Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Imperator
Ja, det har helt sikkert været et tema denne sæson.. Og man kan også godt argumentere for at det var vigtigere at Toutouh (ctr Olsen), De Ridder (ctr felfel) og Cornelius(ctr Finnbogason) fik spilletid idag.. Men det er for dumt at de ikke i det mindste sidder på bænken..

Skrevet af GammelBitterMand
Lidt sjov indskiftning, Lindbjerg (der er hentet ind på en kort kontrakt for at agere kegle i centerforsvaret til træning) kommer ind i stedet for Høgli. Jeg havde ikke forventet, han fik nogen førsteholdskampe overhovedet, med mindre der var en håndfuld skader.
Batman Close. London W12.
Skrevet af mate-sestan
Skidt De Ridder ikke scorer på sin friløber - det er både ikke godt nok, og så havde det nok givet et tiltrængt selvtillidsboost!
Skrevet af Schelden
Synd det frispark ikke går ind!
København.
Skrevet af Schelden
Hold kæft hvor har det været en tam anden halvleg. De må fandme ikke komme ind i kampen!

- Hvad sker der!?
København.
Skrevet af GammelBitterMand
Wiland classic. Er der stadig nogen, der vil bænke Andersen til fordel for ham?
Batman Close. London W12.
Skrevet af E.Serveut
Så fik vi endnu engang understreget hvorfor SA er førstekeeper.
Skrevet af GammelBitterMand
Gislason gør alt for at undgå at skulle spille i weekenden. Han har som regel lettere ved at motivere sig i modgang end i medgang. Lidt i den modsatte ende af spektret har Claudemir også været elendig i anden halvleg.

Vores noget alternative backer er guf for deres kanter, men det er stadig tæt på det pinlige, at vi har foræret dem to mål.
Batman Close. London W12.
Skrevet af ZakariaZ
Tja, det positive er vel, er det er først gang i næsten et halvt år, at vi scorer mere end 2 mål i samme kamp...
Skrevet af repos
Jeg så ikke kampen, men fint vi er videre. Droppede Wiland?
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Svoger
Ja. Til reduceringen 3-2.
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Skrevet af repos
Har lige set højdepunkterne. Det er vel en klassisk Wiland. Han er desværre ved at smadre sit eftermæle i FCK godt og grundigt. SA er den vigtigste transfer, der er lavet i sommer. Han er mindst en klasse bedre end Wiland, og vel lige nu Superligaens bedste keeper.

Flot mål af Amankwaa forøvrigt, og så luner det med De Ridder på tavlen.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af kim1a
@ Repos
[SA er] lige nu Superligaens bedste keeper.


Hvad baserer du det på? Han er bestemt stabil, men jeg synes nu der er mange gode målmænd i SL, så jeg er nysgerrig for at høre argumentet for at han er den bedste pt.
Udvandret Nordjyde. https://9gag.com/gag/aQ3rNP7
Skrevet af repos
Han er sikker i sine indgreb, han har stabiliseret forsvaret foran sig. Han er god med fødderne, og han redder points til holdet.
I Europa har han også været yderst solid, og han har løftet holdets defensiv, der var blevet vaklende under Wiland.

Desuden er han sikkert andetvalg på landsholdet.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af jomic...
Ja, lige at få De Ridder igang med hvad det nu ellers er han er god til, ville være dejligt. Men Brandur ser jeg ikke som et alternativ til Cornelius, der er de for forskellige, heller ikke De Ridder. Spørgsmålet er vel om vi stadig mangler en targetman mere, såfremt Corner bliver (mere) skadet?

Vi har jo tidligere fået bevist at vores koncept ikke kan kan spilles med små typer i front og fejlcastede wings.

Bortset fra det synes jeg egentlig det hele minder meget om Ståle v1.0, en sløj mellemsæson hvorefter han får styr på defensiven og begynder at vinde de tætte kampe. Glæder mig til næste step i udviklingen af v2.0.
Skrevet af Imperator
Brandur istedet for Cornelius? Hvordan kan du få den tanke, den ene er en lille midtbanespiller den anden er en stor angriber?
*edit, mente du felfel?
Skrevet af Matias
Jeg så heller ikke kampen. Den eneste pokalkamp der interesserer mig, er pokalfinalen, hvis FCK er nået så langt. Men derfor kan kampene selvfølgelig være meget gode billeder på, hvor især spillerne der ikke er tættest på start-11 står. Johan Wiland synes færdig. Det er sgu synd.
Skrevet af jomic...
Imperator, nej det er nok mig der trænger til weekend. Troede faktisk Brandur var angriber eftersom han kom ind i stedet for Cornelius, men det er så mig der har fået den forkerte opfattelse der. Men var godt klar over de slet ikke er samme statur og type.
Skrevet af Imperator
Aar okay.. Der blev rokeret, Brandur tog den offensive midt istedet for Toutouh og Toutouh rykkede frem og tog Cornelius´ plads..
Skrevet af jomic...
Jep, den har jeg misset. Må indrømme jeg kun så kampen med et halvt øje og gik i seng med feber før Roskildes comeback - eller hvad det nu var - gik igang.

Mente bare at have set Brandur omtalt som angriber et eller andet sted før.
annonce
0