Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Dr. Hansen
Tja at dømme efter resultaterne er Bate vel et ret godt hold og det synes jeg også man kunne se idag. Der er gode individuelle kvaliteter hos mange af spillerne - god speed og god teknik. Så det er bestemt et godt resultat af FCK. Ajax er desuden på vej ud i Grækenland.

Men ja det er meget taktisk skidt at overlade alt initiativ til en modstander der rent faktisk spiller ganske godt.
Skrevet af Khankar
Nogen ting skal i hvert fald helt afgjort rettes, hvis det hele ikke skal blive katastrofe. Fx skal Oscar Wendt skride langt væk til Italien, hvis det er det der fylder så meget i hans hovede, at han ikke kan præstere en stabil kamp. I det hele taget er det forsvarets skyld kampen bliver så spændende. Oscar Wendt var skyld i deres første mål. På det andet mål er forsvaret ikke aggressivt nok, og Antonsson spillede igen dårligt.

Tilgengæld er der ikke en finger at sætte på offensiven på nær N´Doye, der burde være mere skarp. Hjalte Nørregaard skal meget snart ikke være anfører mere, en ting jeg er stor foretaler for. Kvist er ganske enkelt bare bedre. Det i øvrigt tydeligt, at Claudemir er langt bedre inde centralt. Derfor skal CV ud og hente en stærk højrekantspiller, så Claudmir og Kvist kan udgøre den centrale midtbane.
Skrevet af Madrid-Choko
Fuldstændig enig! Kvist og Claudemir inde centralt ville være genialt.. De løber jo uafbrudt.
Ronaldo > Messi You gotta love Messi, when Pepe isn't around.
Skrevet af Dr. Hansen
Jakob Poulsen står vist og mangler en ny arbejdsgiver.....uanset hvad bliver det interessant at se, hvad der sker på spillerfronten.

Som sagt før var Wendt ringe, men der er jo ikke et reelt alternativ lige nu, så derfor bør han holdes lidt endnu. Er der nogen der har et bud på hvad han skal koste?
Skrevet af SCHAAP
Kom nu ind i kampen. Så alle Wendts meritter er bare sådan pludselig strøget væk uden videre? Ham og Pospech er stadigvæk store aktiver i klubben.

Grønkjær kan drimod måske ikke engang klare en halv sæson og Vingaard, ja, jeg ved sgu snart ikke hvor jeg har ham. Vil næsten hellere have at FC København tilknytter en ny venstrekant end en højrekant hvis de kommer i ChL og så ved jeg godt at Søren Frederiksen bliver tilknyttet fra næste sæson, men indtil da, så lad ham for guds skyld udvikle sig hos SønderjyskE.
Skrevet af Khankar
Nej, SCHAAP, selvfølgelig skal Posh og Wendts tidligere præstationer ikke glemmes. Man ved godt de er to fremragende backer, men derfor er det også ekstra skuffende, når eksempelvis Wendt laver den fejl, han gjorde. Specielt når han siger, det er tid form til at komme videre osv, så skal han da også vise, hvorfor han er på vej væk.

Mht. Vingaard er jeg fuldstændig på bølgelængde med dig. Han er som nat og dag, men i begge BATE-kampe har han været komplet elendig. Grønkjær virker bare træt, slidt og ude af form.

Skrevet af elendil
Man kan godt huske en spiller for tidligere bedrifter, samtidig med man begræder at de nuværende langt fra er på samme niveau.
fck-medløber.
Skrevet af repos
BATE havde alle muligheder i 2. halvlegs indledning, og Rodionovs skud på overliggeren var vi heldige med.

Det er selvfølgelig uacceptabelt, at vi skal hive den hjem med lodder og trisser, når vi nu faktisk går det nemt for os selv med 2-0 føringen. 2-0 målet burde have været nok til lukke opgøret.

Ved 1-0 overlader vi alt initiativ i stedet for at presse på og udnytte den gode start.

Vores videre færd afhænger selvfølgelig af modstanden, men, uanset Ståles talen BATE op, så bliver det ikke nemmere.

Jeg vil overlade karaktergivningen til Matias, og i stedet knytte kommentarer til enkelte spillere:

Først det negative:

Wendt: Hovmod stod endnu engang for fald, og hans spark i den blå til sidst var ved at slå endnu et søm i den kiste, der forhåbentlig snart bliver sendt til Italien. Selvfølgelig vil et salg af Wendt koste, for han er trodsa alt spillet godt ind på holdet. Men manglende konkurrence på pladsen har ikke været sundt, og det har vist sig gentagen gange.

