Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Kratos
@BB

Ståle sagde man havde en gentlemansaftale med Claude om at hvis der kom et bud på ham, så ville man lade ham gå.
FCK og United siden \'92.
Skrevet af Svoger
Det huer mig dog ikke, at Ståle siger der ikke er planer om en erstatning.
Så skal Toutouh virkelig steppe op. Og undgå at blive skadet/komme i karantæne.

Medmindre det selvfølgelig bare er spin, for at staben kan få lidt mere ro, omkring at kigge efter sådan en erstatning.
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Skrevet af Drejer
Do you remember?

Løverne har endnu ikke taget stilling til, om man skal hente en afløser for Ragnar Sigurdsson.

- Som udgangspunkt er vi godt stillet på positionen. Vi har vel tre gode alternativer.
‎10.06.2010: Holdet er stærkt nok til at vi kan avancere et par pladser, og når det er sagt, så mener jeg, at det primært er FCK, vi skal koncentrere os om at tage. Og vi kan tage FCK, det er jeg sikker på, siger Henrik Jensen. FAIL!!
Skrevet af anonymbruger
Så røg Mussis for 12,5 mio + en videresalgsklausul ifølge Ekstra Bladet. Det er ikke så tosset.
Skrevet af GammelBitterMand
Salget af Mussis er en drøm, hvis tallene passer bare nogenlunde. Bortset fra at vores trup nu har en eklatant mangel på spillere fra The Americas, så var salget af ham og Claudemir mere end jeg havde håbet på. Jeg er dog overrasket over, at han er aktuel for Brugge - men måske har de også set gode dvd´er med ham.

Ligesom det har været dårlig timing for Remmer ift. oplagt mulig spilletid, så gælder det samme for Wohlgemuth.

Jeg så lige at Toutouh er opført som angriber på fck.dk - har han hele tiden været det? Kadrii er så til gengæld åbenbart midtbanespiller, gad vide hvem der vælger det.
Batman Close. London W12.
Skrevet af Matias
Nej det er bestemt ikke tosset.
Skrevet af Bløde babser

Ståle sagde man havde en gentlemansaftale med Claude om at hvis der kom et bud på ham, så ville man lade ham gå


Den aftale havde man nok ikke lavet hvis spilleren var betragtet som vigtig at beholde. Frisk fra hukommelsen fik Bengtsson vist ikke mulighed for en tidlig gentleman aftrædelse.

Omkring midtbanesituationen skal man lige have lidt detaljer med. Eksempelvis nåede Christian Poulsen søle 105 spilleminutter fordelt på 5 kampe i suppen. Hans sene ankomst til truppen, tid til at komme fra ferie til form og ikke mindst et tåbeligt rødt kort med to dages efterfølgende karantæne gjorde vi reelt set skal betragte ham som en ny dimension til holdet i foråret - forhåbentlig en god. I det lys er midtbanen ikke status quo minus Claudemir, vi har forhåbentlig nu CP parat til at bidrage som erstatning.
Omkring plads til offensiv midtbanespiller havde Amartey jo i efteråret en skyggerolle som stand-in i forskellige forsvarspositioner. Hvis vi ikke bliver styrket yderligere i forsvaret må vi forvente det sker igen fremadrettet. Delaney bliver også tit brugt som kant når der skal sikres og ikke angribes for meget. Kommer der ikke en ny kant vil han også skulle ses som en dobbeltrollespiller. Dermed sagt at vi ikke har fire midtbanespillere vi skal gøre tilfredse på to centrale pladser. Der er spilletid andre steder der formentlig skal med i ligningen.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Skrevet af Svoger
Selvom Delaney, CP, Amartey og Toutouh går op i 4, er fordelingen skæv. Der er 3 til den mere defensivt kontrollerende centrale midtbanespiller (eller hvad man nu vil kalde den rolle), og så Toutouh til den mere offensivt funderede.

Der mangler (mindst) en til den mere offensive position, måske endda to, da Toutouh ikke hidtil har været løsningen, da balancen synes at forsvinde med ham. Om det så er fint for Delaney, der vel umiddelbart må vurderes som "nr. 3" bag Amartey og CP til den position, at han kan få spilletid på kanten eller lign., og at Amartey måske skal ud og dække andre positioner fra tid til anden, er da måske godt nok - men det ændrer ikke på, at vi mangler noget offensivt. Det har vi så gjort længe, men nu mangler vi decideret en spiller centralt offensivt.
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Skrevet af Bløde babser
Men vi er da ikke kommet til at mangle det med Claudemirs afgang? Vi har da manglet det hele tiden. Claudemir var da ikke just en offensiv åbenbaring, men mere et arbejdsomt element i en flad midtbane.

