Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Schelden
Nej, jeg kender ham ikke personligt.

Jeg bygger mine holdninger til hans attitude på antagelser. Intet andet.

At Danny Amankwaa har defensiv disciplin, er jeg forsåvidt enig i. Det ændrer dog ikke på, at han på den anden halvdel af banen, i bedste fald er ligegyldig. Igen - Det var ikke meningen, at sætte de to op imod hinanden. Det eneste formål var, som du også kommer ind på ift. at have bevist sit værd i taktikken, at påpege, at jeg ikke mener Youssef Toutouh har fået en retfærdig chance på den centrale midtbane.

Jeg mener desuden ikke, at vi skal give Youssef Toutouh nogle fjumreår. Han skal blot have resten af sæsonen til at bevise, at han er værd at satse på. Taget chancerne for titlen i betragtning, er det en oplagt chance at tage.
København.
Skrevet af UdAfBusken
Amankwaa er jo også noget yngre end Toutouh og har været inde omkring førsteholdet i meget kortere tid. Og hans fodboldforståelse er slet ikke så ringe, som den bliver gjort til. Han arbejder rigtig godt defensivt og sælger sjældent sin back i modsætning til for eksempel NJ. Det er selvfølgelig rigtigt, at han mangler både overblik og skarphed i afslutninger og afleveringer, men det er vel det, man regner med kommer, jo mere spilletid han får.

Det sagt, så er jeg bestemt enig i, at Toutouh har masser talent og har mange af de kvaliteter, som man mangler centralt i banen. Han er dog stadig meget upoleret i sit spil og svingende i sine præstationer.
Skrevet af repos
Jeg forventer ikke, at Toutouh spiller, når modstanderne bliver bedre. Ude mod OB og hjemme mod BIF vil det undre, hvis han foretrækkes. Der mangler stadig alt for meget rugbrød til, at han kan begå sig derinde, så længe opbakningen er begrænset til Delaney. Vores midterforsvar og målmand skal have meget ros for at dæmme op for midtbanens mangler.
Både Anton og Zanka redder midtbanen ved at være så stærke i duelspillet.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Plankeværket
Amartey bliver en gevinst. Han dækker et større område end Delaney og er endnu bedre i nærkampene. Måske han og Toutouh kan virke i lidt sværere kampe. F.eks. ude mod OB?
Der er dog ingen tvivl om, at Amartey + Delaney liver foretrukket i de sværeste kampe.
Skrevet af repos
Jeg fik forøvrigt ikke helt fat i, hvorfor Amartey ikke spillede i søndags. Var det efterveer fra skaden under ACN?
På hjemmesiden optræder han ikke blandt de skadede.

Jeg ser helst en midtbane med Amartey og CP. Det bliver ikke tiki-taka, men der vil være den nødvendige fysik til at tiltvinge sig et overtag. Og vores offensiv er alligevel afhængig af, at NJ har en god dag.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af UdAfBusken
Med Amartey og Delaney kommer der bare ikke ret meget offensivt fra den centrale midt. Amartey har en god gennembrudsstyrke qua sin fart og styrke, men han mangler teknikken til for alvor at kunne gøre brug af det. Jeg tror dog også at de to bliver foretrukket i de svære kampe, hvis da ikke CP bliver vurderet klar nok.
Skrevet af repos
Nej, men det kommer der jo heller ikke fra Toutouh uanset, hvor meget hans tales op. Vores offensiv afhænger stadig af, at NJ har en god dag, og at vores backs kan komme til indlæg.
Toutouh er jo ikke en game changer i den sammenhæng, men mod FCV kunne de skrælle an, men mod bedre og mere solide modstandere rækker det ikke.
Uagtet, at guldet ikke er realistisk i denne sæson, så skal vi stille stærkest mulige hold, og det indeholder ikke Toutouh. Vi har stadig sølvmedaljer og pokaltitlen at kæmpe for.

Som FCM er kørende, så er må man bare lette på kasketten, for de har været bedre end os. Til gengæld skal vi hverken slutte efter RFC eller BIF, og jeg er ikke ligeglad med, om vi bliver nr. 2 eller 3. Desuden vil det klæde Ståle at prioritere pokalturneringen, så vi i det mindste ender med et trofæ.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Plankeværket
Træt og den slags tror jeg. Og så skal han måske lige ind i rytmen igen. Jeg forstår godt ønsket med CP, men det ligner ikke rigtig han er i spil til 1. holdet. Jeg frygter lidt det er slut med ham, ellers havde vi vel set ham?

Og så det der med Amankwaa og spilforståelse. Det er sandt hans defensive placeringsevne er god, men jeg synes han har klare mangler offensivt hvor han ofte træffer det forkerte valg. Råmaterialet med en fornuftig teknik, driblegenskaber, fight og høj høj fart er dog så lovende tilliden nærmest bør være ubegrænset. Samme lys har jeg aldrig set i Toutouh og slet ikke til en 2 mands midtbane. Som Delaney er han for begrænset til at han nogensinde bliver en ideel midtbanespiller i en 442.
Skrevet af Kipvits
Er der tilfældigvis en der vil af med sin billet til OB-FCK på udebanetribunen til en lavere pris end det det står til på ob.dk ? jeg synes godt nok 165 kr er en sindsyg billetpris.
"plast bøjer sig ikke for passion. sådan er det bare!"
Skrevet af Kipvits
Nå, i gider ikke svare ? Så kommer jeg da bare med et nyt spørgsmål ! Er der nogle uskrevne regler mht. videooptagning på tribunen ? Jeg regner med at tage et gopro kamera med på lægterne.
"plast bøjer sig ikke for passion. sådan er det bare!"
Skrevet af Schelden
"Nå, i gider ikke svare?"

