Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Piratfisk
Fedt man!
Skrevet af Mr. Spock
http://www.youtube.com/w…2uE5U#at=94

OK, jeg havde totalt undervurderet CVs inkompetence - sådan som han taler her lader det til at Pourie ER købt som direkte erstatning for Cornelius, og at vi altså hermed skal til at spille helt anderledes med de to forreste. Det er sidste gang jeg giver CV the benefit of the doubt, og beklager at jeg fik betvivlet brugere herinde med et åbenbart mere realistisk billede af CV :o)

Hvad fanden laver manden? Købet af Pourie bifalder jeg, isoleret set, men vi skal sgu da ikke spille med Pourie/Santin, eller hvad det ender med. Hvem skal kanter/backs smide den ind på, hvem skal være umiddelbar spilstation i hurtige omstillinger mod hold der forsvarer dybt mod os (stort set hele ligaen)?
http://media.balls.ie/uploads/2013/10/Tambourine.gif
Skrevet af Ill
Cool. Lækker info at få, Sir! Den videresalgsklausul lød da også til at være hul i hovedet!
\"I\'m the motherfucking fucking one who calls the shots\"
Skrevet af Sir , moderator
Så vidt jeg kan forstå er det for at Silkeborg ikke skal betale Schalke så meget nu.
Dette er en signatur.
Skrevet af Matias
Jeg fik natten til i dag, samme melding (som Sir_C) fra en af agenterne fra et team, som har en af FCKs spillere. Jeg ved det ikke tæller som bevis for noget, men de (og han) er godt inde de forskellige handlers rammer. Også mange af dem, de ikke selv er en del af.
Skrevet af Matias
Jeg skal være den første til at undlade at hovere, Mr. Spock. For det første fordi det ikke tjener noget formål, for det andet fordi den hoveren vil tage udgangspunkt i, at det ser skidt ud for FCK. Det var ligesom med mesterskabet til FCN, hvis du (eller andre) kan huske den snak, vi tog omkring januar 2012. Den bitre erfaring - at genkende FCK-ledelsens mønstre og historie - er desværre den eneste sikre vinder. Det er så pissesurt, for det kunne jo snildt have været anderledes.
Skrevet af repos
Vanlig arrogance fra CVs side. Manden benytter hvert eneste transfervindue til at understrege sine manglende evner.
Pourie vil være en fin afløser for Santin, men som afløser for Cornelius er han ikke gangbar. Så må vi hellere beholde Sölvi og bruge ham som targetspiller.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Matias
Igen, sæsonen er endnu ikke skudt i gang, så man må vurdere efter et par runder. Personligt tror jeg, vi går en 11/12 sæson i møde.
Skrevet af Drejer
Både og Matias. Vores konkurrenter ser noget mere svækket ud end de var dengang.
‎10.06.2010: Holdet er stærkt nok til at vi kan avancere et par pladser, og når det er sagt, så mener jeg, at det primært er FCK, vi skal koncentrere os om at tage. Og vi kan tage FCK, det er jeg sikker på, siger Henrik Jensen. FAIL!!
Skrevet af repos
Jeg har svært ved at få øje på logikken i CVs handlemåde. Han byder åbenbart på Van Duinen, men mangler et par millioner. Her er der tale om en decideret targetspiller. Den transfer strander åbenbart på prisen, og så køber han en helt anden type, og udtaler efterfølgende, at trænertemaet må finde sig i det.

Det skriger til himlen af inkompetence og manglende tydelighed. Hvis CV mente Van Duinen var manden, så burde et par millioner selvfølgelig ikke gør en forskel. Hvis CV mente, at man manglede en targetspiller, så ville han vel aldrig hente en anden type.

Man sidder tilbage med dyb undren over, hvad der helt præcist rører sig i CVs hoved. Jeg håber selvfølgelig det bedste med Pourie, men det ligner umiddelbart en Berglundtransfer.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Matias
Jeg synes både OB og Brøndby ser stærkere ud end sidste sæson. FCN kan sagtens ramme samme niveau. De er gode til at finde spillere, som passer til deres system.
Skrevet af Bløde babser
Det drejer sig IMO ikke så meget om konkurenterne, for jeg er sikker på at selvom det ikke blev den type angriber vi havde håbet på er truppen mere end rigeligt til at vinde suppen.
Men de fleste vil jo gerne noget mere.

Lidt mere end vi har kunnet i Europa i nogle år nu. Lidt mere end bare at køre de fleste kampe hjem.
Vi vil gerne bygge ovenpå og tage et skridt frem, ikke tage et skridt tilbage. Selvom det ikke er helt tilbage til hvor de andre er skaber det ingen glæde.

