Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Plankeværket
Ingen grund til at tage på vej. Jeg undrer mig bare oprigtigt. Wiland har været rigtig dårlig længe. Han har haft øjeblikke hvor han har ageret glimrende shotstopper og det var dejlig. I det store hele har han bare været kilde til uro i voldsom grad. Det handler ikke om forsvaret foran ham, det handler om, at han i den grad ikke kom sig over sin skade og nu ikke er god nok mere.

Jeg forstår ikke helt de hidsige udmeldinger, eller hvad det er Stephan har gjort så galt som han åbenbart har. Han laver fejl ja, men det gør Wiland i meget stor grad. I det mindste er Stephan god med fødderne of jeg synes da generelt han har været god for det danske landshold?
Skrevet af Svoger
At Wiland tidligere præsterede rigtig godt i et par år, kan vi bruge til lige så meget, som at Stephan Andersen i sin første tid i Brøndby havde smurt handskerne i brun sæbe.
Eller for den sags skyld, at SA i sin senere tid i Brøndby, i min erindring, gjorde det ganske habilt - jeg vil endda sige godt.

Det er det nuværende niveau, der har betydning. Uanset du hader SA for sin tid i Brøndby. Og jeg kan, uanset SAs omflakken de senere år, dårligt forestille mig, at han kan være mere usikker bag forsvaret, end Wiland desværre har været det. Og det at indgyde sikkerhed bag sit forsvar, er også væsentligt. Og har været efterspurgt her i tråden. For Wiland har længe ikke virket rigtig sikker, og den slags smitter af på forsvaret.

Jeg har ikke fulgt FCK meget længere, end fra et par år efter årtusindskiftet, tror jeg det er. For mig har Wiland, da han var bedst, været FCKs bedste målmand, i den periode jeg har set med. Ingen tager den "stjerne" fra ham. Vi kan bare ikke bruge historien til en skid, når det er næste kamp det drejer sig om.
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Skrevet af Sir , moderator
Z
Dette er en signatur.
Skrevet af Slettet(281909200503)
For mig har Wiland, da han var bedst, været FCKs bedste målmand, i den periode jeg har set med. Ingen tager den "stjerne" fra ham. Vi kan bare ikke bruge historien til en skid, når det er næste kamp det drejer sig om.

Spot on!
Succes is Temporary Loyalty is Forever Victoria Concordia Crescit
Skrevet af elendil
Det er skræmmende (og lidt undrende) så meget skader kan betyde. Vingaard og Wiland er jo (svage) skygger af dem selv.
fck-medløber.
Skrevet af Slettet(072126190212)
Og Thomas Røll, hvis du husker ham... Han var klasse, landsholdsspiller og på vej til PAO. I stedet blev han fodboldnomade i FCM, Vejle og Kjellerup!
FCK by heart. AGF by relocation.
Skrevet af Plankeværket
Jeg tænkte også på Thomas Røll efter at have læst Elendils indlæg. Jeg håber Toutouh kommer sig bedre og ikke bliver endnu en til listen.

Sir_C. Tak for heads up.
Skrevet af Drejer
Ved en tilfældig så jeg denne på forsiden af Youtube
https://www.youtube.com/…S4m2N7mky6Y

