Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Matias
Glynor Plet eller måske mere relevant Mike van Duinen ville, tror jeg, nemlig kunne danne en stærk duo sammen med Marvin Pourie.
Skrevet af Mr. Spock
Det tætteste vi lige nu kan komme på kontinuitet er gennembrudsstærke NJ misbrugt som targetspiller ved siden af Pourie, og Gislason eller Tutu på den tomme venstrekant (eller John, hvis der stadig er ild i det bål). Det er lige før jeg har mere lyst til at se PPD igen søgt omskolet til den nye N´Doye end Santin/Pourie forrest.
http://media.balls.ie/uploads/2013/10/Tambourine.gif
Skrevet af Saint
En angriber i en 4-3-3 skal netop være targetspiller. Ikke nødvendigvis et lokum (men gerne (og oftest praktiseret)), men en sikker station at spille bolden op på.


Det kan Pourie så os, hans teknik og fysik er god nok, hans store problem er hans hovedspil.

Glynor Plet eller måske mere relevant Mike van Duinen ville, tror jeg, nemlig kunne danne en stærk duo sammen med Marvin Pourie.


Du kender formentlig mest til dem, men af hvad jeg har kunne se i de forskellige videoer, så har Plet mere taktisk forståelse og bedre overblik, hvilket vil kunne hjælpe os en del i forhold til tempoet i spillet?
(...)
Skrevet af Matias
Jeg irriterer mig sådan over denne slags:
http://ekstrabladet.dk/s…2044250.ece

- For det giver CV vild i sejlene. Og det gør det, fordi det er så hovedrystende dumt et forslag, at han (CV) ret let kan afvise det, således også med den udgang, at han naturligvis gør det rigtige. På den led får han skabt en sandhed, som ofte kommer til udtryk i debatten blandt kommentatorerne i kampene, i div. debatprogrammer osv., og at sandheden forplanter sig på fan-/tilhængerniveau. Snakken kunne være som følger:

A (det kunne være Carsten Werge): Men savner FCK i virkeligheden ikke en reel targetmand? En Nicklas Bendtner f.eks.
B (det kunne være Per Frimann): Mjae... FCK får jo nogle andre strenge at spille på med en type som Marvin Pourie på holdet... det giver dem nogle andre muligheder i deres offensiv.

Punktum. Lukket. Dermed bliver det ikke den - efter min mening nødvendige - diskussion om, hvad konceptet faktisk behøver, og hvorfor det behøver det (satser FCK på dygtige nok midtbanespillere til at åbne modstandernes forsvar ad den vej, er man bevidst om den kultur der skabes gennem klubbens selvforståelse, som bl.a. medfører manglende respekt for modstanderne osv.?). Af samme årsag er niveaukontinuiteten også blot en videreførsel af det eksisterende, ikke en stille, men nogenlunde konstant opadgående. For man har accepteret CVs præmis, uanset hvor meget substans den savner. Og dermed kommer der heller ikke det nødvendige pres på ham og den sportslige ledelse.
Skrevet af Chippen
Jeg er en smule splittet over Pourié tilgangen. Jeg tvivler på, at vi får endnu en angriber. Dvs. det blev ikke til det lokum, som vi de seneste mange år har været klart bedst med; N´Doye, Cornelius, etc. Betyder det en ændring i spillestilen - ja, det gør det nok. Forhåbentligt vil det ikke tage hele efterårssæsonen at få omstillet til den nye stil.

Hvad kan vi så forvente? Vi får en angriber, som har en langt større arbejdsradius, end vi har haft tidligere. Derfor må det forventes, at vi satser på et hårdt presspil og genpres. Vi får en angriber, som måske ikke er fysisk ligeså stærk som et klassisk lokum - til gengæld får vi lidt mere speed, mere teknik (end Cornelius), et lavere tyngdepunkt og en stærk afslutter. Fra det kampe jeg har set med Pourié, så kan han sagtens bruges som alternativ targetman, så længe vi holder bolden på jorden. Han er utrolig boldfast, og har god spilforståelse.

