Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af kasperiano
Nu er der efterhånden gået to dage, hvor det har været muligt at sunde sig oven på det rædderlige resultat i fredags. Vi har et kæmpe problem, der SKAL løses, men jeg frygter Thoruo og PC jagter noget andet.

Vi har det helt umuligt svært mod de hold, der formår at være godt strukturede, lukker af centralt og allerede har et resultat ved 0-0, som de er tilfredse med. Vores spil er lagt op på småspil med forholdsvis små spillere, der taber alle deres dueller fysisk.

1. Det går ufatteligt langsomt i alle faserne af spillet, fordi vi triller, triller og triller bolden rundt, men det kræver ufatteligt mange succesfulde afleveringer, førstegangsberøring mv. for, at det ender i en chance. Særligt, når modstanderholdet 99 ud af 100 gange når at blive fuldstændig organiseret. Når vi erobrer bolden på egen banehalvdel har vi brug for, at vi kan springe et led over og bringe bolden direkte op til en stor 9’er og én, der kan tage nedfaldet - gerne Biel. På den måde kan kanterne modtage bolden retvendt og angribe mod et uorganiseret forsvar og få 9’eren og Biel med igen. Det har tidligere været en rolle, der har været fornemt udført af Corner, Santander, Wind m.fl. Vi mangler en stor 9’er, der kan modstå trykket fra en CB i ryggen.


2. Når det ikke er til stede i truppen på nuværende tidspunkt, så bliver det trille, trille, trille mod et organiseret forsvar. Det er svært ved 0-0, og kommer vi bagud, så er løbet kørt. Vi har ikke formået at vende en kamp i Superligaen, hvor vi har været bagud, i halvandet år. Når vi så har leget trille, trille, trille og bolden kommer ud på en af kanterne, så kan vi starte forfra med at vende bolden ind mod midten, fordi vi er komplet ufarlige i boksen. Vi mangler en stor 9’er i boksen, når spillet er etableret.

3. Vi kan måske, som en bonus, undgå personlige fejl i forsvaret/centralt, hvis de har muligheden for at slå bolden langt på en stor fyr, når de føler presset.

Vi kan givetvis klare os på individuel klasse, når nu Daramy er kommet til - såfremt han ikke er skadet. Men vi SKAL have en 9’er, og gerne to, der har det her i sit spil. For mig må PC og Thorup gerne droppe jagten på en allrounder, der både kan løbe dybt, tage bolden ned og alle de andre kompetencer. Vi skal have én, der har størrelsen, fysikken og teknikken til at pille en høj bold ned og bringe den videre. Koste, hvad det vil.
Skrevet af peanuts(s)
Suuuuk og tænk sig hvis det rent faktisk var muligt at hente Corner fra Parma
Skrevet af armand
jeg er slet ikke enig i taket med 9´er og lange bolde når vi er pressede.

det er old school kick and rush det der. jeg er ikke fan.

det ville være slingrekurs og bare rykke tilbage til noget vi har investeret alt i at slippe af med. hvad skal vi med 2 store 9´ere i superligaen mod horsens,

indkøb og spillet gennem ungdomsrækkerne og op peger også en anden retning. de typer der bliver fravalgt.

men der er noget med konceptet der skal defineres færdigt. selv la masia da det var rigtig godt havde huller i akademiet hvor man er NØDT til at investere i klasse udefra fordi man måske har det meste selv men bare ikke kan producere venstrebacks.
vi har noget med at der er alt alt for mange der som du siger har deres kompetence i de samme rum, der uden fysisk power eller decideret topfort søger ind i det relationelle spil foran mål.

det er genetisk betonet også og i øvrigt tager du ikke bare isak johannesen, selv hvis han var rimeligvis hurtig, og omskoler ham til at spille som daramy i hans alder når alt han har øvet siden barnsben er noget andet.

så nytter det bare ikke at man får en fantastisk mulighed for at signe lige præcis ham (som case) fordi han ser sig selv i fck hellere end chelsea og barcelona, hvis det er det vi har kanonen i forvejen og det vi mangler er 2-3 af den modsatte profil, på samme position.

så må man måske også gå lidt på kompromis med den skandinaviske profil. det er ikke fordi der ikke findes en rommedahl med lyst hår og fregner men der er betydeligt flere bolanos i sydamerika eller nordafrika, end der er heroppe.