Utroligt hvor hurtigt rollerne blev byttet om.
‎10.06.2010: Holdet er stærkt nok til at vi kan avancere et par pladser, og når det er sagt, så mener jeg, at det primært er FCK, vi skal koncentrere os om at tage. Og vi kan tage FCK, det er jeg sikker på, siger Henrik Jensen. FAIL!!
Skrevet af Matias
Vi kan endda lægge et år til den kamp - der gik det på nogenlunde samme vis (FCK bankede AaB):
https://www.youtube.com/…G7kNB7ooN_Y
Skrevet af Drejer
Også tydeligt i de to klip, hvor vigtig NJ har været for os.
‎10.06.2010: Holdet er stærkt nok til at vi kan avancere et par pladser, og når det er sagt, så mener jeg, at det primært er FCK, vi skal koncentrere os om at tage. Og vi kan tage FCK, det er jeg sikker på, siger Henrik Jensen. FAIL!!
Skrevet af elendil
Bold siger vi prøver at hente Falk. Jeg har ikke rigtig set ham spille i meget lang tid og ved heller ikke om han vil passe ind. Han er dog svær ikke at holde af.
fck-medløber.
Skrevet af TR1986
Der er helt sikket et potientale i Falk, men spørgsmålet er bare hvilken plads han skal tage. Hvis FCK henter Falk, er det nok fordi man pønser på at sælge en af de nuværende spillere i truppen. Vetokele, Gislason eller Toutouh. Falk kommer jo nok ikke til FCK for at være bænkevarmer.
Forza Napoli Sempre!
Skrevet af Imperator
Hvis vi henter Falk så betyder det vel at det stadig er den gamle flade 442 Ståle køber efter?
Skrevet af Kipvits
Er der nogen der ved hvad det her "aktive fanpas" kommer til at koste ?
"plast bøjer sig ikke for passion. sådan er det bare!"
Skrevet af Svoger
Ifølge hjemmesiden:
Prisen for et Aktivt Fanpas er 950,- ved gentegning og 995 ,- ved nysalg.

http://www.fck.dk/fanzon…gn-pakkerne
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Skrevet af Kipvits
Dankevel !
"plast bøjer sig ikke for passion. sådan er det bare!"
Skrevet af FCK 4EVER
@ Plankeværket

"Det handler ikke om forsvaret foran ham, det handler om, at han i den grad ikke kom sig over sin skade og nu ikke er god nok mere."

Ikke god nok mere er måske lige at stramme den i min optik, men han skal da klart bevise at han kan komme tilbage på det stabile niveau fra før skaden, ingen tvivl om det. Og jo, så spiller det nok ind at han har haft 5 forskellige spiller i forsvaret, det fritager ham dog ikke for ansvar naturligvis.

"Jeg forstår ikke helt de hidsige udmeldinger, eller hvad det er Stephan har gjort så galt som han åbenbart har. Han laver fejl ja, men det gør Wiland i meget stor grad. I det mindste er Stephan god med fødderne of jeg synes da generelt han har været god for det danske landshold?"

Ikke sikker på hvilke hidsige udmeldinger du referere til, men har har da bestemt haft en OK periode på Landsholdet.
Det bekymrende med ham er hans klub-historik de sidste par år. Efter at være sat af i Evian har det været småt med spilletid på førsteholdsniveau, 7 kampe for Betis og 13 for GAE, ingen af dem ønskede at beholde ham efter at have set ham an og han har i både Evian og Betis begyndt sit brokkeri i medierne så snart han ikke var 1. valg - det er ikke et spørgsmål om hvad SA har gjort galt, han har taget tilbuddet fra FCK, det er mere en skuffelse over at ledelsen vælger det nemme og lidt perspektivløse valg. Men nu må vi se, jeg vil have større klumper i maven hvis han skal stå på mål i Europa frem for Wiland.


@ Sir C

Du behøves ikke redigere dine indlæg fordi du skriver mindre pæne ting om mig, ynk.
NEJ til slutspil i SuperLigaen - det er en joke!!! Topplaceringerne skal ALTID afgøres via normal struktur.
Skrevet af Sir , moderator
Der stod skam ikke noget grimt. Jeg orkede bare ikke at se og høre på dit hysteriske råberi efterfølgende.
Dette er en signatur.
Skrevet af Svoger
Ikke god nok mere er måske lige at stramme den i min optik, men han skal da klart bevise at han kan komme tilbage på det stabile niveau fra før skaden

Hvor længe skal han have til det?
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Skrevet af FCK 4EVER
"Hvor længe skal han have til det?"

En halv-sæson, forudsat han ikke falder igennem naturligvis, forventer/håber at konkurrencen og Europæisk bold kan løfte ham tilbage mod fordums styrke sammen med et forhåbentligt bedre og mere stabilt centerforsvar.


@ Sir C

Du er et voksent menneske - det er jo pinligt at være så ynkelig efter at være blevet gået på klingen, jøsses. Gro et par boller.
NEJ til slutspil i SuperLigaen - det er en joke!!! Topplaceringerne skal ALTID afgøres via normal struktur.
annonce
0