Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Stinson
Jeg har hørt at der ikke er nogen særlig klausul på Pourie i stil med der blev nævnt i pressen.


Jep. også det jeg har hørt. Og prisen var nærmere de 7,5 end de 10.
In a controversy the instant we feel anger we have already ceased striving for the truth, and have begun striving for ourselves.
Skrevet af Adriaanse
Nu synes jeg ikke, at Pourie-købet - isoleret set - er FCK´s største problem. Det er blot et symptom på det, der efterhånden er sædvane, når klubben bruger penge. - Men det ser ud til, at være svært at diskutere.

Og hvad forskellige har hørt, er da interessant nok. Men om det er relevant, ved jeg ikke. Jeg hører også meget.

Men havde Pourie "kun" kostet 7,5 mio. kr.- og var videresalgklausulen fra SIF´s pressemeddelse blot et udtryk for fri søhøjlandsfantasi, så var det stadig i overkanten for en spiller, som FCK ikke havde utrolig meget brug for, nu Santin, Vetokele, Diouf og Mos fint kunne/kan agere som superligaduelig 2. angriber.

Og efter et par 4-5 runder at denne sæson, var der jo åbenbart alligevel behov for en stor, "klassisk" FCK angriber...?

- Og jeg er måske uenig med en del af jer, når jeg mener, at Pourie blot var en ny spiller i rækken af mange spillere, der i bedste fald kan bidrage til en god placering i superligaen, men intet tilføjer, hvis man videre end det. - Og det er/var der da mange her på tråden, der gerne ville, så sent som sidste sommer, hvor der også skulle hentes en stjerne, som erstatning for N´Doye, eksempelvis...

Så hvad er egentlig ambitionen? Og er det opfattelsen, at FCK bruger deres midler godt? Jeg synes det ikke, og jeg tror, som andre her på tråden også, i forskelligt omfang, troede ind til for et par dage siden, at FCK er syg og ligner Brøndby i 2006, hvis I kan huske, hvordan de havde det derude dengang?

Men pyt, lige nu er det underholdende, og hvem gider så bekymre sig om andet?

God aften.

Vh.

Adriaanse

Skrevet af Mr. Spock
OK, bare i det tilfælde uskyldige sjæle forvilder sig herind og tænker at Adriaanse måske har fat i noget.

Santin, Vetokele, Diouf og Mos fint kunne/kan agere som superligaduelig 2. angriber.


Nej. I bedste fald tåleligt. Ikke "fint". PPD har slet ikke været i spil til Santin-rollen og Mos og Igor har bare været flop i forskellige grader. Ingen af dem har kunnet præstere bedre end Santin på trods af at dennes bedste periode i klubben ligger noget tid tilbage efterhånden.

Og efter et par 4-5 runder at denne sæson, var der jo åbenbart alligevel behov for en stor, "klassisk" FCK angriber...?


Ja, som 95% af tråden forudsagde. Hvem diskuterer du med?
http://media.balls.ie/uploads/2013/10/Tambourine.gif
Skrevet af Plankeværket
Altså konklusionen er, at Pourie skal sælges, da han er købt for dyrt og maks har niveau til noget, ingen af de af vores andre angribere han konkurerer med, har.

Fint... Så er det bare mundlort Zigic/Maduro style det hele.
Skrevet af Mr. Spock
Pourie hentet som 1-til-1 Cornelius-erstatning stik imod vores koncept: dumt. Gik så dårligt som man kunne forvente.

Pourie hentet til at tage over for Santin: potentielt en god ide, det kan gå begge veje med det.
http://media.balls.ie/uploads/2013/10/Tambourine.gif
Skrevet af repos
@ Adriansee

Læser du kun dine indlæg?

Alle dine kritikpunkter bliver jo flittigt delt her tråden. Hvis du vil agere idiot, så gør det i en anden tråd. Det andet er trivielt, og bringer intet. Så stop, og dyrk dit kortstog et andet sted. Gerne på et andet site end bold.dk.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af DolGun
@Adriaanse

En forlængelse med Lars Jacobsen ville, efter min mening, være en understregning af, at FCK begynder at ligne Brøndby i 2006

Det kunne vel mildest talt også være et udtryk for at man satte sin lid til et par yngre spillere i truppen/klubben. På trods af at Lars J. sammen med holdet er faldet støt i niveau over hele 2013, så er han stadigvæk en fullback yngre spillere ville kunne lære noget af. Jeg har svært ved at tro at han fortsætter, såfremt han ikke selv mener at kunne holde kadencen.


