Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Svoger
Jeg forstår vist ikke rigtigt hvad du skriver, JKO?
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Skrevet af Schelden
@JKo

Kan vi få den på "sjællandsk"?
København.
Skrevet af Moller
JKo siger, at videoen er dårlig, fordi at den utilsigtet signalerer manglende fodboldinteresse hos holdkammeraterne og manglende socialt sammenhold i truppen.

https://www.youtube.com/watch?v=Q5dWqGXqOkk
Skrevet af Svoger
Der kommer godt nok nogle vilde fortolkninger af den video.
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Skrevet af Moller
Det er også et mesterværk af det københavnske propagandaministerium.
https://www.youtube.com/watch?v=Q5dWqGXqOkk
Skrevet af Schelden
Er der gået EkstraBladet i den, eller hvad? - Det er en gennemført åndssvag video, men så er det vidst også det. At folk gennemanalyserer den og videre konkludere, på baggrund af 2 minutter´s video, at sammehold og personligheder er i klemme. Kom nu lige.
København.
Skrevet af Moller
Det er agurketid.

I andre tråde tæller man antallet af tosserygter. Hvad er værst?
https://www.youtube.com/watch?v=Q5dWqGXqOkk
Skrevet af Moller
Hvis man skal dreje snakken væk fra videoen, tillader jeg mig at spørge, hvem der umiddelbart er tredjevalg og fjerdevalg til angrebet i FCK?

Jeg går ud fra, at Steve De Ridder og Cornelius er den primære duo, men hvem er de reelle alternativer?`

NJ eller nogle af de unge?

Er Pourie overhovedet et emne?

I forhold til den imponerende bredde FCK har på andre positioner ser det imø. lidt tyndt ud med bredden på de forreste pladser.
https://www.youtube.com/watch?v=Q5dWqGXqOkk
Skrevet af Imperator
Om Pourie er et emne kommer vel an på om han imponerer Ståle til træning, det har han dog ikke gjort tidligere, så jeg tvivler..
Der er Toutouh og Felfel, udover NJ som du siger, Amankwaa kan vidst også begå sig i angrebet, ligesom Rurik til tider er blevet brugt der..
Det er dog alle spillere som eventuelt skulle aflaste De Ridder, hvis Cornelius bliver skadet er vi lidt på røven..

Jeg ved ikke om ham Finnbogason snart kan rykkes op, han ligner en der fysisk er den rigtige type..
Skrevet af Plankeværket
Det er Pourie, NJ og Felfel.

Jeg tror alle er enige i, at det skal hentes en offensiv profil mere.
Skrevet af elendil
Hvad med Suarez? Det er lidt et sats med et problembarn, og han kan først bruges efter chl-kval´en, men jeg tror Ståle kan få sat skik på ham.
fck-medløber.
Skrevet af UdAfBusken
Han passer desværre ikke så godt ind typemæssigt, hvis det er en Cornelius erstatning vi leder efter.
Skrevet af Imperator
Vi ville gå bankerot før hans karantæne udløb :P
Skrevet af FCK 4EVER
Kæft hvor kan mange tude over en ligegyldig video - viser vist fint at en del brugere er ved at komme op i alderen, det er jo ren gammelmands ynk der lukkes ud - mere pinagtigt end den video nogensiden kunne blive.

En passioneret sydamerikaner der går ape-shit fordi hans hold spiller sig i VM-finalen - lige så overraskende som en japansk politiker der tuder på tv!

GO Mussi, bring noget af den attitude med ind på banen selvom dit land forhåbentligt taber VM-finalen.
NEJ til slutspil i SuperLigaen - det er en joke!!! Topplaceringerne skal ALTID afgøres via normal struktur.
Skrevet af Matias
"... det var da en hel del du kan analysere dig frem til ud af en ligegyldig video"

