Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Blastoid
Ja, ham kunne vi godt bruge som ekstra mand afløser for Landsholds-Lars, hvis Remmer skal være CB og Aaquist ikke er moden endnu.
\"Giv en mand et æg, og han er mæt for en dag - lær en mand at lægge æg.......!\"
Skrevet af Gaggen25
Afløser? Han er 5000 gange bedre end LL.. Desværre..
123
Skrevet af Stinson
lidt lækker læsning fra ståles første træning:

http://fcsofa.com/2013/0…aeningsdag/

Man kan ikke undgå at blive optimistisk for resten af sæsonen.
In a controversy the instant we feel anger we have already ceased striving for the truth, and have begun striving for ourselves.
Skrevet af Bløde babser
Jeg ville have vurderet det således: Thomas Kalenberg øverst, Joshua John som nr. 2, og nitten som vi trækker, Morten Gamst, som sidst.


Udover jeg ikke ser samme lys i Kahlenberg som dig virker den debat til at være død, da man angiveligt har opdaget at Nicolai Jørgensen er venstrekant og ikke Corneliusafløseren.
.....scary shit at det kunne have endt ud på den måde.

Vi får en central midtbanespiller, tror jeg, men så heller ikke mere.


En forsvarer?
Vi har pt kun tre midterforsvarer og en til hver af backpladserne. Vores to unge backups tror jeg simpelthen ikke på man vil have så ufrivilligt tæt på holdet i sådan et vigtigt efterår.

Jeg tror på en forsvarspiller, en central midt og måske en joker hvis der kommer et godt tilbud på en kant. Lige nu har vi jo kun NJ, Bolanos og Rurig til kanterne - ved skader skal Toutuh, Bengtson, Santin, Claudemir eller Delaney derud. Det kan lade sig gøre men det er ikke optimalt.

Og hvor er det bare pisse fedt med Ståle. Rart hvis vi igen kan få lidt kvalitet i vores signings og måske sparket nyt liv i nogle af spillerne.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Skrevet af repos
http://www.tipsbladet.dk…venstrekant

Fornuftigt at droppe det projekt, og så stedet fokusere på den centrale midtbane.

I øvrigt er træt af Bolanos´ brok over Jacobs. Costaricaneren skal i den grad til at kigge indad, for det han har leveret af været under lavmålet. Men nu er der da ingen undskyldninger for ikke at præstere. Forhåbentlig kan han genfinde motivation og niveau. Det samme gælder Claudemir.

I øvrigt fint, at Ståle melder klart ud i forhold til Mos. Endelig er det interessant, at PPD blev udlejet lige før Ståle tiltrådte. Gad vide, om Ståle kunne have fundet ham brugbar.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Matias
Hvis Christoffer Remmer er fjerdemand i det centrale forsvar, mangler der ikke nogen. Og det kunne jeg godt forestille mig, at han er. Hvis ikke har det da været helt håbløst, at udleje Michael Jakobsen.

Mht. Christian Bolanos, så skal han bare tage sig sammen. Nu har han spillet sig get-out-of-jail-free-card om at hele derouten skyldtes dårlig kemi med Ariel Jacobs, hvilket efterlader ham i en position, hvor han skal præstere - nærmest fra dag 1 under Ståle Solbakken. Det er dumt. Ikke mindst for ham selv.
Skrevet af mate-sestan
Ny udebanetrøje præsenteret! Den er ganske lækker, synes jeg - bortset fra den der trekant ved halsen. Den er i hvert fald langt, langt federe end hjemmebanetrøjen!
Skrevet af Drejer
Helt enig angående udebanetrøjen. Er også spændt på at se CL-trøjen.
‎10.06.2010: Holdet er stærkt nok til at vi kan avancere et par pladser, og når det er sagt, så mener jeg, at det primært er FCK, vi skal koncentrere os om at tage. Og vi kan tage FCK, det er jeg sikker på, siger Henrik Jensen. FAIL!!
Skrevet af Mr. Spock
http://www.tipsbladet.dk…venstrekant


