Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Plankeværket
Hvis Claudemir og TK ryger, skal Toutouh så være første reserve for både NJ, Delaney og Mussi?
Skrevet af Imperator
Nej der er brug for en erstatning til TK hvis han smutter..
Medmindre selvfølgelig Ståle vurderer at Wohlgemuth er klar, men det ville være lidt af et gamble.. Så hellere give TK et år mere..
Skrevet af Schelden
@Imperator

Du siger, at du håber på, at Christian Poulsen kommer tilbage, hvilket jeg er enig i, da han ville kunne agere fuldgod reserve for Delaney - Spørgsmålet er bare, om han ikke er en MEGET dyr reserve, fordi man må gå ud fra, at han skal være reserve, da Delaney, alt andet lige, bliver kaptajn og yderligere absolut ikke vil tage til takke med noget, der minder om bænken.
København.
Skrevet af Svoger
Det virker ikke logisk, at man henter en mand der skal spille fast, og fortrænge Delaney fra startopstillingen. Man kan selvfølgelig sige, at det ligger og spøger, så længe Delaney ikke er officielt udråbt som anfører, men...

Hvis CP vil hjem og spille suppe-bold, er han dog vel på forskerordning - jeg mener da at mere end 10 år ude, og så kan man komme under den?
Det kan selvfølgelig være, at Delaney pludselig bliver solgt, men det ligger vel ikke rigtigt i kortene, med forlængelse og sådan.


Vores trup er derudover ikke specielt bred. De reserver der er, er i hvert fald enten optaget andet steds på banen, Toutouh, eller ikke gode nok (endnu), til dels TK, men også Adi, PPD, Felfel, Amaankwaa, og hvad vi ellers har brokket os over, her i tråden...
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Skrevet af Adriaanse
Christian Poulsen er 34 år. Han spiller efterhånden fodbold i gå-tempo - målt på Ajax-indsatserne. Og sidst men ikke mindst er han nok den næste Benelux-mester i afleveringer på tværs og aldrig frem.

Jeg ønsker noget bedre for jer, og håber CV/Ståle (de transferansvarlige) modstår fristelsen, og i stedet bruger pengene klogere.

Vh.

Adriaanse

Skrevet af repos
Enig med Adriansee. CP vil være ulogisk. Der er ingen fremtid i ham, og Delaney er på samme niveau og en hel del yngre.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Plankeværket
Jeg tilslutter mig koret, der ikke vil have CP tilbage, medmindre han vil overtage TKs plads og løn. Selv i den situation er jeg dog skeptisk.
Al den her transfer snak og alt det dårlige spil gør jeg savner Linderoth mere end nogensinde.
Skrevet af Sir , moderator
CP? Manden bruger jo nærmest gangstativ for Ajax pt. Det ville være uambitiøst. Jeg synes virkelig hans niveau er faldet meget.
William Kvist ville være fornuftig, men er ikke sikker på han er færdig med udlandet endnu.
Dette er en signatur.
Skrevet af Plankeværket
Er han gået så meget ned i kadance? Så er det irrelevant.
Kvist vil helt sikkert ikke hjem, han får bedre tilbud. Han er også for kedelig i pasningsspillet til at en midtbane med ham og Delaney kunne bruges. De ville skabe 0 chancer på en hel sæson.
Skrevet af Plankeværket
Fabelagtigt med så dårlige regnskaber på vestegnen. Det ligner ikke de kan true os for alvor de næste par år, hvis vi samler sutten op og handler godt ind.
Medmindre de bliver ved med at finde investorer der smider millioner i kloaken.
Skrevet af Imperator
Mon ikke han stadig er en del bedre en TK ?
Men kan selvfølgelig godt være han er alt for dyr i forhold til hans niveau..

Synes det er en tricky balancegang at købe ind til bænken, især når vi er i en situation hvor der er væsentligt mere brug for erfaring/rutine end der er brug for talent (især på lige netop den position)..
IMO ville det være bedst med en +30årig spiller, som er nået dertil hvor han godt kan leve med kun at spille 30 minutter af gangen, men samtidig stadig har noget at bidrage med...
Helst en uimponeret pasningsstærk type, der kan skiftes ind når en 1-måls føring bare skal køres hjem..
Jeg synes CP passede meget godt i det perspektiv, men hvis han er nået dertil hvor hans niveau bare går stejlt nedad - ja så fungerer han selvfølgelig ikke.

Kvist ville skubbe Delaney ud på bænken, og det synes jeg ville være en skam.
Det ville også være en dyr overkill løsning på det oprindelige problem, som imo er at TK ikke er god nok til at være indskifter..
Skrevet af Svoger
Fair, glem CP.


Kvist må dog have bedre muligheder i udlandet, end at vende tilbage til Suppen.

