Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af FCK 4EVER
" Toutouh fungerer fint centralt, og har også fysikken til at etablere sig derinde.
Problemet er, at hverken Delaney eller Claudemir lige nu er et sikkert anker på den defensive midtbane."


Vil nu mener at problemet er at SS ønsker Toutouh centralt uden at have noget at smide på kanten i stedet - Toutouh har vist gode takter, men hvis det er nødvendigt med Delany på kanten for at få Toutouh centralt så må Toutouh væk derfra (det problem løste så sig selv). Claude og Delany på kanterne er en fejl af de store fra Ståles side. Hvis ikke Delany skal have en af de 2 centrale positioner kan han lige så godt blive på bænken.

Ståle mangler Bård Wiggen ved sin side, han har indtil videre ikke formået at give holdet en klar spillestil offensivt.
NEJ til slutspil i SuperLigaen - det er en joke!!! Topplaceringerne skal ALTID afgøres via normal struktur.
Skrevet af Svoger
Jeg så ikke kampen i går. Men at Ståle famler, er egentlig ikke så mærkeligt. Det materiale han har, er ikke godt nok. Med både NJ og Toutouh ude, er det endog helt håbløst, for hvor helvede skal den kreative kraft nu komme fra.
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Skrevet af Plankeværket
Fra Bolanos, Braaten og Amankwaa naturligvis. Suk.

Nu mangler vi bare at de snakker om ekstraordinært uheld istedet for at se indad på de sidste mange forfejlede vinduer.
Skrevet af Mr. Spock
Følgende hold har hentet færre point end os i forårets 6 kampe:

Viborg
Randers

Ståle skal genfinde formen fra sidst i efteråret, og han skal gøre det hurtigt, ellers skal BIF og Esbjerg nok glide forbi.
http://media.balls.ie/uploads/2013/10/Tambourine.gif
Skrevet af Nero
Ståle mangler Bård Wiggen ved sin side, han har indtil videre ikke formået at give holdet en klar spillestil offensivt.
Det siger det hele; vi famler offensivt præcis som da Ståle overtog holdet første gang - der vandt vi så på at køre modstanderen trætte og en noget nær fejlfri defensiv.

At Ståle vælger at køre rovdrift på NJ minder frygtelig meget om situationen omkring Grønkjær, der ligeledes blev benyttet småskadet og på 80%, og derfor var ude i en længere periode.

Det er fint vi nok vi bringer Cornelius "hjem", men ikke synderligt gennemtænkt at vi skiller os af med Pourie og Santin uden at bringe en lignende spiller ind i truppen - og jeg orker næsten ikke starte på Lars Jacobsen problematikken....
Are you thinking what im thinking?
Skrevet af Plankeværket
To gode nyheder. Molde køber åbenbart Diouf og vi forlænger med Remmer, Busk og Felfel. Det er dejligt. Resten er lort. Jeg har sådan et uudholdeligt raserianfald der langsomt bygger sig op.
Spock; hvordan fanden klarer man de konsekvente skuffelser? 90´erne er så langt væk jeg har glemt det.
Hvordan kan det være, at stort set alle andre end CV og måske også Ståle kunne se at truppen var for dårlig, tynd og uden kreativitet?
Hvordan kan det være, at det er fucking Kent Nielsens hold der spiller som et tophold og ikke os?
Skrevet af FCK 4EVER
"Det siger det hele; vi famler offensivt præcis som da Ståle overtog holdet første gang - der vandt vi så på at køre modstanderen trætte og en noget nær fejlfri defensiv."

Ja, Hans Backes solide defensiv kan han ikke falde tilbage på denne gang og den stabilitet der var forsvandt med Ragnar, Stadsgaard er svær at blive tryg ved.

Men Ståles muligheder har heller ikke været optimale i forhold til sammensætningen af truppen. Bliver spændende at se hvad Ståle kan når han selv får lov at sætte holdet i næste sæson, det er dog stadigvæk det offensive som jeg er bekymret omkring.

Dejligt at PPD er på vej ud, stor tak til Molde.

