Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Matias
Ståle Solbakken må ud over den trænervalgte tænkepause til Rurik Gislason, se nogle ting omkring Randers spil, som gør Christian Bolanos interessant i start-11. Jeg tror simpelthen ikke på, at han gambler med fortsættelsen af den superligastime (som det trods alt er, i vores tilfælde) på to sejre i træk, for blot at statuere et eksempel.

Fanendo Adi er tilsyneladende kun anvendelig, når Ståle Solbakken ser kommende opgave, som en, hvor vi ikke er i ret meget boldbesiddelse. Det burde være bekymrende, men er det egentlig ikke, da det blot er et udtryk for, at Ståle Solbakken ser ligeså få aktuelle muligheder i ham, som de fleste andre efterhånden har fået øjnene op for. Det er selvfølgelig skidt, skidt arbejde af CV, som har købt angribere for knap 25 mio. kr., hvoraf den ene med nød og næppe kommer på bænken, den anden helt ude af truppen. Man det ved vidste vi jo: Han (CV) er fortabt i stillingen, når han står på egne ben.

Omkring Kris Stadsgaard kan man frygte, at det kan en af to veje for ham i dag. Han vil helt sikkert ind og markere sig, og det gør han enten til topkarakter eller til straffespark/rødt kort/what ever, fordi han vil være så opsat.

Nå, held og lykke... vi får brug for det.
Skrevet af beesknees
Av Vetokele. Den skal simpelthen sparkes ind.
Skrevet af Sir , moderator
Der er satme meget der går igennem Nikolaj Jørgensen. Hvis han en dag skulle blive skadet så ser det sort ud for FCK. Vetokele minder lidt om Antipas i målufarlighed. Hans træk og teknik ser også helt sløjt ud.
Dette er en signatur.
Skrevet af Matias
Du bragte det jo selv på banen for ikke så lang tid siden: FCK er interesseret i to OBere. Emil Larsen kunne meget vel være den ene.
Skrevet af Sir , moderator
Han ville pynte.
Dette er en signatur.
Skrevet af Svoger
Man vinder ikke mesterskaber på den her måde.
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Skrevet af elendil
Meget dygtigt.
fck-medløber.
Skrevet af Rudman
Grrrr.... For ******!
-Tempo og koncentration-
Skrevet af MILANMILAN
Begge hans eneste mål i år falder mod FCK, på hovedstød.
http://www.whoateallthepies.tv/wp-content/uploads/2012/11/15-Dejan-SAVICEVIC-Panini-Etoile-Rouge-de-BELGRADE-1991.png
Skrevet af Matias
Vores angreb er for dårligt. Christian Bolanos har ikke været helt skidt, men på en stormflodsregnvejrsdag som i dag, er der brug for mere power, mindre nips. I front må der også ske noget. Igor Vetokele er uskarp og Daniel Braaten er en anelse for langsom i sin boldomgang. Giv dem hhv. femten og ti minutter yderligere, og erstat dem så med Cesar Santin og Youssef Toutouh.
Skrevet af Slettet(210124201401)
Hvis det er en straffeaktion at holde Rurik uden for, så er Ståle sgu lidt for barnlig. Forståeligt at Rurik var sur efter at blive pillet ud i sidste kamp.

At Veto er uskarp, er vel ikke en overraskelse. Han må kunne en masse fornemme ting til træning, siden han er foretrukket frem for Pourie.
Skrevet af Matias
en af de centrale midtbanespillere måtte gerne blive pillet ud.
Skrevet af Svoger
Det ønske fik du så opfyldt.
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Skrevet af Matias
Begge havde gjort det elendigt, så det manglede bare.
Skrevet af Rudman
Nu må vi sgu da snart score... I øvrigt godt at se og høre at Ståle ikke er tilfreds. En af mange gode egenskaber ved fjeldaben.
-Tempo og koncentration-
Skrevet af |o.o| MS
Hvis han var tilfreds skulle han da også bare have sparket med det samme, uanset navn og bedrifter. Spillet er jo tåkrummende ringe, især afleveringer skal der trænes intensivt i..
Jeg er en subjektiv medløber, der ikke kan forholde sig faktuelt og realistisk. Støtter kun kapitalistiske og korrupte topklubber, med pengegriske spillere og latterlige såkaldte fans. Black Stars
Skrevet af repos
Vi scorer ikke denne kamp. Angrebet er simpelthen for ringe, og den elendige scouting koster.

Men regn i Randers, og så kan man ikke forlange, at spillerne skal yde noget. Tåbeligt at misse chancen for at klatre op i tabellen.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Matias
Fanendo Adis løb til bolden efter hjørnesparkssekvensen, er et godt eksempel på, hvorfor han er for langsom. Havde han været en anelse hurtigere på bolden, havde "andenmanden" ikke nået derud, før han havde vendt sig. Han er meget skidt i det spil, og skal udelukkende bruges som skydeskive i feltet.
Skrevet af repos
Adi er en joke.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Drejer
Kan ikke mindes hvornår vi sidst har spillet så dårligt, som i 2.halvleg i dag, især med modstanderen taget i betragtning.
‎10.06.2010: Holdet er stærkt nok til at vi kan avancere et par pladser, og når det er sagt, så mener jeg, at det primært er FCK, vi skal koncentrere os om at tage. Og vi kan tage FCK, det er jeg sikker på, siger Henrik Jensen. FAIL!!
annonce
0