Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Svoger
Det er jeg med på - men jeg finder den nu alligevel lidt sjov.

Altså - noget med at lære af historien, at tro på uendelig fremgang i økonomien, og den slags.
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Skrevet af Svoger
http://ekstrabladet.dk/s…2138485.ece

Nåhja, det bør vel ikke skade vores spinkle chancer at Schneider og deres førstemålmand ikke er med. Hvis nu Drogba også lige er sød at melde fra, skal jeg dog ikke klage.
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Skrevet af akka:D
Hvis Galatasaray har dommeren ligeså meget med sig igen på tirsdag, så er det sgu ligemeget om det er Drogba eller en u17 spiller. Fordi så vinder de skide tyrkere desværre igen.
Skrevet af Svoger
http://www.ligafodbold.d…36&cat_id=1

Jeg har siden mistænkt for ikke at være helt ordentligt opdateret. NJ står som havende 10 point, hvilket jeg mener der stod på fck.dk, at han havde før han mod AaB brokkede sig til gult.

Interessant for os, er dog at Jakob Ankersen har trukket et gult kort mod FCM, for benspænd/træden ned på hælen af modspiller. Takseres det til mindst fire point, slipper vi for ham i udekampen mod Esbjerg.
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Skrevet af swag_hunter
NJ har 10 point. Inden Aab havde han 6 point og fik 4 point for det gule kort.

http://www.fck.dk/feed/#…situationen

http://www.fck.dk/feed/#…situationen3

Jakob Ankersens gule kort burde udløse 4 point, hvilket er meget belejligt. Desuden spiller vi tirsdag og EFB først torsdag, hvilket betyder at de har under 70 timer fra kampen mod Elfsborg til kampen mod os. Formegenligt giver også dette os en fordel mod et hold, som har klaret det rigtigt dårligt i SL efter kampe i EL.
Skrevet af elendil
Bare rolig, vi starter efb igen.
fck-medløber.
Skrevet af JuveFella
Nogen der har et bud på en startopstilling? Starter Vetokele f.eks inde?
Skrevet af swag_hunter
Det virker som om at Ståle har fundet sine foretrukne 11, nemlig dem der startede mod FCN. Forsvaret har der længe ikke været spørgsmålstegn til og på midtbanen virker det til at Ståle har indset at NJ skal spille på venstre, mens Rurik tager højre foran Bolanos. I angrebet virker Igor til at være førstevalg, og Braaten er tilsyneladende foretrukket frem for Adi, Santin og Marvin. Et valg jeg er helt enig i, da Braatens spilforståelse er langt bedre end den tilsvarende hos Adi og Marvin. Fysisk er han langt stærkere end Santin, og et angreb af Santin og Igor ville være for "klejn".

Det store spørgsmål er om Ståle vælger at stille i den normale 4-4-2 eller om han vælger en anden opstilling for at give mere støtte til midtbanen. Det ville formegentligt være på bekostning af en angriber.

Jeg regner dog med den samme som mod FCN.

Johan
Lars, Olof, Ragnar, Pierre
Rurik, Thomas D, Claudemir, Nikolaj
Igor, Daniel
Skrevet af Matias
Olof Mellberg sætter spot på den FCK-syge, vi i årevis har været omkring i denne og andre FCK-tråde, men som ledelsen end ikke har haft mistanke om, eksisterede, da de selv er en del af den: "… i starten var vi måske lidt bekvemme og lidt udisciplinerede. Måske fordi tankegangen var, at ´det plejer jo at løse sig, fordi vi er bedre end de andre´"

- Og han fortsætter: "Jeg var lidt overrasket, fordi al min erfaring siger mig, at det ikke går at have den indstilling, uanset hvilken klub man er i"

- You got that fucking right! Olof Mellberg er hermed udnævnt til officiel yndlingsspiller!

http://www.bold.dk/nyt/O…indstilling
Skrevet af Plankeværket
Jeg læste samme nyhed med samme briller. Han ligner efterhånden det kongeindkøb de fleste af os forventede, både på og udenfor banen. Jeg ville elske at se et FCK hold spille med det killer instinkt man så topholdene i Holland og Skotland have for flere år siden. Tophold, der slagtede bundhold, og stadig jagtede målet til 6-0 som var det 1-0 målet. Jeg tror, det er den indstilling, der mangler for at rykke os det næste stykke. Både ift tilskuere og økonomi, sikre mesterskaber og succes i europa. Den kontinuerlige ærgærrige jagt efter det næste mål.

