Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af quaz
Hjemmekampen mod Saint Etienne står stadig hos mig som Santins bedste kamp i FCK trøjen. Han var ren onemanarmy den aften. Han fremtvang 2 straffespark, hvor Nordstrand på det skammeligste misbrugte det første. Santin satte selv stensikkert det andet ind.
København
Skrevet af Drejer
BB

Jeg ser helt sikker salget af Santin som en klar indikation om, at der bliver hentet en angriber inden længe. Mon ikke det bliver Bjørnen fra Wolves.
‎10.06.2010: Holdet er stærkt nok til at vi kan avancere et par pladser, og når det er sagt, så mener jeg, at det primært er FCK, vi skal koncentrere os om at tage. Og vi kan tage FCK, det er jeg sikker på, siger Henrik Jensen. FAIL!!
Skrevet af Matias
For tre år siden havde Cesar Santin en sæson hvor han i gennemsnit scorede i hver anden kamp - 18 mål i 36 kampe. Det var i øvrigt hans tredje - og bedste - sæson i FCK-trøjen. Siden har han været mindre hurtig og knap så skarp foran kassen, til gengæld blev hans bidrag vigtigt på andre områder. Det er ærgerligt, hvis han ikke huskes også for disse.
Skrevet af TR1986
Santin er en legende i FCK. Jeg har da også som de fleste andre herinde, bandet af Santin på et eller flere tidspunkter. Men i det samlede billede, der har han været en virkelig professionel figur for FCK, og en spiller som man har kunne regne med. I nogle få kampe har jeg endda taget mig selv i at kalde Santin for en verdensklasseangriber. Altså ikke helt bogstaveligt, men i nogle enkelte aktioner har han vist meget høj klasse.

Jeg husker blandt andet en udekamp imod OB og nogle andre kampe, hvor han imponerede. Men trods det, så virker det til at være det rigtige tidspunkt at sælge ham på. Han skulle endda nok være skudt afsted i sommers. Salget af Santin kommer nødvendigvis ikke til at betyde noget for det kommende transfervindue.

Vi kan sagtens spille sæsonen færdig med de nuværende angribere vi har i truppen. Fordelen ved at hente en angriber nu, er at kan han nå at blive spillet ind på holdet, til før næste sæson. Vi skal højst sandsynligt alligevel ud at hente en angriber til sommer, så kan vi ligeså godt hente ham nu.
Forza Napoli Sempre!
Skrevet af elendil
Vi skal lige huske at vinde foråret med minimum 6 (½) point.
fck-medløber.
Skrevet af Plankeværket
Jeg husker ham bedst fra en hjemmekamp mod Silkeborg som jeg så sammen med Silkeborgs fans. Vi var rædderlige i første halveg og de førte fuldt fortjent 1-0. Santin kom ind ved pausen, og i de første 5-10 minutter af den kamp var han helt grotesk god. Det lignede vi havde skiftet Christiano Ronaldo ind. Så god var han ikke, men udover slutningen af sidste sæson, har han altid været blandt de 5-6 bedste angribere i superligaen. Fantastisk mand at have i truppen.

Ham fra Wolwes beskrives tit som om, det er målscoringen der er hans største svaghed. Det er egentlig ok, når han skal parres med Igor eller Pourie. De er begge glimrende målscorere. Derudover scorer Jørgensen også rimelig stabilt. Jeg er dog lidt bekymret over en spiller der ikke rigtig har slået til siden Norge. Er der reelt nogen der ved om han er god nok?
Skrevet af Svoger
Jeg husker faktisk kun en kort periode hvor Santin var klasse med klasse på - kan ikke helt huske hvilken sæson det var, men det var den pediode hvor der blandt andet blev begået et kontroversielt straffe af Lars Vinde på ham i Parken.

Åhhh ja. Hvor kontroversielt det var, ved jeg nu ikke. Det var da vist mest bare de evigt forurettede esbjerggensere, samt de der generelt altid bare skal gøre en dyd ud af at hidse sig op over FCK, der ikke kunne forstå det.

Er der reelt nogen der ved om han er god nok?

