Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af JuveFella
Der skal 2 centrale forsvarsspillere til. Og der skal hentes til den offensive bredde. Krystalkuglen siger vi bør hente 6! spillere til sommer. 1. målmand. Erstatning for Ragner og Kris+Georg. Venstreback. En kant reserve og en angriber der kan noget med bolden. Og der er endda uden at tænke på et eventuelt salg af Claudemir, NJ eller igor.


Zanka kunne vel være afløseren for Ragner til Sommer, selvom han skulle være hentet allerede i Januar vinduet, samt Aaquist som talentet/4.valg.
Så den hedder Mellberg - Zanka med Kris/Georg og Aaquist som reserve, det burde være godt nok. Men som der er blevet påpeget så det skidt hvis Kris er den gode af ham og Georg, for Kris er virkelig ringe.

Jeg synes man burde kigge mod Esbjerg, vil ham Jonas Knudsen ikke være et fint valg til venstreback, han er dansk, der potentiale i ham, han har lidt erfaring fra Europæisk, og man har samtidig en rutineret Høgli fra Sommer til backup.

Den Argentinske potentielle landsholdskeeper lyder også spændende, han må meget gerne komme. Så kan Busk lejes ud, Kim C forsætte som målmandstræner nu man ikke satser på ham alligevel, og så kan Wiland og Argentineren kæmpe om målmandspladsen. Wiland uskarphed har måske også noget og sige med at han ikke rigtig er presset bagfra, og vel har kunne se at Busk har manglet en del for at for alvor kunne presse ham.

En kant kunne være Joshua john, selvom det ville være rart med en der kunne dække begge pladser med en hvis kvalitet stadigvæk. Hvad med ham Sako fra Wolves, er han helt udelukket, han virkede ellers spændende, samt Ståle kender ham fra deres tid i Wolves.

En angriber ser jeg ikke nødvendigt, man har Vetokele, Cornelius, Adi, og Pourie tilbage efter Sommer, det burde også være rigeligt.
Skrevet af Plankeværket
Adi er ubrugelig og der er klausul på Pourie. Jeg er 99% på han er fortid. John er for dyr, Sako har ifølge wolwes tråden bøvl med psyken og Aaquist er back.
Jeg er ikke helt enig i andet, end at Zanka lyder fornuftigt. Han har dog ikke den rette mentalitet til det job der skal udføres hos os pt.
Jeg ved ikke hvem der skal hentes, men jeg håber virkelig cv og Ståle spotter de samme svagheder jeg og mange andre ser.
Skrevet af JuveFella
Man kan heller ikke udskiftet hele holdet over et vindue, desværre. Men jeg er da enig i at man forhåbentligt kan få en bedre angriber end Adi, men det er måske ikke tilfældet, jeg håber dog heller ikke han ender som en Diouf type købt til overpris som vi ikke kan få skippet afsted igen.

Mon ikke Ståle kan rette op på det ang. Sako, han har ihvertfald kvaliteter vi kan bruge. Det samme med Zanka, som man så med Antonssen kan Mellberg gøre det samme, samt Ståle er en god indpisker.

Vi sådan set enig i svaghederne på holdet, jeg vil bare ikke udskifte hele holdet over et vindue eller to, men samtidig må man tage højde for nogen af de spillere Ståle tidligere har trænet, kommer da han kender dem og ved hvad de står for. Som Sako og Zanka, og så de ikke vildt dyre.

Jeg er ikke sikker på Knudsen fra Esbjerg er god nok, men han virker spændende i min bog.

Derudover var Aaquist oprindeligt back ja, men var også så talentfuld, at han også kunne bruges centralt.
Skrevet af TR1986
Jeg er ikke sikker på Knudsen fra Esbjerg er god nok, men han virker spændende i min bog.


