Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Stinson
Rygtet er (via Twitter), at http://talentshunter.wor…-rodriguez/ er næste mand vi går efter; ung argentisk back.
In a controversy the instant we feel anger we have already ceased striving for the truth, and have begun striving for ourselves.
Skrevet af beesknees
Umiddelbart så jeg gerne en ny sydamerikansk, ung venstreback med Oviedo (Ja, jeg ved godt Costa Rica ligger i mellemamerika) potentiale, men vi er lidt i tidsnød når Bengtsson smutter om et halvt år. Nu kender jeg selvfølgelig ikke noget som helst til den argentiner du linker til, men man kunne frygte at der ville skulle bruges flere sæsoner på at skole ham til vores venstreback ligesom Oviedo, og det har vi ikke tid til.
Skrevet af Svoger
Umiddelbart så jeg gerne en ny sydamerikansk, ung venstreback med Oviedo (Ja, jeg ved godt Costa Rica ligger i mellemamerika) potentiale


Uanset nationalitet, så jeg gerne en venstreback hentet med samme potentiale som Oviedo. ;)

Tak for info, Sir_C - ja, så køber man sig vel til informationer ad den vej.
Tilsvarende vi åbenbart har en eller anden "fremmed" til at forhandle for os i Argentina. Men det er vel sådan man gør, når man ikke kender det fremmede marked, og hvordan kutymer mv. er skruet sammen.
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Skrevet af Plankeværket
Apropos det med at bruge penge. Vi er 5 point efter FCM og vi er pt på en 3. plads. Vi har mistet to voldsomt vigtige spillere i dette vindue, og har pt ikke en troværdig makker til hverken vores bedste centerforsvarer eller til vores eneste angriber med niveau.
I min optik skal de solgte erstattes, og med de ny muskler gerne af noget bedre, OG så skal der hentes til den centrale midt.

Dårligere er FCM heller ikke.
Skrevet af swag_hunter
Vi er 6 point efter FCM, men ellers enig.

Personligt synes jeg at vores største fordel med transfervinduet er at FCM bliver svækket, og ikke at vi bliver forstærket.
Skrevet af Plankeværket
Det ligner bare ikke FCM bliver svækket. De snakker om emission, sponserstøtte osv.

Helt seriøst

Wiland - Busk
Lars j - remmer
Pierre - ? Højer
Olof - ?
Kris / Georg
Gislason - Bolanos
Delaney - TK
Claude - Toutouh
NJ - Toutouh / Braaten.
Igor - Pourie
Braaten - Adi.

Bænken er mega tynd og startopstillingen er ikke væsentligt bedre end konkurrenterne. Køb for helvede. Køb.
Skrevet af ConCort
Hvilken konkurrent mener du har en bedre eller bredere baenk?

Skrevet af Plankeværket
Ingen. Sådan umiddelbart. Nu er FCK heller ikke en klub der sigter efter at være i toppen sådan engang i mellem, så det burde der heller ikke være.

Men. Der er en klub med en start 11ver på niveau med vores. Som var igennem rigtig mange skader i efteråret, og som alligevel er 6 point foran. Yes, vi kan hente de points i de indbyrdes kampe. Men kan vi tabe dem? Også i den grad.

Bundlinien er, at vi har mistet to spillere der ikke er afløsnknger for i truppen, og at vi er 6 point efter et uforandret FCM hold.
Skrevet af Saint
Truppen er okay, specielt bredden er langt over hvad man kan forvente, som jeg ser det er det helt store problem at, kun har NJ (og måske Gisla) der kan afgøre en kamp på egen hold. Vi mangler den her spille med N´doye, Cornelius, Linderoth m.m kvalitet, som kan redde os når spillet ikke rigtig fungere.

I følge hvad jeg har kunne finde på de forskellige fora er Abderrazaq Hamed-Allah en af de spillere.
(...)
Skrevet af swag_hunter
Bundlinien er, at vi har mistet to spillere der ikke er afløsnknger for i truppen, og at vi er 6 point efter et uforandret FCM hold.