Toutouh passer meget mere beskrivelsen på det du efterlyser end Claudemir. Om Toutouh så har niveau er en anden sag.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Skrevet af Slettet(202352200106)
Det er da alligevel meget opmærksomhed til denne lille video med Mussis jubelamok:

http://www.youtube.com/w…SloSqYOCL2M
"Vi er bare ikke bedre"
Skrevet af repos
Hvis Kasper Fisker ikke får fornyet sin kontrakt i Randers, så kunne det sgu være spændende at hente ham. Jeg er med på, at han ikke vil være en signing fra øverste hylde, og muligvis vil han ikke være en stor forstærkning.

Til gengæld vil han kunne bidrage med noget, vi mangler i offensiven, nemlig at kunne spille i små rum, have blik for den rette aflevering til angriberne, giftige indlæg samt en trussel på dødbolde.

Kan han lokkes til som transferfri kan jeg sagtens se idéen med at signe ham, for som spillertype er han en fryd for øjet. Jeg vil hellere have ham på højrekanten end Gislason.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Plankeværket
Jeg er helt enig. Det er ikke kun i toppen af hierarkiet der er plads til forbedringer, det er der også blandt reserverne. Og så er jeg mega træt af "gennembrudsspillere", det er et fancy ord for boldmongol og jeg gider dem ikke rigtig.
Udskrivningen til Fisker er nok heller ikke enorm, og han får ikke meget bedre tilbud. Det virker rigtig fornuftigt.
Skrevet af Matias
I så fald er gennembrudsspillere noget andet i FCK, end det er andre steder. Men det kan sådan set godt være, du har ret.
Skrevet af Plankeværket
Det er måske lige sort/hvidt nok skrevet, og hvis gennembrudsspiller betød Christian Bale, så var jeg med på ideen.
Gislason er bare så rædselsfuldt begrænset og uskarp, at det har påvirket min opfattelse af begrebet når Ståle bruger det.
Skrevet af repos
Hehe, Christian Bale. Det vil være skarpt med Batman på kanten.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Matias
Ville også være en fin anledning til at få genindført den sorte udebanedragt.
Skrevet af Matias
Lars Højer kan selvfølgelig ikke sige andet. Hans "vi har fejlet" hviler på Franco Mussis´ (dårlige) form og manglende motivation, ikke på egne mangler. Han gør faktisk en del ud af at forklare, at man fra FCKs/scoutingsektorens side, har gjort alt hvad man kunne, for at få signingen til at blive en succes.

Det må snart være mejslet i granit, at Lars Højer ikke har hvad der skal til. Det er derfor ikke ikke interessant for FCK, at scoutingsektoren og dennes chef, evaluerer forløbet. Derimod vil det være interessant, at kigge sig om efter en helt ny scoutingsektor og en helt ny scoutingchef.

http://www.tipsbladet.dk…ssis-fiasko
Skrevet af Plankeværket
Jeg er enig. Naturligvis kan man også godt se på det mentale når man scouter. Man kan jo forhelvede tale med manden.
Og så har jeg stadig ikke forstået hvorfor vi mente en aggressiv midtbanespiller der har sin force i løb med bold og højt pres var som skabt til os. Vi har jo aldrig haft den type før, og vi er netop kendetegnet ved IKKE at have dynamiske løb med bold centralt fra midt. Det er en lortesag for Lars Højer og jeg håber han ryger. Der er for mange vildskud og alt alt for få kup. Pospech er vel sidste gang scouting afdelingen præsenterede noget seriøst?
CV vasker også hænder i FodboldFM, samme sang som den Højer synger.

Skrevet af Matias
Alle signinger er vel på sin vis udtryk for en eller anden form for scouting. Ragnar Sigurdsson, Daniel Amartey, Bryan Oviedo, Pierre Bengtsson og Nicolai Jørgensen er en håndfuld af de spillere, der er alle er scoutet efter Posh. Men godt har det overordnet set ikke været, deri er jeg enig. Det har netop været så skidt, at jeg også er enig i, at det længe har været tid til noget nyt i den sektor.
Skrevet af Plankeværket
Bryan Oviedo er godt set, ham havde jeg glemt. Men de andre er ikke handler hvor jeg tænker, Højer har gjort noget særligt.
Ragner blev hentet fra samme liga som Roland kom fra, og vi bør have styr på alle gode navne i norden. Som miminum. Det sidste gælder også Pierre og Amartey. NJ var gang i en Tour de Superliga og var endt i Odense, hvis Poul havde haft fantasillioner nok at smide efter ham.
Min pointe er, at selvom det er gode handler og spillerne har performet for os, så er det ikke handler der får mig til at tænke, fuck det er godt vi har Højer til at finde guld til os. Det er måske lidt hårdt, når spillerne faktisk har slået til, men jeg mener virkelig godt man kan forvente mere end bare fornuftig scouting arbejde i den lokale andedam.
annonce
0