Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Imperator
Nuvel, mit "problem" bunder naturligvis mest i, at Corner ganske enkelt ikke har leveret siden han blev hentet tilbage for 30 millioner kr, hvorfor han efter han for en gangs skyld har scoret et mål, tillader sig at komme med en så tåbelig kommentar - jovial samtale eller ej, er mig en gåde.


Med andre ord, fordi han ikke lever op til din standard for ham så kan han ikke "tillade sig" at give udtryk for at han tror han er noget..
Han er en nedladende arrogant tåbe fordi han kommer med en lidt tør bemærkning omkring et danmarksserieholds relative styrke i forhold til hans eget..
Af en eller anden grund føler du behov for at afkræve ydmyghed af en mand som du ikke kender og som intet skylder dig..

og det er her vi kommer til dit mindreværdskompleks..

Vi føler os alle i en eller anden grad underkuede af vores omgivelser.. Samfundet og andre mennesker stiller alle mulige krav til os (normer, manererer, kultur, adfærd, kærlighed, religion, moral, regler/love, skatter osv osv) og som enkelte mennesker er vi nødt til at tilpasse os og har sjældent meget valg.
Vi er alle i mere eller mindre grad magtesløse og fødte ind i et system og samfund der ejer os.
Og hvem er det så der undertrykker os? Det er i sidste ende os selv, for i vores magtesløshed bliver vi bødler i det system der også holder os selv nede..

Og det er janteloven et glimrende eksempel på..
Fordi vi føler at andre ikke tillader at vi tror vi er noget, så afkræver vi i retur at de heller ikke tror de er noget - eller i det mindste opfører sig sådan..
Det er et tveægget sværd, men i det mindste har vi endelig en måde vi kan få outlet for al den mindreværd og magtesløshed vi føler, nu kan vi endelig afkræve noget af andre og vi kan fordømme med hele pøblens(/flokkens)magt i ryggen..
Jo mere de tror de er, jo mere kan vi komme efter dem..
Det kan godt være at vi til tider må acceptere at nogen spiller lidt smarte eller er lidt eccentriske, men vi husker det - indtil de bliver fotograferet med bukserne nede bag en natklub, bliver opdaget med dilleren i naboens kone, skriver en afslørende selvbiografi eller, hvis vi bliver lidt desperate, ikke laver nok mål og kommer med en dumsmart bemærkning..

Det er en empowering oplevelse at fordømme nogen med en hel gruppe i ryggen, skadefro er også en dejlig fornemmelse, berettigelse ligeså...
Men det er ikke særligt værdigt og som jeg sagde i mit tidligere indlæg peger kun indad mod dit eget mindreværd..
At vi idag har sådan en elendig presse som nærmest forsøger at fordumme samfundet, så er det fordi folk giver efter for deres mindreværd og fx går langt mere op i hvorvidt Naser Khader har brugt sort arbejdskraft end hvilken politik de forskellige partier fører, eller hvad Cornelius siger om Greve fremfor fodbold..

Ville det virkeligt have været så svært bare at være glad over at Cornelius scorede et flot mål? Det var hvad jeg fik ud af at se den video..

ja, jeg er helt sikkert offer for janteloven, jøsses for en gang uintelligent bavl at lukke ud


Skrevet af JuveFella
Christensen - Høgli Nilsson Zanka Amartey - Toutouh Poulsen Delaney Kacaniklic - De Ridder Cornelius -

Jeg så gerne man gav flere unge chancen i sådan en kamp, hvor det dog er fint enkelte som Christensen og De Ridder starter inde.

Det må være Høgli som venstreback og Amartey på højre, bare en mindre fejl.
Skrevet af Kratos
Overraskende godt hold .. Måske man bare burde smide en lille skilling på FCK -3.
FCK og United siden \'92.
Skrevet af GammelBitterMand
Der er godt nok ikke meget på bænken, men vi starter jo også med hele fyrværkeriet på banen. Ståle vil gerne videre i turneringen, forståeligt nok.

Hvis ikke de Ridder scorer et par stykker i dag, så skal han enten prøves på en anden plads eller sendes videre. Og dette er medregnet at hans formkurve er stigende og alt det der.

I øvrigt imponerende at banen hos serie-holdet Greve tilsynelade kan måle sig med banen i Brøndby. Eller var banen i går en nostalgisk jubilæumshilsen?
Batman Close. London W12.
Skrevet af Slettet(562140202803)
Cornelius 1-0 på straffe, calling it.. :p
Skrevet af Imperator
Hvem har vi på bænken?
Det står ikke på hjemmesiden...
Amankwaa kunne være god at sætte ind i 2. halvleg..
Skrevet af GammelBitterMand
Stephan, Lindbjerg, Olsen og Felfel.
Batman Close. London W12.
Skrevet af anonymbruger
Ind med Felfel og Amankwaa.
Skrevet af Imperator
Ja, Felfel vil jeg også gerne se fremfor De Ridder..
Godt tidspunkt for en scoring (når nu det ikke kunne blive før)..
Skrevet af Imperator
Tak GBM
Skrevet af GammelBitterMand
Man kan kun skifte spillere fra bænken ind, der er ikke frit valg på hele stadion. Desværre. Det ville have været en oplagt kamp at prøve Amankwaa af på backen, men jeg har forståelse for, at Delaney, Poulsen og Amartey skal spille i dag.

Mål. Så skal kampen lukkes. Greve er trætte, og de skal moses i anden halvleg.
Batman Close. London W12.
Skrevet af anonymbruger
Toutouh med årets mål
Skrevet af GammelBitterMand
Velbekomme, det var da så lidt. De tweetede opstillingen (som de plejer) et par timer før kampstart.

Kilde: twitter.com og fck.dk. (høhø)

Edith indrømmer dog, at det "nye" #fcklive-opdateringsformat på fck.dk ikke ligefrem er let at overskue. Ideen er meget fin, men udførslen får ikke topkarakter.
Batman Close. London W12.
Skrevet af Imperator
Man burde have politiet stående klar uden for stadion, og så i det øjeblik romerlysene bliver tændt afbryde kampen og få spaderne arresteret...
Skrevet af elendil
Haha, overraskende at den lige præcis står 1-0.
fck-medløber.
Skrevet af quaz
SPARK NU PÅ MÅL FORHELVEDE, deres målmand er piv usikker hvergang og hvis ikke de forsøgte at spille chancerne helt åbne hvergang ville vi kunne lave langt flere mål.
København
Skrevet af elendil
Vi har jo nået kvoten.
fck-medløber.
Skrevet af elendil
Nå.
fck-medløber.
Skrevet af GammelBitterMand
Virkelig godt mål af Delaney, det fodskifte troede jeg ikke han havde. Jeg sad faktisk og bandede af Alex pga. den lidt ambitiøse afleverering til ham.

Nu skal Greve-spillerne bare komme i tanke om at de er trætte og at det hele er håbløst mod overmagten.
Batman Close. London W12.
Skrevet af elendil
De buser jo helt vildt, de tosser. Det er næsten som at se mig forsvare.
fck-medløber.
annonce
0