Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af CBJ
Lige et heldigt mål til 2-0, så man er bedre indbyrdes. Så har det været en fin dag...
Danmark: Vejle Boldklub og Aarhus Fremad Spanien: Real Madrid NFL: Miami Dolphins
Skrevet af gyngehøvdingen
Manner,drengene ser trætte ud nu. Har ikke holdt fast i bolden i 10 minutter!
Hvor er Patrick egentligt blevet af?
Skrevet af beesknees
Lige et heldigt mål til 2-0, så man er bedre indbyrdes. Så har det været en fin dag...


Fin dag hvis vi vinder i det hele taget, sådan som det ser ud lige nu.
Skrevet af anonymbruger
Bolanos har godt nok været rystende ringe igen.
Skrevet af Imperator
Jeg sælger den også meget gerne for en 1-0..
Vi har intet haft at komme med i 2 halvleg..
Skrevet af anonymbruger
Claudemir har derimod været fantastisk.
Skrevet af anonymbruger
JA!!!!!!!!!!!! STÅLE-EFFEKTEN
Skrevet af Mr. Spock
Sådan! Uanset hvor ringe vi ellers er kan vi ikke tabe på hjemmebane i CL.
http://media.balls.ie/uploads/2013/10/Tambourine.gif
Skrevet af elendil
Puha, bare vi nu ikke risikerer at rykke ud af den tætte superliga pga. chlfokus.

On another note: hvor fanden fik dommeren fire minutters tilllægstid fra? Var han stiv?
fck-medløber.
Skrevet af SoerenDKK
Åndssvagt fedt at vinde en CL-kamp, den tumultuariske sæson in mente. Det luner.
https://enywulandari.files.wordpress.com/2014/11/lippi1.jpg
Skrevet af Matias
En dejlig kamp. Og ja, det er nemlig Ståle-effekten - holdet står godt, god disciplin og der er fight på over hele linjen, hvilket giver alle troen på, at det kan lade sig gøre. Fandeme godt at se.
Skrevet af GammelBitterMand
Og midt i alt det positive beviser Bola endnu engang, at han er færdig i FCK. Han formår stort set ikke at gøre noget rigtigt.

Nordmanden på toppen, derimod, viser godt overblik i en del situationer, og Claudemir ligner, nåja, den gamle Claudemir.
Batman Close. London W12.
Skrevet af Matias
Ja han fangede den, som den eneste, ikke, Christian Bolanos. Bevares, han fik lidt ro på spillet her og der, men generelt skal der selvfølgelig ikke forsøges med lækkert og nips, i en periode, hvor vi har brug for fuld fokus hele tiden. Han smed bolden direkte til Galatasaray-folk på den konto to-tre gange. Det er at svigte sine medspillere.
Skrevet af Imperator
Det var noget af en gyser..
De første 30-40 min. var helt exceptionelle..
Derefter var det rent forsvar..

Det er meget ærgeligt at Gislason blev skadet.
Udover at han var vores bedste mand, og Bolanos kommer ind og virker helt blank, så berøver det også Ståle muligheden for at smide en angriber ind der kunne løbe kontraer sidst i kampen..
Der var fuldstændigt åbent i Galas defensiv, desværre var det kun TK der havde kræfter til at løbe frem..

Kunne godt tænke mig at se en statistik på hvor mange meter TK løber i dag og hvor mange meter Bolanos løber..
Ville vædde med at TK løber dobbelt så meget selvom han kom senere ind..
Man kan sige meget om TK.. Han er ikke et gudsbenådet fodboldtalent, men han forstår sgu at arbejde for føden..

Bolanos skal bare væk så hurtigt som muligt, udover han ikke er god nok, så er han bare indbegrebet af den der dovne og arrogante tilgang til hans arbejde som har været den cancer som har undergravet vores resultater de sidste 2-3 år..