NEJ til slutspil i SuperLigaen - det er en joke!!! Topplaceringerne skal ALTID afgøres via normal struktur.
Skrevet af JuveFella
En lille forsmag på Mussi.

https://www.youtube.com/…v63yfoGpV7g
Skrevet af repos
Ærlig udmelding fra Ståle omkring de offensive relationer. Bare en skam, at det alt for sent er gået op for ham, hvad problemet er. Der er nemlig lige præcis ingen offensiv sammenhængskraft, og som jeg tidligere nævnte i tråden, så er vores vellykkede offensive aktioner et udslag af tilfældigheder i stedet for af indstuderede mønstre.

Det lyder dog betryggende, at der skal handles massivt ind til sommer. Så gælder det bare om at ramme rigtigt, og her skræmmer CVs seneste offensive handler grusomt.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af quaz
Efter min mening, så mangler vi 5, måske 6 nye spillere til sommer, plus de to nye, som allerede er sikret.

IND:

1 Central forsvarspiller. Vi er vel alle sammen enige om at Stadsgaard aldrig bliver en profil i FCK. Er Zanka løsningen? Zanka var god ved siden af Antonsson, jeg kunne godt se ham blive god ved siden af Mellberg. En spiller, jeg personligt er rigtig begejstret for er Alexander Milosevic fra AIK. Han er i periferien af det svenske landshold, har allerede afvist flere Bundesliga klubber. Han er en rigtig dygtig boldspillende midterforsvar, som kan føre bolden frem og sparke langt ude fra. Han er dog ikke venstrebenet, som den alt vidende Adriaanse mener han burde være.

http://www.youtube.com/w…rJk0URYzIXc

1 Venstreback. Bengtsson forlader klubben senest til vinter. Jeg tror på at klubben holder ham sommeren over. Han er ganske enkelt en af de få spillere, som fortsat kan være sin præstation bekendt kamp efter kamp. Klubben har været sat i forbindelse med en ung spansk knægt fra Betis, men jeg ser gerne at man finder en mere etableret løsning. Holdet er ungt nok i forvejen.

1. Central midt. TK forlader klubben efter mange års tro tjeneste. Jeg så gerne at man fandt en ung spiller, som på sigt kan overtage for Delaney, som vel bliver solgt om 1-2 sæsoner.

1. Højrekant. Savnet af Bolanos i topform er i enormt. Vi mangler virkelig en spiller, som kan ramme Cornelius. Jeg ærgrer mig virkelig over at vi ikke fik Dockal. Manden har altså lavet 15 assists i 17 kampe i den tjekkiske liga.

http://www.transfermarkt…_62983.html

1. Angriber. Vi mangler en intelligent og rutineret angriber, som udnytter chancerne bedre end Vetokele gør.

UD:

TK
Bolanos
Lars Jacobsen
Braaten
København
Skrevet af DanishBhoy
Ståle beskriver vel angrebsproblemet meget godt, uden selv at understrege at det er det som der er galt

Rurik Gislason har speed og kraft, Daniel Braaten har speed og kraft, Igor Vetokelek har speed og kraft, Andreas Cornelius har speed og kraft


ikke mange gange at overblik og kreativitet bliver nævnt

at smide 4 spillere ind i angrebet som ikke formår at skabe noget som helst for andre (og sig selv) det skaber ikke mange mål
Is it cold in his shadow?
Skrevet af Adriaanse
Speed og kraft kunne medføre fokus på presspil eller kontra - måske endda begge dele i afveksling.

Ståles lidt tungmaskinelle tilgang til spillet, nyder - offensivt - rigtignok ikke meget gavn af de forcer, han selv beskriver. Men ville den dygtige træner så ikke reagere på det, og lægge spillet lidt om?

Vh.

Adriaanse

Skrevet af repos
Det kommer an på den sportslige kurs, og den er forlængst udstukket i FCK, og derfor skal der også købes ind i forhold hertil.

Jeg tror ikke, vi vil få mærkbar forbedring af at skifte stil. Det ændrer ikke på, at trupsammensætningen er uhensigtsmæssig. Hellere lade Ståle købe ind i forhold til, hvad han mener, der mangler i truppen.

Man skal huske på, at Ståle jo er sidestillet med CV i den sportslige sektor, hvilket trods alt må betyde, at der også tænkes langsigtet. Denne sæson har været en stor omstillingssæson præget skift, skader og manglende struktur.

Vi har tidligere været gode til at levere en trodsreaktion sæson efter, og jeg tror stadig på projektet, så længe Ståle er i stand til at analysere sig frem til problemerne. Der skal selvfølgelig handles derefter, og et fornuftigt sommervindue bør betyde, at vi igen kan komme på omgangshøjde.

