Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Dumbledore
Det må være om måneden, ellers forstår jeg sgu godt ejeren er en smule pissed off.
FCK Man Utd Alle danske hold når de spiller i Europa.
Skrevet af Drejer
Og salget af Cornelius kan nå £10.93m.
‎10.06.2010: Holdet er stærkt nok til at vi kan avancere et par pladser, og når det er sagt, så mener jeg, at det primært er FCK, vi skal koncentrere os om at tage. Og vi kan tage FCK, det er jeg sikker på, siger Henrik Jensen. FAIL!!
Skrevet af Imperator
Synes det er skørt af BT at prøve at få det til at lyde som om det er den nye stilling som udviklingschef Arnesen kunne være i spil til.
Ved godt han havde en lignende stilling i Chelsea, men det er trods alt en klub i en noget anden størrelsesorden..
Skrevet af Sir , moderator
Her er den oprindelige artikel

http://www.dailymail.co.…zz2onLEYSpj

Dette er en signatur.
Skrevet af anonymbruger
Arnesen ind - CV ud ville være for vildt.
Skrevet af Plankeværket
Arnesen gjorde ingen forskel i Chelsea, de unge han hentede dertil viste sig senere knap nok at have niveau til HSV. Han viste heller ikke noget godt i HSV.. I min optik ligner han Danmarks svar på Sven Goran. Stort ego, løn, navn og en trackrate der tydeligt viser den forkerte vej.

Nej tak. Selvom CV er uduelig.
Skrevet af Adriaanse
Blot af interesse.

Hvad er det, man med rimelighed ville kunne forvente, at Frank Arnesen ville kunne bidrage med i FCK, hvis og såfremt?

Og hvad er det, Frank Arnesen har præsteret af konkrete resultater, siden han forlod PSV?

Og er det kun mig, der med en vis forbavselse har lyttet til, hvad Frank Arnesen får sagt og analyseret sig frem til, når han har været medkommentator til eksempelvis landskampe? Det er godt nok ikke helt på niveau med Erik Rasmussen, der ofte kommenterer på en kamp, der synes at foregå i hans eget hoved og især hjerte, snarere end på banen - men alligevel...?

Vh.

Adriaanse

PS: Plankeværket - du har en pointe, vil jeg mene.

Skrevet af Matias
Nu ved ingen jo hvad der kan udledes af historien. Om der kan spindes et rygte på den f.eks. Men skulle det nu være tilfældet - og udviklingschef (i følge artiklen) allerede er udelukket - at det er i en rolle som sportschef, at Anders Hørsholt kunne forestille sig den tidligere landsholdsspiller, så er det ikke noget, jeg udelt ville juble over. Faktisk føler jeg mig mere tryg ved nuværende konstellation: CV og Ståle Solbakken har, når de fungerer i tæt samarbejde om den sportslige strategi, tidligere vist, at de kan skabe rigtig gode resultater. Både ift. spillerkøb- og salg, trupsammensætning, arbejdsfordeling, ansvar osv. Med en indsættelse af Frank Arnesen i den rolle CV har i dag, er det ikke utænkeligt, at dette ville være udfaldet af, at Frank Arnesen i Danmark har et ry for at være landets bedste sportsdirektør - uanset om han ville passe til FCK (og omvendt) og uanset om ryet i øvrigt er berettiget. Jeg er helt sikker på, at Frank Arnesen har et mere end glimrende netværk - på mig virker han dog en anelse flyvsk og som en, som har svært ved at finde ind i arbejdsgiverens/klubbens kultur og sportslige udgangspunkt og målsætninger. Med PSV som mere eller mindre naturlig undtagelse. Det har CV, trods alle sine fejlskud, ikke, og det tror jeg er vigtigere, end at ansætte én med et "bedre" navn.
Skrevet af DMC
http://m.bt.dk/?article=…ler-med-FCK

Jeg synes langt mere det lugter af en rolle som en art "særlig rådgiver/scout", hvilket absolut ikke vil genere mig. Arnesens netværk og historik gør, at han bør være en fremragende mand til at overtage den rolle Højer har lige nu.
Desuden mener jeg, at Boilesen SKAL gøres til permanent anfører! https://m.youtube.com/watch?feature=youtu.be&v=48zuf_y5MMM
Skrevet af Imperator
Godt nok en stille start på vinduet, hungrer efter noget transfer madness..

Er i friske på en lille quiz til at få tiden til at gå?
Tænker at vi alle byder på hvor mange der kommer ind og hvor mange der forlader os..
Vi kan kalde den ind og ud quizzen, selvom det lyder lidt perverst.


Ind Og Ud Quizzen

Ind. 4
Jeg tror der kommer 4 spillere ind.
En CM, en HM, en VB, og en angriber.