hvem der definerer strategien og indkøb på de niveauer ved jeg ikke og i forhold til for 5 år siden kan jeg bare konstatere vi er kommet rigtig langt. men der er også noget vej endnu.

en eller anden rød tråd. vi spiller sådan her. det melder vi ud. vi skal bruge et mix af DE her profiler. spiller vi slet ikke med en kropstung stor 9´er så skal sådan en sælgels fra relativt tidligt uanset hvor god han er og geninvesteres i de rigtige profiler.

det nemmeste ville self være vi brugte vores betydelige økonomiske muskler til at løse de problemer når de er akutte men det er åbenbart overhovedet ikke nemt?!
når vi nu har et fantastsisk akademi efterhånden som thorup dygtigt har opfundet løsninger fra hidtil. så er det bare pisse ærgerligt at man ikke har blandet bolcherne bedre.
https://worldsoccertalk.com/wp-content/uploads/2017/12/arsenal-spurs.jpg og fuck det anonyme trolleri, jeg hedder rolf ståltråd på facebook.
Skrevet af Nandeyanen
Cornelius træner jo ikke i Trabzonspor. Det har han selv fortalt til Copenhagen Sundays. Han lider af kroniske muskelskader. Han er kun i styrkerummet og det har hjulpet ham med at holde sig skadesfri.

Det tror jeg sgu ikke man havde fundet på at gøre hvis han havde taget til FCK fra Parma. Havde han taget til FCK havde han sgu nok været skadet nu.

Tyrkerne har jo den fordel at de er vant til spillere der er oppe i årene og får skader hele tiden. Så de er eksperter på at dosere træning til deres spillere.
Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af kasperiano
Det er slet ikke ment som, at vi skal spille old School kick and rush. Men vi må simpelthen have muligheden for at gøre det simple. Modstanderne, der heroppe nordpå er robuste og forsvarerne godt organiserede, har alt for nemt ved at lukke os ned, som det er nu.

Den store 9’er skal ikke være der kun for at spille på ham. Han skal være der, fordi det giver pladsen til de fremragende talenter, der netop udklækkes på vores ungdomshold.

Jeg kan ikke huske, hvem der sagde det under kommenteringen af en af ugens kampe, men der er ikke en runde i Holland, hvor der ikke er en 6-0 eller 7-0 sejr. Uanset, hvor store favoritter de andre er, eller hvad der står, så skal der spilles fodbold. Sådan er det ikke i Danmark, og vi skal kunne spille simpelt mod de hold, der er godt organiseret og mestre i at forsvare et resultat.

Edit: Det var i Offside i mandags, at det med Holland blev nævnt.
Skrevet af armand
og fuck i helvede hvor har jeg læst dit indlæg matias mange gange nu hvor du snakker om dame håndbold, fordi det er side 1 i det herrens år 1996 eller sådan noget :)

det er lige før man skulle lave en arsenal (gud forbyde det) og repos starter en ny tråd? man kan jo altid finde den gamle tænker jeg.
https://worldsoccertalk.com/wp-content/uploads/2017/12/arsenal-spurs.jpg og fuck det anonyme trolleri, jeg hedder rolf ståltråd på facebook.
Skrevet af MUSSEN
Jeg er enig med Diogenes jeg synes det er for tidligt at fyre Thorup.

Superligaen er efter min mening det afgørende for om han bliver fyret.
Vi er stadigvæk favoritter og selv om vi ligger virkeligt dårligt på 8. pladsen og 7. point fra FCN så er vi mindst a point med de formentligt to største konkurrenter FCM og BIF. Det gik bedre i slutspillet i foråret end det gør lige nu, derfor er jeg også overbevist om vi nok skal komme efter det. Hvis vi ikke er i nærheden af førstepladsen og spillet er blevet markant bedre ved vinterpausen bør det nok overvejes.
Men selv her synes jeg pilen peger mere på PC end Thorup.

Først har vi dog i overmorgen en meget vigtigt kamp. Med den form vi er i frygter jeg dog et nederlag.
Skrevet af K.I.B 2.0
Cornelius træner jo ikke i Trabzonspor. Det har han selv fortalt til Copenhagen Sundays. Han lider af kroniske muskelskader. Han er kun i styrkerummet og det har hjulpet ham med at holde sig skadesfri.

Det tror jeg sgu ikke man havde fundet på at gøre hvis han havde taget til FCK fra Parma. Havde han taget til FCK havde han sgu nok været skadet nu.


