Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Imperator
Ja ser mærkeligt ud med Bolanos som venstrekant.. Kan godt være man ikke vil risikere NJ, men hvad så med Amankwaa? Bolanos er færdig..

Også interessant at Claudemir ikke er med.. Hvis Mussis kommer allerede dette vindue, så ville det ikke undre mig hvis Claudemir bliver solgt med det samme..
Gad vide hvad vi kan få for ham? 30-40 mio?
Skrevet af Imperator
*Han er så med i truppen..

Johan Wiland
Kim Christensen
Pierre Bengtsson
Lars Jacobsen
Mads Aaquist
Christoffer Remmer
Kris Stadsgaard
Mads Nordam
Olof Mellberg
Georg Margreitter
Claudemir Domingues
Mikkel Wohlgemuth
Thomas Delaney
Youssef Toutouh
Thomas Kristensen
Rurik Gislason
Christian Bolanos
Yones Felfel
Daniel Braaten
Danny Amankwaa
Igor Vetokele
Pape Diouf
Fanendo Adi

Interessant med Felfel, som gjorde det rigtigt godt i YCL, kan være han er tænkt som fremtidens backup for Rurik.
Nordam er iøvrigt CB, så måske han bliver 4. valg hvis vi ikke får Zanka.
Skrevet af elendil
30-40 mio for Claudemir? Er du skæv?
fck-medløber.
Skrevet af Drejer
elendil, før dette vinduet vil jeg kunne have været tilbøjelig til at spørge om det samme. Efter Sigurdsson-salger, vil sådan et salg af Claudemir ikke komme bagpå mig.
‎10.06.2010: Holdet er stærkt nok til at vi kan avancere et par pladser, og når det er sagt, så mener jeg, at det primært er FCK, vi skal koncentrere os om at tage. Og vi kan tage FCK, det er jeg sikker på, siger Henrik Jensen. FAIL!!
Skrevet af Plankeværket
Forskellen er vel især den, at Ragnar har bevist sig selv i for Island også. Den kampagne er vel et lige så godt vindue som CL. Derudover har Ragnar været klart bedre de sidste 2 år.
Men ja, CV kan tilsyneladende trylle.
Skrevet af Imperator
Hvad synes du han skal koste Elendil?
Personligt har jeg aldrig været vild med ham, synes han har haft nogle lang down-perioder i suppen, men han har en evne til altid at præstere i CL - og det er nok det der kommer til at tælle..

Synes ikke det er usandsynligt at han ryger for mere end Sigurdsson.. Han er både yngre, og spiller på en position som generelt er "dyrere" end centerforsvaret..
Skrevet af elendil
Jeg synes ikke noget bestemt om hvad han skal koste. En ud-af-det-blå udtalelse om 30-40 mio. for Claudemir lyder som noget fra Esbjergtråden.

Ragnar er godt solgt, men er ikke hverdagskost. Mange af de andre vi har fået gode penge for, har også været gode penge værd, inkl. Cornelius.

Jeg vil dog indrømme, at jeg, såfremt de seneste rygter materialiserer sig, er tilbøjelig til at overveje om CV mon virkelig er blevet beintøff med Ståle ved sin side, så hvem ved. Jeg lover at give dig en undskyldning, hvis Claudemir sælges for et fantasibeløb.

Hvis der skal være en lillebitte dråbe af malurt i vinduets bæger, må det handle om at CV tilsyneladende var ganske tæt på at købe endnu en norsk lottokupon (som måske, måske ikke var bedre end de seneste af slagsen), og at det igen ligner en tilfældighed, at CV fremstår som en helt. Ligesom med Claudemir og DVD´en. Det kan selvfølgelig kun være held og tilfældigheder så og så mange gange, før den betegnelse begynder at klinge hult, indrømmer jeg.
fck-medløber.
Skrevet af Imperator
En ud-af-det-blå udtalelse om 30-40 mio. for Claudemir lyder som noget fra Esbjergtråden.


Og din kritiseren uden selv at bidrage med noget lyder som noget Adriaanse kunne komme med..

Det var et gæt og et oplæg til debat, jeg aner ikke hvad han kan sælges for..
Skrevet af quaz
Claudemirs kontrakt udløber til næste sommer. Jeg tror vi skal være glade, hvis han bliver solgt for 2 mio €.
København
Skrevet af elendil
Du skal ikke sammenligne mine udtalelser med Adriansees, din flab.
fck-medløber.
Skrevet af Imperator
Du skal ikke sammenligne mig med en flok halvfulde fiskere.. ;)
Skrevet af elendil
Ok, den var nok også for lav. Jeg beklager.

Kom så, Cornelius. Og Rosenberg.
fck-medløber.
Skrevet af Imperator
Lige over, Adriaanse-prædikatet er det vel kun Adriaanse der fortjener at rende rundt med..

CV får en travl dag imorgen, forstår ikke hvorfor tingene altid først går igennem på den sidste dag..
CV må have en højtudviklet sans for drama..
Skrevet af Svoger
Well, hvis/når Cornelius præsenteres, kan vi trods alt være glade for at det hele blev trukket til "sidste øjeblik", og vi ikke for halvanden uge siden kaster 27 millioner til Norge, i bytte for en marokkaner - eller hvad nationalitet han nu har.
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Skrevet af Matias
Mathias Zanka er mere eller mindre officielt meldt ude af dette transfervindue, det samme er Franco Mussis. Til gengæld er Andreas Cornelius ankommet (tør jeg godt påstå), mens Tom Høgli er en ubekendt. Så det er kun nordmanden, der burde være spænding om - for andet kommer der jo nok ikke til at ske.
Skrevet af Svoger
Jeg forstår stadig ikke, at Mussi blev haste-hentet til DK (altså, bl.a. det med forhandlingerne hvor vi ifølge medierne bøjede os nogle gange forholdsvist hurtigt), hvis han først skal tiltræde til sommer.
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Skrevet af repos
Forstår ikke, der råbes på Rosenberg. Vetokele er inde i en fin udvikling, og trods åbenlyse mangler, så vil det være underligt at udfase ham, nu hvor han endelig har fået en form for gennembrud.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af beesknees
Enig, Repos. Vil være synd, hvis Vetokele skulle ryge ud i kulden efter sin fine afslutning på efteråret. På den anden side er jeg ikke helt sikker på hvordan det vil fungere med Cornelius og Vetokele som angrebspar. Virker umiddelbart som et dårligt match.

Ville dog alligevel være rart, hvis vi hentede endnu en angriber. En skade til Corner eller Vetokele, og så hedder næste spiller i rækken Adi. NJ, og Braaten kan selvfølgelig også skubbes derop, men det er ikke ligefrem optimalt. I det lys virker det egentlig spøjst at Pourie ikke kunne bruges.
Skrevet af JuveFella
Mussi er altså til lægetjæk idag og imorgen, så han bliver vel bekræftet imorgen, den handel virker ikke død. Håber dog også stadig på Zanka kommer, selvom den nok virker usandsynlig nu.
Skrevet af Il_Preferito
Det er vel ret ligegyldigt hvornår Mussis´ skifte bliver annonceret, når han først skifter til sommer alligevel?
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
annonce
0