Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af armand
man kan jo bare SE på corners bøvede smil at han skifter til FCK her om 14 dage når vi har slået dem ud.

perfekt med perfekt på
https://worldsoccertalk.com/wp-content/uploads/2017/12/arsenal-spurs.jpg
Skrevet af armand
enig i konklussionen mr, babacar er færdig i fck. det må han næsten ha´ forstået selv nu.
https://worldsoccertalk.com/wp-content/uploads/2017/12/arsenal-spurs.jpg
Skrevet af Nandeyanen
Tror sgu skaden har gjort noget positivt ved Zeca.

I stedet for at være nervøs og panisk. Så er det en mand der er kommet tilbage med et mindset om at han bare skal nyde øjeblikket. Han har vel indset der ikke er mange år tilbage af karrieren og så handler det bare om at nyde kampene. Det giver ro på spillet.
Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af Nandeyanen
Så vil jeg også tilføje at med Zecas præstation (han fylder 34 år her om nogle dage i slutningen af August)

Så giver det mig håb at vi kan få nogle gode år med Delaney som snart fylder 31 år og Cornelius på 29 år.

Begge har kontrakt udløb 2025. Men jeg tror da der er muligheder at hente dem 1år før. Så kan vi nyde Delaney og Cornelius 2-3 sæsoner før de går på pension. Det håber jeg kan lykkes.
Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af armand
når nu vi har så fin en mulighed i returen får vi det "problem" at vi kan være nødt til at spare spillere mod lyngby?
https://worldsoccertalk.com/wp-content/uploads/2017/12/arsenal-spurs.jpg
Skrevet af Nandeyanen
Så gerne Stamenic, Isak og Amoo få chancen mod Lyngby.

Er positivt overrasket over Stamenic. Han har ikke gjort det dårligt når han har fået chancerne. Tror virkelig det er en spiller der kan blive fantastisk på lang sigt.

Hvor gammel var Delaney egentlig da han slog igennem?
Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af ptr
Stamenic var lidt for tændt, han lavede 2-3 frispark, mener han hev modstanderen ned ihvertfald 2 gange. Lidt ligegyldigt, men synes også han gør det flot.

Lerager har jo også en fantastisk kamp, han var bare på grænsen til det røde kort i 20-25 minutter.

Går vi tilbage til fast og spille med omvendt diamant af hvad vi har gjort for nyligt?
Skrevet af MUSSEN
Efter lige at være kommet over skuffelsen over 2-1 målet, så synes jeg kampen i går var god. Især første halveg der var vi meget bedre end Trabzanspor, men det var omvendt i anden. Jeg havde solgt den for 1 point før kampen så 2-1 er jo super.

Det bliver stadigvæk svært næste onsdag, de er nok bedre hjemme og vi blev hurtigt trætte. Enig i Repos at vi ikke har nok at skyde med fra bænken Daramy tilbage næste onsdag vil pynte meget også når vi formentlig kommer til at stå lavt og spille kontra.

Vi bør kunne spare nogle spillere fredag og stadigvæk vinde over Lyngby men langt fra sikkert vi har været elendig mod dårlige hold i år.
Vi har været heldige med kampprogrammet Lyngby har kun en dags hvile mere end os på trods af europæisk, og Trabzanspor får en mindre de spiller lørdag så 4 dage vs vores 5.

Selvom jeg ikke er så sikkert så er vi faktisk ret store favoritter 1,48 vs 2,45 for at gå videre.
Skrevet af elendil
Jeg tilslutter mig kritikken af Jess Thorup under kampen (og kampene). Det var helt tydeligt at de pissede lige igennem pga. træthed, og som en anden nævner, skiftes der naturligvis lige efter det er gået galt. Æv, hvor er jeg træt af ham.

Det er ret vildt at læse hvor lidt kærlighed Hakon Haraldsson får med sig for tiden. I mine øjne er han virkelig god for holdet; aggressiv, hurtigt tænkende og kreativ. Det gør ondt når Rasmus Falk går ud, men det gør virkelig også ondt, når Hakon Haraldsson løber tør for kræfter.

Privilegiet at brænde chancer kræver jo i første omgang også, at man er dygtig nok til at komme frem til dem.
fck-medløber.
Skrevet af repos
Enig omkring Haraldsson. Han gør det godt. Meget intelligent spiller, og spilforståelsen er på et højt niveau. Fysisk kæmper han lidt i nærkampene, men der er en verden til forskel fra ham og Bøving. Sidstnævnte er virkelig ikke ret godt, og kan til stadighed ikke få øje på, hvordan han er i nærheden af holdet.
Jeg havde heller set Amoo inde i går, så vi havde en raket, der kunne true i dybden. Så kunne man have lagt ham helt frem.