FCM har allerede sagt farvel til Danny Olsen og Jeppe Curth (og goddag til Femi). Specielt førstnævnte må siges at være en klar svækkelse for dem.

Det ændre dog ikke på at jeg er enig i at der skal et par spillere ind. Ikke til sommer, men NU.
Skrevet af Bløde babser
Men er der da nogen der er i tvivl om vi bliver præsenteret for væsentlige investeringer de næste par uger?

Allah virker mere eller mindre done deal.

Jeg tror der er gode muligheder for en central midtbanespiller også selvom Mussis først kommer til sommer. Med TK uden en fremtid i klubben og sikkert også Claudemir eller Delaney på rampen, er der behov for mere end en ind. Og det ville ikke give mening at skulle spiller to mand ind i den korte sommerpause inden, forhåbentlig, vigtig CL kval - Det vil passe Ståle dårligt.

I forsvaret er det eneste der kan gøre at både Stadsgaard og Magreiter er der efter sommerpausen at Mellberg bliver skadet i foråret og de så begge får en masse spilletid. Det planlægger man ikke ud fra, så da man kun kan regne med to af de fire vi havde i efteråret om 6 måneder, kommer der sikkert en (Zanka?) ind nu.
Bengtsson er væk til sommer. Det efterlader os uden venstre back. Her vil man helt sikkert også gerne hente.
På kanterne står man også snart lidt tyndt da man nok ikke skal forvente at Bolanos og Braaten er i klubben efter sommerferien. Der ham man dog to naturlige førstevalg i Gislasson og Jørgensen på plads, så der henter man sikkert kun hvis der er gode handler at gøre, ellers kan det vente.

Men med alle de akutte huller og de nært forestående mangler (sommer) er det for mig utænkeligt at vi ikke får 2-4 mand ind de næste par uger.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Skrevet af ConCort
Det giver sikkert god mening for FCK at styrke sig i januar vinduet for at fremtidssikre truppen, dog koster den slags typisk mere i januar vinudet end om sommeren.

Min pointe var saamaend bare at ift. at vinde ligaen virker store transfers i min optik ikke noedvendig. Som det er blevet pointeret er FCMs trup ikke uaendret, og de kan nemt ende med at tabe flere stam spillere. Cesar Santin har ikke vaeret saerlig vigtig for FCK i indevaerende saeson og Stadsgaard virker god nok til Superligaen.

Det er i oevrigt svaert at argumentere mod at CV har brugt mange penge paa transfers der ikke slog til, men omvendt boer han vel faa lidt kredit for de mange store salg FCK har foretaget, f.eks. Sigurdsson for 22 mio. er da til at vaerd at tage med i sammenhaengen.
Skrevet af Viola 4 Ever
Mussis er en fantastisk spiller med en fremtid på landsholdet.


Not a chance
I think religion should be treated with ridicule, hatred and contempt, and I claim that right. - Christopher Hitchens I will try anything once, except incest and folk dance. - Oscar Wilde Il mio cuore sarà sempre viola
Skrevet af Barbuti
Viola kan du be/afkræfte at Udinese også skulle være interesseret?

De plejer at have styr på Sydamerika..
"Figa, il Gasba solo 2,8 mln...anche se è uno stronzo ne vale almeno il doppio."
Skrevet af Imperator
Wiland - Busk
Lars j - remmer
Pierre - ? Højer
Olof - ?
Kris / Georg
Gislason - Bolanos
Delaney - TK
Claude - Toutouh
NJ - Toutouh / Braaten.
Igor - Pourie
Braaten - Adi.


Synes du glemmer Kim C, Aaquist, Amankwaa, Wohlgemuth og Diouf, selvom ingen af dem hæver niveauet så hjælper de vel trods alt i bredden..
Men ellers er jeg enig.
Det er for lidt kun at have én CDM, én VB og 3 CDer til 2 pladser.
Og angrebet er jo en hel saga for sig selv..

