Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Jonson10
Har Hørsholt da inviteret ham med igen?
Danmarksmester 2021 - Det flotteste og vigtigste mesterskab i dette årtusinde.
Skrevet af Bulzors
Nu skal man selvfølgelig ikke tage klip fra Youtube som en garant for om en spiller er god eller ej, men han laver nu nogle syge mål og kan da drible.

Og på Kinas ungdomslandshold har han scoret 20 mål i 29 kampe, så han kan da score mål.
Skrevet af Drejer
- Vi har prøvet med nogle tyske klubber og andre klubber, men mit indtryk er, at de ikke vil sælge ham overhovedet. De vil aldrig sælge ham for en million euro. Jeg har haft klubber, der bød to millioner. Wu Lei vil gerne skifte til Europa, men klubben er slet ikke interesseret i at lade ham gå, siger Thies Bilemeister til tipsbladet.dk.
Bilemeister er med jævne mellemrum i kontakt med Shanghai East Asia, hvor Wu Lei spiller til dagligt, om den 22-årige kantspillers fremtid. Står det til Shanghai East Asia, så ser Wu Lei ikke skyggen af hverken Superliga eller Jens Jessens Vej på Frederiksberg. Selvom det for spilleren ville være det rette valg.
- Jeg har tidligere snakket med klubben, og de sagde, at hvis de skulle sælge, skulle der være prestige i det. Det skulle give efterklang i Kina. De vil kun sælge til Bundesligaen eller Premier League.
‎10.06.2010: Holdet er stærkt nok til at vi kan avancere et par pladser, og når det er sagt, så mener jeg, at det primært er FCK, vi skal koncentrere os om at tage. Og vi kan tage FCK, det er jeg sikker på, siger Henrik Jensen. FAIL!!
Skrevet af esha9751
Hvis der er nogen statistiknørder i denne tråd ville jeg lige sparke ind at FCK har scoret 15 af sine 30 mål i de sidste 6 superligakampe. Dvs. 1,5 mål pr kamp i de første 10 kampe og 2,5 mål pr kamp i de seneste 6.
Mere fodboldnørd end fan...
Skrevet af Arsenal_love
flot flot u19 holdet fik 2-2 ude imod Juventus..
Stadig ubesejeret i gruppespillet.

http://www.uefa.com/uefa…tch=2012912
fck & arsenal
Skrevet af Gaggen25
Interessant at se Real Madrids startopstilling idag. Ingen Ronaldo blandt andet. Og det er altså på hjemmebane. Kunne sagtens forestille mig at de sætter et meget reserveplaget hold til Danmark en kold december dag til en fuldstændig ligegyldig kamp.
123
Skrevet af Suusgaard
-Ronaldo er skadet.

Jeg kan godt følge dit argument, om flere spillere fra 2. geled i RM til kampen i Parken, men lad os lige kigge på hvilke spillere det er...

I weekenden sad bl.a. Modric, Casemiro, Jese og Morata på bænken, og hvis man forestiller sig at det er et par stykker af dem der får chancen mod os, så er det altså sultne spillere af høj høj kvalitet - også selvom det ikke er Bale eller Ronaldo.
Min pointe er, at selvom RM ikke kommer med de tungeste af de tunge drenge - så kommer de stadig med et hold vi ikke kan stille noget op mod i langt de fleste af tilfældene.
- Men det sagde man også før Man U, Barca, Juvetus og Galatasaray kom forbi! ;) Alt kan ske!
Skrevet af elendil
Nul angribere i startopstillingen. Galt eller Genialt? Jeg tror ikke det er smart, men der er selvfølgelig en grund til, at jeg sidder med ondt i ryggen bag skærmen, mens Ståle står og skriger på sidelinjen i Torino.
fck-medløber.
Skrevet af Svoger
Jeg er mere forundret over at Bolanos får "come-back" i sådan en kamp her.
Men det er vel pga. Braatens skade, der er vel ikke rigtigt alternativ på bænken, såfremt man vil have 5-mands midtbane, og ikke vil bruge TK fra start...
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Skrevet af Gaggen25
Jeg er godt klar over at ronaldo meldes skadet til idag, men var der CL finale føler jeg mig overbevist om at han spillede. Han står som tvivlsom til weekendens opgør hvilket betyder at han med alt sansynlighed spiller. Og er han lidt "småskadet" er det vel endnu mere sandsynligt at han sidder over til den ligegyldige kamp i parken.
Real vil være giga favoritter uanset hvad. Men snakker vi 7-8 reserver i starteren, omend det er dygtige reserver, vil der mangler noget sammen-spillet-hed. Vildere ting er sket end at et FCK hold slår real madrids andet hold.
123
Skrevet af anonymbruger
Puha, Bolaños giver mig altså lange løg.
Skrevet af Imperator
der er vel ikke rigtigt alternativ på bænken, såfremt man vil have 5-mands midtbane, og ikke vil bruge TK fra start...


Ihvertfald ikke hvis NJ skal være angriber.

God start synes jeg.. Juventus virker sådan lidt tilbagelænede, og der er god ro i vores pasningsspil..
Det er kun Bolanos som har set dum ud so far..
Skrevet af gyngehøvdingen
Vidal kunne godt have fået et gult kort for den lille hilsen der?
Hvor er Patrick egentligt blevet af?
Skrevet af Rudman
Det har set bedre ud, end man kunne have håbet på indtil nu. Dog skal vi se at få styr på boldene til Llorente. Men hold da fest, hvor er han stor...
-Tempo og koncentration-
Skrevet af hnansen2
Hvad laver han dog? For helvede, Lars.
Skrevet af nurgle
Rødt til ramos hos Madrig. Så får gala måske noget med hjem
Skrevet af anonymbruger
Hvor er det urutineret lavet af vores anfører. Fucking idioti faktisk.
Skrevet af Drejer
Lars har været helt væk i dag
‎10.06.2010: Holdet er stærkt nok til at vi kan avancere et par pladser, og når det er sagt, så mener jeg, at det primært er FCK, vi skal koncentrere os om at tage. Og vi kan tage FCK, det er jeg sikker på, siger Henrik Jensen. FAIL!!
Skrevet af Mr. Spock
Jævnt klodset af LJ. Det var så det håb om at kæmpe en nullert hjem.
http://media.balls.ie/uploads/2013/10/Tambourine.gif
Skrevet af anonymbruger
Lars fortsætter med at dumme sig. Herre Jemini, hvornår kan vi få Remmer på førsteholdet?
annonce
0