Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Matias
Jeg gider ikke give CL-karakterer. Holdet og spillerne kan ikke måles rimeligt, på et niveau, der er dem alt, alt for højt.
Skrevet af Mr. Spock
Altså en særdeles glædelig udvikling for spændingen i ligaen. Men samtidig en særdeles uvant situation for FCK og klubbens fans, som aldrig har ville se de nye tider i øjnene


Det er fordi det er selvforskyldt, det gør det meget svært at acceptere. Vi er ikke blevet indhentet af nogen, vi har spændt ben for os selv.
http://media.balls.ie/uploads/2013/10/Tambourine.gif
Skrevet af Acheron 3
Vi er ikke blevet indhentet af nogen, vi har spændt ben for os selv.


Det sagde vi også i mange år.

Brøndby Fiorentina Portsmouth
Skrevet af elendil
Det er desværre forståeligt.
fck-medløber.
Skrevet af Matias
Det gør det ikke mindre sandt. Når man har ligaens i særklasse største økonomi, muligheder og rammer, er det selvfølgelig et udtryk for egen elendighed snarere end noget som helst andet, hvis man ikke forstår at udnytte det til egen fordel.
Skrevet af Mr. Spock
Det er da også rigtigt. I ligger ikke hvor I gør nu fordi resten af suppen indhentede jer.
http://media.balls.ie/uploads/2013/10/Tambourine.gif
Skrevet af Adriaanse
Jeg forstår frustrationerne, men mener nu ikke, I skal være så bekymrede herinde på tråden.

Det var opløftende, at se meget af den gejst og fremdrift, og en fremragende Delaney, der gjorde 1. halvleg mere end godkendt på mange måder. Men et hold i modgang, er desværre også let at slå ud, hvilket 2. halvleg viste.

Lige nu mangler holdet den nødvendige balance, hvilket også betyder, at en række ellers ganske dygtige spillere, spiller ringere end de kan. (Bengtsson og Jacobsen, eksempelvis).

Men når nu N. Jørgensen er tilbage, så vil der formentlig allerede komme mere snit over venstresiden - især i offensiven, ligesom der kommer lidt mere luftstyrke i enkelte situationer.

Derudover er det åbenlyst, at der mangler en angriber med tyngde - og en defensiv, central midtbanespiller, eller en opspilsstærk midterforsvarer. I spiller stadig for langsomt og for bredt bagfra. Og Oluf har tydeligvis nok at se til med at forsvare.

Sådanne nye spillere er til at finde med den tegnebog, som CV/FCK har p.t. Og om ikke andet, kan man leje sig til rette, hvis man mener, at der er lovende unge på vej, eller man ikke helt mener, man har fundet de rette til køb.

Så medmindre CV/ledelsen decideret ønsker at vedligeholde et hold i ubalance, så får de løst opgaverne - med 2(3) nye spillere i de kommende uger. Og så bliver I mestre med en fod i baglommen, samtidig med, at udviklingen af de lovende spillemæssige takter, der var til at iagttage i en stor del af sidste sæson, kan fortsætte under Ariel.

Vh.

Adriaanse
Skrevet af elendil
Nå, der var flere diskussioner igang. Jeg mente at det var forståeligt, at du ikke gad give karakterer til et FCK-hold der er helt væk.

Der var god energi i første halvleg, men hele kampforløbet minder om noget Matias har forudsagt nogle gange.
fck-medløber.
Skrevet af Khankar
Vi er flere, elendil, der har kunne se, at der er noget helt galt og at det kun var et spørgsmål om tid før korthuset ville vælte.

Jeg har tidligere været inde på, at Jacobs virkede til at være kørt fast i det trænerjob. Han virker decideret udbrændt og magtesløs. Derfor glæder det mig, at du advokerer for en fyring af ham, Matias.

Det eneste positive ved nederlaget i dag er, at CV forhåbentlig får fingeren ud.
Skrevet af anonymbruger
Det eneste positive ved nederlaget i dag er, at CV forhåbentlig får fingeren ud.


Det kan jeg bare desværre slet ikke forestille mig, at CV gør.
Skrevet af Khankar
Nej desværre, og derfor skrev jeg også forhåbentlig.
Skrevet af Matias
Det er den om kampforløbet, Khankar :) Men skid da hul i det, jeg ville langt hellere skulle erkende at have taget fejl, end "rost" for at kunne forudsige egen elendighed i form af et kampforløb, der er set et hav af gange efterhånden. Det er hele kulturen, der er rådden. Og det er derfor, Adriaanse, desværre, tager fejl. Det kræver mere end blot et par spillere, at få rettet op på. Ikke at de ikke ville kunne gøre en forskel på kort sigt, men på længere sigt - som egentlig retning for klubben - er det et helt andet sted, der skal tages fat. Jeg tror nu egentlig, der er enighed mellem os alle omkring dette. Nevermind.

