Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Imperator
Vores absolut største problem er hele holdet.


Wiland betaler lidt tilbage idag, Cornelius scorer et smukt mål der nok er vigtigt for hans selvtillid, Vetokele spiller godt, Bengtsson er stadig bundsolid.

Rurik, Claudemir og Delaney var skuffende. Toutouh skal vi nøjes med at bruge centralt.
Skrevet af Svoger
Toutouh smed to bolde væk centralt, mod slutningen af kampen - den ene af dem var ved at blive katastrofal. Der var Braaten meget vigtig for os.

Flere dele af holdet er problematisk.
Stadsgaard laver fejl der ikke må laves. Gislasson er ikke det vi så i efteråret. Toutouh har et godt spark udefra, og en god kreativitet, men får enten ikke sat sig selv godt i scene, eller også er han også bare faldet i niveau i forhold til slutningen af efteråret. Claudemir og TK er vores alternativer centralt, til at supplere lidt mere offensivt, end hvad Delaney kan som "oprydderen". Og Delaney har udfald.
NJ er skadet igen og igen. Cornelius viser en genial aktion i dag, men er ellers stort set anonym/frisparksskabende - og ikke til vores fordel. Han skal kunne gå ind og gøre en større forskel. Vetokeles skarphed var i efteråret lidt op og ned. Lige pt. er den mest ned. Han knokler ganske vist for det, men det er ikke nok.

Bænken er ikke eksisterende, i hvert fald når NJ er ude, i forhold til offensive alternativer, der kan åbne et kompakt hold, når "A-kæden" ikke virker.

Det er middelvare. Måske "bedre middelvare", men flere af spillerne er middelvare.
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Skrevet af elendil
Det er sgu ikke over middel. På fire kampe har vi smidt point til to nedrykningskandidater, samt fået en veritabel øretæve af en konkurrent. I næste uge får vi endnu en øretæve, og ugen efter smider vi to point.
fck-medløber.
Skrevet af elendil
Gennem hele kampen (bortset nogle sekunder i slutningen af begge halvlege) var vi som regel langt fra bold og mand. Utroligt.
fck-medløber.
Skrevet af Imperator
I så fald er hele ligaen jo "middelvare", hvilket jeg godt kan tilslutte mig i en eller anden grad.. Synes stadig vi er toppen af middelen..

I næste runde kunne jeg iøvrigt godt tænke mig at se

Remmer-Mellberg-Margreitter-Bengtson
----------Delaney
Rurik------------------Braaten
----------Toutouh
-----Vetokele-Cornelius
Skrevet af Schelden
Lige kommet hjem fra stadion, og sidder med et meget tom fornemmelse, nemlig at jeg føler vi ikke ville vinde?

Da den står 1-1, er der slet ikke den vildskab, som der burde være i de sidste 10 min. Slet ingen fejt eller gejst fra spillerne, desværre.

Vi sad hele vejen igennem en halv til en hel meter for langt fra Randers-spillerne, mens vi når vi havde bolden, ikke var hurtige nok. Der var flere episoder, hvor vi vælger at trække tempoet ud, frem for at vælge omstillingen, hvilket jeg ganske enkelt ikke forstår. Jeg gider ikke sidde og kommentere alt, hvad der allerede er påpeget, men for mig var der en mand i dag, der på trods af større fejl, var kernen i de små momenter, der fungerede - Toutouh. Næsten hver gang han fik bolden, startede han et godt angreb op. Han var for mig at se den eneste, der kunne formidle bolden frem, uden at trække tempoet ud.

- Yderligere, så var vi utrolig dårlige til, at vende spillet! Der var et utal af gange, hvor enten Remmer eller Bengtsson var helt alene, men ikke blev spillet.

- Eneste trøst er pt. at vi ikke er de eneste, der spiller af helvede til, i den her runde.
København.
Skrevet af Bløde babser
Vi er så meget lort dette forår.

