Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af repos
Så nemt er det jo ikke, Planke. Det er jo langt fra givet, at pågældende spillere ser FCK som et naturligt stop på vejen længere ud i Europa.

Jeg er da enig i, at vi skal forsøge os, når der er muligheder. Omvendt så har vi også oplevet for mange tilfælde, hvor prisen er blevet skruet op, når vi har meldt os på banen. Vi har i hvert fald smidt vores andel af penge i Tippeligaen og Allsvenskan.
Samtidig er skifter de største talenter direkte til større ligaer.

Jeg så langt hellere vi blev bedre til at spotte spillere i andre verdensdele, hvor vi får mere valuta for pengene.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Matias
Det er jo pudsigt al den stund, at Christofer Remmer - i hvert fald på træningsbanen - blev forsøgt kørt ind som midterforsvarer for ca. godt et år siden. Nu er han så blevet central midtbanespiller. Mens det store, centrale midtbanehåb, Thomas Delaney, er blevet midterforsvarer. Det er selvfølgelig ikke en permanent status, men alligevel lidt pudsigt.

Jeg synes Christoffer Remmer gjorde det fint i går. Han kunne faktisk godt spille den position - sådan, det defensive holdepunkt på den centrale midtbane. Han er stærk, arbejder godt og det ligner, at han har en god taktisk forståelse. Han er ikke vanvittig hurtig (synes det er hans største svaghed som back), men det rækker til den plads.

Nå, denne uge: En pokalfinale som skal vindes og en kamp mod OB, som minimum skal give uafgjort (så vi kan få bronze - sølvet tror jeg ikke på). På under tre dage. Med en sønderbombet og skadesplaget trup. Det kan såmænd blive svært nok i sig selv, om end begge vores modstandere må siges at have deres primære sæson mere eller mindre overstået. Jeg har ikke fået sat mig ind i det med karantæneoverførsler mellem to forskellige turneringer, men umiddelbart står Claudemir, Thomas Delaney og Andreas Cornelius til karantæne, får de gult i næste kamp - dvs. at kampen mod OB på søndag, kan blive med den mest vanvittige opstilling, længe set. Så vidt jeg har forstået Kris Stadgaards og Olof Mellbergs skadessituationer, bliver ingen af dem klar. Og vores østriger har karantæne. Mit bud er, at enten Lars Jacobsen eller Christoffer Remmer bliver placeret derinde sammen med Thomas Delaney, mens Claudemir og TK er placeret på den centrale midtbane. Det er dog - muligvis, for reglerne er jeg som sagt ikke helt sikker på - forudsat at hverken Thomas Delaney eller Claudemir får gult kort i pokalfinalen. I det tilfælde står vi i den situation, at der må stilles med Rurik Gislason på den centrale midtbane og Daniel Braaten på venstrekanten. Dvs. ingen af de to i angrebet, og Igor Vetokele er stadig usikker. Det er Andreas Cornelius i øvrigt også, da han også vil få karantæne, får han gult kort i pokalfinalen. Kampen mod OB kan derfor blive spillet med følgende, ikke helt usandsynlige opstilling:

Wiland
Aaquist - Jacobsen - Remmer - Bengtsson
Bolanos - TK - Gislason - Braaten
Amankwaa - Felfel

I bedste fald hedder den:
Wiland
Jacobsen - Remmer - Delaney - Bengtsson
Bolanos - TK - Claudemir - Gislason
Vetokele - Cornelius
Skrevet af repos
Suppen og Pokalen er adskilt mht. karantæne.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Svoger
En bruger, (måske var det Toon?), skrev andet sted, at kun røde kort bliver overført fra pokal til Superliga.
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Skrevet af ToonInStoke
Nope, jeg forspurgte på karantæne reglerne, men fik at vide at de to turneringer er adskilt.

http://www.dbu.dk/turner…taener.aspx

I landspokalturneringer vil karantæner og strafpoint være fuldstændig adskilt fra den ordinære turnering. Dvs. en optjent karantæne i landspokalturneringen afsones i næste pokalkamp(e), mens karantæner i den ordinære turnering afsones i denne. Man kan altså sige, at spilleren har forskellige ´kasser´ med strafpoint i de to turneringer.

Bemærk dog, at såfremt man bliver slået ud af pokalturneringen, overføres karantænen til den ordinære turnering såfremt karantænen er udløst af et rødt kort. Derimod annulleres en ellers optjent karantæne hvis den er udløst af et gult kort i den kamp hvor holdet/spilleren bliver slået ud af pokalturneringen.
It's a small boy clambering up stadium steps for the very first time, gripping his fathers hand, gawping at that hallowed stretch of turf beneath him and, without being able to do a thing about it, falling in love. - Sir Bobby Robson
Skrevet af Imperator
Matias

Mon ikke Ståle inkluderer Mads Nordam i truppen?
Han er 18 år, var med på træningslejr med 1. holdet i januar, gjorde det godt i Youth-CL, og er fast inventar på de danske u-landshold..
http://www.transfermarkt…221875.html

Kunne godt forestille mig at han fik chancen fra start mod OB..
Skrevet af Plankeværket
Jeg er med på det ikke er nemt Repos, det er bare den strategi jeg helst set FCK vælge. Jeg ville elske at se et sulten, fortrinsvis dansk FCK hold fyldt med unge profiler - og naturligvis et par støttespillere.
Udlændinge tænder mig bare ikke i samme grad, medmindre de er markant større profiler.
Jeg er dog med på, at der er mange billige og gode spillere rundt omkring.
Skrevet af Matias
Selvfølgelig vil Ståle Solbakken udtage en trup, som også består af spillere ud over de startende 11. Det var nu ikke det, jeg henledte til. Det var derimod startopstillingen. Det ville ikke gøre mig noget, om der blev givet plads til en 18-årig spiller - det burde ikke være for tidligt - men jeg tvivler på, at Ståle Solbakken gambler med det. Mikkel Wohlgemuth vil formentlig også være i truppen (med mindre han også er skadet).