Men ja, Ariel Jacobs er kørt fast og har ikke mere at give FCK.
Skrevet af Khankar
- Spillemæssigt var det okay i lange perioder af kampen, men vi var desværre bare ikke dygtige nok i begge felter, hvor kampene jo som regel bliver afgjort, siger Carsten V. Jensen.

- Krise er noget, der foregår i Afrika, når folk sulter. Jeg griner altid af den snak, men jeg accepterer, at den er normal at have, siger FCK´s belgiske cheftræner.

- Jeg oplevede forbedringer i spillet, men resultaterne i de tre første kampe har ikke været i vores favør, og vi må blive ved med at arbejde hårdt og tro på det.


Igen hælder CV vand ud af ørerne. Han beviser igen, at han ikke er i trit med virkeligheden. Komisk at han mener, at FCK spillede godt i lange perioder af kampen, når der reelt set var tale om 35 minutter med acceptabelt spil. Han har den sædvanlige deny-attitude, hvor han ikke rigtig erkender problemet, og krise er der jo slet ikke - i hvert fald ikke spillemæssigt. Suk...Gør nu noget Hørsholt forhelvede.

Men ja, Ariel Jacobs er kørt fast og har ikke mere at give FCK.


I øvrigt er det ganske overraskende, at han så hurtigt har mistet grebet om truppen. Han er måske ikke den bedste træner alligevel. Han var jo heller ikke voldsomt populær i Anderlecht.
Skrevet af repos
Jeg er desværre enig med Matias´ analyse omkring sæsonen, og det mest skræmmende er, at vi i forhold til konkurrenterne har haft alle muligheder for at distancere os. I stedet er vi i dyb dyb krise, og den eneste udvej er en fuldstændig nulstilling af den sportslige sektor.

Der skal simpelthen et indgreb a la Holmstrøm til, som vi så efter Gorica-sæsonen.

Det er ikke tilstrækkeligt bare at købe en smule ind til startopstillingen, for det er hele den sportslige ledelseskultur, der er syg. Alt sejler tydeligvis, og alle derinde er fedtet ind selvfedmens klamme kappe, hvor enhver nægter at se problemerne. Og, selv om de kan se problemerne, så er det desværre ude af deres hænder, idet det vil kræve, at de involverede skulle afskedige sig selv. Det sker selvfølgelig ikke.

Derfor bliver sæsonen en temmelig trist og en temmelig langsommelig oplevelse. Når vi ind i mellem vil vinde en kamp, så vil der blive hældt vand ud af ørerne, såsom at nu vender det etc.

Det værste er næsten, at CL er reduceret til en parentes, i stedet for at være et pejlemærke på vores udvikling.

EDIT: I øvrigt så jeg ikke anden halvleg, da min søn inviterede på hjemmelavede burgere. Det var formentligt af flere grunde en fin prioritering.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Mr. Spock
Det er også en svær tid at være at FCK-træner i når CV har mistet grebet og tilsyneladende ikke står til ansvar for nogen. Man får desværre heller ikke en Cornelius foræret hver sæsonstart.

Det der skuffer mig ved Ariel er at han tilsyneladende ikke har nogen indflydelse på vores transfers - jeg ville have stillet CV et ultimatum eller to på nuværende tidspunkt, hvis jeg var i Ariels sted, krævet mere indflydelse, et eller andet, og så taget fyringen hvis det var det.
http://media.balls.ie/uploads/2013/10/Tambourine.gif
Skrevet af Mercenary
Der var god energi i første halvleg, men hele kampforløbet minder om noget Matias har forudsagt nogle gange.

Fuck, så slemt? ;-)
Lose all to save a little
Skrevet af Svoger
Fidusen ved at hente Ståle, skulle vel desuden værre, at han samtidig ville pege nogle folk ud, som han bare ville have.
Umiddelbart ville det dog undre mig, hvis han gad Suppen igen. Han kan jo kun floppe, efter den vanvittige ChL-sæson han afsluttede med. Som sportsdirektør, ville det godt nok være interessant, og så ville vi jo samtidig være af med CV.

