Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Bløde babser
Eneste reelle minus er til højrekanten, som i den grad lider under, ikke at have en back, der har kvaliteter i offensiven. Det kan blive os en hæmsko af de større.


Højresiden virker uafklaret med Amaarkwa som en nødløsning der måske kan tilspille sig mere, og Høgli der er bedre defensivt end han får ros for, men indtil videre intet har bidraget med offensivt.
Til Hørlis forsvar kan måske ligge at han rent faktisk er blevet bedt om at få styr på den defensive del af FCK´s spil som en del af det at bygge det nye hold op bagfra, og det offensive så må komme som med resten af holdet. Hvis ikke det er tilfældet skal han ikke være andet end en overgangsfigur der med sin defensive kvalitet er fin her og nu, men som ikke vil kunne bidrage tilstrække offensivt i forhold til der hvor vi skal hen.

Jeg ser dog også et andet minus, nemlig at vi ser ud til at skulle kæmpe meget for vores målchancer. I går var det naturligvis til at leve med, da formålet med kampen var lukke den ned. Men set over de tre første kampe er det et problem der skal løses.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Skrevet af UdAfBusken
Eneste reelle minus er til højrekanten, som i den grad lider under, ikke at have en back, der har kvaliteter i offensiven. Det kan blive os en hæmsko af de større.


Derfor ser jeg meget gerne, at Remmer får en masse spilletid i år. For det første fordi hans potentiale virker til at være relativt stort og klubben vil derfor få gavn at modne ham. For det andet tror jeg også, at det vil have en positiv effekt på vores spil at have en højreback med mere offensiv kvalitet, også selvom defensiven vil lide lidt under det. Når vi får sammenspillet midtstopperne bør de også have kvalitet nok til at kunne dække af for en back på afveje engang imellem.

Jeg kan dog sagtens forstå, at Ståle vægter defensiv kvalitet og rutine højt her i begyndelsen.
Skrevet af Bløde babser
BB, du giver ikke megen kredit til Amankwaa.


Tjooo, han var jo eksempelvis god i går og jeg syntes jeg har set en masse fint fra ham.
Håber da også han kan vise sig som god på pladsen og alt det der. Ser det bare ikke som tydeligt at han er andet end en nødløsning nu hvor Gislasson er ude. Folk der bliver købt udefra er forhåbentlig nu igen købt fordi deres kvaliteter passer til systemet. En fyr som Amankwaa slår mig ikke som en fabriksfremstillet kant til Ståles system, så derfor kan jeg godt frygte han mere er nødløsning og ikke en der kan sikre at vi får højresiden løftet i en fart.
Men jeg håber jeg vrøvler.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Skrevet af Cabra
- Det kan jeg også. Og jeg er enig med ham i hans kritik af visse af brugernes indlæg. Jeg synes blot det er ærgerligt, at han, måske utilsigtet, fik allieret sig med den ubegavede gæst, der fik forvildet sig ind i denne tråd.

Det var ikke tanken, Matias. Jeg var bare irritereret og fik derfor gentaget min pointe om, at også Quazs indlæg burde anmeldes - ligesom det var en god ide at anmelde den anden idiot.
Skrevet af elendil
Amankwaa er sgu da gode venner med bolden. Du skal ikke sammenligne ham med Dummedahl.

Jeg er mest bekymret for om han falder ud af kampene på regelmæssig basis. Når han ikke gør det, synes jeg han er god. Også til at holde i bolden og aflevere fornuftigt. Som tidligere nævnt burde han og Cornelius bytte en anelse egoisme, så bliver det godt.
fck-medløber.
Skrevet af repos
Hjemvendt fra ferie uden mulighed for at se de seneste to kampe. Noterer mig med tilfredshed, at vi slap fra Kiev med 0-0. Så vidt jeg er orienteret er Dnipro dog et stærkt kontrahold, så der er stadig et stykke endnu.

Anton tilbage er fint med mig. Han kender jo stort set hele balladen, så det skal nok virke.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Bløde babser
Repos,

En kort summering af de første tre kampe.

Silkeborg; lort hvor vi skal være glade for dommmeren og hvor defensiven var rimelig men pasingsspillet og offensiven stank.

FCN; kraftig forbedring over hele linien, men stadig defensiven der gør det bedst.

Dnipro; defensiven sikrede igen resultatet, men der er flere og flere spillere der er på vej i gear og afleveringerne er gået fra aldrig at ramme en mand, til nu et gøre det med jævne mellemrum.

Spillere der har skilt sig ud:
Stephan Andersen: Har performent fint og specielt været en opgradering i fødderne, men har i begge suppekampene lavet en ordentlig bommert.