Jeg er stadig i tvivl om det med karantæneoverførsel mellem de to turneringer. Det var samme problematik for et par år siden (som er problematisk, fordi pokalfinalen ikke først bliver spillet, når ligaen er færdigspillet). Som det kan læses af ToonInStokes link, overføres karantæner fra en turnering til en anden, skulle et hold blive slået ud (af pokalen). Og jeg mener at det i hvert fald tidligere har været anset som sådan, for begge finalehold i øvrigt, at finalens slutfløjt markerer at man er ude af turneringen, og at man derfor overfører strafpoint derfra.
Skrevet af Svoger
Men kun ved røde kort, Matias. Sådanne kan selvfølgelig falde, men gule skal du så ikke være bekymret over, medmindre de fører til røde kort.
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Skrevet af Matias
Ok, så røde kort overføres.
Skrevet af Drejer
KEP blevet skadet under sin juble og er ikke med torsdag. Nok ikke helt skidt for os.
‎10.06.2010: Holdet er stærkt nok til at vi kan avancere et par pladser, og når det er sagt, så mener jeg, at det primært er FCK, vi skal koncentrere os om at tage. Og vi kan tage FCK, det er jeg sikker på, siger Henrik Jensen. FAIL!!
Skrevet af Plankeværket
Det er rigtig fedt, gid Thelander også forsvinder i en rus i gaden, og Kusk ikke har lyst til at krydse bæltet.

Det er en pivåben kamp, hvor jeg håber vi er mere klar. Den kamp skal simpelthen vindes!
Skrevet af JKo
Nogen må kunne genkende Thelander - med eller uden maske - når vi sætter efterlysningsplakater op.

God kamp på torsdag. Det skal nok blive sjovt.

PS tak for lykønskningerne.

PPS jeg har i mit stille sind undret mig over, at I ikke har gidet at nævne Ahlman, i jeres tilbagevende overvejelser over hvem der kunne fylde hullet efter Bengtsson. (Han er vel ikke helt udenfor kategori sammenlignet med Knudsen og Conboy omend sidstnævnte har et ret så cool navn)
Bitre Nord
Skrevet af Plankeværket
Min forelskelse i Knudsen ift Ahlmann skyldes især, at jeg har set Knudsen spille med samme enorme tilstedeværelse internationalt som i suppen. Det er det samme bengtsson kan. Når der er noget i vores venstre side, så er bengtsson der. Og det er en fed kvalitet når man skal spille bag NJ.
Jeg ville dog også være glad for Ahlmann.
Skrevet af DanishBhoy
nu hvor ønsker har været oppe

gad vide hvor meget OB vil ha med i bøtten, hvis Mos og Pourie blev sendt til Odense permanent og Emil Larsen og Kadrii kom den anden vej

Troels B har jo været glad for tyskeren, og tyskeren glad for Troels
Is it cold in his shadow?
Skrevet af akka:D
Kadrii og Larsen er ikke hvad de har været.. Kadrii er jo skadet konstant og Emil Larsen virker ikke til at være på samme niveau, som han var før han blev skadet.

Skrevet af JuveFella
Godt være Kadrii tit er skadet, han har dog nu leveret på et fint niveau siden han kom tilbage fra sin skade, men han er klart bedre offensivt en defensivt.
Skrevet af Plankeværket
Kadrii er da ikke tit skadet er han, var han ikke bare langtidsskadet?

Off topic. Tak til Repos for at rante løs om Fodbold Fm i tide og utide. Det fik mig til at lytte til dem og det er ret interesant faktisk. Gode pointer og dejligt tempo med grundighed i højsædet. Selv Dan Hammer kan være fornuftig når han får tid. Det passer godt til mine 4-5 timers cykel tid om ugen.
Skrevet af Matias
Afstemning om årets spiller i FCK på Sidelinien. Jeg har, ligesom de fleste andre pt., stemt på Pierre Bengtsson, som med knap 70% af de afgivne stemmer indtil videre, ligner en sikker vinder i den konkurrence. Skulle det stemmeresultat holde, er det faktisk en ret markant tilkendegivelse fra tilhængere og fans. Men ærligt talt kan jeg heller ikke se at der skulle være nogen spillere, der reelt kan udfordre hans kandidatur til titlen. Han har med afstand været den bedste, og den eneste, i øvrigt, der har præsteret på et stabilt niveau over hele sæsonen.

Der er desværre meget stor risiko for, at vi kommer til at savne ham rigtig, rigtig meget.
Skrevet af Plankeværket
Jeg kommer til at savne Pierre. Suppens bedste venstre back, siden Oviedo. Ragner havde været en kandidat også. Det samme med NJ hvis han havde spillet 25+ kampe.
annonce
0