Ind skal der, hovedsageligt, hentes sultne spillere, man kan tjene penge på senere, ligesom det er afgørende, at finde 2 dygtige spillere til henholdsvis det centrale midterforsvar og til den centrale midtbane. Og disse 2 - med styrker i opspillet, skal egentlig allerede findes nu

Yeah, vi er ganske sikkert en del, der gerne ser indkøb til midteraksen(nogle af os har tryglet de højere magter om netop det i et par år). Da eks. Stadsgaard blev signet, undrede jeg mig over, hvem der var tiltænkt at kunne føre bold frem fra bagkæden. Stadsgaard kan iøvrigt godt lave raids frem i banen og skabe overtalssituationer - det sker bare ikke så ofte.
De økonomiske realiteter er dog, for nuværende, lidt nogle andre end de har været.
Jeg skrev dette i tråden i jan. 2012:

"Er jeg den eneste der sidder med en underlig krybende usikkerhed i forhold til om økonomi grundlaget hvad angår transfers er værre stillet end nogle af os(i hvert fald undertegnede) måske i virkeligheden umiddelbart har troet?"

Jeg elsker(!) at være helt galt på den, hver eneste gang min tvivl eller pessimisme bliver gjort godt og grundigt til skamme, men når man kigger på regnskaberne nu til dags(jeg er dog fuldstændigt bovlam ud i den slags), så bliver der tilsyneladende brugt endog meget færre penge, end det var tilfældet førhen.


Som jeg ser det, burde kun Bengtsson, Remmer, Delaney og N. Jørgensen, af de nuværende spillere, gøre sig konkrete forhåbninger om en stamplads ved starten af næste sæson.

Hvorfor synes du egentlig at Bengtsson hører med der? Hvad ville du iøvrigt, med dine analytiske evner, sige, hvis jeg med et glimt i øjet postulerer at hans tyngdepunkt til tider minder om nogle kvindelige fodboldsspilleres tyngdepunkt?


Tværtimod virker fokus til at være mest på en konstant sammenligning med sig selv i FCK

Jeg er ikke helt med her. Hvem skal FCK sammenligne sig med og i hvilke specifikke henseender?


..Ståle har vist sine tydelige begrænsninger, når han forlader Skandinavien.

Springet til Bundesligaen og Premier League er temmeligt stort, når man kommer fra en snottet 12 holds liga med markant færre indtægter. Mon ikke Solbakken netop har set og mærket, hvordan nogle ting foregår i 2 af de stærkeste ligaer overhovedet? Monstro nogle af de observationer kunne komme FCK og CV til gode?


Jeg har ja-hatten på! Faktisk har jeg besluttet mig for at have den på frem til afsluttet sommer transfer vindue 14/15.
Jeg tror såmænd endda at jeg et par gange får vandret turen fra Vesterbro til træningsanlægget for at lure lidt på kropssprog og taktiske øvelser.
Jeg giver hjem-is og white russian, hvis du dukker op

Hvorfor sidder vi iøvrigt her på en lørdag?


EDIT: Jeg har lige læst indlægget igen...jeg burde måske have holdt mig til hjem-is.
I refuse to answer that question on the grounds that I dont know the answer
Skrevet af Adriaanse
@ DolGun

Tak for dine kommentarer, der virker helt ædruelige.

Jeg deler i øvrigt dit ønske om, at FCK udvikler sig positivt. For selv om jeg ikke er fan, så er jeg sikker på, at et stærkt FCK i udvikling, gavner dansk fodbold.

M.h.t. Bengtsson:

Hvorfor synes du egentlig at Bengtsson hører med der? Hvad ville du iøvrigt, med dine analytiske evner, sige, hvis jeg med et glimt i øjet postulerer at hans tyngdepunkt til tider minder om nogle kvindelige fodboldsspilleres tyngdepunkt?

Jeg siger godt set - og jeg anbefaler en Atkinskur.
Og når det er sagt, synes jeg stadig, at han - som Delaney - har nogle basalt set gode fodboldmæssige kvaliteter, som jeg vil mene kan udvikles yderligere. Men han er rigtignok faldet med holdet på det seneste. Og jeg fandt det samtidig lidt råt at foreslå en udskiftning af nærmest hele holdet.

Jeg er, som du, også af den opfattelse, at man mangler en opspilsstærk midterforsvarer. Og selvom Stadsgaard og Sigurdsson, lejlighedsvis - og på superliganiveau, prøver lidt - så er det langt fra nok. Og det er en væsentlig årsag til en række af FCK´s problemer med at lægge hurtigt og effektivt tryk på deres modstandere.

M.h.t sammenligningen med sig selv:

I de måske snart for glade Østergaard dage, var det Benfica og andre internationale subtoppere man stræbte efter at komme på niveau med. Og det var - især som Benfica har udviklet sig, måske nok i overkanten. Men ok - man havde ambitioner, der rakte ud over Valby Bakke, og vigtigst af alt væk fra Skandinavien, der kun bør være forbillede i sportsgrene som Ishockey og måske håndbold.

