Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af repos
Du har måske ret. Det er ikke sikkert, han har, hvad der skal til for at brænde igennem på træningsbanen i en rolle som træner.

Han slår mig som en gennemført professionel, og med den erfaring han har fra alle de bedste ligaer i verden, så må han kunne bidrage med nogle faglige input. Men, ja, det kræver personligheden følger med.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Svoger
Men er ro og folk der kan hjælpe med at holde fokus, vel ikke netop det vi mangler, Matias? Altså, udover formodentlig en kapacitet der kan hjælpe Ståle med det opbyggende offensive spil?

Hvis det er som sidst Ståle var i klubben, at Ståle vil have den defensive base helt på plads, før der bygges på offensivt, (om det så i virkeligheden skyldes Ståles mangler på det område, er så noget andet...), så tænker jeg da ikke umiddelbart, at CP er en dårlig tilføjelse, såfremt han kan bidrage med ro og professionalisme. Især taget i betragtning af, at vi vel har en del unge spillere, dog godt nok længere fremme på banen.
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Skrevet af repos
Det skriver Matias jo også, at CP kan bidrage med på banen. Diskussionen er, hvorvidt han er egnet i en rolle efter sin tid som spiller.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Svoger
Ahhh. Det har du vist ret i. Jeg læste Matias´ indlæg forkert ser det ud til.
OM CP har en fremtid i klubben efter sin aktive karriere, rør mig mindre. Det er resultater her og nu, der skal falde på plads.
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Skrevet af DolGun
Alt andet lige - med lidt overdrivelse on top, så har "vi" vel i årevis (Kvist´ kortere periode undtaget) manglet en DM magtfaktor à la eks. Linderoth.
Mit håb er at Poulsen med sin erfaring på sigt kan hjælpe spillere som Delaney og Amartey med bedre beslutninger. Om han helt konkret får afgørende positiv indflydelse kan selvsagt være mere eller mindre umuligt at spå om, men indtil videre er det lidt svært, i det mindste for mig, at være udpræget pessismistisk indstillet.

Jeg er yderst tilfreds med at der nu måske er en tilstedeværelse som evt kan være et eksempel på, hvor langt man rent faktisk kan komme med en topprofessionel indstilling. Det kunne jo endda være at det kunne smitte lidt af på selv Partymir.

We´ll see.I refuse to answer that question on the grounds that I dont know the answer
Skrevet af Sir , moderator
Hvordan var han egentlig i Ajax?

I artikelforum mener en bruger at CPs cv er uimponerende. Bidrog Ajaxtiden med at gøre cv´et det eller var han en succes? Fik slet ikke fulgt ham der.
Dette er en signatur.
Skrevet af Schelden
Jeg har ikke set noget bold derfra, men han nåede da at spille godt 60 kampe på sæsoner, som vel, alt andet lige, er ganske udemærket, synes jeg.
København.
Skrevet af Matias
CP var en succes i Ajax. Han var jo hverken en Frank Rijkaard-type eller en Nigel de Jong-type for Ajax (for nu at tage to 6´ere med vidt forskellige egenskaber), men han gjorde det ok. Og Ajax ville således også gerne forlænge kontrakten - til sommeren 2015 (præcis som FCK). Men CP ønskede noget andet - nok også i betragtning af, at Ajax i den sidste del af hans tid i Amsterdam, placerede ham på bænken snarere end på banen. Men han gjorde det nu fint når han blev sat ind. Ikke noget vildt og voldsomt, men stabilt og pålideligt. Det var fint nok, men jeg mener ikke han er god nok ti Ajax start-11 længere. Jeg ved ikke om han er det til FCK start-11. Det er han muligvis.
Skrevet af FirstPlace
Start-11: Stephan - Høgli, Zanka, Anton, Pierre - Rurik, Amartey, Claudemir, Toutouh - Cornelius, Kadrii

Bænk: Wiland, Delaney, Nicolai, Kacaniklic, De Ridder, Amankwaa og Brandur
Skrevet af Arsenal_love
Andersen
Høgli, Antonsson, Zanka, Bengtsson
Gislason, Claudemir, Amartey, Toutouh
Kadrii, Cornelius.


En startopstilling ud både JN og Kacaniklic - avav det synes jeg ikke særlig godt om…

og også Danny, så de 3 mest tekniske spillere hele holdet er på bænken.
fck & arsenal
Skrevet af Dumbledore
Godt nok en vild bænk for et superligahold.
FCK Man Utd Alle danske hold når de spiller i Europa.
Skrevet af FirstPlace
Kunne godt forestille mig at FCK pakker sig i 1. halveg og i 2. halveg hvor Torino måske satser, så kommer både Jørgensen, Kacaniklic og De Ridder/Amankwaa på banen for at slå kontra?
Skrevet af Matias
Nogen der ved hvor kampen kan streames lovligt?
Skrevet af Arsenal_love
jeg bruger normalt den her hjemmeside.

http://livetv.sx/en/even…_kobenhavn/
fck & arsenal
Skrevet af Dumbledore
Så vidt jeg ved, er det lovligt at se streams ligegyldigt hvor de er fra. Det er den der streamer, som begår ulovligheden, medmindre den har rettighederne.

Så hvad menes der med lovligt stream?
FCK Man Utd Alle danske hold når de spiller i Europa.
Skrevet af jomic...
www.nutv.dk er SBS (der har rettighederne) pendant til Viaplay, men de plejer ikke at have EL og PL kampene på siden.
Skrevet af JuveFella
Cornelius må gerne stemple ind med mål.
Skrevet af SotD
Tager den fede brasilianer aldrig lange indkast mere?
Silkeborg IF
Skrevet af Matias
Arh, mon ikke, hvis du nu skal søge dybt inde i din egen ærlighed, Dubledore, ved hvad der menes med lovlig stream? Det tror jeg, du gør. Så meget kredit vil jeg faktisk give dig. Så spørgsmålet er nok nærmere af ved-så-meget-og-kan-slet-ikke-forestille-mig-hvad-andre-dog-kan-mene-I´m-on-top-karakter end egentlig interesse. Men lad nu det ligge.

Lovlig stream er hvor der er betalt for at se kampen. Jeg kan ikke forestille mig, at rettighedshaverne vil betale så mange penge for forskellige tv-produkter, såfremt det ikke er ulovligt at streame fra andre kanaler end dem, der er godkendt af netop rettighedshaverne. I så fald ville det også være lovligt at downloade musik og film, og det er det mig bekendt ikke.

Grunden til at jeg spørger, er fordi der er påbegyndt en kampagne her i efteråret (som skulle løbe det næste, lille års tid), hvor de forskellige udbydere går hårdt efter netop fodboldstreams. Og den fælde skal jeg helst ikke træde i.
Skrevet af Dumbledore
Du kan ikke straffes for at streame en kamp, hvis det vel at mærke er stream ind. Jeg har ikke selv kunnet finde en lovlig stream til denne kamp.
Lidt sjovere når man spiller mod tyske hold, så kan kampen ses gratis.
FCK Man Utd Alle danske hold når de spiller i Europa.
annonce
0