Ah, man kan allerede mærke Ståles indflydelse på den kære sportsdirektør.
http://media.balls.ie/uploads/2013/10/Tambourine.gif
Skrevet af Sir , moderator
Er ham Adi ikke spilleberettiget? Injuries.dk siger at han ikke er.
Dette er en signatur.
Skrevet af Matias
Han er ikke endnu, så vidt jeg ved... så Ståle Solbakken må finde andre veje at få vendt skuden på.
Skrevet af mate-sestan
Han mangler arbejds- og opholdstilladelse!
Skrevet af Stinson
I øvrigt fint, at Ståle melder
klart ud i forhold til Mos. Endelig er det interessant, at PPD blev udlejet lige før Ståle tiltrådte. Gad vide, om Ståle kunne have fundet ham brugbar


Jeg mindes at diouf blev købt med modstand fra Ståle i 2011, så jeg tror bestemt ikke at han ville bruge ham..
In a controversy the instant we feel anger we have already ceased striving for the truth, and have begun striving for ourselves.
Skrevet af Chippen
I løbet af forhandlingsperioden mellem Ståle og WC har de med garanti talt om trupsammensætning. At PPD bliver lejet ud en uge før Ståle træder til, er helt sikkert ikke tilfældigt. Hvis PPD havde indgået i Ståles planer, så havde vi nok ikke lejet ham ud midt i et forsøg på at lokke Ståle til.
Wenn ist das Nunstück git und Slotermeyer? Ja, Beierhund das Oder die Flippenwald gersput!
Skrevet af repos
Nej, det har du formentlig ret i. Spørgsmålet er, hvor længe Ståle har været i støbeskeen. PPD slår mig heller ikke som en Stålespiller.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Bosse1983
I relation til trupsammensætningen og en 4-4-2, synes jeg altid at Ståle har været ganske norsk, på den gammelbritiske facon. På kanterne vil han helst have spillere som arbejder i begge retninger, muligvis med èn offensiv kant og en mere balanceret venstre/højre midt. Nu har i hentet "En Rigtig Negermand" som Lille Bo ville have udtrykt det, og igen ligner han meget FCK-typen. Fornuftig teknisk, god placeringsevne og et lokum på alle andre måder.

Jeg er spændt på Bolanos, der efterhånden fortjener et los i røven. Dockal mener jeg stadig havde været et godt emne, men Ariël fik måske lidt for lang snor, samtidig med at CV er CV. Nu er spørgsmålet så om Ståle kan redde CV´s røv som Den Lille Havfrue gjorde. Ydermere om CV & Co., hvis det bliver tilfældet, måske har gabt over mere en de kan tygge, da Ståle allerede nu har en højere sterne hos langt de fleste. Hvis det ydermere blive Messias´ genkomst, har CV reddet sin røv, men også skubbet magtbalancen.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af repos
Jeg har lige tjekket Kara Mbodj. Det er ikke voldsomt meget spilletid, ahn har fået i Genk. Var han mon hypet for meget?
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Bosse1983
Nej, et typisk vinterskifte, hvor han ikke havde formen. Den norske liga er forskudt, skal du huske. Han spillede hele deres Play Off og scorede 2 mål. Lige nu er det i forsvaret han bruges. I år ligner han en sikker starter.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af repos
Cool. Løber der ellers noget FCK-materiale rundt deroppe. Tippeligaen virker noget profilfattig, når Nicki Bille åbenbart er det hotteste navn.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Matias
Havde vi ikke hentet et lokum, kunne Leke James være spændende. Jeg har set én kamp med ham, og der han så god ud. Ellers er det vel kun den populære Stefan Johansen som er interessant. Ja jeg ved det selvfølgelig ikke - er ikke så Tippeligakendt.
annonce
0