Tilgangen af Pourié betyder, at vores centrale midtbanespillere og kanter skal være langt bedre til at søge i boksen end tidligere, hvor man bare har kunnet smide den ind i knoppen på Cornelius. Vi skal i langt større grad bruge Pourié som spilstation (end ved vores tidligere angribere). - Det betyder, som nævnt, at vi skal have flere midtbanespillere i kassen. Det var et stort problem for os i slutningen af sidste sæson - nemlig, at vi ofte kun havde en mand i boksen (som vi så ikke kunne ramme). Jeg er dog bange for, at spillere som Bolanos og Claudemir, som burde lave dybdeløbene, ikke bliver omstillet til den nye situation. Claudemir var tidligere langt bedre til disse dybdeløb, men er slet ikke ligeså farlig som tidligere.
Wenn ist das Nunstück git und Slotermeyer? Ja, Beierhund das Oder die Flippenwald gersput!
Skrevet af Saint
Det er desværre denne moderne clik-hunt fra aviserne, overskrifterne betyder mere end indholdet. Det til at få grå hår af.
(...)
Skrevet af Kratos
Så er det "officielt". Systemet må ændres efter spillerne. Dog synes jeg at jeg har læst CV mener der hentes flere spillere i dette vindue. Så medmindre han er helt blind så får vi da noget ind på midtbanen forhåbentligt. Joshua John kommer formentlig også, Twittertrommerne gav rygter om at FCN har trukket sig tilbage igen.

..og så var der noget med en spansk back?
FCK og United siden \'92.
Skrevet af quaz
Jeg læste et interview med CV på EB, der fremgik det rimelig tydeligt at der nu er fokus på venstresiden og man ikke er helt tilfreds med alternativerne til Pierre Bengtsson og Nicolai Jørgensen. Det går jo fint i tråd med Joshua John også ham fra Betis.

- For at have fuld balance, så er der en venstre back, hvor vi ikke har en direkte afløser for Pierre Bengtsson. Og på venstre kant har vi jo Nicolai Jørgensen, men vi har måske ikke det helt åbenlyse alternativ til ham.

- Hvis Nicolai eksempelvis skal ind og spille bag en forward, så skal vi have fyldt på til venstre. Så det er sådan lidt venstredrejet, det vi kigger på i resten af transfervinduet, fortæller Carsten V. Jensen.


http://ekstrabladet.dk/s…2044290.ece

Det er lidt bekymrende, i den forstand, at det ikke lyder til, at man er på udkig efter en centrale midtbanespiller.
København
Skrevet af Suusgaard
Lad os nu se, om ikke vi får et ordentligt skur ind også.
Det har jo ikke været en hemmelighed for nogen, at vi har sendt en 19-årig bomber videre for ikke mindre end 75 mio. kr. - Der har derfor været pres på for at købe en ny angriber.
Klubberne vi har skullet handle med véd dette, og hvis vi så spørger på en angriber - så stiger han selvfølgelig i pris, fordi de ved vi har pengene, og ikke mindst behovet for en ny angriber.
Vi har i truppen nu Pourié(22), Vetokele (20), Santin(rutineret), Amankwaa(under 20) og så PPD og Mos.
Det virker tydeligt at de to sidste ingen fremtid har i København.
Ser vi bort fra de to, har vi reelt kun 2 angribere der har vist sig som habile målscorere i Suppen - og de to andre er stadig unge og skal forbedre sig før de laver +10 mål pr. sæson.
Der er altså stadig plads til en stor fysisk gut oppe foran, hvor vi så har muligheden for Pourié, Santin eller Veto som 2. mand, og Amankwaa til de sidste 15 min når vi er foran 3-0.
Husk vi skal spille mange kampe næste år, skader kommer med garanti, Amankwaa har været prøvet af på kanten, Vetokele er stadig uprøvet.
Det jeg prøver at sige er, at der er mange ukendte variable i vores angrebskabale - og det er derfor svært at sige om rokaderne er ovre.
Derfor kan CV´s udmeldinger tolkes som værende redskaber til at tage pres af eventuelle forhandlingssituationer. Det kan selvfølgelig også tolkes som dundrende inkompetence - hvilket alle vel gruer for.

