Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af UdAfBusken
Vi kan simpelthen godt slå Napoli? På baggrund af hvad? De to kampe mod Dnipro? Vi spillede rigtignok meget solidt og Ståle har det med at finde et højere niveau når det er europæisk og modstanderen er bedre, men skal vi nu ikke lige...
Napoli er et tophold i Italien og var sidste år utroligt tæt på at sende netop Arsenal ud af Champions League i en gruppe med også Dortmund og Marseille.

Uanset hvem vi møder er vi jo klart undertippede, det skal vi ikke glemme, selvom vi lige har sendt Dnipro ud. Jeg tror dog at vi har en hæderlig chance for at lave overraskelsen mod Zenit, også muligvis Porto, selvom de er dygtige teknisk. Leverkusen vil jeg gerne udenom, men vi skal selvfølgelig helst undgå Arsenal og Napoli.
Skrevet af gyngehøvdingen
Der har været en decideret hetz mod Cornelius på FCKs egne posteringer på de sociale medier. Der skal godt nok ikke meget til før der bliver bidt af egne spillere.
Hvor er Patrick egentligt blevet af?
Skrevet af Plankeværket
Italienske hold er konsekvent ikke klar til den slags kampe, selvom de da naturligvis spiller for spiller er voldsomt bedre end os. Jeg bygger det ikke på de to kampe mod Dnipro, men på hvordan FCK generelt gebærder sig i Europa under Ståle, hvilket er bedre end materialet egentlig burde gøre muligt.

Gynge, idioter er overalt- og så har Cornelius faktisk spillet som en pose nødder i en del kampe.
Skrevet af Matias
Især til opgaver hvor der skal vindes centralt midtbaneterritorium og forsvaret skal have en aggressiv fortrop, er det svært at se, hvordan idealopstillingen - med den trup vi har nu - skal være andre end Thomas Delaney og Daniel Amartey. Thomas Delaney mangler måske en del i sit tekniske spil og ved sit blik for andre detaljer end det rent spoilermæssige, men han er mandsmod og hjerte, og han er svær at komme forbi. Daniel Amartey ligeså, som uden at have samme følelser og klubengagement i spil, kæmper røven ud af bukserne. Og så er han generelt en offensivt indstillet, defensiv midtbanespiller. Det var Tobias Linderoth også, der med sine mange dybe stikninger, var meget værd for vores offensiv. På den led minder de to faktisk en hel del om hinanden. Jeg vil tror, at det defensive udgangspunkt for de to, ikke kommer til at gå voldsomt ud over vores offensiv, og da i særdeleshed ikke, med Nicolai Jørgensens nærmest totalt frie rolle og hvis Danny Amankwaa kan fortsætte med at bygge på.

Cludemir synes at være lidt af en lost case for os, ligesom Christian Bolanos var det, som kan betyde, at han kan anvendes i superligaen her og der som glimrende aflastning eller hvor holdet har brug for nogle af de ting, han trods alt kan bidrage med. Han kan sikkert også blomstre op, som costa ricaneren, om end han ikke har et VM som incitament til det.

Franco Mussis har endnu ikke været i spil, og han skal selvfølgelig ses an, før man kan sige noget om ham - men jeg tror han får svært ved at spille sig ind i Ståle Solbakkens idealformation, som formentlig vil indeholde netop Thomas Delaney og Daniel Amartey. Med mindre argentineren kan dække andre pladser end den offensive midt. Eller med mindre der kommer endnu et twist ift. idealopstilling nationalt kontra internationalt. Det kan jo godt vurderes, at det er bedre med en type som ham til superligaopgaverne. Her vil han dog være i stærk konkurrence med en af Ståle Solbakkens yndlinge, Youssef Toutouh, som også gør det godt, gennemgår en positiv udvikling og har lagt på i sit spil.
Skrevet af UdAfBusken
Det er måske rigtigt nok, at Italienere generelt har det med at være lidt arrogante i kampe, hvor de er klare favoritter. Napoli er dog et klassehold, så der skal ALT lykkes, hvis vi skal have en chance for at gå videre. Trækker vi Arsenal eller Napoli er jeg sikker på, at vi ikke går videre. Jeg håber på Zenit eller Porto.
Skrevet af DMC
Matias, skal vi tage Mussis manglende kampform til efterretning, så kan det jo også være, at han ligefrem kan tilspille sig en plads ved siden af Amartey på sigt. Han har i hvert fald bevist, at han har kvaliteterne til at spille centralt i en langt stærkere liga end den danske. Personligt vil jeg lad tvivlen komme ham til gode, indtil kampformen har indfundet sig.
Dejligt er det dog, at der efter 3 års sukken endelig er en tyngde på den centrale midbane. Det lover godt for projekt 2016.
Desuden mener jeg, at Boilesen SKAL gøres til permanent anfører! https://m.youtube.com/watch?feature=youtu.be&v=48zuf_y5MMM
Skrevet af FCK 4EVER
ChL bliver svært, men ikke umuligt, håber vi trækker:

