Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Matias
Det primære der står i vejen for en sådan løsning, tror jeg ikke en gang er økonomien, men Ståle Solbakkens stolthed. Ikke at den (hollandsk træner-løsningen) nødvendigvis er den rigtige.
Skrevet af GammelBitterMand
Dagens interview på fck.dk med Ståle virker umiddelbart beroligende, men efter ganske kort tid sniger der sig alligevel en nagende tvivl ind ... manden snakker om "defensivt koncept", men den offensive del består åbenbart kun af "relationer"?
Batman Close. London W12.
Skrevet af repos
Ståle virker faktisk i vildrede. Det er tydeligt, at han slet ikke har pejlet sig ind på, hvordan holdet skal skrues sammen. Hvem skal være makker til Cornelius er stadig et ubesvaret spørgsmål. Ståle har vist ikke svaret. Der byttes rundt konsekvent, og jeg ærgrer mig gevaldigt over, at Yussuf Poulsen ikke blev hentet i sin tid. Han ville have passet perfekt ind.

Hvilken formation der skal spilles, bekymrer mig mindre end truppens mangler. Så længe der ikke er en kapacitet på den centrale midtbane, så vil vi konsekvent være i problemer. En rutineret makker til Amartey ville have gjort underværker.

Stephan er jeg godt tilfreds med, og de fire bageste skal være Høgli-Anton-Pelle-Bengtsson. Det er jeg tryg ved, men herfra starter problemer til gengæld.

Vi vælter i i omstillingsspillere, men savner til gengæld spillere, der kan angribe mod et etableret forsvar. Toutouh har jeg stadig min tvivl omkring. Han er endnu ikke god nok til at være stamspiller på en mesterskabskandidat. Delaney svinger en anelse for meget, og Amartey er ganske enkelt bedre.

NJ skal i topform, for vi er nat og dag uden ham. Alex så fornuftig ud mod AaB, og jeg er optimist i den retning. Bashkim har også gjort det fint, men han er også mest en omstillingsspiller.
Gislasson har jeg ikke fidus til. Det er vilje og tunnelsyn, og jeg kan simpelthen ikke se, havd vi skal med ham fremover.
Amankwaa har bestemt potentiale, men igen er han også omstillingsspiller.
De Ridder har jeg endnu til gode at se noget særligt fra, og med Alex, så ved jeg sgu ikke helt, hvilken rolle De Ridder skal have fremover.

Det ærgrer mig, at det ikke lykkedes at hente Kvist hjem, for han er lige det vi mangler. Det er muligt midtbanen vil bliver forholdsvis stationær, men Amartey har noget power, men Kvist ville kunne dirigere ham og gøre ham bedre.

Det største problem er selvfølgelig manglen på et offensivt koncept, og i den forbindelse så mangler Ståle en forlænget arm på banen. Tidligere havde vi Gronk og Kvist, der kunne dirigere og sætte i scene. De typer mangler vi, og derfor bliver det ustruktureret og tilfældigt.
Det er meget sigende, at vores største håb offensivt knytter sig til Amankwaas Ailtonlignende aktioner. Det er altså ikke den måde, vi skal spille på, men det skal selvfølgelig være et ekstra krydderi, når det konceptet er på plads.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Plankeværket
manden snakker om "defensivt koncept", men den offensive del består åbenbart kun af "relationer"?


Den usikkerhed er nærmere en panik hos mig. Det er helt sort og fodboldfagligt forkert. En træner vælger hvordan han vil have sine spillere til at agere, og han understøtter det med træning og instruktioner.
PT er vi der, hvor vi spiller pænt omkring midterlinien, men hvor vi ikke magter at spille os længere frem. Det er fandme en utaknemmelig tjans for Amankwaa og de andre, at de skal sætte en mand ved midterlinien for at vi kan skabe en overtalssituation. Hvis vi nu formåede at sætte Amankwaa i situationer hvor han var isoleret 1-1 med en back bare på den forreste tredjedel af banen, så ville han være enormt giftig. Nu her, hvor han konsekvent skal trylle med 7-10 velorganiserede spillere foran ham, så er det klart det ligner lort til tider. Samme fælde risikerer Alex og NJ at falde i.