Midterforsvaret: Det første kvarter var usikkert, og det undrer, at Ståle ikke havde valgt Zanka, der er væsentlig hurtigere end de to andre. I anden halvleb slingrede det også, men til gengæld blev der clearet nærmest til perfektion i hoovedspillet.

Vingaard: Det vil ikke virke for ham internationalt. Modstanderne sidder tættere, og giver ikke tid og ro til lade ham sætte fart med bolden. Dermed mister han sin værdi på holdet, da han fylder for lidt fysisk. burde sammen med Damen have lukket kampen til sidst.

Hjalte: Det er en svaghed, at anføreren konsekvent ofres som den første mand. Jeg mindes ikke at have set det før. Det gavner heller ikke hans spil, for det bliver for stationært og med for mange skæverter, når der skal cleares.

Det positive:

Damen: Han har international klasse. Han tager boldene til sig, holder modstanderne væk, har fint blik for sine medspillere. Eneste anke er den store spildprocent. Scorer han blot på en tredjedel af sine chancer, så spillede han dog nok heller ikke i FCK meget længere.

Santin: Han tog mange gode løb, og scorede sikkert på sin chance. Han er på samme niveau, som da han kom til klubben. Enormt vigtigt, når afløserne ikke står i kø.

Kvist: Enkelte dumme boldtab, men et blændende mål. Holdets egentlige anfører, der verbalt dirigerer holdkammeraterne.

Claudemir: Virkelig god fight, og denne gang med gode afspil til medspillerne. Han er allerede en gevinst, og imponerende så hurtigt han har tilpasset. Det vidner om stor professionalisme.

Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af nurgle
Kom nu ind i kampen. Så alle Wendts meritter er bare sådan pludselig strøget væk uden videre? Ham og Pospech er stadigvæk store aktiver i klubben.

Nej de er ikke glemt. Virker bare på hans spil som om han allerede er på vej væk. Så ville det da være bedre at have en spiller der vil ofre sig 100%.
Angående vores svingende spil, så håber jeg det er på samme måde som sidste år. Bare en dårlig start og når vi så kommer igang får de andre røvfuld.
Håber og tror vi snart præsentere en ny angriber. Ved bare ikke hvem det skulle være hvis han skal gøre en forskel

Skrevet af Farfán
Spændende, hvem vi trækker op af hatten. Salzburg ville være en skræk modstander.
96 kg og 198 cm
Skrevet af SCHAAP
Jeg deler da også jeres frustationer omkring Wendt, men vi ved jo godt at han spillede under niveau, og af den grund håber jeg også at vi beholder ham. Han er jo stadigvæk en dygtig fodboldspiller og uundværlig for FCK. Tænk hvor gode egentlig ville være hvis alle deres spillere toppede på en gang - det er det FCK principielt mangler.
Skrevet af SCHAAP
Young Boys Bern videre mod Fenerbache. Jeg ved sgu ikke om jeg skal grine eller græde?!
Skrevet af Khankar
Ja, det jo nærmest sensationelt, og jeg håber en vis BJK sidder med en meget lang næse.
Skrevet af Rogosjin
Du skal græde, og i øvrigt være meget glad for at Schweiz pt er lidt over 5 point bag Danmark.

Edit: Med FCKs sejr rykke Danmark helt op ved siden af Malta i indeværende sæson.
Someday, someday, someday, someday, someday, someday Leeds United
Skrevet af SCHAAP
@ Rogosjin

Også efter i dag?
Skrevet af Rogosjin
Det skulle jeg mene, jeg har dog ikke læst dagens resultater, men FCK og Young Boys har hentet det præcis samme antal point i dag. afstanden skulle således være den samme.

Edit: Basel har også sejret. afstaden er dog forsat omkring de 5 point, men hullet er blevet 0.2 point mindre.

Edit2: Danmark er nu på 25.350, Schweiz på 20.200
Someday, someday, someday, someday, someday, someday Leeds United
Skrevet af SCHAAP
Basel vandt også. AA Gent røg ud til Dynamo Kiev, men Ukraine ligger vist også tæt på Danmark.
Skrevet af SCHAAP
Okay - takker
Skrevet af Rogosjin
Ukraine er meget meget langt foran Danmark. (7.pladsen, med over 35 point)

Schweiz burde overhovedet ikke være et tema, men med den styrke holdene viser in mente begynder de lige pludselig at være det.
Someday, someday, someday, someday, someday, someday Leeds United
Skrevet af SCHAAP
Hvilken side bruger du, kan simpelthen ikke huske det hele i hovedet. Det er noget med Skotland, Belgien, Østrig og Kroatien Rumænien ligger i hælene på os.
annonce
0