Lige nu taler man mest om at blive, som FCK var, sidst Ståle var i klubben. Det vil sige, at fokus er på at blive FCK i en form, der - som jeg ser det - har antaget mytiske, men utroværdige former. Dels fordi resultaterne dengang - internationalt - ikke var væsentligt bedre, end de har været efterfølgende, m.h.t EL og CL kvalifikation. Og FCK var såmænd bare et af de mange hold, der kunne poppe op og spille et par, resultatmæssigt, fornuftige kampe internationalt, for så at blive glemt igen. Brøndby, OB og AaB har jo også skabt flere overraskende gode resultater, uden at det har gjort dem til klubber, der har bidt sig fast og udviklet sig i international sammenligning.

FCK burde, efter min mening, have fortsat den vej, som man var påbegyndt med Jacobs. For modsat Ståle, Backe, Nilsson og CV bidrog Jacobs til udviklingen ag unge spillere, der traditionelt har haft det svært i FCK. Han lagde også alen til det angrebsspil, der er nødvendigt at udvikle, hvis FCK skal være mere en et velorganiseret skandinavisk tonser hold - Ståle-/Backe/Nilsson style - der ikke formår at blive andet, end den stærkeste og rigeste klub i Danmark, med incidentielle resultater i Europa.

FCK burde også bruge deres midler mere fokuseret på scouting og tiltrækning af yngre spillere, der kan udvikles i retning af en mere international stil, hvor organisation kombineres med individuelle tekniske kvaliteter. Det er der alt for lidt af i FCK.

I den forbindelse er pengespildet i.f.m. de mange navne, som jeg nævnte i et tidligere indlæg bedrøveligt. Dette, fordi det - i bedste fald - kun vedligeholder FCK på det nuværende spillemæssige niveau. Endvidere er det spillere, der ikke muliggør tilstrækkelig økonomisk udvikling af klubben, da omkostningerne til dem ikke modsvares, i rimelig grad, ved deres bidrag på banen, endsige ved deres videresalgsperspektiv. Og især videresalg er helt nødvendigt, for at kunne give FCK det nødvendige økonomiske råderum, de skal bruge, for at videreudvikle truppen og klubben. Kontortårne m.m. ser ikke ud til, at kunne sikre Parkens fodboldhold tilstrækkelige økonomiske muligheder.

Men nok om det - og i øvrigt tak for invitationen!

Vh.

Adriaanse
Skrevet af Drejer
Fra Tipsbladet:

Nigerianeren Fanendo Adi ligner førstevalget i front med Nicolai Jørgensen i 10’er-rollen hængende bag sig. Adi er netop hentet til FC København fra den slovakiske klub As Trencín og er 1,93 centimeters rent muskelbundt. På fløjene ligner det en konstellation med Christian Bolaños på højrekanten og Rurik Gislason i venstre side, mens Claudemir er sikker på den ene centrale midtbaneplads. Hans makker bliver enten Thomas Kristensen eller Thomas Delaney.
‎10.06.2010: Holdet er stærkt nok til at vi kan avancere et par pladser, og når det er sagt, så mener jeg, at det primært er FCK, vi skal koncentrere os om at tage. Og vi kan tage FCK, det er jeg sikker på, siger Henrik Jensen. FAIL!!
Skrevet af Imperator
Underligt at han ikke kan bruge Pourie som 2. angriber, istedet for at skabe problemer på VM ved at bruge NJ..
Skrevet af Mr. Spock
Er det kun mig der stort set aldrig kan komme ind på Tipsbladets sider længere? Vil næsten aldrig loade.

Mod FCV har vi brug for gennembrudsstærke spillere, og på den kant giver det i hvert fald mening at starte med Gislason og NJ inde samtidig, hvilket skubber Pourie ud.
http://media.balls.ie/uploads/2013/10/Tambourine.gif
Skrevet af Plankeværket
De kunne spille hver sin kant og skubbe en piv ringe Bolanos ud?

Jeg kommer ikke afsted i dag. Og har ikke mulighed for at se den på tv. Nogen der kender et godt stream ? Gerne med betaling hvis det er.
Skrevet af Plankeværket
De kunne spille hver sin kant og skubbe en piv ringe Bolanos ud?

Jeg kommer ikke afsted i dag. Og har ikke mulighed for at se den på tv. Nogen der kender et godt stream ? Gerne med betaling hvis det er.
Skrevet af Kratos
Håber Adi er bedre end den træningskamp Trencin spillede mod Goteborg. Der var han godt nok elendig.
FCK og United siden \'92.
Skrevet af Mr. Spock
Ståle vil sikkert gerne give de gamle 10/11-profiler Bola og Claudemir mulighed for at genfinde tidligere niveau.
http://media.balls.ie/uploads/2013/10/Tambourine.gif
Skrevet af Drejer
Ja, mon ikke Bolanos er sikker starter.