UD. 3
Santin er væk det den ene, og så tror jeg Bolanos bliver givet væk, og Claudemir bliver solgt..
Man kunne håbe på at også diouf og mos ryger, men tror ikke det kan lade sig gøre..

Skrevet af Plankeværket
Bla.bla. forude

Så er vinduet åbent. Indtil videre står det fast at:


Santin: er solgt til Cypern. Sikkert for en kasse citroner eller andet af symbolsk værdi.
Andreas Baes: er sendt til AB på en leje kontrakt. Sikkert godt for dem og ligegyldigt for os.
Pape: Er kommet tilbage fra lån efter endnu et halvt år der ikke var godt nok. Han har ingen fremtid. Spørgsmålet er hvem der gider låne ham, og hvor meget af hans løn vi skal betale. Han skal i den grad ud, et lån er nok mest realistisk.
Casper Højer: er tilbage efter et halvt år i Brønshøj. Han fik ikke fuld spilletid i Brønshøj, hvilket ikke ligefrem borger for kvalitet. Uanset om vi henter en erstatning eller ej for Pierre, der forsvinder til sommer, så ender han nok enten på FCK2 eller udlejet igen. Jeg tror ikke nogen tror på ham i år.
Bolanos: Senest er væk til sommer. Der meldes om bejlere, og jeg tror man er villig til at slippe ham meget billigt i dette vindue. Han er grundigt slået af, og vi har ikke 6 europæiske kampe til at stresse bredden i foråret.
Adi: Har været pivringe, og det virker til, at det er præcist til hans plads vi leder efter en ny angriber. Han er vel lige nu 4 valg efter Igor, Braaten og Pourie i den rækkefølge. Hvis vi henter en ny, så er jeg ret sikker på han ryger ud på lån et sted. Sønderjyske og EFB mangler begge angribere, ellers en tur ud i udlandet.

Mere usikkert er det hvad vi leder efter. Men jeg tænker det er noget der ligner nedenstående. I ca prioriteret rækkefølge.

En ny angriber (ham fra Wolves),
Det ligner at vi skal bruge en stærk og høj angriber, der har også har styrker som bevægelig spilstation. En sådan type er også fantastisk at have forrest i europa opstillingen da han kan deltage bedre i kontraspillet end en typisk tank kan. Det passer godt med, at der skal være så få ændringer i konceptet som muligt når vi skifter fra superligaen til europæisk bold.

En erstatning for Bolanos (Kineseren / Emil Larsen)
Vi mangler en kreativ kant, og med Bolanos og sikkert også Braaten væk senest til sommer, så skal der en ind. Både NJ og Toutouh er i spil til andre positioner, hvilket efterlader os med kun Gisla som ren kant. Kineseren ville være blær, men Emil Larsen er i den grad value for money, og kan kommer med noget fart og nogle evner 1 mod 1 som jeg er helt vild med. Kusk kunne også nævnes, men jeg tror simpelthen ikke på det. Han bør være for varm for os. Vi mangler virkelig spillere der kan udfordre sætte tempo. Igen er det noget vi både kan bruge i suppen og i europa. Umiddelbart er der plads til 2 indkøb, men den ene af de to, vil få en del tid på bænken grundet NJ og Gisla. Jeg er ikke sikker på Amankwaa er en dygtig nok udviklingsspiller, ellers bør vi kigge os om efter en sådan, og så en profil.

En ny venstre back (Erhm)
Vi kommer til at mangle en back, men det niveau han har vist for os det sidste år, kan jeg ikke se hvorfor Bengtsson skulle forlænge. Jeg aner dog ikke hvem vi henter. Med vores ”nye” økonomi in mente, så bør vi kunne hente en profil. Eneste danske navn der springer i øjnene er Jonas Knudsen. Han ville være en fin signing her til vinter, men nok dyr. Esbjerg er ikke tvunget til at sælge, og de er i en situation hvor de skal opruste. En salg af en stamspiller er nok ikke det de foretrækker.

En ny midtbanespiller (Sloth /Steffen fra Norge)
Vi mangler en ny central spiller. Claudemir er ikke altid god nok, og hans forskerordning har ikke for mange år mere foran sig. Vi lider under, at vi ikke har bedre pasningsspillere. Det kan vi skaffe både med Sloth eller Steffen. Ideelt, skal vi bruge 3 gode spillere til de 2 pladser. TK kan blive som bænkevarmer og Toutouh kan bruges i kampe vi spiller med 3 centralt. Så har vi 5 i alt, hvor en kan bruges på andre pladser og en ikke brokker sig over bænken. Jeg synes virkelig vi bør købe i uden at sælge her. Det ville også give os lidt mere taktisk fleksibilitet hvis vi ønsker at spille en 451/433.