Hvis vi henter Jonas Knudsen, er han vel også kun udset til at være reserve. Der han vil han være en fin spiller at have i truppen. Det kan godt være det er en klichè, men en spiller til hver kæde, synes jeg som minimum vi bør hente i næste vindue. Og det er udover de spillere vi har hentet og som tiltræder til sommer (Mussis, Høgli)
Forza Napoli Sempre!
Skrevet af TR1986
Det virker i øvrigt spændende at vi scouter spillere fra Argentina. Fri os for Tippeliga og Allsvenskan spillere. Der har ganske rigtigt været nogle få spillere derfra der har været en succes, men generelt har det ikke været imponerende hvad vi har hentet derfra.
Forza Napoli Sempre!
Skrevet af Plankeværket
Jeg er heller ikke fan af at skifte voldsomt ud i et enkelt vindue, medmindre det er nødvendigt. Og det synes jeg det er. Vi ved st Bolanos, TK og Georg og Kim c snart er væk, vi er ret sikre på det samme gælder landsholds Lars og senest sommer 2015 er claudemir, melberg og braaten væk. Bengtsson før det.
Læg dertil at Kris, Adi og Wiland ikke har det ønskede niveau. Så er der virkelig ikke mange tilbage.

Og slutteligt en nagende uro. Hvem siger CV rammer bedre i Sydamerika? Det er jo ikke fordi, der ikke har være gode spillere i Norge og Sverige. Det er bare ca fifty-fifty hvad humør cv er i.
Skrevet af Svoger
Esbjerg er vel kommet til lidt penge igen, og har i forvejen solgt to spillere fra forsvarskæden. At hente deres venstreback, vil blive så dyrt, at vi lige så godt kan satse på en fra den svenske eller norske liga.
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Skrevet af ConCort
Jonas Knudsen er en fin venstreback men ikke helt klar til prime time tror jeg. Kevin Conboy derimod ville vaere en top signing af FCK.
Skrevet af Moller
Jonas Knudsen har kontraktudløb i sommeren 2015, så uden for FCK´s rækkevidde er han næppe. Jeg tvivler så på, at han er god nok på nuværende tidspunkt.

Hvis man kigger på Superligaløsninger, er Michael Lumb mere oplagt, da han pt. er i tæt konkurrence med Bengtson og Juelsgård om at være den bedste venstreback i Superligaen.
https://www.youtube.com/watch?v=Q5dWqGXqOkk
Skrevet af TR1986
Jonas Knudsen er en fin venstreback men ikke helt klar til prime time tror jeg. Kevin Conboy derimod ville vaere en top signing af FCK.


Kevin Conboy, really? Bengtsson er bedre end Conboy, og Conboy vil nok ikke være tilfreds med at være bænkevarmer. Hvis vi så sælger Bengtsson, så er jeg ikke tryg ved at have Conboy som førstevalg. Så hellere hente en rutineret back, med en del landskampe på CV`et. En spillertype som Pospech. Og så hente Jonas Knudsen som backup. Han er stadigvæk meget ung og kan formes og udvikles og vil nok heller ikke brokke sig over at være på bænken i starten.
Forza Napoli Sempre!
Skrevet af ConCort
Bliver det ikke taget for givet at Bengtsson smutter enten til sommer eller senest i vinterens transfervindue?

"Så hellere hente en rutineret back, med en del landskampe på CV`et. En spillertype som Pospech"

Conboy er 26 og har over 150 foersteholdskampe paa bagen i Superligaen og Aeresdivisionen og en enkelt dansk landskamp. Jeg er maaske lidt forudindtaget fordi jeg er EfB fan, men han var en helt sublim back i Superligaen med virkelig gode spidskompetencer. Kan man hente en fast landsholdsspiller vil det formentlig vaere bedre, men Conboy vil i hvert fald ikke falde igennem og vaere en billig loesning.
Skrevet af Bløde babser
men Conboy vil i hvert fald ikke falde igennem og vaere en billig loesning.