Jeg forstår umiddelbart, at jeg ikke gik glip af noget, ved ikke at få set kampen i dag.
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Skrevet af Adriaanse
Lige nu er det bestemt ikke godt. No doubt. Og i foråret blev både mangel på energi og en central midtbanespiller og en spillende forsvarer ofte gjort tydelig.

Men hvor langt er der til det niveau man mener, at FCK har været på? Og hvad er et realistisk niveau for FCK i disse år?

Personligt har jeg de seneste mange år set FCK som en klub, der strukturelt har niveau til Europa Leauges gruppespil. Men da mesterskabet som regel er billigt til salg i Danmark, har enkelte, i øvrigt fine optrædener i CL ikke været til at undgå. - Dette siger jeg i øvrigt med al respekt.

Så set over de seneste 7-8 år, som helhed, er FCK vel nogenlunde der, hvor de har været hele tiden - mere eller mindre.

Lige nu ligger problemet på banen hovedsageligt i den manglende balance - især i holdets midterakse. Men det kan hurtigt rettes med et par målrettede indkøb, og så er FCK med igen.

Man spiller i superligaen, hvis niveau er stadig mere bedrøveligt, og hvor alle konkurrenter har endnu større problemer med den mentale del af spillet, når det ikke kører. Og konkurrenterne har ydermere endnu mindre kvalitet på banen og på bænken.

Og lidt kønsløs fodbold, uden passion er en fin afspejling af den kultur FCK hører til i - og et varemærke for dansk fodbold i det hele taget. Og i både Backes og Ståles tid, krævede det sgu´ også ofte et godt humør, at se en del af FCK´s kampe - der, og igen med al respekt - var umanerligt kedelige og tamme at se på.

At det så fremadrettet kræver en markant udvikling i jeres (sportslige) organisation, hvis I skal udvikle klubben til at være lidt mere end en nogenlunde stabil EL-gruppespilsklub, er jeg helt enig i. Men udgangspunktet er nogenlunde lige som det plejer at være, dog med den forskel/fordel, at der lige nu er lidt ekstra på kontoen.

Men start dog med at rette op på det sportslige. Det burde være en smal sag med de muligheder og midler, man har, og den svage konkurrence i superligaen. Så er der lidt ro at arbejde ud fra.

Vh.

Adriaanse

Skrevet af repos
Men start dog med at rette op på det sportslige. Det burde være en smal sag med de muligheder og midler, man har, og den svage konkurrence i superligaen. Så er der lidt ro at arbejde ud fra.

Ok. Har du CVs mail?
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Adriaanse
Desværre. Men mener at kunne huske, at en anden på tråden med succes sendte en mail til Lars Højer for nylig. Vedkommende har nok også et bud på CV´s mailadresse...?

Men seriøst. Lige nu er der midler til, at hente de 2 eller evt. 3 spillere til midteraksen, der kan få holdet i balance. Og da det skal være spillere, der kan gøre en forskel i superligaen og ikke Bundesligaen, så mener jeg nu nok, at der er mange muligheder. (Læser CV med, så må han endelig kontakte mig ved behov...)

Og en stabilisering på banen, er "First Thing" lige nu. Dernæst er jeg helt enig med dig og Matias i, at organisationen trænger til et eftersyn og en opgradering. Efter min opfattelse med et par "kapaciteter" udefra.

Dog er jeg mere skeptisk i.f.t, hvorvidt dette vil ske. Igen fordi kulturen her i landet - og derfor også i fodbolden - ikke for alvor er til, at erstatte funktionærmentalitet og selvforelsket hygge med præstationsmentalitet og et hyggeniveau, der helt afhænger af resultater. Og det kan være fint i nogle sammenhænge. Men i topsport, er det en betonmur i.f.t reel udvikling. - Og da Hodgson i sin tid udførte sin "heltedåd" for FCK var det jo også som en arrig, arrogant og bedrevidende kapacitet, der nærmest bogstaveligt "sked på" selv Holmstrøm og Østergaard og vigtigst af alt på det, der var standard i FCK og moderklubberne. Og Østergaards patetiske og provinsielle efterkritik, var Hodgson formentlig bedøvende ligeglad med. Og det er mennesker af den støbning, der sammen med Ariel, hvis han stadig gider, skal hjælpe FCK videre. men som nævnt, så tror jeg ikke rigtig på, at det sker.

Vh.

Adriaanse
annonce
0