Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Matias
Jeg har i hvert fald på fornemmelsen, at det er gennem slag til den stolthed, der kan rykke noget. Desværre. Det burde jo være helt andre områder, der triggede den slags.
Skrevet af jomic...
Så kørte Sporten på P3 også med spørgsmål til CV. Oplæg omkring Ståles ledighed. Frit citeret (essensen) fra et 10 sekunders radioklip.

"Flere snakker om at Ståle Solbakken er på vej tilbage til FCK?"

- Det er fint nok folk interesserer sig, CV

"Hvor sikkert sidder Ariel?"

- Han sidder fint nok, CV


... hvor er det nemt.


EDIT:

Jeg tillader mig lige at gå lidt i selvsving med den her:

- Det kommer an på, hvordan jeg spiller. Der bliver snakket meget om det, men jeg tror egentlig ikke, at det er som om, at der kommer en helt tilbage eller noget. Det kommer til at tage nogle uger, inden jeg er i form igen. Så det er holdet, der skal løfte sig. Det har ikke noget med mig at gøre. Selvfølgelig vil jeg gerne spille og bidrage med alt det, jeg kan. Men i sidste ende er det op til holdet, siger Nicolai Jørgensen.

http://www.bt.dk/fodbold…-ingen-helt
Skrevet af Bosse1983
Det er skræmmende at CV i den grad får lov til at skøjte hen over alt. Det lige fra indkøb til hans misserable forsøg som redningsmand på trænerposten.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Matias
Og det er lige præcis det, der ville kunne rykke ved noget - hvis han ikke fik lov at skøjte hen over alt. Det er i hvert fald min påstand. Det ville prikke så meget til hans selvfedme, at han måtte reagere.
Skrevet af Bosse1983
Naturligvis. Det er typisk sådan det fungerer, især når folk bliver så trygge i deres position, at det arbejde som leveres lider under det.
Spørgsmålet er så hvem der skal stå for presset. Medier, ledelse eller fans? Jeg har på fornemmelsen at det udelukkende vil være ledelsen som kan rykke på det tefal-belagte selvbillede, hvorfor det kan have lange udsigter.

Det er sørgelige er, at fordi Ariel reddede CV´s røv i sidste sæson, kan førstnævnte meget vel stå førts i køen, når og hvis man mener der skal rulle hoveder.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Matias
Ledelsen er jo også under påvirkning. Bl.a. fra pressen. Eller i særdeleshed pressen. Man har jo brug for den generelle anerkendelse af, at man - i FCKs tilfælde, historik til trods - gør tingene godt. Forretningen afhænger jo af det, både i forhold til aktionærer, sponsorer og tilhængertilslutning (som er det første sted, det begyndte at halte (man har så undskyldt sig med, at det var en generel tendens i dansk fodbold)) osv., som kan give den arbejdsro og de betingelser, man ønsker. Bliver der rettet seriøs kritik - som ikke kan affejes via arrogante svar - vil nogen vågne op. Det er jeg overbevist om.
Skrevet af jomic...
Hvorfor reklamerne midt under kampen igår, er et bevis i rækken på at der sidder flere i forholdvis højtstående positioner uden omløb i hovedet.

Det er så i øvrigt til formiddag blevet konfirmeret ikke sker igen. Men det at iværksætte det, viser med alt tydelig at flere i organisationen ikke har den fjerneste idé om hvem deres målgruppe er.
Skrevet af Pascal
CV kan jo altid hive....ja sit CV frem.

Set udefra med manglende indblik i tingenes tilstand er det jo fantastisk.

Der er kørt på automatpilot i et par år. Og der har været plads til det.

Det er så småt smuldret ind til ikke at være tilstrækkeligt mere.

Manglende optimering på mange områder koster nu.

Kjoebenhavns Boldklub.
Skrevet af Mr. Spock
CV er tilsyneladende fredet.

http://www.bt.dk/fodbold…n-freder-cv
http://media.balls.ie/uploads/2013/10/Tambourine.gif
Skrevet af SoerenDKK
Det er jo storartet...

