Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af elendil
Tøfting er helt væk. Det må være noget med tilhørsforhold.
fck-medløber.
Skrevet af Juvenil
Tøfting er da generelt også en klovn at høre på. Senest med sin kommentar, da Toutouh mister bolden til en AGF-spiller og tillader sig selv at blive irriteret, "for så mange kampe har han da heller ikke spillet i sin karriere".
[i]For meget succes til det her sted[/i]
Skrevet af JuveFella
Det godt nok sløset af Cornelius, sådan og hugge på mål stortset hvergang han får chancen, når han ikke kan ramme målet på noget tidspunkt.

Fint med Toutouh og Delaney inde centralt.

Og så kom Målet sørme. Lækkert!
Skrevet af amorbavian
Fandeme spild af talent at spille Toutouh på kanten.

Tamt FCK hold, endnu tammere AGF hold - derfor skal vi fandeme køre den hjem nu.
Wives, be subject to your own husbands, as to the Lord.
Skrevet af anonymbruger
Skod svensker
Skrevet af Jussi
Øh, skodknold?
Morten Olsen: Vi skal huske på, at Danmark er en stor fodboldnation, men et lille land.
Skrevet af Schelden
Hold da op en ærgerlig uafgjort!

Der skal helt sikkert trænes noget ganske simpel skudtræning!

- Desuden godt med en "derby-scoring".

- Bolanos.....
København.
Skrevet af elendil
Nej, nej, nej.
fck-medløber.
Skrevet af quaz
Hvorfor skrider Bolanos ikke bare ad helvedes til. Hvordan kan man sparke et så dårligt hjørnespark?
København
Skrevet af Drejer
Ser desværre ud til, at indkøbet af Cornelius ikke kan opveje tabet af Ragnar. Gal vores forsvar var åbent.
‎10.06.2010: Holdet er stærkt nok til at vi kan avancere et par pladser, og når det er sagt, så mener jeg, at det primært er FCK, vi skal koncentrere os om at tage. Og vi kan tage FCK, det er jeg sikker på, siger Henrik Jensen. FAIL!!
Skrevet af Svoger
Jeg synes nu heller ikke forsvarsspillet så pisse godt ud.
Det var for tøvende.

I det hele taget var det en lortekamp.
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Skrevet af GammelBitterMand
Det er selvfølgelig alt for lidt at bedømme det ud fra, men det mindede mig mere om 11 individualister end om en holdpræstation i en grad, hvor jeg var bekymret for om, der var en belgier, der havde sneget sig ind på bænken.
Batman Close. London W12.
Skrevet af elendil
Vetokele var dog god.
fck-medløber.
Skrevet af anonymbruger
Vetokele var pisse god.
Skrevet af repos
Wiland er mesterskabsafgørende i denne sæson. Desværre til FCMs fordel.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af JuveFella
Nu skal man ikke give Wiland hele skylden. Både ham selv og Lange udtaler at bolden får et hop lige foran Wiland, så er det dælme også svært og redde den, så tæt på mål.
Skrevet af Fuxberg
Cornelius spiller en skidt kamp og vælger alt for ofte selv at trykke af uden den store succes til følge. Han ser desværre ud til han kommer til at skulle bruge nogle runder på at komme op i gear og ryste rusten af sig.
Jeg har ikke altid være lige begejstret for Vetokele men igår var han vel en af de få der kunne være tilfreds med sin indsats. Det virker bestemt til at han kommer til at kunne fodre Cornelius i angrebsspillet.
Det meste af midtbanen så desværre forfærdelig ud og hullet i forsvaret efter Ragnar er desværre ikke til at overse på nogen måde.

Og for at det lige skal være ret så det ud til fra min plads at det er noget på banen der får Wiland til at se lidt fjollet ud ved målet. Generelt spillede han en fin kamp med gode indgreb når det var nødvendigt.

Alt i alt er det virkelig en skam vi ikke formår at udnytte den gave vi fik af FCM bedre. Jeg må indrømme jeg desværre er ret nervøs over vores finale allerede i næste spillerunde.
Skrevet af Matias
Jeg har kigget og kigget og kigget efter det, der skulle være den knold, der får bolden til at tage et lille hop. Det ligner, at det er Johan Wiland selv, der er den knold. Jeg kan godt forstå at det ville være behageligt at trække ansvar ud af det dårlige resultat, eller prøve at fordele det mere ligeligt - men når vi på dage som i går ikke spiller optimalt, er det derfor, vi skal have et lokum i front, som kan score for os. Tjek, den del havde vi så på plads. Det andet er, at så skal man død og pine også selv kunne lukke af. Nu er det anden gang i sæsonen, hvor det ikke har kunnet lade sig gøre pga. Johan Wilands fumlerier. Den første var imod FCV på hjemmebane, hvor han ligeledes kostede to point. Yderligere har han været impliceret i et væld af usikkerhedsmomenter, som selvfølgelig smitter af på resten af defensiven, herunder selvfølgelig det selvmål, Olof Mellberg scorede efter hans landsmal i målet havde høvlet bolden ind på benet af ham.

Det kan godt være han minder en hel del fans om en bedre tid, men jeg mener godt at kunne berettige følgende: Johan Wiland bliver ikke ligeså god, som han var i den sæson han havde Mikael Antonsson og Mathias Zanka foran sig - og vi bør hurtigst muligt finde ud af, om der ikke findes andre og bedre alternativer til pladsen. Hans fejlrate har været meget stor, og han ligner ikke en, der får den minimeret.
Skrevet af repos
Helt enig, Matias.

Wiland har været decideret ringe i denne sæson, og kostet alt for mange mål. Desuden er hans elendige spil med fødderne en konstant kilde til uro.

Angående Cornelius så leverede han bedre end, jeg havde forventet. Han scorede et trademarkmål, gik fint ned i banen og hentede bolden, og fik også åbnet ud til Bengtsson et par gange.
Selvfølgelig er han rusten, men han leverede bedre end Adi nogensinde vil komme til.

Igen igen demonstrerede kampen, at vi mangler tempo centralt på banen. Claudemir og Delaney er ikke en optimal duo, for ingen af dem evner at spille igennem modstanderens midtbanekæde.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Svoger
Bolden tager nu et ret så mærkeligt hop, hvad der ligner det er lige foran Willand, i forhold til hvor tæt boldens bane ellers var på græstæppet.
Om Willand da han var bedst, så ikke alligevel havde fået taget den, vil jeg ikke afvise.

Jeg forstår dog slet ikke, at Lange får lov at komme først på den bold, og endda til direkte afslutning - han havde Mellberg på den ene side af sig, og Delaney på den anden. Delaney havde så muligvis Lange i en blind vinkel. Men jeg stiller mig uforstående, i forhold til Delaney ikke kaster sig ned for at blokere indlægget til hjørne. Og jeg forstår egentlig heller ikke, hvorfor Mellberg ikke er tættere på hvor Lange kommer løbende - Lange får ikke meget plads, men han får plads.

Det så alt for passivt ud.
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
annonce
0