Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Svoger
Hvem blev i givet fald skiftet ind? Bold.dks resume af kampen, er jo kun marginalt mere omfattende end Onsides highlights.
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Skrevet af elendil
De Ridder for Pourie.

Var det eneste indskiftning?
fck-medløber.
Skrevet af Schelden
Ja.
København.
Skrevet af Rogosjin
Jeg var nu ganske godt tilfreds med Høgli i går.

At han tidligere i sæsonen ikke er kommet godt nok med i nogle overlap og i sine første kampe har haft rigeligt meget fokus på de defensive pligter ændre ikke på at han rent faktisk kom særdeles godt med frem i går og slog en række gode indlæg.
Someday, someday, someday, someday, someday, someday Leeds United
Skrevet af elendil
Høgli var i hvert fald ikke dårlig i går.
fck-medløber.
Skrevet af JuveFella
Er ham Mike van Duinen overhovedet ikke en mulighed mere? Han laver stadig mål, og kunne være til fin konkurrence dygtig angriber til Cornelius, ser det ud til. Vil han koste for meget? Ikke god nok? Målene kommer da ihvertfald fra hans side.
Skrevet af Drejer
Har van Duinen overhovedet været et emne efter Ståle kom tilbage?
‎10.06.2010: Holdet er stærkt nok til at vi kan avancere et par pladser, og når det er sagt, så mener jeg, at det primært er FCK, vi skal koncentrere os om at tage. Og vi kan tage FCK, det er jeg sikker på, siger Henrik Jensen. FAIL!!
Skrevet af JuveFella
Sikkert ikke, men man mangler et alternativ til Cornelius, som kan lidt af de samme ting, primært være stærk i luften, man har jo de små vævre typer allerede.
Skrevet af Schelden
Cornelius er da netop en angriber, der er farlig på låget. Hvis ikke jeg husker helt galt, så var det vidst også med hoved han næsten scorede alle sine mål, da han blev topscorer forrige år. Vi skal bruge en angriber, der kan sparke bolden ind - en der er kynisk foran kassen. Ikke alle de skide hængende/fløjspillere, der bliver smidt derop.

- Du mente vidst at vi manglede en med konkurrence til Cornelius, tror jeg. Det ændrer dog ikke på budskabet.
København.
Skrevet af JuveFella
Man har stadig De Ridder og Felfei, den ene skal have tid til og vænne sig til holdet, jeg ser ham stadig som en der kan falde ind i et godt samarbejde med Cornelius.

Så nej, jeg mente en der kan aflaste Cornelius, når han ikke duer.
Skrevet af GammelBitterMand
Jeg er helt enig i, at der ikke er brug for at hente en spiller, bare for at holde Cornelius på tærerne. Den del klarer han selv og Ståle fint.

I min drømmeverden hentede vi Mackan igen. Altså, en yngre og stadig funktionsdygtig model, der dels kunne supplere Cornelius, dels kunne lære ham et par ting, og dels kunne sparke liv i truppen.

Til gengæld savner vi en plan B, når der ikke står et stort skur inde i boksen. Men der kan man jo evt. bladre de sidste par års diskussioner i tråden igennem.
Batman Close. London W12.
Skrevet af Schelden
Jeg synes vi mangler den direkte angriber - skarpretter-typen. Et af de største problemer pt. i offensiven er, at Cornelius konstant trækker enten ud eller ned i banen, hvilket efterlader en Pourie/De Ridder alene i feltet, hvor de hidtil ikke har fyldt det store.

Hvis vi skal tilbage til klassisk FCK-Cornelius, så skal Ståle få banket ind i hoved på ham, at hans plads er ved straffe-pletten, da vi slet ikke udnytter hans force, styrken og højden, når han prøver at drible rundt som en anden NJ ude ved hjørneflaget.
København.
Skrevet af Plankeværket
For at holde hjulet igang. Vi mangler ikke en skarpretter, vi mangler spillere med deres primære forcer i det taktiske, tekniske og det pasningsmæssige.
Skrevet af UdAfBusken
Det er vel der De Ridder er tænkt ind. Jeg synes egentlig også, at han har vist prøver på god teknik og godt blik for spillet, men offensiven har generelt haltet gevaldigt i suppen.
Skrevet af dentønde
Er det ikke nu vi skal hente Lucas Andersen i Ajax? Det ser ud til De Boer endnu engang ikke kan bruge ham og vi mangler da noget kreativitet, især her og nu hvor vi har skadede profiler?
Skrevet af GammelBitterMand
Vi har ikke brug for at hente flere unge talenter, vi har brug for spillere, der kan påtage sig ansvar og løfte medspillerne. Nogen de unge kan læne sig op ad og lære af.
Batman Close. London W12.
Skrevet af dentønde
Hmmm, syntes da vi har fint med rutine i truppen, og kun Christian Poulsen har niveauet, men han gider ikke
Skrevet af GammelBitterMand
Al vores rutine står jo parkeret omkring midterlinjen når vi angriber. De ældste og mest rutinerede offensiv-spillere er vel Rurik og de Ridder? Og ingen af dem har indtil videre bevist, at de formår at gå foran og vise, hvordan det skal gøres.

Lige dér savner jeg en som Mackan eller Grønkjær (men, okay, det gør de fleste superliga-hold vel ...)
Batman Close. London W12.
Skrevet af Matias
Desuden er det mere kreativitet, tempo i pasningsspillet og et regulært, offensivt koncept der savnes, end det som sådan er rutine.
Skrevet af Schelden
Er der ikke noget med, at man kan benytte sin iPhone til billet, så man slipper for at printe?

Altså at man kan benytte sin iPhone til scanningen, frem for udprintet.
København.
annonce
0