In Ståle we trust!
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Skrevet af Plankeværket
Jeg elsker når folk hidser sig op over FCK, det er lige der 50% af min kærlighed til FCK kommer fra.

Jaja, vi stoler på Ståle. Der er bare så meget på spil med den angriber. Både mht de 6,01 point, og mht validiteten af hele projektet med større armbevægelser og større sportslig succes.
Skrevet af Svoger
Var det ikke for lidt tid siden, sidst han blev smidt i rygtemøllen ham nordmanden i Wolves, fremme at de vil have et rigtig stort beløb for ham.

Jeg tvivler på det bliver ham, skulle Wolves forlange hvad de i sin tid gav.
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Skrevet af elendil
Matias har efterhånden nævnt det mange gange, men det skal ikke stoppe mig: Santin fortjener at blive hyldet for sin disciplin og taktiske forståelse.
Han er vel blevet forsøgt erstattet af både CV og folk herinde siden han kom til, uden det store held. Det er der selvfølgelig en god grund til (OK, to gode grunde. Den ene er selvfølgelig CVs uduelighed).
fck-medløber.
Skrevet af Plankeværket
Thjaoe. Vi bruger rask væk 15 millioner på andet skrammel, mon vi så ikke også er klar til at bruge en del på ham?
Jeg så bare hellere en signatur handel, men det er nok mest fordi jeg er træt af Kahlenberg, Kannibalen og BIF.
Skrevet af Drejer
‎10.06.2010: Holdet er stærkt nok til at vi kan avancere et par pladser, og når det er sagt, så mener jeg, at det primært er FCK, vi skal koncentrere os om at tage. Og vi kan tage FCK, det er jeg sikker på, siger Henrik Jensen. FAIL!!
Skrevet af JuveFella
Du nåede det før mig Drejer!

Men nogen der kender noget til ham?

21 årig kantspiller og så fra Argentina, det lyder nu rimelig spændende..

Og så skal der iøvrigt siges et stort tak til Cesar kongen, som i de fleste sæsoner altid var garant for mål og stortset har været fast bestandel af angrebet, i samtlige sæsoner. Han faldt i niveau til sidst, men det var vel forventeligt med hans ønske om at komme væk, samt alder skred fremad.. Dine mål vil blive savnet King Cesar!
Skrevet af jomic...
Spændende, men fuldstændig uberegneligt hvilken størrelse han er.

Sakset og google-translated fra klubbens hjemmeside:

Position: Højre Midtbane
Fødselsdag: April 19, 1992 - La Plata (Buenos Aires)

Debut First: Han spillede sin første kamp den 15. april 2012 i det 0-0 i Jujuy. Det er i klubben fra Children fodbold.

Biografi : 2011/2013 Gymnastik (National B) Statistik

B Nacional 2012/13 | Spillet 35 spil, 34 starter og blev 1 mål.
B Nacional 2011/12 | spillet 6 kampe, 4 som blev ejer og ingen mål.

http://www.gelp.com.ar/p…=2010-08-07
Skrevet af Bløde babser
http://pesstatsdatabase.…456&t=29225

Løbemaskine hvis man skal tro disse debattører.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Skrevet af jomic...
... og ret god til at ramme overliggeren hvis man skal tro deres youtube-links.

En evne mange i truppen vil være kede af til træning.
Skrevet af akka:D
http://www.bt.dk/sport/f…ank-arnesen

I følge BT kunne Arnesen være på vej til FCK. Kunne ikke være tosset, med hans store erfaring og viden!
Skrevet af Dumbledore
Ifølge TV2 underskrev Cornelius en 4-årig kontrakt til en værdi af 1,6 mio kroner om ugen = 83,2 mio kroner om året.

Kilde: http://sporten.tv2.dk/20…ckay-fyring

Har journalisten fået noget helt galt i halsen eller er den historie mon sand? Kan ikke forestille mig, at det er korrekt.
FCK Man Utd Alle danske hold når de spiller i Europa.
Skrevet af TR1986
83,2 millioner om året? Det er selvfølgelig ikke rigtigt.
Forza Napoli Sempre!
Skrevet af beesknees
Mon ikke der skulle have stået måneden i stedet for ugen?
annonce
0