Swag, jeg tror din opstilling er spoton - og håber det samme. 3-0 tak. SÅ tager vi andenpladsen med en hjemmesejr over Real.
Skrevet af repos
Jep, det er velvalgte ord fra Mellberg.

De må ramme LJ, der forlængst burde have meldt noget lignende ud. LJ kan dog sagtens være en del af det adresserede problem. Han har, eller havde i hvert fald tidligere, i den grad magelighedstendenser.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Matias
Jeg tror ikke, Lars Jacobsen har skarp selvindsigt. Den syge holdning der gives udtryk for her: "Det plejer jo at løse sig, fordi vi er bedre end de andre", er den vi herinde har omtalt som afarter af vi er jo FCK, så resultaterne (sejrene) bør komme helt af sig selv, og modstanderne kan slet ikke tillade sig at betvivle dette, ved at byde os op til dans. Og den har Lars Jacobsen og andre aldrig så meget som bevæget sig om. Det har handlet om at fighte mere, holde fokus osv., men man har aldrig rettet så sønderlemmende en kritik imod sig selv, som Olof Mellberg her har gjort. Det er jo i praksis at sige, at man ikke er sin løn værd, for der er ikke leveret et professionelt stykke arbejde, som af gode grunde er første krav til at begå sig i prof. sport.

Det kan snildt være at denne udtalelse smutter under radaren, fordi en kulturbærer har sat sig i trænersædet og resultaterne derfor bliver stille og roligt bedre og stabiliseret, men potentielt er det en regulær bombe under den kultur, der igen og igen har fungeret som stopklods for den sportslige udvikling, og igen og igen banker os ned i huller af resultatfattighed, ringe trupsammensætning, elendig energi i samme, på banen osv. Men det har altså taget Olof Mellberg et par måneder at finde ud af, hvad ingen andre, i hvert fald offentligt (og formentlig heller ikke off the record, eftersom man så må gå ud fra, at der var blevet taget fat), har bekendt sig til.
Skrevet af jomic...
Swag, jeg tror din opstilling er spoton - og håber det samme. 3-0 tak. SÅ tager vi andenpladsen med en hjemmesejr over Real.


2-0 skulle være nok. Hvis din Real profeti holder stik. Samt at Juventus slår både os og Galatasaray.
Skrevet af Plankeværket
Det ved jeg godt. Men 3-0 og 4-3 i målscore er et mere effektivt holdkæftbloche end 3-3 og regel om flest udebanemål.
Skrevet af jomic...
Bevares. Men jeg sælger den nu gerne for reglen om flest udebanemål.

I øvrigt tilslutter jeg mig de dele af tråden, der finder Olofs kommentarer befriende. Det lader til at Ståle har banket ærgerrigheden tilbage i truppen, eller rettere er igang med at genopbygge den. Spørgsmålet er om han er højtråbende og hidsig nok til at ledelsen også begynder at fatte noget. Håbløst at en organisation skal være SÅ afhængig af den person man ansætter som træner.
Skrevet af Svoger
Vi vinder ungdommens ChL! 2-1 er stillingen pt.

Det var for øvrigt gået henover hovedet på mig, at 3+ nu pludselig gider vise kamp derfra.
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Skrevet af Imperator
Chok !!!
Skrevet af beesknees
Sikke et første mål!
Skrevet af Kratos
Pænt lækkert i hvert fald! :D
FCK og United siden \'92.
Skrevet af beesknees
Nøøøj NJ! Sikke en fantastisk start det kunne have været, hvis den havde gået ind.
annonce
0