- At videoen er ligegyldig, betyder af åbenlyse årsager ikke, at de overbærende smil af samme grund ikke er ægte. Og nej, sydamerikanere ser ikke nødvendigvis fodbold på den måde, heller ikke selvom de er lideskabelige. Det ved jeg heldigvis. Og så kan du blive nok så irriteret på mig over, at jeg bider mærke i den slags, problemet er at det rent faktisk betyder noget - hvis det omsættes til en generel stemning blandt dele af truppen. Det skete også for Fredrik Berglund, der - ad andre veje end fodboldfanentusiasme - prøvede og prøvede at gøre opmærksom på sig selv, internt i truppen, med den effekt, at Lars Jacobsen, Michael Silberbauer og Jesper Christiansen og klyngen omkring dem, blev så irriterede på ham, at de fik frosset ham ud.
Skrevet af armand
du er en dygtig fodbold analytiker Matias, men at hive den samme omnipotens ned noget så uvidenskabeligt som afkodning af sociale reaktioner i +10 individer, samt fremtidsforudsigelse af samme, ud fra 2 klip af et par minutters varighed - så går der måske lige lovlig meget spåkugle i det :)

Men det er faktisk en generel ting på bold.dk som også i nogen grad adskiller sig fra andre internet forums jeg har begået mig i, at man altid skal formulere sig som om netop det man siger er en utvivlsom videnskab - personligt har jeg altid bedst kunne lide når selv de dygtigste eksperter formulerer sig med en smule selvbevidst sårbarhed, som i en blød anerkendelse af at alle jo tager fejl engang i mellem.
https://worldsoccertalk.com/wp-content/uploads/2017/12/arsenal-spurs.jpg og fuck det anonyme trolleri, jeg hedder rolf ståltråd på facebook.
Skrevet af Matias
Hvis du mener at jeg har præsenteret min bekymring som uanfægtelig videnskab, kan jeg i hvert fald slutte, at vi ikke har læst samme sted. Jeg forholder mig sådan set udelukkende til de reaktioner, man kan se i videoerne.

Jeg er egentlig ligeglad med, om andre er enige med mig eller ej, da enighed ikke er formålet med det at poste et indlæg hverken på bold.dk eller andre steder. Det er meningsudveksling, og jeg kan fint rumme, at andre ikke tillægger reaktionerne samme, potentielle betydning, som jeg gør. Det er så i øvrigt en anden del af snakken: Jeg aner intet om, hvordan Franco Mussis´ videre forløb i klubben vil være, herunder heller ikke hvilken rolle og status han får i truppen - og det har jeg således heller ikke påstået noget om.

Apropos spåkoneri, er det derfor sjovt at så relativt mange med slet skjult irritation, konkludere om fremtiden, hvad der i hvert fald ikke vil udspille sig. Jeg har blot noteret, at det ikke er positivt, så hurtigt at gøre sig til genstand for overbærende blikke, og at al look-at-me-adfærd ikke nødvendigvis går ubemærket hen. Fredrik Berglund-eksemplet er bare et ud af mange, fra så begrænset en branche, som professionel fodbold er. Om det vil have betydning for vores argentiners FCK-forløb, aner jeg som sagt intet om, men jeg bemærker det bemærkelsesværdige og giver det en kommentar.
Skrevet af Drejer
.
‎10.06.2010: Holdet er stærkt nok til at vi kan avancere et par pladser, og når det er sagt, så mener jeg, at det primært er FCK, vi skal koncentrere os om at tage. Og vi kan tage FCK, det er jeg sikker på, siger Henrik Jensen. FAIL!!
Skrevet af Imperator
Og listen af afskaffede talenter vokser... Hvad er det lige der foregår?
Igen, som med Nordam, er der ingen udmelding fra klubben..
Er de bare ikke talentfulde nok, eller er det klubben som skider på talentudviklingen nu hvor der åbenbart er flere penge i kassen?
Skrevet af Matias
De manglende udmeldinger tolker jeg som et tegn på, at FCK ikke umiddelbart ser en fremtid for dem i klubben. Mads Nordam-aftalen har jeg ikke helt luret. Er det en permanen kontrakt hos Lyngby, eller er det på leje?

Det var det samme med eks. Frederik Vang Larsen, som stod glimrende på vores u-hold, var på u21-landsholdet osv. Pludselig var han væk, solgt fra til Næstved, og nu er han vist i den nyslåede 1. divisionsklub, Roskilde.
annonce
0