Jeg er enig i den helt store krise er omkring den centrale midt. Delaney og Claudemir er slet ikke hvad de var før vinterpausen.
Forsvaret bliver ikke beskyttet og holdet får aldrig ro fordi midtbanen kan dirigerer og diktere spillet. De kan slet ikke holde i bolden og bestemme tempoet. I dag satte fucking uimponerende Randers jo os under pres efter behag i Parken. Hver gang vi fik bolden blev det en hail mary bold fremad, der er 95% af tilfældene endte på deres føder.

....og hvad blev der af kantopverlap og indlæg til Cornelius ved bagerste?
Vi var ellers skide gode til at lave indlæg til ham mens han var væk og Santin var vores mest hovedstødsstærke angriber.

Forsvaret gør det faktisk ret fint taget i betragtning hvilket pres midtbanen lader dem komme under.

Når vi ikke kan præstere bedre med den gave spillerrunden har giver (lige nu er Bif også bagud) bliver det aldrig til et mesterskab i år. Og vinder vi med det spil er titlen godt nok devalueret i værdi.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Skrevet af JuveFella
Nu jeg ikke helt sikker på Hutchison´s niveau efterhånden, og hvilken plads han primært foretrækker, da han vist blev brugt som højreback i PSV, men han scorede lige for Besiktas, kunne han ikke være en smule interesant, såfremt han kan spille på midten igen?
Skrevet af Schelden
@JuveFella

Må ærligt indrømme, at jeg absolut ingen ide har om, hvordan og hvorledes han præsterer og spiller. Det der taler i mod et evt. skifte til FCK, er hans alder og mulige lønkrav, da han jo er fyldt de 31 og nok ikke tager til takke med en TK løn.

2-0 til OB, fandme lækkert!
København.
Skrevet af anonymbruger
Brøndby bagud 0-2. Det gør det jo blot endnu mere fucking åndssvagt, at vi ikke vinder i dag.
Skrevet af Guhle
Bendtner & Arnesen set i parken, Bendtner endda iført den flotte trøje..

http://www.bt.dk/superli…iser-rygter

Skal vi ligge noget i det?
FCK - Klubben fra vidunderlige KBH Skovshoved - Én gang skovser - altid skovser
Skrevet af beesknees
Selvfølgelig skal vi ikke det.
Skrevet af Imperator
Nej, og hvor er det dog trættende at tv3plus skal spilde tid på at snakke om det..

Den plads Bendtner potentielt kunne udfylde har vi lige investeret 30 mio. i, der er andre steder på banen hvor der er langt større behov for forstærkning..
Bendtner kan desuden sagtens finde en klub på en højere hylde end fck, både økonomisk og sportsligt..
Skrevet af Mr. Spock
Virker temmelig aggressivt at hente Cornelius hjem og så derefter tilknytte Bendtner. Det ville have været en større nyhed hvis han ikke var FCK-fan i forvejen, for så vidt som Bendtner kan være fan af andet end Bendtner.
http://media.balls.ie/uploads/2013/10/Tambourine.gif
Skrevet af TR1986
Ingen tvivl om at det ville være et kæmpe scoop at hente Bendtner. Selvom Cornelius ligner Bendtner meget som spiller, så kunne jeg sagtens se et angreb med Bendtner/Cornelius. Men jeg vil se det før jeg tror det. Det virker ikke sandsynligt på nuværende tidspunkt.
Forza Napoli Sempre!
Skrevet af quaz
Jeg sidder her i Frankrig og har netop set highlightsene fra dagens kamp og jeg kan konstatere at Kris Stadsgaard er en elendig forsvarsspiller. Han er alt for passiv overfor Kasper Fisker og leverer et af de mest sløsede forsøg på en blokering jeg nogensinde har set. Kasper Fisker har jo kun et sted at sparke og den vinkel formår Stadsgaard ikke at lukke da han lader bolden suse mellem benene på ham.