Skrevet af Schelden
"PT er vi der, hvor vi spiller pænt omkring midterlinien, men hvor vi ikke magter at spille os længere frem. Det er fandme en utaknemmelig tjans for Amankwaa og de andre, at de skal sætte en mand ved midterlinien for at vi kan skabe en overtalssituation."

Fuldstændig enig. Det er egentlig der, hvor det aller største problem opstår! Som du også selv siger, så ender det i mange af tilfældene med, at en af kanterne prøver at løbe igennem en mur af modspillere, som ikke blot har den konsekvens at bolden bliver tabt, men også at spillet kommer til at se så hamrende uorganiseret ud. Det er som om vi ikke magter at føre bolden frem - Eller rettere sagt, vi har ingen, der kan. Claudemir var jo den fødte dybdeligende playmaker for nogle sæsoner siden snart. Han "kunne" føre bolden roligt op - Nu minder han mest af alt om en spiller, der ikke rigtig ved, hvad hans opgave er.

- Spørgsmålet er om vi skal kyle vores anføre på bænken, indstille Amartey på en større defensiv rolle og give Claudemir en masse tillid til at udføre den opgave, som han på så fin måde, har gjort før.
København.
Skrevet af Imperator
Glem Claudemir, hvis han havde hvad det kræver at blive vores redningsmand så var vi aldrig kommet i problemer i første omgang..

Amartey fast på midten, med Delaney eller Toutouh som makker alt efter hvor defensive/offensive vi forventer at kunne spille..
Det er bedre end situationen sidste år, og bør kunne tolereres frem til Januar..
Men ellers enig i at det ikke er optimalt, Delaney har været en skuffelse lige siden hans kontraktforlængelse og Toutouh er ikke oppe på samme niveau som før hans skade..
Skrevet af Raoul Duke
Til gengæld tror jeg at Delaney vil passe bedst mod Brøndby på søndag. Hvis hans primære opgave bliver at lægge pres på Kahlenberg og markere ham ud af kampen, mens resten af spillerne også er opsat på en herrefight, så er Brøndby så afgjort til at tale med. Uagtet om Agger bliver klar. Hvis det er gameplan, ser jeg ikke Brøndby komme frem til mange åbne chancer. Om det så er nok til at få FCK til at score, det er et mere åbent spørgsmål. Det er latterligt lidt vi kommer frem til, og spildprocenten på de store chancer vi rent faktisk tilspiller os, er ditto høj. 6 mål i 7 kampe - det er kun Silkeborg der er scoret færre. Ouch.
Skrevet af Plankeværket
Imperator

Det er bedre end situationen sidste år, og bør kunne tolereres frem til Januar..

Det er jo ikke bedre end sidste år. Det er det samme lort, og denne gang har vores cheftræner endda fået præcist de spillere han har peget på. Han har hentet dem selv. Jeg accepterer simpelthen ikke, at det er ok, vi skal bruge endnu et transfervindue til at forandre truppen. Jeg kan forstå, at der skal justeres, men man kan forhelvede ikke købe 10 spillere til startopstillingen, uden at man får dækker alle nødvendige roller, slet ikke når der var en masse konkurrencedygtige spillere i truppen allerede.

