Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af amorbavian
Matias, dit indlæg er fordrejning af mine ord. Det er ikke pænt.

er det alligevel lidt lækkert

at det skulle være federe at se "sit" hold smadres 0-8 af f.eks. Real Madrid, end at tabe 0-3 til Cska Moskva

Mit indlæg var ret ligetil, så, at du konkluderer ovenstående ud fra det er uforståeligt. Eller lavt. Afhængigt af om du helhjertet misforstod noget ret ligetil, eller med vilje fordrejer det.

I øvrigt behøver man i FCK ikke undskylde et nederlag til Real Madrid. Ikke i år. Heller ikke hvis det bliver et smertefuldt 0-5. Selv ikke i 2010 ville det være nødvendigt.

Til hele snakken kan man tilføje, at FCK heller ikke skal føle noget pres - hvilket jo kan være en fordel. Hvis vi skulle møde f.eks. Porto, selvom vi er i en krise, så vil presset for et resultat være større udefra - trods FCKs krise.
Wives, be subject to your own husbands, as to the Lord.
Skrevet af DolGun
Jeg må blankt erkende at jeg ikke helt forstår de sms´er, som jeg har modtaget om at det bliver for vildt.

Vi har brug for succesoplevelser - ikke ydmygelser. Hvis summasummarum af de kampe bliver en tilbagevendende tanke om: ´at vi bare ikke er bedre/gode nok´, så kan det vel blive afsindigt svært at få selvtillid ind i truppen. Ståle skal godt nok arbejde koncentreret med at få sine tanker om hurtigt sideforskydende zoneforsvar indarbejdet. Det kan jo ende helt katastrofalt det her.
I refuse to answer that question on the grounds that I dont know the answer
Skrevet af DolGun
jeg blev lige fanget af Esbjerg kampen dér.

Kan sagtens følge jer der mener det kan vise sig bedre at man ikke skal ud mod Zenit etc etc. Jeg havde blot håbet på noget der kunne virke bare minimalt overkommeligt...i fantasy-world.

Cheers
I refuse to answer that question on the grounds that I dont know the answer
Skrevet af Kattejammer
Norsk TV2 melder at FCK har tilbudt kontrakt til Daniel Braaten. Nordmandens kontrakt med Toulouse udløb denne sommer
Skrevet af quaz
En mand der spillede mere eller mindre fast for et solidt midterhold i Ligue1 i forrige sæson må da stadig kunne lidt. Fint med en 1-årig kontrakt, så det heller ikke bliver en oversatsning.

Jeg er rimelig ærgerlig over CL lodtrækningen, det lyder til at blive ren tyrkerfest i Parken. Et eller andet sted ganske typisk tyrkere at have ingen som helst respekt over for hjemmeholdet.
København
Skrevet af Slettet(210124201401)
Gad vide hvad der sker med Stefan Johansen og Casper Sloth. Kom nu i fucking gang CV, dit usle drog.
Skrevet af Plankeværket
Så vil vi også have muligheden for at spille med NJ på kanten i en 4411 eller Braaten og NJ bag en angriber i en 451 / 4321. Det lyder som en fornuftig handel. Hans karriereforløb skriger ikke ligefrem at han er færdig.
Og så en midtbanespiller. Hvis de to handler går igennem nu, så lægger det enddu mere vægt til kritikken af Cv. Rettidig omhu for helvede.
Skrevet af Slettet(210124201401)
Selv med de 2-3 handler, så ændrer det intet overfor min mening om CV.

Køb nu ind i god tid, så holdet kan spilles sammen inden sæsonstart, og ikke 6-7 runder inde. Tåbeligt.
Skrevet af repos
Lodtrækningen var noget crap. Byt Messi ud med Ronaldo, og så har vi hysteriet fra sidste gang, bortset fra at vi er væsentligt ringere nu.

Juventus er et lortehold at møde. De er virkelig gode, og ikke et hold vi kommer til at skabe chancer imod. Det værste fra andet lag.

Galatasaray var selvfølgelig ikke det værste fra tredje lag, men tilpas irriterende til, at sammenlagt heller ikke her har muligheder for en tredjeplads i gruppen. Man ved Parken bliver et ulideligt orgie i gult/rødt, når den invaderes af tyrkere.

Jeg er, stort set som sædvanligt, på linje med Matias. Jeg kan overhovedet heller ikke se det opløftende i, at vi trækker store hold, som vi ingen chance har imod.
Jeg vil til enhver tid foretrække at møde CSKA Moskva fremfor Juventus, og Benfica fremfor Real Madrid, da vi trods alt vil have en større chance for et brugbart resultat.
Det er kvalmende at høre, at lige nu er så ringe, at vi lige så kan få en på hatten af et af de "fede" hold.

Som tilhænger/fan kan og bør det aldrig være en fornøjelse at se sit eget hold blive ydmyget af verdenstjerner. Det er jo for fanden ikke Harlem Globetrotters, men "rigtige" kampe, der handler om points, prestige og selvforståelse.