Håber fandme han ryger tilbage på bænken snarest.
København
Skrevet af Schelden
@quaz

Ingen tvivl om at Kris ser skidt ud i den situation, men havde du set hele kampen, så ville du se, at der hersker langt større problemer, end ham. Der er absolut intet flow i spillet, overhoved.

- Den eneste, der i dag bidrog med nogen form for kreativitet, var Toutouh.
København.
Skrevet af Matias
Jeg synes efterhånden Youssef Toutouh er et symptom på, hvorfor det ikke fungerer. Det er rigtigt at han kan noget, ikke så mange af de andre i truppen kan, men han får det ikke sat i spil - bl.a. afleverede han i går helt skævt til Pierre Bengtsson og Igor Vetokele faktisk en del gange - og han er ikke det sikre, offensive omdrejningspunkt, vi har manglet så længe. Udtrykket for at det ikke fungerer, er ikke så meget hans ansvar, men derimod Ståle Solbakken, som ser så stort et lys i ham, at han indstiller det taktiske oplæg efter hans tilstedeværelse. Og det går ikke.
Skrevet af Imperator
Igår vikarierede han jo for en skadet NJ, så det er jo ikke fordi man har indgået nogle taktiske kompromiser for at have ham med.
Ville du have foretrukket braaten på venstrekanten istedet?

Når han bliver brugt centralt er det gerne istedet for Claudemir, og når valget står imellem de 2 så synes jeg klart Toutouh er det bedste valg.
Han genererer mere offensivt, er en selvstændig trussel og han kæmper mere for det.

Det er klart at Toutouh har nogle udfald, og han kan takke braaten for at han ikke kostede et mål igår, men han er en ung spiller så den slags er desværre uundgåeligt.
Toutouh har en stor stjerne i min bog, jeg tror han kan blive en af de spillere der løfter os ud af den slum vi er i.

Jeg er mere urolig for spillere som Delaney og Rurik hvis udfald jeg ikke forstår.
Skrevet af Matias
Forårets fem kampe er ikke defineret af Randerskampen alene, så jo, man har ændret de taktiske oplæg ift. hvad Ståle Solbakken, og FCK i særdeleshed, har haft for vane at praktisere. Jeg er sådan set også urolig over hhv. Thomas Delaneys og Rurik Gislasons downperioder, men det er en anden snak. Eller, den kan vi da også tage, men det ændrer ikke på, at Ståle Solbakkens nærmest konsekvente forsøg på at placere Youssef Toutouh i en diamant, ikke fungerer for os. Der kommer en snert mere offensivt ud af det, til gengæld koster det defensivt. Jeg kan sagtens forstå intentionen bag dette sats - for vi skaber simpelthen intet offensivt - problemet er bare, at det ligner at det koster mere end det bringer. Thomas Delaney hyler rundt på banen og forsøger at lukke ned for de spots der opstår mellem forsvaret og midtbanen, og han formår derfor ikke at indtage den rolle, der er den vigtigste for holdet, nemlig forsvarets forpost. Han stresser totalt og får mildest talt ikke ro på. Nogensinde.

Sagen er, at der mangler kvalitet. Thomas Delaney skal have en makker der er bedre end Claudemir, og rollerne skal fordeles bedre og være mere klare. Måske er Franco Mussis løsningen, jeg aner det ikke, for jeg kender ham ikke. Men det er ikke Youssef Toutouh der skal ligge derinde, ikke endnu i hvert fald, for hans offensive bidrag kompenserer ikke for den ubalance, der opstår. Det er ikke hans skyld, det er bare konsekvenserne, og det er Ståle Solbakkens ansvar at få skabt en bedre balance på holdet. Det kan sagtens være, at der ikke pt. er den mulighed i truppen, men det er, igen, Ståle Solbakkens ansvar, nu han er blevet sidestillet med CV på det punkt.
annonce
0