Og det er jo ikke fordi man er ved at lægge stilen om (hvilket også ville være dumt så kort tid inden CL). Man har i hvert tilfælde ikke lagt op til det med yderligere indkøb eller forberedt det i foråret.
Det eneste der taler for det måske ikke er så meget mod CV´s og dermed FCK´s strategiske tanker om hvad FCK skal være er udviklingen sidste år. For hvad var det egentlig lige der skete?
Man hentede Vetokele ind som det dyre angrebsindkøb og havde Cornelius som formentlig slet ikke var tiltænkt den rolle han tog sig efter indskiftningen mod FCM. Måske havde man fra CV og Ariels side allerede der set et FCK med andre typer angribere end N´Doye og Cornelius, men udviklingen er blot forsinket et år pga Cornelius udvikling som ingen så komme.
Det er ren spekulation - men der er så stille arbejdsmæssigt når alle andre holder ferie.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Skrevet af Svoger
Muligheden foreligger dog vel, at ham hollænderen var dyrere end rygterne gik på.
At han virkelig ser Pourie som targetspiller for os, giver dog uanset hvad ikke mening.
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Skrevet af Matias
Mon ikke, repos. Det er helt sort at gå fra en type til en helt anden, når rollen der skal udfyldes, er den samme. Eller, det er den så heller ikke, for som vi begge har påpeget, er CVs holdning, at trænerteamet så bare må arbejde på at få tingene til at spille. Eller sagt lige ud: Find en anden måde at spille på, som passer til det materiale, jeg har stillet til rådighed. Dvs. den eneste reelle kontinuitet, han hylder, er hans egen placering i organisationen. Konceptet må vige - det er faktisk, uden at søge den vinkel, nøjagtigt det, han siger. Det synes jeg er problematisk. Og skræmmende for FCK, hvis nogen i og omkring klubben ellers skulle stå med det ønske, at spore fremgang fra periode til periode.
Skrevet af quaz
Jeg er nu ganske tilfreds med købet, dog ser jeg ikke Pourie, som en erstatning for Cornelius.
København
Skrevet af Bløde babser
Jeg er nu ganske tilfreds med købet, dog ser jeg ikke Pourie, som en erstatning for Cornelius.


Hvad ser du ham så som og hvad betyder det for FCK?
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Skrevet af Matias
Jeg er uenig med dig, Bløde Babser. På en række punkter faktisk:

"... jeg er sikker på at selvom det ikke blev den type angriber vi havde håbet på er truppen mere end rigeligt til at vinde suppen"

- Det er jeg ikke overbevist om. Meget af succesen fra sidste efterår, kom gennem det spil og den energi, Andreas Cornelius - bl.a. (eller faktisk i høj grad) gennem sin fysik - vandt selvtillid og "tur" på. Sammen med en succesoplevelse i den første kamp (mod FCM), der må have givet Ariel Jacobs optimale betingelser og gejst at udføre sin gerning i, og et generelt bedre fokus på opgaverne, fandt holdet sig selv bl.a. ved ro, at kunne falde tilbage på den styrke det er, at kunne skubbe bolden op på en angriber, der alene betyder, at spillet flyttes derop. Den mulighed har vi ikke længere. Eller, det ser ikke sådan ud pt.

"Lidt mere end vi har kunnet i Europa i nogle år nu. Lidt mere end bare at køre de fleste kampe hjem"

- Jeg tror ikke man skal forvente sig noget i Europa. CV har næsten solgt den del af sæsonen for den blotte deltagelse, så ambitionerne er til at overse. Til gengæld tror jeg ikke, at den ene eller den anden angriber gør større forskel i det regnestykke. Der kan vi reelt spille på de omstillinger, Marvin Pourie har været så dygtig til at få noget ud af i Silkeborg.

"Og det er jo ikke fordi man er ved at lægge stilen om"

- Det kommer an på, hvad du definerer som vores stil. CV er faktisk ret klar i mælet om, at trænerne må arbejde med det materiale han stiller til rådighed, uanset at det vil betyde et brud på den måde, man hentede seneste mesterskab på. Man kan ikke rigtigt tolke hans ord anderledes.

"Måske havde man fra CV og Ariels side allerede der set et FCK med andre typer angribere end N´Doye og Cornelius, men udviklingen er blot forsinket et år pga Cornelius udvikling som ingen så komme"

- Det kan da sagtens være, at det var forventningerne, men det giver i så fald rigtig dårlig mening både at fortsætte projektet (hvis man i virkeligheden har planlagt et andet), og ikke mindst at man efterfølgende ikke tager konsekvensen af, hvad der har bragt succesen i hus. Derudover har repos en væsentlig pointe: Man havde (tilsyneladende) en anden - og langt mere gangbar 1:1 erstatning - i kikkerten. Man lod den blot strande pga. økonomien i handlen, og hentede så en helt anden type. Det viser - i hvert fald ikke mig - en gennemtænkt plan, herunder en tilhørende, meningsgivende plan B.
Skrevet af quaz
Hvad ser du ham så som og hvad betyder det for FCK?


Personligt synes jeg at vores trup ligner mere og mere en 4-3-3 trup, dertil at Pourie ikke har nogle udprægede spidskompetencer, men at han kan lidt af det hele. Hvilket vel er kravene for den centrale angriber i en 4-3-3.

Hvis nu klubben fortsætter med 4-4-2, så har jeg svært ved at se Pourie, som erstatning for Cornelius og hvis klubben ønsker at fortsætte den linje, så betyder det nok at der skal en angriber mere ind, eventuelt van Duinen, også skal enten Santin eller Mos ud.

Jeg elsker Pouries vindermentalitet og synes generelt han er en fantastisk spiller med massere af år foran sig, men hans kompetencer har jeg svært ved at placere, hvilket efterlader rigtig mange spørgsmål.
København
Skrevet af Saint
Vores problem i en 4-3-3 er vel at vi så har en rigtig tyndt central midtbane og at Bolaños ikke passer rigtig ind, da han ikke rigtig bliver målfarlig alene.

En Plet og Pourie tror jeg tilgengæld vil passe godt sammen, begge to med god fart og en rimelig fysik (selvom Pourie ikke er en target, så har han alligevel en del fysik,) hvilket vil presse modstanderens forsvar helt ned, en central midtbane med aftræk oven i og så har vi faktisk et virkelig brugbart koncept, med Vektokele som joker.

Desværre tror jeg bare ikke på det, af samme grund som i andre i tråden, nemlig helle retoriken omkring Pourie købet.
(...)
Skrevet af Matias
En angriber i en 4-3-3 skal netop være targetspiller. Ikke nødvendigvis et lokum (men gerne (og oftest praktiseret)), men en sikker station at spille bolden op på.
annonce
0