Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af DameNdoye2.0
Med tanke på de beløb, de blev solgt for, så håber jeg at det er 20%
Skrevet af BlueAndWhite
Standard er vist 15%?
Skrevet af Svoger
Hvem har udstukket den standard?
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Skrevet af Din ægte far
Sikkert Standard Liege
Skrevet af elendil
Haha!
fck-medløber.
Skrevet af ptr
€10 mill bud på Højlund fra Brugge + Rygter om flere klubber fra Serie A.
Skrevet af Flæske
Replik til de mere overordnede/langsigtede indlæg tidligere. På lange stræk synes jeg, at FCK har fat i det rigtige med satsningen på de nordiske talenter og styrkelsen af ungdommen. Ligeledes er der stigende tilskuertal og hype omkring klubben. Megatrends er altså positive, og mht. førstnævnte er det måske her, at man kan bevare/udvikle konkurrencedygtighed ift. de europæiske konkurrenter, som Ståle yndede at tale om. De ligger jo heller ikke just på den lade side. Men FCK lader til at have skabt sig en særlig aura i Skandinavien, der lokker unge, håbefulde til, og her er man måske bedre stillet end de vesteuropæiske rivaler, der selv har endnu tungere konkurrenter tæt på hjem.
Derfor handler det (som altid) om kvaliteten på sportsdirektørkontoret og træningsbanen. Selvom Thorups meritter er fine, fremstår han ikke som en vindertype, og holdet er ikke godt nok kalibreret. Det kan enhver se. Farvel til ham når man er slået ud af Trabzonspor?
PC har mere pondus, men juryen voterer stadig. Måske ville han have godt af en cheftræner - og måske en chef (i dag William Kvist) - der giver lidt mere modspil a la "Nej, vi behøver ikke en 8. kantspiller". I forlængelse af det: William Kvist. Hvad er hans rolle egentlig? Skal han ud af butikken, skal han være sportsdirektør? Det har ikke nødvendigvis stor betydning, men det kan heller ikke udelukkes, at hans rolle og beføjelser skaber usikkerhed internt i organsationen.

Alt i alt tænker jeg egentlig, at det ser godt ud for FCK.

En dark horse er spørgsmålet om ejerskabet og strukturen i selskabet, men lad det nu ligge.
Skrevet af Nandeyanen
Brøndbys CV som eksperterne taler om at være Danmarks bedste Sportsdirektør er også kommet i klemme og nu er eksperterne ved at blive mere hårde. Specielt på indkøbspolitikken. FC Midtjyllands Sushi Svend er også i den grad kommet i skudzonen.

Min pointe er at jeg ikke tror man kan finde end bedre Sportsdirektør end PC i Skandinavien og hvis der er nogle er det ikke den store opgradering. Det er svært at komme på navne med personer der har handlet i FCKs budgetter.

Det er også PCs svaghed. At handle med så mange penge. Men jeg tror det er en rolle han vokser sig ind i.
Jeg tror ikke vi ser ´´AGF´´ indkøb i denne sommer som vi har set sidste 2 vinduer.

Jeg tror ikke han køber en angriber til €1 eller €2m. Han har nok indset det skal skejsere til for at få sikker kvalitet ind.
Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af Diogenes
"Brøndbys CV som eksperterne taler om at være Danmarks bedste Sportsdirektør er også kommet i klemme og nu er eksperterne ved at blive mere hårde. Specielt på indkøbspolitikken. FC Midtjyllands Sushi Svend er også i den grad kommet i skudzonen."

"eksperterne," altsaa Kenneth Emil Petersen og de andre fra Viasat?
Skrevet af BlueAndWhite
Daramy og Amoo med i truppen i dag.
Skrevet af ptr
Stadig ingen Roony. Hørte andellerej fra BT hvor det nævnes at Roony muligvis har forlænget.

Hvis det passer at Amoo har været super super god i preseason og til træning i denne uge som også nævnes af var det BT eller kvart i bold, så er det noget af en ændring med fart på kanterne man kan stille med, med Daramy + Amoo på hver deres side. Vil ændre dynamikken fuldstændig og også komme en Babacar til gode.

Noget helt andet, hvad sker der for det er umuligt at købe trøjer på den officiele fanshop, er det mig der er blind eller er alt udsolgt? Gad godt have et par med før jeg rejser her om en 1-2 uger(kommer først hjem til December).
Skrevet af dickos
Der forhandles med Roony lige nu. Men han forlanger en for høj løn, samt en frikøbsklausul som PC ikke vil gå med til.

Mht trøjerne, så har FCK, som alt andet, leveringsvanskeligheder. Udebane trøjen har de i XL, hjemmebanen er udsolgt.

Ved ikke om unisport måske har den?
Skrevet af Byens 12 mand
Der har været bøvl med leverandørerne - ligesom i alle andre brancher. Fck har dog lige meddelt, at de har modtaget en ny leverance, så man kan erhverve sig den nye hjemmebanetrøje i dag i shoppen
Skrevet af Ælkjaer
Flæske, gode pointer vedr. den langsigtede strategi, som jeg er enig nok i til at jeg ikke gider at kommentere dem yderligere. Så for at svare på dine spørgsmål, hvis de paure resultater i superligaen fortsætter, samtidig med at vi bliver rundbarberet af de tyrkiske mestre, er det, som udgangspunkt, fint med mig hvis Thorup ofres.
Kvist kan betegnes som almindeligt bestyrelsesmedlem i pse a/s. Og der er så vidt jeg ved ingen usikkerhed om hans rolle og beføjelser. Eftersom vi har med et aktieselskab at gøre, er der klare retningslinjer at følge. Så hvis der er noget vigtigt i forhold til hans virke, bør det kunne læses i årsrepporten.
Mit håb er at der ingen planer er for at Kvist skal være sportsdirektør, på anden måde end vi så sidst, som en overgangsfigur, hvis PC skulle ryge.
Mit bud er dog at PC har noget længere snor end Thorup, og at bestyrelsen håber på prinsen på den hvide hest kommer ridende, med en kæmpe pose penge, klarhed og indsigt,når de er klar om et års tid.

Skrevet af DameNdoye2.0
—————Kalle————
Diks-Vavro-Khocolava-VK
—————-Zeca————
———-Falk—-Haraldsson
-Claesson-Biel-Daramy—

Eller Boile istedet for Khoco og Lerager istedet for Zeca men hvis boile stadig er lidt skadet, så håber jeg det bliver afprøvet. Isak kan måske også bruges istedet for Haraldsson
Skrevet af Mr. H
En god kilde bekræfter at Daramy starter inde. Nok Ikke den største overraskelse.
Hafnia
Skrevet af Nandeyanen
Genk prøvede til det sidste at få solgt Dessers til FCK, men det lyder ikke til FCK var med på ideen.

Årsagen er at de €6.5m til Genk fra Cremonse er i form af alle mulige bonusser. Overlevelse i ligaen osv. De ville hellere have beløbet kontant.

Det undrede mig også at en oprykker klub kunne bruge så mange penge på en spiller. Men nu giver det mening at pengene er i form af alle mulige bonusser.
Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af DameNdoye2.0
Og så blev det bekræftet at Boile er skadet.
Skrevet af K.I.B 2.0
Hvis den trup i dag ikke smadre bif 3/4-0 så er der jo noget helt galt.
Skrevet af Amager213
Er forhindret i at se kampen, men føj en stærk opstilling.

Rigtig glad for at Thorup starter med Diks og VK. Håber de lykkes. Khoco fortjente også en start, bare ærgeligt det kommer på baggrund af en Boilese skade.

God kamp til alle københavnere!
F.C. København
annonce
0