Jeg kan også stadig sidde og rive mig i håret over at der ingen rygter om en CM kommer. Der må da vel for fa´en dukke en sidste mand om til vores forholdsvis anonyme centrale 3-kløver?

Jovist, transfervinduet er ungt, der kan ske meget - Men nøj hvor jeg frygter at CV handler uspecificeret neger for 25 mio. dagen før vi skal registerere spillere til CHL-gruppespillet...
Skrevet af Mr. Spock
Der er en paranormal afstand mellem hvor indlysende det er at vores centrale midt mangler forstærkning og hvor opmærksom klubben er på det, sådan har det været længe. Man må antage klubben synes Claudemir, Delaney og TK gør det fantastisk, og det gådefulde må for dem bestå i hvorfor mon ingen andre klubber er ude efter dem.
http://media.balls.ie/uploads/2013/10/Tambourine.gif
Skrevet af Bløde babser
- Det er jeg ikke overbevist om. Meget af succesen fra sidste efterår, kom gennem det spil og den energi, Andreas Cornelius - bl.a. (eller faktisk i høj grad) gennem sin fysik - vandt selvtillid og "tur" på. Sammen med en succesoplevelse i den første kamp (mod FCM), der må have givet Ariel Jacobs optimale betingelser og gejst at udføre sin gerning i, og et generelt bedre fokus på opgaverne, fandt holdet sig selv bl.a. ved ro, at kunne falde tilbage på den styrke det er, at kunne skubbe bolden op på en angriber, der alene betyder, at spillet flyttes derop. Den mulighed har vi ikke længere. Eller, det ser ikke sådan ud pt.


Jeg er sådan set ikke uenig, I så fald var det vist kommet til udtryk en del gange i løbet af sidste sæson. Jeg er dog stadig ret overbevist om at den kvalitet der er i truppen trods alt er så meget højere end konkurrenternes at det er rigeligt til at bære hjem. FCN er de eneste jeg tror kan komme i nærheden, men de ser ud til at være nede og vende - Dog har Hjulmand en evne til at få holdet hurtigt op at stå med nye navne, hvilket vi så i foråret. Jeg kan dog ikke forestille mig det er nok til at true FCK for alvor.
Så jeg føler mig rimelig rolig på den hjemlige front...når det kommer til endnu en halvdød guldfest, ikke på højt niveau og champagne.
Men ok, det gjorde jeg også de to år AAB og FCN snød os.

- Jeg tror ikke man skal forvente sig noget i Europa. CV har næsten solgt den del af sæsonen for den blotte deltagelse, så ambitionerne er til at overse.


Det gør jeg heller ikke. Jeg har i det stille gået at haft en forhåbning om at der ville blive hentet markante forbedringer ind og at vi trods alt ville kunne vaske lidt af det dårlige indtryk fra sidste år væk - købet af Pourie sætter alle forhåbninger på midlertidig hold.


- Det kommer an på, hvad du definerer som vores stil. CV er faktisk ret klar i mælet om, at trænerne må arbejde med det materiale han stiller til rådighed, uanset at det vil betyde et brud på den måde, man hentede seneste mesterskab på. Man kan ikke rigtigt tolke hans ord anderledes.


Det kan ikke være andet end småjusteringer, et det være. Jeg kan ikke forestille mig man begynder på noget dramatisk lige op til CL. Derudover mener jeg jo ikke man har spillerne til at ændre markant på den offensive del, som en debat med udgangspunkt i købet af Pourie alt andet lige må tage udgangspunkt i. Jeg tror ikke man bevæger sig væsentlig væk fra hvad der står i CV´s guide to FCK´s sportslige koncept. Måske skal kanterne skyde efter benene i stedet, flere indløb i felterne og småting. Men ikke en markant system og rolleændring, det vil komme bag på mig.

