankersen. Så kan Bengtsson, Thomsen, Gregus, Kusk og måske Pusic spille fra start mod Helsingør. Vavro og Luftner bør fandme kunne klare det.

Det bliver fucking spændende. Stik mig 20.000 tilskuere, mindst et point og en løfterig indsats.
Skrevet af Schelden
Det bliver spændende, og det er dem, vi skal kæmpe om førstepladsen med. Desværre tror jeg ikke der bliver meget kamp om det. Det et rigtig stærkt hold, de har, og jeg tror på dem som 1er.

Denis Vavro og Michael Lüftner skal bare spille sammen. Ikke kun fordi, at det er der, fremtiden ligger, men også fordi vi skal have gang i Nicolai Boilesen på den venstreback. Han havde en ringe kamp på pladsen mod FCM, men det skal lykkedes med ham derude.
København.
Skrevet af peanuts
1 point vil være fint som udgangspunkt det er mod Zlin og Sheriff at vi skal hente point nok til at gå videre som nummer 2 fra puljen, og så håbe at russerne gør rent bord i deres sidste 5 kampe
“Before you diagnose yourself with depression or low self-esteem, first make sure that you are not, in fact, just surrounded by assholes.” ― William Gibson 12-8
annonce
0