Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Drejer
Det var bare Tom Høgli
‎10.06.2010: Holdet er stærkt nok til at vi kan avancere et par pladser, og når det er sagt, så mener jeg, at det primært er FCK, vi skal koncentrere os om at tage. Og vi kan tage FCK, det er jeg sikker på, siger Henrik Jensen. FAIL!!
Skrevet af Plankeværket
Mon ikke det er samme nyhed fra to forskellige kilder.

Edit. Nej det var så en ikke-nyhed om en spiller vi ikke bør hente. Suk
Skrevet af Matias
Han (Tom Høgli) har været interesant for FCK på ét eneste tidspunkt. Det var da man skulle finde en afløser for Posh. Og det blev også behandlet i denne tråd. Han er ikke interessant længere. Han er for det første ikke en fremgang ift. Lars Jacobsen, og for det andet har vi et talent (Christoffer Remmer) der ikke bare er på spring, men klar til at kunne prøves, permanent, på pladsen.
Skrevet af Imperator
Det er jo kun omkring en uge siden at man sagde at man gerne ville forlænge med LJ, så mon ikke det er fordi han er urimelig at man prøver at finde en anden løsning..
Jeg synes han lyder ok..
Han er 5 år yngre end LJ, norsk landsholdsspiller, og han kan spille både VB og HB.
http://www.transfermarkt…_24081.html
Skrevet af Imperator
DELAAAANEEEEEYYY !!! YESSS!!!

Det er det bedste der kunne ske.. og så endda med en 3½ år lang kontrakt :)

Godt arbejde CV og tak for loyaliteten Delaney..
Skrevet af Matias
Han er ikke dårlig, vi har bare en afløser klar i kulissen, og i det regnestykke passer en signing af en 29-årig spiller bare ikke ind. For det vil formentlig ikke være en midlertidig løsning - lad os sige en 1-årig - men derimod en længere, som (igen, formentlig) vil betyde, at Christoffer Remmer, som allerede er 21 år, vil finde det nødvendigt at finde andre græsgange. Og det ville være synd. For han er rigtig god, den unge FCK´er.
Skrevet af Blastoid
Stærk nyhed med Delaney! Det er lige så godt som en transfer!
Med udnævnelsen som officiel viceanfører, ligger det muligvis også i kortene, at han snart bliver anfører - og det trækker nok også, eftersom han har været i klubben siden han var 3 år. Han har vist også tidligere udtalt, at hans helt store målsætning var at blive anfører for klubben, så rart at se forlængelsen!
\"Giv en mand et æg, og han er mæt for en dag - lær en mand at lægge æg.......!\"
Skrevet af Matias
Ja bestemt. Skulle man så også kunne få forlænget med Pierre Bengtsson, kunne man i hvert fald tale om, at man potentielt var kommet styrket ud af transfervinduet.
Skrevet af Schelden
@Matias

Har Pierre ikke været ude og udtalte, at han med garanti vil afsted til sommer?
København.
Skrevet af Imperator
Pierre har sagt han gerne vil videre, men vi har ham på kontrakt 12 måneder mere så det er ikke op til ham om han skal væk til sommer..

Hvis vi forestiller os en situation hvor LJ er væk og Remmer spiller fast, så ville Høgli da være perfekt som backup til både højre og venstresiden..
Så sparer man en mand, og giver plads til at enten Højer eller Aaquist kan tage det næste skridt..
Skrevet af Cabra
Man henter da ikke en 29-årig norsk landsholdspiller, som backupspiller, til et ungt lovende talent?
Skrevet af Imperator
Planen ville nok være, ligesom den er nu med LJ, at der er en indkøringsperiode..

Hvis Remmer hurtigt viser sig at være klar, så kan Høgli evt. blive den nye VB..
Det er iøvrigt VB han har spillet i de 3 landskampe han har spillet i år..

