Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Drejer
Smæk i CL IGEN? Du er gået forkert. Dette er ikke FCN tråden.
‎10.06.2010: Holdet er stærkt nok til at vi kan avancere et par pladser, og når det er sagt, så mener jeg, at det primært er FCK, vi skal koncentrere os om at tage. Og vi kan tage FCK, det er jeg sikker på, siger Henrik Jensen. FAIL!!
Skrevet af TR1986
Dmode@

Du sejler da virkelig.
Forza Napoli Sempre!
Skrevet af quaz
Helt præcist, hvordan er det en central forsvarsspillers opgave at bringe fart i spillet?

FCK har savnet en indpisker med international erfaring, da holdet ´kun´ er godt nok til at være dominerende i Superligaen, derfor giver signingen af Olof god mening.
København
Skrevet af Matias
FCKs CL-gruppespil har indtil videre kastet følgende statistik af sig:

12 kampe
5 sejre
2 uafgjorte
5 nederlag
Målscore: 12-13
Skrevet af repos
Modstanderne taget i betragtning er det en fin statistik. Det skal Mellberg dog nok, i følge en vildfaren artikeltosse, egenhændigt få ødelagt.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Nicodemus
Er der nogen herinde der har styr på hvor god Birkir Bjarnason fra Pescara er? Rygtet ville vide at han står og søger en ny klub og tilfældigvis er en ganske habil centralmidtbanespiller.
https://static.quotes4sharing.com/wp-content/uploads/2017/07/201707132033372962.jpg bruger xxxx: Hvad er det for noget fis, med jyske hold der tuder i Parken? Kan jeg slet ikke genkende.
Skrevet af Matias
"Modstanderne taget i betragtning er det en fin statistik"

- Bestemt. Og vores egen ligabaggrund taget i betragtning, er det en endnu finere statistik.

"Det skal Mellberg dog nok, i følge en vildfaren artikeltosse, egenhændigt få ødelagt"

- Det er klart. Han kan fucke alt op, ham der. Han er jo gammel og har ikke fart i benene. Men så er der da, som en anden også skrev, en rimelig forklaring på det hele, hvis FCK får ørerne i maskinen i turneringen.
Skrevet af Centofanti
Jeg savner en spiller, der bidrager til negerindexet.
http://www.facebook.com/Contenestor
Skrevet af Plankeværket
Selvfølgelig er farten i vores offensive spil ikke afhængigt af hvor hurtigt Mellberg tager en 100 meter sprint, det er en helt sort antagelse.
Det er dog rigtig vi mangler tempo.
Santin har mistet alt mojo. Bolanos har aldrig været en der satte et højt tempo. Oviedo er væk, og vores centrale midtbane kan ikke sætte et pasningstempo der gør en gammel dame forpustet. Så hænger alt for meget på, at Nicolaj Jørgensen skal være i form.

Det kan blive en alvorlig hæmsko næste år, især hvis vi ikke får en spiller på Cornelius niveau til at erstatte ham.
Skrevet af Matias
Jeg har - og vi har - meget, meget ofte skreget på tempo i spillet, herunder også noget så simpelt som fart i benene hos den enkelte spiller. Og dem har vi ganske rigtigt ikke ret mange af. Pierre Bengtsson kan sætte tempo og Nicolai Jørgensen kan, men det er ligesom også det. Eller, Igor Vetokele kan selvfølgelig også, men om han er moden til en startplads, er svært at sige. Så en kantspiller og (yderligere) en angriber der kan, vil være godt. Men ellers er det jo spillet, der skal sættes tempo i, og her står og falder ret meget med vores centrale midtbane, som ikke virker til at være hverken ret hurtige med bolden på fødderne, eller til at få sat skub i og åbne spillet.
Skrevet af Matias
Han er måske også hurtig. Til gengæld har han en løjerlig teknik. Bolden hopper og danser på hans fødder/ben. Det håber jeg godt nok han kommer efter.
Skrevet af Plankeværket
Nu er fart i benene jo ikke eneste faktor. Hjernen og teknikken skal gerne kunne følge med. Der halter både Igor og Danny.
Skrevet af Matias
Hvis du med hjernen mener taktisk forståelse, så ja.
Skrevet af Plankeværket
Taktisk forståelse og overblik er det jeg mener. Gode gamle Ailton er et glimrende på en spiller der løb hurtigt med fin teknik, der alligevel ikke bidrog til at gøre vores spil væsentligt hurtigere.
Skrevet af Matias
Og Peter Ijeh. I guder. Ej hvor var han skidt i vores koncept.
Skrevet af Plankeværket
Han var rædselsfuld. Helt vildt. Allerede debutten, hvor han fisser en friløber i stykker med elendig timing og teknik, var nok til at se det bare ikke var godt nok.
Skrevet af Saint
Et spænde interview med fck øjne, før den nye sæson. Jeg kan lig han tilgangsmåde til at forholde og tilpasse sig forholdende i ligaen og han påpeger de vi alle har råbt om det sidste år, fart !