Det viser - i hvert fald ikke mig - en gennemtænkt plan, herunder en tilhørende, meningsgivende plan B.


Den pointe har jeg selv fremført et par gange i denne tråd, så jeg ville jo være hyklerisk hvis jeg ikke gav dig ret.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Skrevet af Bløde babser
http://www.mikaelmilhoj.dk/fck.jpg

Den nye trøje. Det burde ellers være nemt at lave en helt hvid trøje simpel og stilfuld - det ville Adidas ikke.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Skrevet af Saint
Problemet er ikke at kvaliteten ikke er i truppen problemet er jo at ingen spiller passer sammen, fordi der intet binde punkt er, hverken LJ, Bolaños, Bengtsson, Claudemir, TK eller Delaney er spiller kan skyde ude fra, midtbanen spiller heller ikke særlig mange bolde frem i banen hvilket sjældent vil sætte Pourie og Santin eller Vektokele op, de spiller derimod mere udover kanterne og det ender ofte ud i indlæg, hvor vi ikke rigtig har nogle trusler på hovedet.

Boldende skal altså gerne komme fra backs eller kanterne i enten dybden eller i fødderne til en aflægning til en anden spiller. Vælger modstanderen at stå kompakt for at lukke os ned, så kan de bare sende os udover kanterne og så hætte boldende væk.

Jeg kan slet ikke se her funger, kun minimalt hvis vi får John og kan trække NJ op som hængende angriber der kan sparke udefra og så trække ind i feltet ved indlæg, men det er os tvivlsomt om det vil virke.
(...)
Skrevet af Cabra
Satme en grim trøje, BB.

Men den ser umiddelbart ud til at være lidt sødere ved dem som har lidt ekstra kilo hist og pist...
Skrevet af Kratos
Er stjerne = 5 mesterskaber? Det er sku lige sydligt nok.
FCK og United siden \'92.
Skrevet af quaz
Synes nu ikke den er så grim igen, dog absolut ikke den pæneste fodboldtrøje jeg har set, eller FCK trøje for den sags skyld. Jeg ville dog foretrække, hvis Adidas logoet var placeret i modsatte side af FCK logoet og ikke i midten, det ser lidt ´ulogisk´ ud.
København
Skrevet af Plankeværket
Wiland
Christensen
Busk

Jacobsen Olof Kris Bengtsson
Aaquist Ragner Remmer Jakobsen

Bolanos Claudemir Delaney NJ
Gislason (Wohlgemuth?) TK Toutouh
(Papa)
Pourie Santin
Igor Amankwaa
(Lillebror)

Hvordan helvede ender han med, at det er venstresiden den er gal med? Jeg er klar over at der ikke er en oplagt erstatning for NJ, men vi har trods alt 2 mand der kan spille pladsen. Centralt er vi jo helt på røven, bare ved eén skade - medmindre Wohlgemuth kan overraske i samme grad som Cornelius.
Skrevet af Matias
Jeg er stadig lidt chokeret over, at man er villig til at gamble sådan med sæsonen. Der være noget på vej. Hænger min hat på det håb, at det er derfor, trøje nr. 10 ikke er besat.
Skrevet af Plankeværket
Der kan laves meget sjov ved at fylde trøje nummer 10.
Med købet af Pourie og udsigten til, at der ikke kommer flere angribere, så håber jeg efterhånden mest på en dynamisk offensiv midtbane spiller, der kan lægge en skarp fremadrettet aflevering, sætte en mand og som har et fornuftigt skud ude fra. Sekundært en tonser der kan komme løbende ind i feltet og fylde lidt.

Skrevet af Matias
Jesper Grønkjær spillede jo i den, og han var venstrekant... så... Joshua John måske.
annonce
0