Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af TR1986
Der gik ellers stærke rygter om store brasilianske klubber, der var tæt på at signe Bolanos. Og de største brasilianske klubber, er også i stand til at betale rigtig gode lønninger. Ærgeligt for Bolanos, men ja, det virker til at have været agenten der ikke har gjort sit arbejde ordentligt.
Forza Napoli Sempre!
Skrevet af Kipvits
Kadrii skadet i reserveholdskampen. typisk.
"plast bøjer sig ikke for passion. sådan er det bare!"
Skrevet af Nicodemus
Hvad endte kampen... og PIS!
https://static.quotes4sharing.com/wp-content/uploads/2017/07/201707132033372962.jpg bruger xxxx: Hvad er det for noget fis, med jyske hold der tuder i Parken? Kan jeg slet ikke genkende.
Skrevet af Drejer
4-2.

To oplæg af Gudjon, og et mål af Kacaniklic, som også fik en spiller til at trække et rødt. Derudover to mål af Felfel.
‎10.06.2010: Holdet er stærkt nok til at vi kan avancere et par pladser, og når det er sagt, så mener jeg, at det primært er FCK, vi skal koncentrere os om at tage. Og vi kan tage FCK, det er jeg sikker på, siger Henrik Jensen. FAIL!!
Skrevet af Plankeværket
Er der noget officielt om Baskim et sted?
Skrevet af Bløde babser
Lad os håbe Kadrii bare gik ud inden det blev slemt. Sammen med Armartey og Zanka i de første kampe har han været den af de nye der har vist bedst takter.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Skrevet af Plankeværket
Ståle bør virkelig hente Eidur. Vi hiver skade på skade hjem! Og så siger Ståle noget med fodboldintelligens - ja fucking tak!
Skrevet af andib
Angående Bolaños så var han i sidste uge på vej til Parma, så ja det er ikke for godt agentarbejde og måske har de været for grådige. Bolaños kunne også have ventet med at skifte, da han jo er på free transfer og kunne være skiftet når som helst.
Kenny Dalglish had scouted the young star at Bordeaux, and requested the chairman Jack Walker to begin discussions with the player’s club. He refused, and famously said, “Why do you want to sign Zinedine Zidane when we have Tim Sherwood?”
Skrevet af GammelBitterMand
Gudjohnsen-affæren er slut. Jeg håber ved gud det er fordi man skal bruge den faste plads på Superliga-mandskabet til CP.
Batman Close. London W12.
Skrevet af Plankeværket
Årh det er træls. Eftersom ingen offensive kræfter kan registreres til europa, betyder det, at der ikke kommer en offensiv forstærkning. Suk.
Skrevet af GammelBitterMand
Det kræver i hvert fald at noget endnu bedre eller noget med fremtidsudsigter, der rækker længere end 2014 dukker op. I meddelelsen fra FCK står der jo netop at

Det skyldes blandt andet, at Gudjohnsen ikke kunne blive spilleberettiget til de europæiske kampe og dermed ikke kunne bidrage i nok kampe til at et samarbejde var interessant for F.C. København, der takker Gudjohnsen for en positiv dialog.


Hvis det kun er pga. Europa-kampene, så har man jo spildt alles tid, så der ligger formentlig mere bagved (og så er det dér bare bedre stil end at pege på hans knæ eller sådan noget i sidste øjeblik). Men, nej, det efterlader godt nok ikke en med store forhåbninger om offensive forstærkninger.
Batman Close. London W12.
Skrevet af JuveFella
Kan ham Kalinklic ikke spille 10´er positionen, så man kunne anvende en 4-5-1 med Cornelius alene på toppen i europæiske kampe? I ligaen har man så 3 angriber, det er vel fint nok?

Det havde da været lækkert med endnu en angriber, men værre er det trods alt ikke.
Skrevet af Plankeværket
Vi kan nok godt arbejde os igennem efteråret med kun 3 angribere. Min hovedpine stammer fra, at jeg virkelig troede Ståle havde set manglen på kloge og rutinerede offensive spillere, og derfor lukkede det hul. Det skete så ikke.
Skrevet af Slettet(351856201103)
Hvor god er Gudjohnsen egentlig for tiden? Hvis nogen af jer evt har været ude at se holdet træne eller andet. Har ikke rigtigt set noget til ham siden Barca tiden. Og det er da ved at være nogle år siden.
Native American Soar like an eagle, sit like a pelican Don’t call us Indians We're more like West Eurasians crossed with Siberians
Skrevet af Sir , moderator
Han var angiveligt rigtig god i træningskampen den anden dag. 2 assists og desuden et rigtig godt overblik. Blev omtalt i blandt andet FodboldFM og herinde.
Dette er en signatur.
Skrevet af Slettet(351856201103)
Det lyder da rimeligt lovende. Jeg husker ham da egentlig også mere som oplæggeren frem for den store målscorer. Men igen, det er baseret på samarbejdet med JFH i Chelsea tiden.
Ærgeligt der ikke kunne landes en aftale, i modsætning til så mange andre store navne der har været i ligaen, eller rygtet hertil, synes jeg egentlig Gudjohnsen kunne være rigtig interessant at se.
Native American Soar like an eagle, sit like a pelican Don’t call us Indians We're more like West Eurasians crossed with Siberians
Skrevet af elendil
Gudjohnsen virkede altid topprofessionel og engageret. Det kunne jeg godt lide. Han har sikkert været for dyr.
fck-medløber.
Skrevet af Plankeværket
Jeg har hørt og læst det samme som Sir. Umiddelbart tror jeg egentlig ikke han er meget bedre end de andre angribere i truppen, der mangler noget fart, han er ikke i form og målmæsen har aldrig været fantastisk. Det ændrer bare ikke på, at truppen skriger på en eller flere typer som ham. Rolige, erfarne kombinationsspillere. Og så er attituden som Elendil skriver 100% i orden.
Skrevet af Matias
Personligt er jeg også ligeglad med, om der i ham ville have ventet en målræv eller blot en lille håndfuld mål fra hans fod pr. sæson. Lad bare folk kalde FCK for norske og kedelige, det vigtige er sejre og titler, så havde han kunnet bidrage positivt til et hav af 1-0´ere, havde jeg været glad. Vurderes han til ikke at kunne (minium) det, er han selvfølgelig ligegyldig for os.
Skrevet af repos
Har lige læst Tipsbladets interview med CV, og det var desværre en ukritisk hyldest til ham selv.
Der blev ellers teaset med fejlkøbet af bl.a. PPD, men i interviewet var senegaleseren ikke beskrevet som mere end det. Ingen forklaring på, hvorfor man scoutede med røven, ingen selvransagelse af nogen art, men blot en konstatering af, at CV i bund og grund var blevet uretfærdig behandlet.

Så der er intet nyt under solen, og hvis man, som jeg, havde set frem til en smule dybdegående journalistik, så bliver man slemt skuffet.
CVs største fan er uden tvivl CV selv.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
annonce
0