Skrevet af Gaggen25
Sindsyg fed kamp. Med fare for at være farvet husker jeg ikke mere end 2-3 gala chancer. Når man er i Parken kan man for alvor se hvor uhyggeligt velorganiseret de to 4-mands kæder er. Man bliver sku helt rørt.
Og så lever vi med de brændte chancer.
123
Skrevet af Sir , moderator
Jeg var også i parken. Rigtig fed indsats den første halve time, men herefter bliver det spillet fremad noget sløjt. Virkelig irriterende at se den spillet tilbage så ofte, hvorefter det ender med en fejlaflevering ofte af Lars J. Godt man kunne forsvare sig flot.

I øvrigt fatter jeg slet ikke folk i Parken. Jeg måtte rejse mig mindst 10 gange i begge halvlege og lukke folk ud. Hvorfor helvede bliver folk ikke siddende og ser fodbold. Helt sygt. Samtidig ren udvandring med 5 min tilbage, midt som det er noget af det mest spændende dansk fodbold har set længe.
Dette er en signatur.
Skrevet af Matias
Lars Jacobsen lavede ganske rigtigt en del opspilsfejl, hvor han såre simpelt venter for længe med at lave den lette aflevering, hvorfor det der sker, når bolden endelig bliver sendt afsted, er, at han enten selv er så presset, at afleveringen bliver dårlig, eller modtageren er blevet dækket op. Det er for sent at vænne ham af med det. Han gør det fint på andre områder, og det rakte i dag - det andet må vi vente med, til Christoffer Remmer får pladsen.
Skrevet af Blastoid
Tråden bør virkelig skifte navn til "In Ståle we trust!". Hold op, hvor foretager han mange gode taktiske dispositioner! Udskiftningen af Toutouh falder på det helt rigtige tidspunkt, og det er den helt rigtige omrokering, han laver. Og TK gjorde et fremragende indhop. Vores midtbanepres var begyndt at falde fra hinanden og vi kom konsekvent i undertal på midten, hvilket han udligner totalt med at sætte en ekstra mand ind centralt, der bare har en opgave - at presse alt og skabe balance - det tror jeg redder to point i dag!

Stort cadeau til alle spillerne, de fightede for det og ville det i dag - og det var virkelig stærkt. Jeg er ligesom Matias totalt forelsket i Mellberg. Hans udtalelse tidligere i dag var decideret smuk og han følger op med ro, rutine og sikkerhed i alle indgreb. Han er så vigtig for vores defensiv, fordi han vinder 90 % af alle sine dueller og gør det fornuftigt.

Fantastisk kamp at overvære i Parken med kanon stemning og en tilbagevendende vindervilje - Ståle-effekten er i den grad slået igennem!
\"Giv en mand et æg, og han er mæt for en dag - lær en mand at lægge æg.......!\"
Skrevet af Kezman69
Dejligt at være i Parken igen.

Der er squ kommet et internationalt snit over endetribunen med de mest hardcore FCK-fans. Imponerende. Så må Real Madrid-billetten nok også benyttes :-)

Blandt mange flotte præstationer må ikke glemmes Claudemir der bandt spillet forrygende flot sammen og også viste forcer i en mere defensiv udgave end jeg tidligere har set.

Bolanos bør dog nok snart finde sig en ny klub. Jeg registrerede 5/5 elendige aktioner fra hans side efter han kom ind.

Galatasaray virkede mærkeligt uengagerede og selv Drogbas brok var af lavmælt karakter. Underlig indsats. Men ok, måske er de ikke bedre? Jeg ved det ikke.

Men flot af FCK - og en stor taktisk triumf af Solbakken...
PSV EINDHOVEN - Dick Advocaat:"Jeg bad om to nye midterforsvarere. Man gav mig Hiljemark..." - Lasse Schöne: "I dag var VAR imod os, mens det i den hjemlige liga har været med os. Der er nogle tvivlsomme ting..." !!!
Skrevet af Dano
Bola har slet og ret ikke hjertet med, og jeg begriber ikke at han bliver ved med at få minutter. Han ofrer for 0 kr. og han kunne sagtens have kostet os igår!
\"Politics is supposed to be the second oldest profession. I have come to realize that it bears a very close resemblance to the first.\" SKAT ER TYVERI, og du ved det!
annonce
0