Zanka: Har været bedste mand set over alle kampene.
Per Nilsson: Stabil og stærk uden at vise overlegenhed. Var heldig ikke at debutere med et hurtigt rødt.
Høgli: kan inten fremad men er nogenlunde defensivt - specielt mand mod mand.

Amartey: Ham bliver vi rigtig rigtig glade for - vi er det vel allerede
Mussis: Hvem? Har fået en trist start i FCK. Har mest skilt sig ud med et rødt kort for reserverne og har ikke fået spilletid på førsteholdet endnu.
Jørgensen; løfter sit spil for hver kamp
De Ridder; svær at vurdere, men lider nok lidt af at de 27 mio han spiller sammen med er lort.

Det var det i hovedtræk - Hvis nogen er uenige kan de fucke over i Bif tråden.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Skrevet af repos
Kampen mod SIF så jeg, så det er gået frem siden. Dejligt. Mussis er åbenbart bedst til at råbe på videoer, og spiser for meget.

Virkelig dejligt med Zanka. Det kan næsten løfte hele transfervinduet alene.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Arsenal_love
ellers vil jeg også sige at Amankwaa har fået et lillle gennembrud allerede.
Synes også at de sidste 2 kampe vist at Toutouh er startet den sæson på samme niveau som havde før han brækkede foden sidste sæson.
fck & arsenal
Skrevet af Drejer
De Ridder; svær at vurdere, men lider nok lidt af at de 27 mio han spiller sammen med er lort.

Det var det i hovedtræk - Hvis nogen er uenige kan de fucke over i Bif tråden.


Jeg er lidt uenig her. Jeg vil dog blive ked af, at skulle smutte i BIF-tråden.

Imo ser det ud til, at det er Cornelius der lider af, at han spillet på et "nyt" hold. Han får godt nok ikke meget at arbejde med. Han var også med i de to eneste mål der er blevet scoret.
‎10.06.2010: Holdet er stærkt nok til at vi kan avancere et par pladser, og når det er sagt, så mener jeg, at det primært er FCK, vi skal koncentrere os om at tage. Og vi kan tage FCK, det er jeg sikker på, siger Henrik Jensen. FAIL!!
Skrevet af elendil
Jeg tror stadig på ham, men det kan altså være svært nogle gange, når han kopierer Ailton, bare med langt ringere teknik.
fck-medløber.
Skrevet af quaz
Jeg synes nu Cornelius lider en del af at vores kant/backspil ikke fungere nær så godt, som det gjorde i hans gode sæson. Det har været yderst sparsomt med kvalificerede indlæg siden hans tilbagevenden.
København
Skrevet af Imperator
Melder mig i koret der siger Cornelius ikke får nok at arbejde med..
Spillet har været meget centreret centralt, og det er sjældent han får et ordentligt indlæg..
Han har ikke præsteret, men tror det kommer lige så snart holdet bag ham sprudler..

De Ridder er en tidligere instans i det opbyggende spil end Cornelius, så synes han har færre undskyldninger for ikke at udrette noget end Cornelius har..
Skrevet af Sir , moderator
Er FCKs hjemmeside gået helt væk fra skrift eller skal man bare finde det rigtige sted? Det virker til at man ikke længere kan se referater om gamle kampe osv uden at skulle se en video? Er det virkelig rigtigt?
Dette er en signatur.
Skrevet af Piratfisk
Du kunne da prøve at klikke på "nyheder". http://www.fck.dk/feed/#!
Skrevet af elendil
Nok er du en idiot, men stor ros for selv at wrappe dine linjer, så bold ikke spasser helt ud.
fck-medløber.
Skrevet af TimE
Og det er så hvad der sker når man ikke lufter sin køter i tide...
"Hvis Leicester ender i top 4 i denne sæson, spankulerer jeg gennem gågaden nøgen på den varmeste sommerdag med flest mennesker." - WulfgarDK
Skrevet af Pascal
@sir

Der er et referat til hver kamp.
Hvilken kamp mangler du til?
Kjoebenhavns Boldklub.
Skrevet af Sir , moderator
Det var mere sådan generelt da jeg fornylig skulle ind og finde noget om startopstillinger osv. Synes det virker helt uoverskueligt på forsiden med alle de videoer. Kan godt se at der er noget på det der "feed".
Dette er en signatur.
Skrevet af fck-styrer
Tilstaar jeg ikke har laest noget som helst om det, men saa lige til min skraek at vores smukke svensker er stoppet med oejebliklig virkning.

Ved man hvorfor? Er der nogen grund udover at han mener han er blevet for gammel til spillet?
\"Giving up my heels was tougher than giving up cocaine\" - Donnatella Versace
annonce
0