Damen trænede heller ikke i FCK. Mon ikke man kunne have fundet samme løsning til Corner.
Skrevet af Autogenereret Brugernavn 13
Vi skal bare have flere spillere, der er dygtige på bolden og er kloge nok på bolden. Det er klart, at det bliver svært at nedbryde hold, hvis vores backs ikke er dygtige nok til at sætte spillet, for det er der, modstanderne oftest tvinger bolden hen. Det gør man også i seriebold. Så må man jo gøre noget andet for at få andre spillere på bolden end Kristiansen, Jelert, Diks eller Ankersen.

Træk Falk ud på siden af vores centerbacks, træk kanterne længere ned og bredt eller noget tredje. Man kan få backs til at løbe ind centralt og gøre plads til andre på siderne til at modtage bolden og fordele spillet.
Skrevet af Les Deux
Thorup og co. Kan i en kamp se alt hvad FCK er. Fantastisk top niveau, horribelt bundniveau.

Centralt fylder Lerager og Falk alt for lidt defensivt og er særligt meget nemme og spille igennem eller udenom. De kan så noget andet, men defensivt, er det et problem.

Dertil er vi uden spillere som Daramy, alt for langsomme i spillet vertikalt og alt for nemme for modstanderen at gå højt på.

Vores modstandere har set det, hvorfor man undres over hvor vores Trænerstab ikke har et bedre modtræk end det vi ser.

https://m.youtube.com/watch?time_continue=506&v=LBp82UrsTIM&feature=emb_logo

Jeg er egentlig glad for den retningen som FCK har taget i forhold til talentarbejdet og
Opkøb af unge talenter. Men det er jo ikke noget vi bare er verdensmester i fra dag et. Kunsten er at kunne levere resulter, samtidig med at man udvikler koncept og spillere og det forventer jeg de ansvarlige kan
“The ball is round, the game lasts ninety minutes, and everything else is just theory.”
Skrevet af Nandeyanen
Man bør overveje at spille Isak Johannesson på midtbanen i stedet for enten Falk eller Lerager.

Bundniveauet er bare højere hos islændingene. De løber og tonser rundt konstant. De lugter blod, de drømmer om de største klubber.

Det var vel også Haraldsson og Isak der afgjorte mesterskabet og holdte hovederne kolde i slutspillet sidste sæson hvor vi også var inde i en modgang.
Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af armand
er johannesson bedre defensivt end falk og lerager?
https://worldsoccertalk.com/wp-content/uploads/2017/12/arsenal-spurs.jpg og fuck det anonyme trolleri, jeg hedder rolf ståltråd på facebook.
Skrevet af Nandeyanen
Defensivt nej. De er omtrent lige gode defensivt på hver sin måde.

Men angående løbepensum, så er Isak Johannesson den der har mest af alle 3.

De to i vores klub der løber mest er Haraldsson med gennemsnitligt 12.5km per kamp og Isak Johannesson ligger på 12km per kamp.

Lerager ligger på lige over 10km og Zeca ligger på lige under 10km. Jeg har taget stats fra sidste sæson.

Jeg ved ikke hvor stor løbepensum har af betydning. Jeg ved at Ståle gik meget op i det og så synes jeg selv det virker meget hvis en spiller kan løbe mere end 2km på en kamp mod en spiller der spiller samme position.

Når jeg ser Viborgs og Randers mål og kan se spillere lunte tilbage når modstanderne får omstillinger så bliver jeg sgu lidt sur. Det er ikke kun kritik møntet på Lerager. Vi ser det også hos Ankersen osv. Det er som om at der er en tankegang på holdet at man ikke behøver at investere i løbet tilbage for forsvaret har sikkert styr på det.....

Så kan jeg sgu bedre lige islændingene der bare tonser der ud af. Også selvom de har dårlige kampe. Så gør det sgu mig glad at de løber for holdet.

Stage var en ægte boks til boks spiller og kunne tage løbet direkte ind i modstanderens boks. Det synes jeg også Isak kan. Men jeg ser det sjældent fra Falk, Zeca og Lerager.


Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af Diogenes
@peanuts

Det er da muligt at du stadig ser FCK som favorit til mesterskabet, men det hele sejler jo, PC render rundt og snakker om spillere på en hylde ikke set før, på banen er der ingen der tager ansvar, og Thorup ligner en træner det ikke aner hvordan han skal blande sine kort.