1. Leverkusen
2. Zenit
3. Porto
4. Napoli
5. Arsenal.

Zenit´s individualister gør at Leverkusen virker en anelse bedre som "ideal" modstanderen - kan man ikke slå Leverkusen har man nok heller ikke rigtigt noget at gøre i ChL alligevel.
NEJ til slutspil i SuperLigaen - det er en joke!!! Topplaceringerne skal ALTID afgøres via normal struktur.
Skrevet af Plankeværket
Jeg tror også på Mussis, men det er dejligt at se især Delaney tage kampen op. Det løb han tager i feltet ved cornelius mål er fantastisk. Det er så længe siden vi har haft en central midtbane der truede med dybe løb. Jeg synes det et tydeligt Delaney er bedst med en mere defensiv makker, så han kan bruge energien også fremad. Det bliver godt internationalt, men i suppen kommer der til at mangle noget bold i midtbanen. Her tror jeg Mussis bliver en gevinst.
Skrevet af Gaggen25
3 mand til at kæmpe om de 2 pladser på den centrale er fremragende. Sådan som Mussis er blevet talt er bør han vel være første mand på holdkortet når han er i form.
Som vi spiller igår vil jeg ikke sige vi er uden chance mod leverkusen. Men det er klart vi er underdogs uanset hvem vi møder.
Det kunne vel også være en mulighed til kampe hvor vi er store underdogs at have Mussis på den offensive midtbane og spille med en enkelt angriber.
123
Skrevet af Drejer
Angående Mussis, så tror og håber jeg, at han starter mod Hobro.
‎10.06.2010: Holdet er stærkt nok til at vi kan avancere et par pladser, og når det er sagt, så mener jeg, at det primært er FCK, vi skal koncentrere os om at tage. Og vi kan tage FCK, det er jeg sikker på, siger Henrik Jensen. FAIL!!
Skrevet af Plankeværket
Jeg tror Toutouh starter og Mussis kommer ind med 30 min igen.
Jeg har lige set det første mål en masse gange. Jeg bliver helt forelsket i Delaney der bryder kæderne og binder en forsvarer.
Skrevet af Drejer
Cornelius er ikke med til træning. Der frygtes en brækket stortå.
‎10.06.2010: Holdet er stærkt nok til at vi kan avancere et par pladser, og når det er sagt, så mener jeg, at det primært er FCK, vi skal koncentrere os om at tage. Og vi kan tage FCK, det er jeg sikker på, siger Henrik Jensen. FAIL!!
Skrevet af Svoger
Well, en uges pause til Cornelius. Og så lige Remmer ude i 4-6 uger.
Ikke meget aflastning Høgli kan få den her tid...

For øvrigt - hvor er Oscar Wendt endt henne i verden? Wiki-kilderne siger han skrev under på 3 års kontrakt med Mönchengladbach, sommeren 2011. Og ikke noget om, hvad der er sket siden.
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Skrevet af Dumbledore
Hmm, kunne sagtens forestille mig Ståle hente Wendt hjem også.
FCK Man Utd Alle danske hold når de spiller i Europa.
Skrevet af Matias
Den kontrakt er i mellemtiden forlænget med to år, så den nu løber til 2016.
Skrevet af Svoger
Med ham svenskeren hentet ind fra vinter, var jeg nu ikke ude i, om Wendt kunne hentes hjem. Jeg kan godt forstå det lå klar som næste spørgsmål, men lige her undrede mig bare over hvordan det var gået ham.

Tak, Matias. :)
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Skrevet af Arsenal_love
tænkte lige over noget, hedder "Parken" også Teila Parken når landsholdet spiller hjemme i Danmark?
fck & arsenal
Skrevet af Dumbledore
Det vil jeg tro. Eftersom de spillede på Blue Water Arena.
FCK Man Utd Alle danske hold når de spiller i Europa.
Skrevet af repos
Leverkusen. Hjemmebane i første kamp. Det er acceptabelt, og med en supertændt NJ, så bliver det spændende.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Kratos
Leverkusen til os! Den er ikke hel gal med deres sidste sæson i mente. Også fedt for NJ.
FCK og United siden \'92.
annonce
0