I den ligning skal man også huske på, at AaB og FCM muligvis bliver strippet for nogen af deres profiler, selv om jeg helst ser, at Superligaen beholder spillere som Kusk, Thomsen, Sviachenko etc. Det gør det trods alt noget sjovere at se på.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af JuveFella
@repos..

Jeg mindes du var i Randers tråden og tale positivt om Kasper Fisker, og når man sidder og ser AGF - Randers, virker han som en fin spiller, som kan udfordre og skabe det uventet, ville han være god nok til FCK, som evt. backup til Gislason? Eller er han kort sagt bare ikke god nok?

En Kusk vil selvfølelig være at foretrække, men ifølge AAB fans virker han ikke synderligt intereseret eller tilgængelig for en anden dansk klub.
Skrevet af repos
Kasper Fisker er god i Randers, og det skal han blive ved med at være. Han kan dog noget, som vi mangler; nemlig kombinationsspillet i de små rum, og blik for angriberne.

Vi skal selvfølgelig niveauet højere op, når vi skal hente spillere.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af JuveFella
Tak for svar.

Dum tanke, at han kunne forstærke FCK, man bliver bare lidt desperat efterhånden, og mener næsten samtlige spillere kunne forstærke det nuværende FCK hold.

Man må vel bare vente spændt på og se hvad Ståle har i ærmet, han har ihvertfald lovet en del indkøb til Sommer.
Skrevet af Slettet(202352200106)
Jeg tvivler endnu, at Kasper Fisker vil have niveauet til FCK, som vel har som mål at spille international/CL hver sæson. Han skal i hvert fald ikke bruges som fløj, da han ikke har den nødvendige speed for at kunne sætte en mand af. Til gengæld kan han i gennem god teknik og kreativitet sagtens være udfordrende. 10´eren ville være mere naturlig for Kasper Fisker.

Adam Tamboura kunne dog godt være et FCK emne. Lynhurtig, offensiv og gode indlæg. Han mangler selvfølgelig noget i det defensive, men det er der vel mange moderne venstrebacks som gør.
"Vi er bare ikke bedre"
Skrevet af repos
Nu behøver man ikke nødvendigvis have speed for at kunne spille den yderste midtbaneposition. Hvis man gerne vil sætte sine backs i scene, så er det vigtigt at have spillere, der kan arbejde ind i banen og skabe rum på ydersiden.
Det er Fisker ret god til.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Plankeværket
Kasper Fisker virker rigtig fornuftig, og han kan meget af det vi mangker. Ideelt set, skal vi dog, hvis vi henter en højrekant, hente en, der er bedre end Gislason. Gislason er mega driftsikker men ikke en profil der flytter os.

Det modsatte er billedet i den anden side, hvor Nicolai Jørgensen har fint styr på topniveau, men vi mangler en til at spille den anden halvdel af kampene.

Nicolaj Thomsen. Kom så.

Jeg synes det er enddog meget bekymrende, at Ståle skulle kampe til at se, at truppen ikke var god nok eller korrekt sammensat. Flere påpegede manglen på kreativitet og den mærkelige sammensætning i vinters. Hvordan kunne Ståle ikke se det?
Jeg forstår ikke der vintervindue mere nu end da vi var midt i det.
Skrevet af Plankeværket
Truppen til i dag. Den inkluderer 6 offensive spillere til 4 pladser.

Adi, Bolanos og Amankwaa er talt med. Suk. Til gengæld har vi 3 højre backs.

Kim Christensen
Lars Jacobsen
Pierre Bengtsson
Kris Stadsgaard
Olof Mellberg
Claudemir
Thomas Delaney
Andreas Cornelius
Fanendo Adi
Georg Margreitter
Thomas Kristensen
Rurik Gislason
Johan Wiland
Daniel Braaten
Christoffer Remmer
Christian Bolaños
Danny Amankwaa
Mads Aaquist
Mikkel Wohlgemuth

Det bliver vel noget der ligner

Wiland
Remmer Olof Kris bengtsson
Gislason TK Claude Delaney
Braaten cornelius

Sekundært Bolanos på højre, Delaney centralt, Braaten på venstre og Gislason fremme.

Anywho. Hvis vi kan fighte som mod AaB og vi holder styr på Bechmann så hiver vi en grim sejr hjem.
annonce
0