Det ligner at vi skal have tæt på 4 spillere ind. Med det råderum vi har, bør det ikke være umuligt. Jeg satser på et gung ho spændende transfer vindue. Forhåbentlig uden flere fuckups af CV.
Skrevet af Plankeværket
Ind Og Ud Quizzen

Ind. 3. Angriber, kant og midtbane

UD. 6 Santin, Andreas Baes, Højer, Bolanos, Adi og Pape.
Skrevet af Bløde babser
Tvivler på vi slipper af med PPD - Adi kan vi måske leje ud.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Skrevet af Plankeværket
Der starter en ny sæson i Norge om lidt. Mon ikke en klub deroppe tør, mod at vi betaler 75+% af lønnen? Det tror jeg. Alt er bedre en fuld løn og reservehold i min optik. Forhåbentlig kan ham godt lide at spille for tilskuere, så bør ham være til at lokke væk, sålænge vi betaler.

Mht Mos, så er han udlånt for sæsonen er jeg ret sikker på. Med køboption til sommer.
Skrevet af Plankeværket
I dag rygtes vi efter Pontus Jansson. Svensk midtstopper fra Malmo på 22 der har kontraktudløb til sommer. Malmø er glade for ham, og han har allerede fået 4 landskampe.
En eller anden random hjemmeside beskriver ham som en typisk midtstopper med styrker i det defensive arbejde. Han er 196 høj, men det er ikke fordi han tæver bolde i kassen indtil videre.
Umiddelbart giver det fin mening. Kris kan vel ikke være tilfreds, og han er heller ikke særlig god. ØStrigeren skal vel afsted igen til sommer, og Smukke Olof er alligevel ret gammel. Alligevel er det ikke ligefrem i centerforsvaret jeg ville starte med at handle.
Det kunne dog lige så godt blive en Peter Larsson som det kunne blive en Hangeland - og det lyder som en and. Naturligvis scouter vi en ung svensker med landskampe der snart har kontraktudløb. Alt andet ville være absurd. Men det betyder ikke vi henter ham. Vi bør lede efter en der matcher Ragner bedre, som Olof gør med sin erfaring eller som en Zanka type ville gøre det med sin fart.

Oh well. Hvis denne artikkel fra 2011 er bare halvvejs korrekt, så er det bare i gang.
http://www.scan-scout.co…us-jansson/
Skrevet af repos
Jeg håber stadig, man går efter Zanka. Han og Ståle er et godt match, og Zanka kender klubben og stilen.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Svoger
Går forlydenderne (indrømmet, jeg har kun læst, ikke set kampe) fra Holland ikke på, at Zanka skøjter rundt, og laver eklatante koncentrationsfejl gang på gang, når han en sjælden gang imellem får chancen?
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Skrevet af TR1986
De gange jeg har set Zanka i PSV, der synes jeg ikke han direkte er faldet igennem som nogle får det til at lyde til. Der er dog situationer hvor han virkelig skal være mere konsekvent i sit spil, hvis han skal op på et højere niveau. Det siger sig selv at hvis Zanka havde klaret sig fantastisk i PSV, så var det næste skridt i hans karierre selvfølgelig ikke FCK, men en større klub, men nu hvor han ikke har slået igennem der, så kan han få genstartet sin karierre i FCK. Det ville være en udmærket signing som jeg ser det, selvom det vil være en chance at tage.
Forza Napoli Sempre!
Skrevet af Svoger
Tjoee. Han ville (formodentlig) stå bag Ragnar og Mellberg, men hvis han kan komme tilbage på sit gamle FCK-niveau, ville det da være en god mand at have.

Han må vel også have lært noget mentalt, af at opholde sig i Holland, og møde bedre angribere, end hvad gennemsnittet i Suppen kan præstere.
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Skrevet af Plankeværket
Ift Zanka er spørgsmålet vel, hvorfor han ikke er god nok til PSV, og om han kan blive det igen. Den Zanka der var vores kaptajn i små syv kampe før han blev skadet var nemlig god nok til PSV. Har skaden ødelagt ham? Passer han bare ikke ind dernede? Er han skrøbelig i hovedet?
Umiddelbart tror jeg aldrig han fik den tillid og tid han skulle bruge til at komme igang. Hvis det er sandt, så er han god at hente hjem. Et år i skyggen af Mellberg og Ragner ville sikkert gøre ham godt.
Rent kompetencemæssigt ville hans hurtighed, teknik og blik for spillet være en rigtig god tilføjelse.

Han kan også bare have tabt sutten for good, så skal han naturligvis ikke hjem. Det er dog svært at afgøre uden at give ham en chance.
annonce
0