For helvede.
https://enywulandari.files.wordpress.com/2014/11/lippi1.jpg
Skrevet af Mr. Spock
Godt nok skal man altid bakke op om sine ansatte helt op til sekundet før de er fyret, men det er en ret kontant tillidserklæring, ikke så mange undertoner af tvivl eller forsigtighed.
http://media.balls.ie/uploads/2013/10/Tambourine.gif
Skrevet af Bosse1983
Det er vel nærmere et golden shower til de vantro fans.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Stinson
Havde nogen af os troet andet? (End han var fredet)

Vi har med en ledelse at gøre, hvor succes i superligaen er målet. Selv CV kan opfylde det mål, og derfor kommer der ikke til at ske noget i den sportslige ledelse.

En trænerfyring kan - måske, på sigt komme på tale, men alt andet er utopi.

In a controversy the instant we feel anger we have already ceased striving for the truth, and have begun striving for ourselves.
Skrevet af Mr. Spock
Vi er ottendebedste hold i 2013 indtil videre - succesen kommer ikke af sig selv denne sæson.

Jeg er allerede irriteret over det uundgåelige, at Ariel kommer til at stå med lorten og CV bliver siddende.
http://media.balls.ie/uploads/2013/10/Tambourine.gif
Skrevet af Bløde babser
Med tanke på hvor vi står i fodboldkalenderen bør CV trods alt være fredet en lille måneds tid endnu.
Vi skal jo ikke langt forbi Damhussøen for at se hvor galt en panikløsning midt i et transfervindue kan gå.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Skrevet af Cabra
Det må i øvrigt være lidt provokerende at CV udtaler til TV2 at for et par måneder siden stod man med guldet og bliver hyldet som helte og nu er det så en anden situation, fordi man har tabt tre kampe. Kritikken er jo herinde langt mere end bare denne sæsonstart.
Skrevet af Mr. Spock
Typisk CV-svar - han lever i sin egen verden.
http://media.balls.ie/uploads/2013/10/Tambourine.gif
Skrevet af Matias
Provokerende? Nej. Mangel på indsigt og dumt? Ja. Men du har fat i noget af det centrale i snakken, nemlig at CV anser kritikken (særligt fra tilhængerne) for udelukkende at være udtryk for her-og-nu-stemning. Det tjener som et fint bevis på hans arrogance og ringeagt af stort set alle (herunder naturligvis også tilhængerne). Kommer der lidt mål og lidt sejre, så står de der jo igen, de uvidende fjolser, mens en begejstret vrøvlen siver fra fra deres munde, synes udtalelserne og holdningerne at være spundet om. Af samme årsag appellerede han også tidligere i dag, til at huske på mesterskaberne - som om de gjorde en forskel i og for den kritik, der efterhånden nyder rigtig stor tilslutning. Men CV kan og vil ikke forstå det. Hans ensidigt, positive syn på egne fortræffeligheder, overstiger med længder hans faktiske evner. Som sportschef, som leder, som strateg. Han er helt på bar bund. Fortabt, uduelig og kommer aldrig til at rejse sig igen. Alt i mens har virkeligheden indfundet sig hos så mange af de mennesker han ringeagter, og som alle kalder bluffet: Jamen han har jo ikke noget tøj på!
Skrevet af Mr. Spock
Det er det eneste sådan nogenlunde postitve ved alt det her, at folk og fæ godt ved hvem der har hovedansvaret for tingenes tilstand. Jeg havde forventet "Ariel RAUS!" ville fylde mere end det har gjort.
http://media.balls.ie/uploads/2013/10/Tambourine.gif
Skrevet af Matias
Men skulle her-og-nu-stemningen endelig dyrkes, så har det dårligst placerede hold fra Jylland, samlet ligeså mange point efter tre runder, som FCK, Brøndby og FCN til sammen. Og FCK trækker ned i dette selskab! Ikke så mærkeligt, eftersom som holdet efter samme tre runder, har scoret halvt så mange mål, som der er a´er i Amankwaa, hvilket dog stadig er to flere, end indkøbene af skræddersyede typer til konceptet, truppen har skreget på siden Andreas Cornelius´ exit. Det er virkeligheden. Lige nu og her.
annonce
0