Det er kun mig der ser det saadan, det er faktum at FCK *er* favoritter blandt dem som beskaeftiger sig med at beregne sandsynligheden for hvem de kommende danske mestre bliver som deres erhverv.

Det er saa rigtigt at tingene sejler i FCK, men har du set hvordan det staar til paa heden? Det tog koerer heller ikke ligefrem paa skinner, tingene skal jo ses i det perspektiv hvor man sammeligner konkurrenterne.
Skrevet af Blastoid
Efter god betænkningstid efter i fredags er det, jeg studser mest over, hvad Thorup siger efter kampen. Og det er for mig at se vildt bekymrende. Han siger, at han havde håbet, at der var en af spillerne på banen, der ville være den, der sagde: Følg mig.

Det kan være, at han er en sløj kommunikatør (og ja, det mener jeg, at han er), men HÅBER. Det er absurd problematisk, hvis den slags bliver efterladt til forhåbninger. Hvis ikke, at den del er helt tydelig i truppen, og man ved, at man har en type, der kan og gør det, så er det sgu da med at få det købt. Det skal ikke være noget, vi håber på, men noget, hvor vi ikke er i tvivl om, hvem holdet samler sig om. Det skriger til himlen.
\"Giv en mand et æg, og han er mæt for en dag - lær en mand at lægge æg.......!\"
Skrevet af MUSSEN
CL vil give mere en 200 mio. garanteret og mulighed for ekstra beløb ved uafgjort/sejr, så realistisk op mod 250 mio. hvis vi kommer i CL, det viser meget godt hvor vigtige kampen i morgen og næste onsdag er.

"Startpenge i gruppespillet: 117,3 mio. kr.
Koefficient-bonus*: 34,1 mio. kr.
Market puljen**: 25 mio. kr.
Garanterede indtægter: 176,4 mio. kr.
Hertil kommer anslåede entre-indtægter: 32.000 billetter a 350 kr. i tre gruppekampe: 33,6 mio. kr.
Samlede indtægter i niveauet: 210 mio. kr.

Hver sejr i gruppespillet udløser: 21 mio. kr.
Hver uafgjort kamp i gruppespillet udløser: 7 mio. kr.
Kvalifikation videre fra gruppespillet udløser: 72 mio. kr."
Skrevet af Matias
Jeg anser også (stadig) FCK for at være favorit til at nuppe guld i denne sæson. Ikke fordi vi er gode, for det er vi selvsagt ikke, men fordi vi, trods alt, har det største potentiale af det meget begrænsede felt af konkurrenter til DM-titlen (os og FCM). Finder FCM melodien - væsentligt før os, that is - kan min holdning ændres, men Silkeborg, Viborg, Randers og FCN tror jeg ikke kan holde kadencen i det lange løb. Brøndby kunne måske godt ramme et eller andet, AGF måske også, men heller ikke nok til, at jeg for alvor ville kigge i deres retning.

Vedr. Thorup, er han i min verden ikke en god profil til FCK. Han er for blød (virker det som), for påvirkelig, for adaptiv vil nogen måske kalde det. Dog er han ikke FCKs største problem, for det er et dybereliggende, som kræver en kæmpe operation for at kunne få kål på. Af den grund - at FCK har fundamentale, organisatoriske problemer - synes jeg ikke, en fyring af Thorup giver mening. Bevares, vi kan da godt være heldige at finde en træner, der med den rette karakter og filosofi, rammer lige præcis det, FCK har brug for netop nu. Chancen for det er dog begrænset, og Thorup har noget FCK-know-how, som der skal forsøges med i hvert fald efteråret ud. Så må vi se, hvad der kan rettes på i den tid. Er det intet eller blot tæt på, må man kigge på alternativer.
Skrevet af Nandeyanen
Enig.

Når man har planlagt en organisationsændring med en splinter ny bestyrelse der kun har fokus på FCK og ikke PS&E som helhed som det er nu.

Så bør man vente til det sker før man laver for store ændringer.

Derudover er vi ikke i en helt kritisk periode nu. Statistisk så er det anomalier der gør at vi har skaffet så få point.
Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af DameNdoye2.0
Savner en opdatering ang. de skadede spillere. Men de er nok ikke klar til imorgen men måske vi bliver klogere, når holdet bliver udtaget
Skrevet af elendil
De er ikke klar. Måske Peter Ankersen er, hvilket vi alle kan græde over sent i morgen aften.
fck-medløber.
annonce
0