- Måske, kun måske, er der ikke nogle, der vil/kan sælge.

"Så kommer jeg da bare med et nyt spørgsmål ! Er der nogle uskrevne regler mht. videooptagning på tribunen ? Jeg regner med at tage et gopro kamera med på lægterne."

- Umildbart tror jeg ikke, at der er noget galt i det, men jeg er ikke sikker.

Kan i hvertfald ikke se, hvorfor du ikke skulle må det.


Btw. Få nu alle sammen + alle FCK-fans i kender til at købe billet til derby!
København.
Skrevet af Schelden
Truppen til OB-kampen:

Stephan Andersen
Tom Høgli
Ludwig Augustinsson
Pelle Nilsson
Thomas Delaney
Nicolai Jørgensen
Andreas Cornelius
Björn Sigurdarson
Mikael Antonsson
Daniel Amartey
Rurik Gislason
Steve De Ridder
Youssef Toutouh
Mathias Zanka Jørgensen
Christian Poulsen
Danny Amankwaa
Brandur Olsen
Kim Christensen

Det bliver lidt spændende at se, hvordan han vælger at stille op. Mest fordi Amartey er tilbage for fuld skue, men også fordi at hvis ikke CP starter inde, må det stå helt klart, at hans position i truppen er på træningsbanen. Jeg håber desuden ikke, at det bliver en beton midtbane, da vi i så fald får svært ved at bryde betonbussen op.

En joker kunne meget vel være De Ridder, der efter optakten og sit acceptable indhop i sidste uge, kunne være kandidat til angrebsposten ved siden af Cornelius.

Jeg håber desuden snart at se Remmer tilbage. Det må være lige op over!
København.
Skrevet af repos
Vil du gerne have Remmer i startopstillingen i stedet for Høgli?
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Schelden
Nej, det vil jeg ikke.

Jeg vil bare gerne have ham fit og klar til kamp.

Han ville dog være at foretrække, vel og mærke som han var inden skaden, i en kamp mod OB, hvor vi højst sandsynlig kommer til at skulle kæmpe om hver en centimeter i OB-feltet. Remmer er, eller var, bare det bedre i offensiven.
København.
Skrevet af repos
Enig, der er bestemt potentiale i Remmer.

Modsat dig, så håber jeg, vi stiller med en betonmidtbane. Vi skal have overtaget derinde, og så søge udfordringerne fra vores kanter.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Bløde babser
Man forestiller sig ikke han skifter hele den centrale midt og mon ikke Amartey står før Poulsen. Det ligner mere og mere et Daniel Jensen forløb.

De Ridder har været god i sine indskiftninger, men tror det er for tidligt at Ståle stopper projekt spil Sigurdarsson ind. Så mon ikke det bliver Cornelius og Sigurdarsson i angrebet?

MAO, tror den eneste ændring kan blive at Amartey kommer ind centralt. Bedste bud er i stedet for Delaney.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Skrevet af Schelden
"Enig, der er bestemt potentiale i Remmer."
- Ja. Det er dog spændende at se, hvor meget han har mistet på den skade.

Hvor længe har han egentlig siddet ude?

"Modsat dig, så håber jeg, vi stiller med en betonmidtbane. Vi skal have overtaget derinde, og så søge udfordringerne fra vores kanter."

- Kan godt se pointen i at lukke af centralt, men jeg frygter blot, at kampen ender med 10 odenseanere i feltet, når OB forsvarer, hvorfor indlæg kan blive trivielt. Amartey har dog tidligere overrasket med positive aktioner på den sidste tredjedel.

Jeg tror, som Bløde Babser også påpeger, ikke på han skifter begge centrale, så spørgsmålet er, tror jeg, om det bliver Delaney eller Toutouh, der bliver ofret for Amartey.


"De Ridder har været god i sine indskiftninger, men tror det er for tidligt at Ståle stopper projekt spil Sigurdarsson ind. Så mon ikke det bliver Cornelius og Sigurdarsson i angrebet?"

- Jeg tror, igen som du, heller ikke, at han hiver islændingen ud allerede. Men hvis han ikke rør bolden i løbet af de første 45 min, som i FCV-kampen, så håber jeg, vi får De Ridder ind!
København.
Skrevet af repos
Puster nok liv i den tidligere debat, men jeg ser sgu ikke, at Toutouh kan gøre en forskel. Vi bliver ikke meget mere kreative med ham, men mister derimod en masse fysik og kompakthed centralt. Det vil jeg nødigt undvære i en udekamp i Odense mod Oves tropper.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Schelden
Der er ikke så meget at puste til, repos.

Jeg er helt og aldeles alene mht. håbet på tillid til ham resten af denne sæson.

Forhåbentlig Ståle er med mig!
København.
Skrevet af CphGunners
Er også på dit hold Schelden ang. Toutouh.

Men håber dog at det bliver Delaney - Amartey centralt imorgen.
FCK Arsenal
annonce
0