http://www.bt.dk/fodbold…foedekaeden
(...)
Skrevet af Imperator
Jeg synes han formår at sige en helt masse, uden egentligt at sige noget konkret eller nyt.
At vi ikke bare skal køre bolden rundt i forsvaret siger vel sig selv, og hvis vi gjorde det så kunne vi vel gøre det uforstyret i 90 min, da, som han siger, vi ofte spiller mod hold der kun har 1 mand fremme og resten parkeret i eget felt.
Så siger han at spillerne skal tage løb uden bolden og se de simple og rigtige ting, frem for at fyre en masse energi af på bare at løbe rundt med bolden.
Det lyder da fornuftigt, men det er vel et ideal som alle fodboldhold forfølger, ligegyldigt om vi taler om Døllevældes lilleputhold eller Barcelona.
Og synes egentligt ikke det er sandt i højere grad for FCK end for alle andre.
Hans reference til de tyske hold kunne godt være et udtryk for et ønske om mere fart i omstillingerne, men hans snak om boldbesiddelse kunne så igen betyde det modsatte.
Jeg ville ønske at han ville være lidt mere åben omkring hans taktiske tanker, men man ønsker nok ikke at indvie modstanderne i hvad man går og arbejder med.

Jeg synes vores problem har været at hver gang vi vinder bolden så ryger den til en central midtbanespiller(oftest claudemir), som så holder på den omkring midterlinien indtil holdet er løbet frem og det andet hold har pakket sig.
Så bliver bolden sendt til siden til en af backsene, som prøver at lave 1-2 finter og overlap i samarbejde med kantspillere for at gennem igennem over kanten, men oftest må de opgive fordi modstanderne kender os og har læst det (og har sat deres kantspillere af til kun at skygge vores backs), og bolden bliver så sendt tilbage til Claudemir (eller tabt), der derefter forsøger det samme i den anden side.
Vi har ofte ganske meget boldbesiddelse, hvilket jeg synes i høj grad er noget vi køber ved slet ikke at forsøge os med hurtige omstillinger.
At vi giver modstanderne så meget tid til at komme på plads gør også at vi ikke får nok ud af vores kantspillere der begge gerne vil trække ind i banen, fremfor at gå til baglinien og slå et indlæg.
Det er ikke det smarteste at løbe ind i feltet med bolden når feltet er proppet med modstandere, det er mere en ting der fungerer når modstanderne endnu ikke er på plads.
Havde Jørgensen ikke haft et vidunderligt langskud, så havde han haft det næsten ligeså svært som Bolanos sidste år tror jeg.
Det er ikke mærkeligt at vores backs laver lige så mange assist som vores kantspillere, da det ofte er når backsene løber til baglinien i overlap at der rent faktisk kommer et indlæg.

At Dockal blev rygtet til klubben dengang vi endnu havde Cornelius, synes jeg godt kunne indikere at CV og Jacobs gør sig nogle af de samme tanker.

Hvis det overordnede mål er at dominere i ligaen så tror jeg den sikreste løsning (på sigt) ville være at have 2 "lokummer" i feltet og sørge for at have venstrebenede kantspillere i venstre side, og højrebenede kantspillere i højre.
Denne taktik vil iøvrigt også kaste en masse hjørnespark af sig, noget som vi tidligere har været rigtigt gode til og vundet mange kampe på, men som vi måske på det seneste er kommet lidt væk fra.

Det er måske en lidt kedelig, metodisk og kynisk fremgangsmåde, men det vil alligevel aldrig blive rigtig sprudlende mod hold der ikke selv ønsker at spille fodbold. Imo er det desuden aldrig rigtigt kedeligt når blot man vinder.

Hvad gør i jer af tanker?
Bør FCK tilpasse efter de spillere vi har nu og forsøge at fokusere mere på fart, omstillinger og driblinger ind i feltet, eller skal vi tilbage til traditionelle dyder.
Og i så fald er det bedst med 1 stor angriber og 1 lille (som vi plejer), eller ville det være mest optimalt med 2 store.
Skrevet af Dmode
Citat Jacobs:
Jeg kan bruge de tyske præstationer til at vise mine spillere, at det handler om at gøre de helt simple ting hurtigt.

Jeg har kritiseret FCK for at spille for langsomt. Det er selvfølgelig ikke populært. Men det er da rart at få opbakning fra træneren.
Jeg ser meget gerne at vi har hold i dk der kan klare sig i Europa. Fart i spillet er også lidt sjovere at kigge på.

Er der nogen der ved noget om trænings kampen?
Skrevet af Matias
"Jeg har kritiseret FCK for at spille for langsomt. Det er selvfølgelig ikke populært"

- Stort set alle herinde har kritiseret FCK for at mangle tempo i spillet. Det er du allerede flere gange blevet oplyst. Du bliver nødt til at læse lidt bedre med, hvis du vil blande dig herinde. Det du er blevet kritiseret for, er din forhåndsafskrivelse af en spiller pga. hans (manglende) fart i benene, på trods af at han aldrig har haft den, men alligevel gjort sig gældende i flere af de største ligaer i verden, samt i - et i øvrigt ikke ubetydeligt - landsholdsregi.
annonce
0