Jeg køber 100 % at det kan tage tid på træningsbanen, og jeg forventer også relationerne kommer til at gøre os bedre. At det så ikke slet ikke er hele løsningen er en anden sag.
Skrevet af repos
Hvis man tror Toutouh er løsningen, så tager man fejl. Form eller ej, så er han ikke spilleren, der kan tage dirigentstokken på midtbanen. Der skal meget mere tyngde til, især i Ståles system, og jeg fatter ikke, at det ikke løst i transfervinduet. I stedet er der hentet omstillingsspillere, som vi ret beset ikke kan bruge i 80 % af kampene i denne sæson.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Plankeværket
Apropos CVs eftermæle og omdømme. Jeg er med på, at han overordnet i en lang periode gjorde et godt stykke arbejde. Der er bare to perioder, hvor hans ageren i FCK er så skadelig man skulle tro han gjorde det med vilje. Først er der hans katastrofale vinter med indsættelsen af ham selv i træner stolen og købet af Lillebror.
Det følger han op sommeren halvanden sæson senere, ved ikke at investere Cornelius milionerne korrekt. Hele verden kunne se, at Ariels tropper manglede ledelse og rygrad centralt. Ind kom ingenting, Pourie og Adi. Først da Ståle kom til blev Braaten og Mellberg hentet. Jeg er stadig lamslået over det vindue, og hans arrogante fremtoning over Ariel ved købet af Pourie. Ariel var om noget sin sportschefs mand, og kommentarerne om at han bare måtte lægge spillet om var enormt uklædelige.

De to situationer er så groteske i deres vammelhed, selvfedhed og mangel på kompetence, at jeg nok aldrig kommer til at tilgive ham.
Skrevet af quaz
Sejr i morgen.
København
Skrevet af JuveFella
Truppen til iaften.

S.Andersen, J.Wiland -
P.Bengtsson, P.Nilsson, M.Antonsson, M.Zanka, B.Olsen -
Claudemir, T.Delaney, N.Jørgensen, D.Amartey, R.Gislason, Y.Toutouh -
B.Kadrii, A.Cornelius, A.Kacaniklic, D.Amankwaa, Y.Felfel.

Det bliver vel noget hen af :
Andersen -
Amartey Nilsson Antonsson Bengtsson -
Amankwaa Toutouh Delaney Jørgensen
Kacaniklic
Cornelius

Det ihvertfald lidt ønske opstilling fra min side.

Skrevet af repos
Amartey spiller ikke højre back igen. Det nægter jeg at tro.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af JuveFella
Det har du muligvis ret i, kunne bare ikke lige se alternativet, men det måske Zanka som højreback, du tænker på istedet for?
Skrevet af Schelden
Det håber jeg heller ikke, men hvis alternativet er Zanka, så er det, i mine øjne, hip som hap. Jeg er desuden i tvivl om NJ er klar til at starte inde igen.
København.
Skrevet af repos
Ja, eller Gislason.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Schelden
Har Gislason prøvet den position før?
København.
Skrevet af Plankeværket
Andersen -
Amartey Nilsson Antonsson Bengtsson -
Gisla Claudemir Delaney Amankwaa
Kacaniklic
Cornelius

Er mit umiddelbare bud. NJ doseres, og nu har Amartey spillet den back så mange gange, det ikke giver mening med flere eksperimenter.
Vi vinder på individuel kvalitet hos Kacaniklic og et godt forsvar, men det bliver grimt.
Skrevet af Schelden
Håber så inderligt vi kan få gang i noget offensivt spil i dag - få banket noget selvtillid ind i Cornelius.
København.
Skrevet af Svoger
Det håber jeg heller ikke, men hvis alternativet er Zanka, så er det, i mine øjne, hip som hap. Jeg er desuden i tvivl om NJ er klar til at starte inde igen.

Muligvis - jeg så ikke sidste kamp, og får heller ikke set aftenens. Men hvis Ståle gerne vil have glæde af Amarteys styrker på midtbanen (evt. kombineret med Delaney), er det absolut ikke hip som hap på den position.

Holder forlydenderne om, at vi er skiftet over i noget 4-2-3-1 formation egentlig, eller var det en and? Jeg havde lidt svært ved at lure, om det reelt var det vi praktiserede mod OB.
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
annonce
0