Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Imperator
Angående rygterne på NJ.
Hvis man kan udskifte ham med Emil Larsen, og samtidig putte en ca 30 mio. i lommen, så er det bare om at slå til..
Skrevet af repos
Helt som ventet er Johan Lange blevet tilknyttet. Denne gang i en rolle som udviklingschef.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Plankeværket
Jeg fortsætter den negative tone. Lange er en mand der naturligt vil befinde sig under CV og Ståle i hierarkiet. Han kommer til at være en, sikkert dygtig, stråmand, der ikke vil tage eller vinde de nødvendige kampe med de andre.
Skrevet af Imperator
Stråmand for hvad?
Manden har et defineret arbejdsområde, og der er ikke på den baggrund noget grundlag for formodninger om at han skal slås med, eller sætte spørgsmålstegn ved, hhv CVs og Ståles arbejde.
Hvis han har evner indenfor scouting-netværk og talentudvikling, (hvilket jeg personligt ikke aner om han har), altså de ting han er ansat til at tage sig af, så er det dét eneste der er relevant..
Skrevet af Plankeværket
Man er stråmand for en person. I dette tilfælde tænker jeg den gamle chef CV. FCK ligner ikke en organisation der er gennemsyret af SOPer, processer og generelt standardiserede arbejdsgange. Nærmere er det en organisation der på det sportslige område bæres af personlige kompetencer.
Det er fint nok, når alle implicerede har de rette kompetencer. Det er en problem når sportsdirektøren har maksimalt 3 kompetencer. Han kan sælge spillere, klappe rygge og dække sin egen røv.
Vi har det ok nu, fordi Ståle er maksimalt kompetent ift hvad vi kan tiltrække til hans rolle. Vi så også hvad det skete, med mindre kompetente trænere som Rolle og Ariel.
Derfor havde det været bedre med en stærkere profil, der via sine kompetencer kunne bidrage til at udvikle FCK, udover sit snævre ansvarsområde, når vi igen ender med en mindre kompetent træner end Ståle.
Skrevet af elendil
Lange vil jo ikke længere have den rolle, når Ståle rejser. Han bliver ny cheftræner.
fck-medløber.
Skrevet af Plankeværket
Skulle det gøre nogen mere tryg?
Skrevet af elendil
Nopes. Tværtimod.

Klubmand - tjek.
Nyvunden erfaring som cheftræner - tjek.
Har cheftræner-ambitioner - tjek.
Siger ikke CV imod - tjek.

Den er sikker.
fck-medløber.
Skrevet af Plankeværket
Argh.
Skrevet af Matias
Han har ingen gennemslagskraft ift. det at være cheftræner i FCK. Der skal en helt, helt anden synlighed og karakter til. Men han kan sagtens være fin i rollen som udviklingschef.

Som assistent for Roland Nilsson kunne han hverken gøre fra eller til. Der var der hvor man talte om, at træningen jo ikke var blevet ændret nævneværdigt, da Johan Lange stod for store dele af den både under Ståles Solbakkens sidste tid i dennes første periode som træner i FCK, og da Roland Nilsson kom til. Så den vildskaben og energien er tilsyneladende vigtigere end den konkrete træning. Det at kunne læne sig op ad velkendte skabeloner og det arbejde på træningsbanen, man havde gjort sig, fungerede i hvert fald ikke.
Skrevet af Arsenal_love
fck & arsenal
Skrevet af Cabra
Nogen ide, om hvad har i forlangt for TK?
Skrevet af elendil
Mon ikke det er hans personlige krav, der er problemet?
fck-medløber.
Skrevet af Imperator
Jo, tvivler på vi har forlangt særligt meget for ham og muligvis slet ikke noget..
Med en bedre kontrakt i FCK end han kan få i Norge, og med bedre vilkår for at forhandle kontrakt når han er klubløs til sommer end nu, så er det vel meget forståeligt hvis TK foretrækker at vente..
Jeg er egentligt meget godt tilfreds med hvis han bliver et halvt år mere, i hvert fald som situationen er nu..
Skrevet af Plankeværket
Helt enig. Vi har ikke behov for flere indsatsområder på transferfronten lige nu.
Skrevet af beesknees
Uha, Hamdallah beslutning udsættes. Kunne man håbe at man var i gang med at forhandle med andre angribere, og han ikke længere var førstevalg? Ak, så heldig er man nok ikke alligevel.
Skrevet af elendil
Det er bare CV der forhandler med direktionen om at få lov at hælde 5-10 mio ekstra i Aalesundkassen.
fck-medløber.
Skrevet af anonymbruger
Nu ved jeg, at man ikke skal tolke for meget i, hvad fodboldspillere tweeter, men Zanka har her til formiddag skrevet:

"Thursday, what are you gonna be throwing back today?"
https://twitter.com/Mzan…92362119168

Jeg ville bestemt ikke begræde et Zanka-køb.
Skrevet af swag_hunter
EBschroder 8 min
Vil opfordre alle, der sukker efter transfernyt fra @FCKobenhavn om at tjekke ekstrabladet.dk om en halv time #teaser #sldk
Skrevet af beesknees
Anon@ Det er jeg tilgengæld rigtig lunken ved. Jeg ser hans største problem som værende hans dårlige mentalitet, og hvis det angiveligt er en af grundene til PSV ikke gider ham mere, tror jeg ikke det godt for hverken os eller ham at han vender hjem. Men det kan selvfølgelig godt være Ståle kan få gang i ham igen. Jeg er bare ikke så positivt stemt overfor den potentielle transfer som så mange andre.


Swag@ Lyder spændende
annonce
0