Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Goikoetxea
Det røde kort er da fair nok, han ændre sin bane kun for at løbe ind foranbolden.
Wise Men Say...
Skrevet af JuveFella
Skal du nu også herind og give dit besyv med?
Skrevet af Imperator
3 point vi godt kan bruge, og mål af Cornelius tæller dobbelt..
Godt nok en ringe dommer, det har kogt hele kampen..
Skrevet af GammelBitterMand
Kehlet har kogt hele sin karriere i Superligaen, det er netop det, der er hans spidskompetence - at miste overblikket og få spillerne gejlet op med en totalt uigennemsigtig linje. Nu 100 kampe i streg i Superligaen, lidt af en præstation.

Kommentatorerne hjælper så heller ikke ligefrem på oplevelsen, KEP-i-øret fik tydeligvis gult kort for brok til dommeren, ikke for bataljen med Zanka.
Batman Close. London W12.
Skrevet af elendil
Det er første gang i meget lang tid, FCK har kostet mig penge. Fint med en 1-0 sejr på de to chancer vi skabte i kampen. Fint af Sæbehandske at redde forsvaret igen og igen.
fck-medløber.
Skrevet af Steve Highway-61
Men han dømte frispark Ståle dit fæ.
All we are saying is give peace a chance that means you too
Skrevet af GammelBitterMand
Steve, vi kan ikke høre Ståles stemme inde fra dit hoved. Hvad beklager du dig over?
Batman Close. London W12.
Skrevet af Jussi
Sagde manden, som skulle spørge fra Edith ...

Elendil - jeg var ret sikker på en trodsreaktion, så er ganske tilfreds. Hvis det kan trøste dig.

Amartey ude mod FCM er klart noget lort, men mon ikke Poulsen har tænkt sig at gøre sin fadæse nogenlunde god igen.
Morten Olsen: Vi skal huske på, at Danmark er en stor fodboldnation, men et lille land.
Skrevet af elendil
Nej, jeg er skam glad for sejren. Jeg spiller aldrig større beløb end at glæden ved sejr er større end sorgen ved pengetab.

Det er dog bittersødt, som sædvanligt. Med en mikroskopisk smule held og skarphed fra AaBs side havde vi jo tabt kampen.
fck-medløber.
Skrevet af Halil
Med en mikroskopisk smule held og skarphed fra AaBs side havde vi jo tabt kampen.


Held!?

Hvis idioterne bare var bedre til at afslutte kunne AaB have fået point.

Edit:

Hvad fanden lavede dommeren egentligt?

Gule kort til højre og venstre, manglende andet gult kort til Risgård(bizart nok mente Kim Milton det var fint nok det ikke blev givet), et tyndt rødt kort til Amartey og generelt alt for meget skrig og skrål. Vag indsats af ham.
Hva kan jeg hjælpe med hr. Andresen??
Skrevet af Matias
Jeg synes heller ikke, der var gult kort til Kasper Risgård. Men det var ikke hans egen skyld, men banens, da det var den der fik stoppet hans fod i tide, så han ikke rigtigt ramte Claudemir til andet end et frispark. AaB spillede godt, synes jeg. I hvert fald er der en del offensive elementer, jeg gerne så overført til os.
Skrevet af Sir , moderator
FCK købe ham Thomsen. Han smider virkelig nogle lækre bolde og han kan endda også sætte folk af.
Dette er en signatur.
Skrevet af Matias
Han er i hvert fald god. Og kan bruges her og der. Vi skal dog under alle omstændigheder have en , der kan bare lidt med bolden i det fremadrettede, på den centrale midtbane. Lige nu er der ikke noget, selvom Claudemir generelt spillede en god kamp i går, og der var mere bid i vores offensiv end længe set.
Skrevet af repos
Tidligere i tråden blev de hjemvendte spillere beskyldt for at være kostbare, men synes ikke, de er vores største problem. Både Zanka og Anton har leveret i midterforsvaret, og Zanka har, som håbet, løftet sit niveau, der gør ham til en af ligaens tre bedste centrale forsvarsspillere. Han passer bare perfekt til FCK og Ståle.