Synes faktisk ikke at Mussis er den perfekte løsning i forhold til hvilke pladser han kan dække. Claudemir og Toutouh er rigtig fine løsninger på OCM, og vi har mange der kan dække HM.
Det ville være bedre med en spiller, a la Blind fra Ajax, der kunne dække både VB og DCM.
Skrevet af Matias
Kris Stadsgaard er ganske rigtigt god nok til at spille i superligaen, men han er en ikke helt uanselig svækkelse ift. Ragnar Sigurdsson. Eller sagt på en anden måde: Selvom han er god nok til at spille i superligaen, er han ikke god nok til en start-11 i FCK i superligasammenhæng. Det har han desværre bevist gennem de perioder, han har spillet fast. Man vil derfor ikke kunne klare sig igennem nogenlunde uændret med ham som makker til Olof Mellberg.

Kris Stadsgaard lider af voldsomme koncentrationssvigt, mentale melt-downs hvor aggressiviteten fokuseres mod helt, helt forkerte situationer i spillet, han er ikke vanvittig god med bolden på fødderne, om end han har et (misvisende) ry for det, han er ikke specielt fysisk stærk og er heller ikke noget at råbe hurra for i luftrummet. Han er en ganske standard superligaspiller, der på en eller anden vis er havnet i FCK. Nøjagtigt som Johan Absalonsen, Søren Frederiksen, Rasmus Würtz osv. var det. Kris Stadsgaard har den fordel at have spillet i Rosenborg og Malaga, hvor han har været fast mand, og det burde måske indikere, at han er mere og andet - men i superligaen har han i praksis hverken i FCN eller hos os leveret noget, der er positivt bemærkelsesværdigt. Men han er god til at tale sig op og ad andre veje gøre opmærksom på sig selv. Det var også en af grundene til, at CV mente, at det var en potentiel, fast landsholdsspiller, man hentede. Det har han helt åbenlyst ikke været i nærheden af at være, og i de par landskampe han har spillet, har han da også været ringe.
Skrevet af Viola 4 Ever
@ Barbuti

Ikke umiddelbart noget jeg har bidt mærke i.
I think religion should be treated with ridicule, hatred and contempt, and I claim that right. - Christopher Hitchens I will try anything once, except incest and folk dance. - Oscar Wilde Il mio cuore sarà sempre viola
Skrevet af Plankeværket
Jeg havde totalt glemt Danny Olsen. Det gør mig mindre urolig.

Det er forkert set, at Santin ikke skulle have været vigtig. Han har i en del kampe været fuldstændig afgørende når han kom ind fra bænken. Vi er nu efterladt med tre angribere der alle har væsentlige svagheder i det opbyggende spil. Matias redegør fint for de mangler Kris besidder.

Bredde er kun relevant så længe det er nogenlunde kvalificerede afløsere, eller de bedste man har. Diouf og de andre du nævner kommer ikke til at få en betydning.

Jeg er ikke bange for, at vi ikke får spillere. Vi er jo tydeligvis på markedet og er ude med den store pung. Det er bare også tvingende nødvendigt. Der er gabende huller i vores trup og med tabet af Delaney og bengtsson nært forestående skal vi virkelig i gang med de transfers.
Skrevet af Svoger
Og så er spørgsmålet jo også, hvad der hentes.
For fejler købet af Allah eller argentineren, hvad er så nummer 2 på listen?
En endnu dyrere spiller? En væsentlig dårligere spiller?

Hvis rygterne vedr. de priser der forhandles om har noget på sig, tyder det jo ikke på, man har et billigt alternativ på hånden, der er næsten-næsten på niveau.
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Skrevet af Saint
I følge denne kilde er der vist grund til de holder fast ved at hente Franco. Kåret som det tredje største gennembrug i ligaen og beskrivelsen passer meget godt på ønske spilleren som central midt i vores system.

http://www.diariopopular…l-argentino
(...)
annonce
0