Min pointe var at han ikke nødvendigvis ville være til hinder for Remmers udvikling..
Skrevet af Schelden
@Imperator

Men hvis manden, som han har udtalt, ikke har en længere fremtid i klubben, så vil det bedste scenarie da uden tvivl være, at skyde ham af til en pæn pose penge - Frem for at beholde ham og lade ham gå fri.
København.
Skrevet af Plankeværket
Mega fucking ja tak til Delaney!
Skrevet af Imperator
Shelden

Ud fra et økonomisk synspunkt (der udelukkende forholder sig til transfersum) så ville det være bedste at skyde ham af nu, for jo kortere tid der er tilbage af hans kontrakt jo færre penge kan vi få for ham.
Omvendt er der det sportslige aspekt, hvor vi nok må indse at vi ikke kan købe en vb der, med det samme, vil være lige så god som Bengtsson.
Hvad end vi vinder ved at sælge ham hurtigt, det er jo derfor nok tabt hvis det betyder vi taber ligaen.
Så i første omgang venter vi nok til sommer, fordi vi har brug for alt vi kan samle sportsligt det næste halve år.
Men er vi så klar til at sælge ham til sommer?
Hvad hvis vi kvalificerer os til CL?
Så er situationen jo tilsvarende, hvis Bengtsson kan blive kampafgørende blot én gang, så kan han meget vel have tjent hans "tabte transfersum" hjem..

Så altså, hvad der er det bedste scenarie er jo svært at afgøre..
Skrevet af Blastoid
Lækkert interview med Ståle angående Delaney-forlængelsen. Kommentaren om hans hår er virkelig stærkt leveret. Det er sgu skønt igen at have en træner, der har lidt mere humør og charme end de tre sidste stenansigter.
\"Giv en mand et æg, og han er mæt for en dag - lær en mand at lægge æg.......!\"
Skrevet af Matias
Hehe, den er vist fanget af alle, den med Pierre Bengtsson. Men det skal jo ikke afholde nogen fra at drømme - og jeg havde faktisk også afskrevet Thomas Delaney, da han for relativt kort tid siden underskrev en 2-årig forlængelse. Det lugtede af, at også han skulle skydes afsted til sommer - men noget har fået ham overbevist om andet. Og sådan er der jo så meget.

Tom Høgli er ligeså lidt venstreback som Michael Silberbauer er det. Der er ingen grund til at have spillere rendende rundt på pladser, de gør det ok på, men absolut heller ikke mere end det. Skal han til FCK må det det være som højreback - hvis ikke, vil jeg allerede nu gerne udråbe ham til at være fejlcastet. Han kan ikke støtte venstrekanten med overlap, som har været os et stærkt våben både med Jesper Grønkjær og Nicolai Jørgensen som venstrekant. Fordi de backer vi har haft - Oscar Wendt, Bryan Oviedo og Pierre Bengtsson alle har haft de færdigheder at være hurtige og venstrebenede, hvilket betyder at de er medvirkende til at kunne gøre spillet bredt og hurtigt. Det vil knap kunne lade sig gøre, hos en spiller der lige skal tæmme en aflevering og få lagt bolden over til sit gode ben før den smides ind i feltet. Så meget tid er der sjældent at gøre godt med. Heller ikke i superligaen.
Skrevet af Svoger
Jeg tror ikke på at han vil blive hentet til venstrebacken.
Vi er, som Matias også skriver, afhængige af at kunne bruge vores backs offensivt. Det må Ståle og CV udmærket være klar over.
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Skrevet af repos
Hvis LJ stopper er det fint med Høgli som erstatning. Så må han og Remmer tage duellen. Det vigtigste er, at vi har to dygtige spillere til hver position.
Jeg er også gerne, at Remmer trækker sig sejrrigt ud af den duel, men med en ung spiller må man forventer udsving, og så er en erfaren erstatning fint.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af TR1986
Det optimale vil være fire forstærkninger i det her transfervindue. Hamdallah og Høgli virker fornuftige signings. Og så en central forsvarsspiller og en central midtbanespiller, så ser det lovende ud.
Forza Napoli Sempre!
annonce
0