Angående de manglende udskiftninger, så var det tydeligt, at vi løb tør for kræfter, men problemet er, at det bliver en voldsom forringelse af holdet, når der justeres. Stamenics kvaliteter kan jeg slet ikke få øje på; bevares, han er da god til at aflevere til siden, men så er det også det. Hvor havde det dog pyntet, hvis vi kunne sætte en type som Jens Stage ind. Vi er tynde centralt.

Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af repos
Og hvor det dog klædte holdet med en målmand, der udstrålede sikkerhed og tog ejerskab over feltet.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af GammelBitterMand
Jeg synes egentlig det er fair nok han holder de bedste spillere på banen. De næstbedste er jo virkelig ikke særlig gode? Stamenic har det svært, når det går stærkt, Bøving er kun med fordi han forstår presmønstrene (i modsætning til Amoo). Til hans ros gik Ankersen faktisk op i en duel og vandt den. Men derudover er den eneste af udskifterne i går, der har noget at gøre på banen, vel Isak?

Jeg savner den Bøving, der var med mod United. Gad vide hvor han er blevet af?
Batman Close. London W12.
Skrevet af Les Deux
Haraldsson har muligvis et dyk I hans formkurve, men hans arbejdsindsats og presspil kan man simpelthen ikke sætte en finger på. Tilmed såiller han ude af position som han måske (særligt defensivt) skal lære.

Målmanden viste alt det jeg havde håbet på og har bare en fed attitude.

Undrer mig over at Mukairu er så langt fra et indhop. Bøving bør efter min mening stadig udlejes og finde sig selv.

Vigtigst af alt er jeg glad for at Thorup og co. Endelig har sat et anker på den midtbanen og egentlig vendt midtbanen om, det har jeg personligt efterspurgt i lang tid.

Europakampe har altid deres eget liv, men lidt Interessant Trabzonspor nærmest altid lukker mål ind på hjemmebane (i hvert fald i ligaen) lad det endelige fortsætte.
“The ball is round, the game lasts ninety minutes, and everything else is just theory.”
Skrevet af Amager213
Jeg vil gerne lige slå på trommen (haha)
For den stemning i Parken igår. Jeg kan ikke huske sidst lydnivuaet har været så højt. Ikke bare Sektion12, men også nedre C.

Fedt at kører bar kasse, det må ha været svine varmt derinde.
Respekt.
F.C. København
Skrevet af Khankar
Helt utroligt at hverken Mukairu, Karamoko eller Amoo kommer ind i sådan en kamp her, hvor holdet kørte træt til sidst. De må virkelig gøre det elendigt til træning, eller også er det indkøb, som Thorup overhovedet ikke ville have? Det er i hvert fald ved at være noget bizart med de 3.
Skrevet af Les Deux
Måske jeg tolker kropsprog, øjne pg attitude hos både Bøving, Amoo og Mukairu forkert. Men jeg synes også ofte de ligner nogle der er en smule skræmte.
“The ball is round, the game lasts ninety minutes, and everything else is just theory.”
Skrevet af elendil
@Bitter mand

Det var også netop Isak Johannesson jeg havde håbet var blevet skiftet ind (tidligere). Jeg kan godt se dilemmaet i at tage Rasmus Falk, Carlos Zeca eller Lukas Lerager ud, så jeg havde håbet han skiftede med Hakon Haraldsson, med fokus på at lukke af omkring midten.

Kevin Diks hang også gevaldigt, men ja, Peter Ankersen... man stoler åbenbart ikke nok på Elias Jelert endnu.

Jess Thorup skal selvfølgelig have ros for ikke at sætte Khouma Babacar på banen.
fck-medløber.
Skrevet af Plankeværket
En af de helt store opgaver Jess har er, at få skabt en offensiv bænk.
Ankersen, Jelert, Lund og Boile kan alle bruges uden for stort kvalitetstab.
Værre står det til med Stamenic, Bøving, Amoo, Mukairo osv. jeg har svært ved at se de for alvor er meget dårligere de offensive end de defensive. På papiret altså. I virkeligheden byder de ikke ind med meget.

Lige nu har vi Isak fra bænken. Punktum. Det må Jess kunne gøre bedre med det nuværende materiale og PC skal gøre det bedre når der handles.
Skrevet af TR1986
Er der andre end mig der i løbet af kampen fik øjnene op for Djaniny? Der er blevet talt om Cornelius til FCK, men det virker til at han stadigvæk vil være i Trabzonspor. Djaniny kunne være en interessant tilføjelse hvis FCK vinder over Trabzonspor.
Forza Napoli Sempre!
Skrevet af Khankar
Djaniny så rigtig spændende ud i går ja, men han er altså 31 år, så tror ikke det er det bedste valg ift. fremtiden.
annonce
0