Uanset krisen omfang, så nægter jeg at lade mig reducere til den type, der på påtaget selvironisk facon smågrinende ser til, medens mit hold bliver ydmyget.
Derfor er det også umuligt se noget positivt i lodtrækningen. Hellere end halvfyldt Parken, hvor vi hiver en kedelig 0-0 hjem mod Schalke end et fyldt stadion, hvor bliver smadret af Juventus.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Sir , moderator
FCN gjorde det ok med Juve. Jeg synes at de netop er et hold hvor FCK har en lille chance. Gala så stærke ud sidste år, men man kan håbe de undervurdere FCK lidt. Jeg tror på 4-5 point i gruppen. Champions League er trods alt noget andet og burde kunne sætte spillerne op. Det virker på mig som om at der er et attitudeproblem når man spiller i superligaen.
Dette er en signatur.
Skrevet af Drejer
Vi arbejder igen på ar hente John, også selvom vi skulle blive enige med Daniel B
‎10.06.2010: Holdet er stærkt nok til at vi kan avancere et par pladser, og når det er sagt, så mener jeg, at det primært er FCK, vi skal koncentrere os om at tage. Og vi kan tage FCK, det er jeg sikker på, siger Henrik Jensen. FAIL!!
Skrevet af repos
Hvilke kilder har du det fra?

Vi må og skal stadig lande en central midtbanespiller.

EDIT: Fandt artiklen på sporten.dk
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Plankeværket
John, Braaten og en midtbanespiller? Så er der ikke megen plasd tilbage til Bolanos, Gislason, Igor eller Santin. Udover Gislason passer det mig fint.

Men det må være suppens dyreste trup nogensinde hvis det sker.
Skrevet af repos
Daniel Braaten har jeg svært ved at se skulle være løsningen på noget som helst. Det ligner godt nok en Grindheim-signing om igen.

Braaten har selvfølgelig andre kvaliteter, og er en habil offensiv spiller, men det lugter langt væk af et breddeindkøb. Jeg håber i hvert ikke, han er svaret på den centrale midtbanes åbne spørgsmål.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Khankar
En central midtbanespiller med drive, målfarlighed og gode dybdeløb er langt vigtigere end kantspillerne, Braaten og John.

Håber fandme CV får fingeren ud. Ståle er jo heller ikke selv vild med TK. Det så vi også i hans sidste periode, hvor han næsten aldrig blev brugt. Forhåbentlig holder han fast i den tanke og presser CV til et køb af en midtbanespiller.
Skrevet af jomic...
Hold kæft hvor jeg glæder mig til på mandag. Det er ulideligt at tænke på CVs inkompetence. Det kommer stadig til at falde tilbage på ham, men fokus er trods alt stærkere på de forhold der nu engang ikke kan gøres mere ved før nytår.
Skrevet af Jussi
´Ikke Real Madrid, ikke Real Madrid ...´

http://www.dr.dk/Sporten…9200449.htm
Morten Olsen: Vi skal huske på, at Danmark er en stor fodboldnation, men et lille land.
Skrevet af Coppell
4-5 point ligefrem Sir? Men FCKs nuværende tilstand in mente?

Jeg synes mere det ligner 0 eller 1-3 point (hjemmekampen mod Gala). Det bliver 0 mod Real og sikkert også mod Juve. FCN var svineheldige hjemme mod Juve sidste gang, Juve vadede i chancer og har nu købt et par stykker, der kan sparke den ind. (deres største og nærmeste eneste svaghed). Gala ude ligner også et nederlag, og så er der hjemmekampen mod Gala tilbage, som måske kan gå begge veje. Men selv om Drogba er gammel, er han jo klasser, klasser over hvad FCK kan stille op med.

Det bliver meget, meget svært. Det var det selvfølgelig blevet i næsten alle puljer, men i den her frygter jeg regulære ydmygelser. Ståle har dog heldigvis en vis erfaring.
\"At the end of this game, the European Cup will be only six feet away from you, and you’ll not even able to touch it if we lose. And for many of you, that will be the closest you will ever get. Don’t you dare come back in here without giving your al...
Skrevet af repos
Jeg har også svært ved at se hente noget andet end i hjemmekampen mod Galatasaray, og her vil vi også være klare underdogs. Det kan godt blive ubehageligt. Min lid sættes til, at Ståle får banket defensiven på plads, og Mellberg vågner op til dåd.
Heldigvis for svenskeren, så kommer vi formentlig til at stå temmelig dybt, så derfor kommer hans forcer bedre til sin ret.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af repos
Jeg har også svært ved at se hente noget andet end i hjemmekampen mod Galatasaray, og her vil vi også være klare underdogs. Det kan godt blive ubehageligt. Min lid sættes til, at Ståle får banket defensiven på plads, og Mellberg vågner op til dåd.
Heldigvis for svenskeren, så kommer vi formentlig til at stå temmelig dybt, så derfor kommer hans forcer bedre til sin ret.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
annonce
0