Jeg tror der er meget få af os der ser "ikke falde gennem og være en billig løsning" som specielt relevant i forhold til en ny starter og afløser for en god spiller.
Vi forventer en profil og at klubben er parat til at investere mere i dette end at stille sig tilfreds med en billig løsning.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Skrevet af ConCort
Fair nok, men naar der bliver talt om Michael Lumb er Kevin Conboy en min optik en bedre loesning. Og det der bliver sparet paa venstrebackloesningen vil kunne bruges paa de andre omraader hvor folk ogsaa mener der skal opgraderes.
Skrevet af TR1986
Michael Lumb er selvfølgelig heller ikke et emne i FCK.
Forza Napoli Sempre!
Skrevet af Matias
Jeg kunne godt se Kevin Conboy i FCK. Han har mange af de egenskaber, Ståle Solbakken ønsker af en back i FCK. At han ikke er Posh- eller Oscar Wendt-god, betyder i første omgang mindre. Han vil kunne lukke et hul og han vil stadig kunne arbejde på det defensive. Han vil være til at komme i nærheden af, hvilket uanset hvad man måtte mene om ikke at købe for billigt, vil være godt, da venstrebacker - med et solidt venstreben - er noget nær en mangelvare ikke blot i dansk fodbold. Jeg er selvfølgelig enig i, at kan man hente Bryan Oviedo-kvalitet, som samtidig er klar til FCK nærmest fra dag 1, så er det selvfølgelig den vej FCK bør gå - men det tror jeg næsten ligeså lidt på, som at Pierre Bengtsson skulle vælge at forlænge. Men det kan selvfølgelig være, at man mener man i Tom Høgli har fået sin kommende venstreback. Det håber jeg dog ikke.
Skrevet af Adriaanse
Som Matias tror jeg også, at Conboy ville være brugbar i FCK. Han har ikke virkelig imponeret mange andre end sig selv i Holland, men har trods alt etableret sig i NEC/Æresdivisionen, og udviklet sig til en venstre back, der er ok både frem og tilbage. Og da han har fået bedre kontrol på sig selv i løbet af 2013 og frem til nu, så virker han, alt i alt, som en spiller, der ville kunne gøre sig i superligaen.

Han bliver selvfølgelig 27 år, efter sommerferien, hvilket er på vippen, hvis man tænker på potentiel udvikling og videresalg. Men sammenlignet med andre nye, er han selvfølgelig en vårhare.

Grundlæggende mener jeg dog, at FCK - og de andre danske klubber, der trods alt investerer lidt i uddannelsen af talenter, selv bør kunne producere en duelig back. For så længe vi ikke taler om de mest afgørende, centrale positioner på banen, så bør det være muligt selv at lave spillere til 1. holdet på niveau med eksempelvis Conboy. Altså ordentlige fodboldhåndværkere.

Er i øvrigt også enig med Matias i ønsket om, at Høgli ikke er tænkt som venstre back.

Vh.

Adriaanse
Skrevet af repos
Hvis vi skal hente Jonas Knudsen, så skal det i hvert fald ikke være for at placere ham på bænken. Det er han for god til.

Udover Bengtsson, så er Juelsgaard den bedste venstreback i Superligaen, og ham så jeg gerne til os. Han er dog nok alt for dyr, og søger formentlig udenlands.

Høgli er højrebenet, så han er forhåbentligt ikke et alternativ til venstresiden. Lars J. smutter til sommer, tror jeg, og så har vi Remmer og Høgli til højresiden. Det er som udgangspunkt fint.

Conboy kunne jeg også sagtens se hos os. Han er stærk offensivt, og har et fint spark. På minussiden har han raget nogle røde kort til sig i Holland, men måske det har været tilfældigheder.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Adriaanse
Hvis I vil hente Jonas Knudsen, så skal I være opmærksomme på hans ageren under pres. Han virker ofte forvirret og ligefrem overrasket, når det går stærkt omkring ham. - Og det kan blive et problem, da det kunne se ud til at være et "genetisk" problem, snarere end et teknisk/fagligt problem, der kan arbejdes med. - Men det må bero på en vurdering, også i.f.t. hvordan han normalt bliver bedt om at udfylde sin plads i EfB, kontra forventningerne i FCK.

Vh.

Adriaanse
Skrevet af Moller
Fair nok, men naar der bliver talt om Michael Lumb er Kevin Conboy en min optik en bedre loesning. Og det der bliver sparet paa venstrebackloesningen vil kunne bruges paa de andre omraader hvor folk ogsaa mener der skal opgraderes.

@Concort

Det er jeg så uenig i.

I princippet er det jo så også en pænt hypotetisk diskussion, når ingen af dem er blevet sat i forbindelse med FCK.
https://www.youtube.com/watch?v=Q5dWqGXqOkk
Skrevet af Jussi
´Høgli er højrebenet, så han er forhåbentligt ikke et alternativ til venstresiden´

Ikke at jeg ikke tror du er klar over det, men han er nu købt til begge sider i følge CV:

´Tom er en solid signing, der vil skærpe konkurrencen på begge backpositioner hos os´

http://ekstrabladet.dk/s…2207868.ece
Morten Olsen: Vi skal huske på, at Danmark er en stor fodboldnation, men et lille land.
annonce
0