Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af JuveFella
Hvordan har i herinde, det egentligt med hvis man hentede Bolanos tilbage? Han har vist godt spil til VM, og vil være den kantspiller man higer efter, hvis han kunne fortsætte de gode takter.
Skrevet af beesknees
Han er ganske god når han gider. Han har i høj grad vist at han ikke gider mere i FCK. Nej tak.
Skrevet af GammelBitterMand
Der er 4 år til næste VM, så længe kan vi ikke vente på, Bolanos gider igen. Tak, men ellers tak.
Batman Close. London W12.
Skrevet af Schelden
Umildbart går der også rygter om bedre alternativer for Bolanos - Blandt andet fra Championship.

- Han har desuden også boet i Danmark godt fem år, så det spiller nok også lidt ind ift. forskerordningen.
København.
Skrevet af elendil
What they said.
fck-medløber.
Skrevet af The Kid
Vi har brug for spillere som også vil spille ude mod SønderjyskE og Hobro, og ikke kun hjemme mod AaB og FCM. Af samme årsag fik Daniel Braaten heller ikke forlænget kontrakt. Han var også genial i de store kampe. Bl.a. i ChL var han outstanding og var vel vores bedste mand, set over alle kampe.
Elsker latte og FCK Vinyl-entusiast Ledley Cup vinder http://www.youtube.com/watch?v=sCLioAlQbiY&feature=related
Skrevet af Drejer
Vi skulle være enige omkring PSV med købspris på Zanka. Det bliver lønforhandlingerne der bliver udfordringen. Skulle de blive enige vil han blive en af de lønførende i FCK.

Fra BT
‎10.06.2010: Holdet er stærkt nok til at vi kan avancere et par pladser, og når det er sagt, så mener jeg, at det primært er FCK, vi skal koncentrere os om at tage. Og vi kan tage FCK, det er jeg sikker på, siger Henrik Jensen. FAIL!!
Skrevet af TR1986
Fantastisk klip med Mussis:-) Zanka vil være en udmærket signing. Foråbentlig er han blevet modnet på sit udenlandsophold. Han har talentet, men skal være mere konsekvent i sit spil, før jeg virkelig tror på ham igen.
Forza Napoli Sempre!
Skrevet af quaz
Zanka vil utivlsomt hente en ganske pæn hyre, hvilket gør signing lidt usikker, da ingen kender hans reelle niveau. Derudover, så kan jeg godt have svært ved at finde plads til ham i truppen, da han vel forventer mere eller mindre fast spilletid.
København
Skrevet af Plankeværket
Jeg er lidt ambivalt. Kan vi genrejse ham er det et scoop, er han gået i stykker i ben eller hovede så bliver det rædselsfuldt.
In Ståle we trust, og så ellers krydsede fingre.
Skrevet af JuveFella
Hvis Zanka ankommer, og bliver en af de højst lønnede, trækker Mellberg vel sorteper. Nilsson og Zanka, giver forhåbninger om en ny Zanka-Antonsson, det lyder ret solidt. I det hele taget virker forsvaret ret stabilt efterhånden.

Skrevet af Svoger
Blandt de lønførende?! Så skal man satme da være sikker på han kan komme tilbage og præstere.

Zanka er givetvis billigere end Schviatchenko ville have været, men hvis det er den slags kontrakt man var ude i at tilbyde sin nye forsvarer, forstår man vel godt, hvis Schviatchenko er lidt irriteret over det ikke gik igennem.
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Skrevet af Schelden
Pt. står man med Mellberg, Nilsson, Stadsgaard og Amartey - Godt nok er Stadsgaard ude i en halvanden måned, men ellers har man fire mand til to pladser, hvilket er ganske fint. Hvis man så henter Zanka, så vil man stå med fem mand, hvor Amertey så kan gøre en forskel på den defensive midtbane, men hvad vil Mellberg eller for den sags skyld Zanka selv sige til at sidde på bænken. Videre, så har/får vi , alt andet lige, de tre dyreste (-Khalid) forsvarsspillere i NIlsson, Zanka og Mellberg + Amartey og Kris også får en hel del.

Der er i min optik følgende scenarier hvis vi henter Zanka.

Vi spiller med Mellberg - Nilsson i denne sæson, hvor efter Zanka tager over for Mellberg i næste.

Vi spiller med Zanka - NIlsson og Mellberg bliver i truppen, for at bidrage med erfaring til de unge.

Vi spiller med Zanka - NIlsson og Mellberg stopper.

Vi spiller med Mellberg - Nilsson og Kris bliver solgt/givet fri.

Hvis det skulle vise sig at Mellberg stopper, som jeg ikke håber, så står vi altså med intet mindre end en lottokupon i Zanka, da han i det tilfælde vil få en nøglerolle - og taget hans skader og præstationer eller mangel på samme i betragtning, så ser jeg ikke særlig positivt på det!
København.
Skrevet af Svoger
Kom Ståle ikke med en udmelding om, at han anser Amartey for midtbanespiller?
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Skrevet af Schelden
Jeg er ikke sikker på om det var Amartey, som selv synes han var det, eller om det var Ståle, der mente det.
København.
Skrevet af Schelden
Så den vidst offcielt - Han joiner træningslejeren.

http://www.fck.dk/#/nyhe…aa-vej-hjem

http://www.bold.dk/nyt/p…jem-til-fck
København.
Skrevet af Kratos
Han må have gjort det godt i den hollandske reserveliga.
FCK og United siden \'92.
Skrevet af Matias
Det er fint. Meget fint. Det er nogle gode midtstoppere vi har så, og der er plads til både skader, udskiftning ved tæt kampprogram og karantæner, uden det går voldsomt ud over kvaliteten.

Mht. Franco Mussis, synes jeg videoen er belastende. Og jeg tror at hhv. ligegyldigheden og de overbærende smil fra en del af de tilstedeværende, er udtryk for det samme. Den tydelighed der er brug for, skal primært vises gennem spillet på banen, sekundært gennem verbal autoritet. Og bevidst, højlydt visning af, at man er sygt meget engageret i en kamp på skærmen, er ikke en genvej til det sidste. Tværtimod. Det er nærmere et se-lige-mig-stunt, hvilket jeg ikke har noget imod - det viser bare ikke noget om en rolle der er ved at blive indtaget i truppen/på holdet. Den skal han tilkæmpe sig på helt anden, seriøs vis. Og det må tiden vise, om han kan.
Skrevet af Matias
"Han må have gjort det godt i den hollandske reserveliga"

- Han har gjort det godt under Ståle Solbakkens ledelse. Og det er formentlig ret væsentligt for vores manager, Ståle Solbakken.
Skrevet af Imperator
Tror ikke det var mussis selv der iscenesatte den video, han var bare den uheldige skuespiller...

Synes i det hele taget at kommunikationen fra klubben er blevet en smule glansbilledlig og indholdsløs, med spillere der tydeligvis enten taler fra manuskrift eller godt fornemmer hvad det er forventet de skal sige..

Det bliver en smule kvalmende..
annonce
0