Vores største problem er, at vi spiller med to blinde passagerer i Amankwaa og Gislason. Der kommer intet slutprodukt fra de to. Gislason har hverken præsteret mål eller assists i denne sæson, og det er jo helt absurd, hans position taget i betragtning.
Amankwaa bliver ved med at drible direkte ind i modstanderne. Det er jo kvalmende at se på, og han lærer det åbenbart ikke foreløbigt. Så lidt spilintelligens er alligevel sjældent at opleve. Nu må fascinationen af hans fart og rappe fodskifte vel have lagt sig hos selv de mest inkarnerede, og så må man give fanden i, at han er egen avl.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Matias
Alexander Kacaniklic er i øvrigt ved at gøre Tobias Sane i Ajax kunsten efter. Umiddelbart uden for feltet venter han konsekvent på sin oppasser, for - inden den afgørende fod skal sættes - at kunne sætte denne af så hurtigt som muligt. Og det er læst. Derfor enten "dobbeltbooker" modstanderne området, eller lader løbe (spurte) med den, så modstanderne har lettere ved at gå på kroppen af ham. Nuvel, "vores" svensker kan så også tage dødbolde og skyde udefra, men helt godt er det altså ikke, at han har været så let at læse.
Skrevet af repos
Nej, han startede lovende, men umiddelbart ligner han ikke én, vi skal købe fri.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Matias
Og ja, Danny Amankwaa har, sine åbenlyse kvaliteter til trods, stadig svært ved at få ind i knolden, at direkte løb ind i klynger af modspillere, ikke er nogen god idé. Og det er heller ikke fordi indlæggene eller afslutningerne er blevet bedre. Ja dvs. indlæg kommer han stort set ikke til, og det er jo helt skidt, når han både har fart i benene og teknik i fødderne. Han kunne blive så god. Så må Ståle Solbakken sgu sætte nogle regler for ham... sætte hans kreative færdigheder i faste rammer. Når der sker a, så gør du b. Så har han ligesom det at arbejde med. Vi snakker 2-3 scenarier, han skal forholde sig til. Den opgave være til at løse. Fuck om han scorer mål på nuværende tidspunkt - det handler om at skabe chancer. Så skal andre nok tage over foran kassen. Men jeg mistænker Ståle Solbakken for at mene, at bånd på kreativitet nødvendigvis ødelægger sådan en spiller. Noget jeg ville give ham ret i, fungerede konceptet. Det gør det bare ikke, og så skal der altså struktur på - ellers ødelægges han jo fuldstændig, når han efter en sæson eller to ikke for alvor har formået at slå igennem.
Skrevet af repos
Ja, der er frustrerende, når han har nogle kvaliteter, vi traditionelt har savnet, men det minder sgu ret meget om Ailton i hans håbløse periode. Man kunne se færdighederne, men manglerne overskyggede for produktet.

Forstår heller ikke, hvordan det kan være så vanskeligt at banke ind i hovedet på ham. Det er trods alt ikke raketvidenskab, at man skal slippe bolden og efterfølgende søge en god position.
Som det er lige nu, får vi intet ud af Amankwaa, og tanken om at omskole ham til back virker mere og mere tillokkende.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af GammelBitterMand
Jeg vil vove den påstand, at det, der ligger bag din ide om at omskole ham til back, er det samme, der sikrede ham en plads på holdkortet i går (og vel egentlig gjorde ham til en succes). Hvis man kigger på det defensive, så gjorde han det helt hæderligt og Dalsgaard var ikke den faktor, han ofte er for AaB (meget godt illustreret ved Ståles meget højlydte insisteren på at Gislason skulle fise tilbage til højre side, da ham og Amankwaa havde byttet).

I øvrigt var der to-tre situationer, hvor det så ud til, at forståelsen mellem Amankwaa og NJ var fin. Men som vand på møllen kan jeg så til gengæld tilføje, at Amankwaa for ofte blindt spillede NJ i stedet for at vurdere situationen selv.
Batman Close. London W12.
Skrevet af repos
Nej, det er ikke på baggrund af kampen igår, jeg tænker ham som back.

Han er et par gang tidligere i sæsonen blevet flyttet derned, og har gjort det fint. Der er mere plads til hans løb, og han skal ikke indgå i kombinationer på meget lidt plads. Som back bliver hans opgaver mere simple, og hvis han kan lære at slå et indlæg, så kan han blive god dernede.

Taktisk tror jeg faktisk, han kan løse det defensive, for Ståle har nok lettere ved at implementere den del hos sine spillere.

Det handler selvfølgelig også om, hvad planerne med Remmer er, men lige nu fungerer Amankwaa meget meget dårligt i sin nuværende rolle.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
annonce
0