Medmindre selvfølgelig, at han er blevet gravid med tvillinger, har voldsomt hjemve, savner sin lokale kaffebar og grønthandler, og i det hele taget bare gerne vil voldsomt ned i løn. Sådan, fordi han så måske teoretisk set en anden gang, kan blive tilbudt noget godt i udlandet.
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Skrevet af Schelden
Må efter nærmere eftertanke også tilslutte mig koret, der mener, at CP er for gammel og uden tvivl vil kræve mere i løn, end hvad hans kvaliteter er til. Jeg håber dog på, at vi finder en anden mand, som kan agere backup for Delaney, da vi pt. ikke har en eneste anden defensiv orienteret på midtbanen. Kvist er jeg dog meget sikker på, ikke er færdig i udlandet, så han er nok først potentiel FCK-spiller om et par år, hvis det er noget til den tid.

Det bliver godt nok et hårdt transfervindue til sommer, da der både skal hentes en masse, men så sandelig også ryddes en hel del op. Hvis Margrether skal tilbage, så skal vi ud og hente to centrale, alternativt en og så hente Nordam op som reserve. Det mest oplagte valg pt. er Zanka, hvis PSV vel og mærke skruer lidt ned for prisen. Så skal der hentes en venstreback, men jeg håber først at Bengtsson smutter til vinter, så vi kan køre en ny ind på den plads. Det kunne evt. være Juelsgaard, hvis ikke han har ambitioner om udlandet allerede, ellers kunne man tage et sats med Knudsen fra Esbjerg, han er dog meget ung og urutineret. Jeg er lidt i tvivl om, om Mussis skal spille centralt eller om han skal benyttes på kanten, hvilket er lidt af et spørgsmålstegn. Så er det sidste store spørgsmålstegn fronten - Corner/Adi, Vertokele/Pourie er i mine øjne den mest optimale, da de groft sagt på papiret, besidder nogenlunde samme kvaliteter, Adi er dog stadig et spørgsmålstegn, men jeg håber han får sin chance. Af salg, er Bolanos, TK, Adi (Hvis han bliver fundet for let), Braaten, Pape nok de udsatte. Jeg er lidt et spørgsmålstegn vedr. om Aaqvist kan blive en fremtidig mand på vestrebacken og om Felfel er klar til 1. holdet fra næste sæson.

En ting er sikkert, det bliver sindssygt spændende!
København.
Skrevet af repos
Er Aaquist ikke højrebenet?

I så fald er han ikke en løsning på venstre back.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Matias
Jo, han er højreback. Det var bl.a. af den årsag, at nogen spekulerede i Christoffer Remmer som centerforsvarer, da det kunne give plads for den formentlig ligeså talentfulde Mads Aaquist på højreback. Men udviklingen af Christoffer Remmer er så langt fremme, at det ikke giver megen mening - ærgerligt for situationen (at have to (næsten) jævnaldrende talenter til samme position), men sådan er vilkårene. Jeg er klar over at den yngste af dem har været prøvet som venstreback, men han er, som repos skriver, højrebenet, og dermed ikke interessant på den position, i Ståle Solbakkens system.
Skrevet af Schelden
Var ikke sikker på, om han var venstre eller højre back, men er han, så bør han helt klart lejes ud, så han forhåbentlig kan komme tilbage på et tidspunkt og være et godt alternativ til den plads!

Kom også til at tænke på, om Ståle måske vil ændre de meget udskældte 4-4-2 system ud - Måske med noget 4-2-3-1 eller 4-1-3-2, eller den mere direkte diamant, som har været lidt praktiseret på det sidste?
København.
Skrevet af Plankeværket
Ståle har 4 brugbare centrale midtbanespillere og 2½ kant. Jeg tænker det er hovedårsagen til ændringerne.
Jeg synes dog vi efterhånden har rigtig mange spilledere der ville være fine i en 3/5 mands midtbane, så jeg håber han ser den vej.
Skrevet af Matias
Heldigvis er Ståle Solbakken ikke så låst til ét system. Han er ikke bange for at prøve noget andet. Det er til gengæld en anelse bekymrende, at han ikke er lige god til at indstille holdet til sine taktiske idéer. Når alt kommer til alt, handler det selvfølgelig mest om, hvorvidt der er de fornødne typer og den fornødne kvalitet i truppen til at komme på rette kurs.
Skrevet af Imperator
Er Aaquist ikke højrebenet?
I så fald er han ikke en løsning på venstre back.

https://www.youtube.com/…ZAiArRPixxw

Her spiller han VB på reserveholdet.. Så det er vel ikke utænkeligt at vi får ham at se på samme position på førsteholdet.. Selvom jeg er enig i det ikke er nogen god løsning på den lange bane..
1:13 illustrerer iøvrigt meget godt problemstillingen med en højrebenet venstreback, det går ikke så hurtigt med at få den ind over..
Skrevet af repos
Og netop derfor er han ikke en mulighed på den plads.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
annonce
0