Det ligner dog ikke Ståle, at bruge Europa-formationen på hjemmebanen mod et hold som FCV.
‎10.06.2010: Holdet er stærkt nok til at vi kan avancere et par pladser, og når det er sagt, så mener jeg, at det primært er FCK, vi skal koncentrere os om at tage. Og vi kan tage FCK, det er jeg sikker på, siger Henrik Jensen. FAIL!!
Skrevet af Drejer
Johan Wiland - Lars Jacobsen (anf.), Olof Mellberg, Ragnar Sigurdsson, Pierre Bengtsson - Christian Bolaños, Claudemir, Thomas Kristensen, Rúrik Gíslason - Nicolai Jørgensen, Fanendo Adi
‎10.06.2010: Holdet er stærkt nok til at vi kan avancere et par pladser, og når det er sagt, så mener jeg, at det primært er FCK, vi skal koncentrere os om at tage. Og vi kan tage FCK, det er jeg sikker på, siger Henrik Jensen. FAIL!!
Skrevet af quaz
Spændende med både Adi og Jørgensen på top, så burde der da være noget at skyde efter i boksen.
København
Skrevet af DolGun
@Adriaanse

Det bliver måske kort. Jeg fik vist lidt for mange hjem-is...eller noget

Jeg siger godt set - og jeg anbefaler en Atkinskur.

Hmm..hvis du anbefaler Atkinskur, så er du måske ikke helt med, hvilket jeg sagtens kan forstå - vi lader den ligge.

Altså...alle der spiller nogenlunde fast i superligaen er gode fodboldspillere, at påstå noget andet er ganske enkelt fjolleri. Det handler selvfølgelig om hvor højt de kan skubbe bund og topniveau. Jeg tror aldrig Bengtsson vil kunne komme til at repræsentere andet end evt. bund/midterklubber i udlandet.


..Og jeg fandt det samtidig lidt råt at foreslå en udskiftning af nærmest hele holdet.

Det gjorde du vel sådan set alligevel :)
Ikke at jeg nødvendigvis er helt uenig, men jeg har ja-hatten på og afventer i nådesløs spænding. Jeg vil gerne se hvem der kan hive sig selv op.


...der kun bør være forbillede i sportsgrene som Ishockey og måske håndbold.

Er det egentlig ikke stadigvæk sådan at håndbold globalt set ikke har flere seere end eks. curling? :)
Lad os endelig placere den sportsgren analt!


Lige nu taler man mest om at blive, som FCK var, sidst Ståle var i klubben. Det vil sige, at fokus er på at blive FCK i en form, der - som jeg ser det - har antaget mytiske, men utroværdige former.

Det er altså noget rod det der Adriaanse, men du har selvfølgelig en pointe hvad angår mangel på kontinuitet, for uden den er det grænsende til de umulige at videreudvikle.
Det kunne lyde som om CV har tryglet Ståle om at komme tilbage og der er sikkert ikke sagt ´ja´ uden at få carte blanche til en del ting (selvklart within reason, især i forhold til hvor meget forandring en trup kan klare over en sæson).


For modsat Ståle, Backe, Nilsson og CV bidrog Jacobs til udviklingen ag unge spillere, der traditionelt har haft det svært i FCK

Jeg kan da huske et par stykker under Ståle, men derudover er jeg da enig så langt hen ad vejen at talenterne gerne skulle komme i en lind strøm. En spiller (der kan holde niveau) pr. sæson ville være ensbetydende med mere end godkendt arbejde, men det er vel rimeligt at antage at det tal er sat ret optimistisk.


Din kritik af scouting og pengespild generelt er der vist ingen i denne tråd, som er uenige i.
Faktisk er jeg lidt i tvivl om præcist hvor meget af det du skriver, som FCK fans er drabeligt uenige i....vi foretrækker nok bare at høre det fra FCK fans. Det er da de færreste af os der kom fra b1903/KB der tror den hellige grav er velforvaret udelukkende fordi træneren igen er skaldet.


Og nu...ud i verden efter en kvalmeklods med bacon og ekstra ost samt cocio og faxekondi i nævnte rækkefølge.

I refuse to answer that question on the grounds that I dont know the answer
Skrevet af Jussi
Godt nok noget af en anderledes pandekonstruktion Adi holder sig ift Cornelius.

http://youtu.be/5XRz-EDDHT8

Er det naivt at tro, at det har en indvirkning på hovedspillet, som vel ikke ikke har været rapporteret som mandens største styrke?
Morten Olsen: Vi skal huske på, at Danmark er en stor fodboldnation, men et lille land.
annonce
0