Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Matias
Kasper Kusk ville vi virkelig kunne bruge, både ift. evner og den position, han dækker. Casper Sloth synes jeg ikke virker til at have niveauet til FCK. Lige præcis pga. samme fornemmelse, som dig.

Skulle jeg sætte navne på et par stykker, jeg rent faktisk kender noget til, ville jeg gå efter en løsning, som er knap så eksotisk, men formentlig her-og-nu-virksom. Netop Kasper Kusk til højrekanten. Dertil Niki Zimling som 8´er, ved siden af Daniel Amartey, da danskeren både kan arbejde og er relativt godt kørende offensivt. Yderligere en angriber, hvor Lasse Vibe med hans evner, synes at ligge godt til FCK. Men Kasper Kusk tror jeg ikke er færdig i hverken Twente eller i særdeleshed udlandet, og Lasse Vibe har formentlig ret gode kort på hånden ift. at tilkæmpe sig en større kontrakt, end FCK kan tilbyde.
Skrevet af Jussi
Matias

Hvad skulle tyde på, at Kusk skulle kunne rejse sig i Twente?

Han burde være langt tættere på førsteholdet nu, men famler rundt omkring reserveholdet.
Morten Olsen: Vi skal huske på, at Danmark er en stor fodboldnation, men et lille land.
Skrevet af Matias
At han er en god fodboldspiller, som er på sin første udlandstur. Det ved man selvfølgelig godt i Twente, som efter sigende har håndplukket ham, og derfor må formodes, at have en anelse længere tålmodighed med ham, end det godt halve år, han har været der.
Skrevet af Matias
Men det skulle da ikke gøre mig det fjerneste, om tilliden til ham hænger i en tynd tråd i Twente. Dvs. det ville egentlig bekymre mig lidt i denne tid, ikke pga. hans evner, men fordi Ståle Solbakken ikke aner, hvor den er gal, og dermed vil han ende hjemme i AaB, uden at have fået tilbuddet fra os.
Skrevet af Jussi
Ja, OK - men han er trods alt 23 og ikke 18-ish, og jeg havde formodet, at han var i stand til at sætte sig tungere igennem.

Morten Olsen: Vi skal huske på, at Danmark er en stor fodboldnation, men et lille land.
Skrevet af Matias
Det er det, der gør, at jeg ikke er stensikker. Hans alder.
Skrevet af Schelden
Jeg savner Vetokele.

- Jeg er desuden enig i alt, der er blevet skrevet, hvorfor der er ingen grund til gentagelse.
København.
Skrevet af Plankeværket
Jeg synes det er sært. De første 66% fungere jo fint nok, og vores offensive navne er gode, og de har alle sammen vidst gode ting fra tid til anden. Det virker bare ikke, og det er enormt foruroligende.

PT er vi vel dårligere end samme tid sidste år? Det er sgu ikke godt at det ligner afvikling mere end udvikling.

Kasper Kusk vil være god at få til, det samme ville Zimling og Vibe. Jeg håber virkelig det er fra den hylde vi henter til sommer, og til de 3 positioner. Så er jeg nogenlunde sikker på, at vi kan udfordre FCM næste år. Det giver bæsmag i munden.
Skrevet af repos
Først og fremmest skal vi have skiftet ud i trænerstaben. Johan Lange og Brian Riemer kan simpelthen ikke fortsætte, for, som Matias skriver, så bidrager de ikke med noget, der flytter holdet fremad.
Ståles rolle som manager kræver i endnu højere grad end tidligere, at vi er godt besatte på trænerfronten. Vi skal have erfarne kræfter ind, der hurtigt og konsekvent kan rette tingene til. Der må findes nogen derude, der kan bidrage mere end de Riemer og Lange, for de er ret ringe.

Lars Højer har jeg ingen forhåbninger til forsvinder, for han er åbenbart ansat på en livstidskontrakt uafhængig af, hvad han byder ind med. Det er da fint, han sparkede vigtige frispark i kassen i sin tid, men hvordan fanden det kan kvalificere ham til en god scout må guderne vide.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Moller
Men spørgsmålet er vel om Ståle er der efter sommerpausen, hvis ikke man får en succesfuld forårskampagne.

Mesterskabet er måske utopi, men Ståle skal vel levere et forår, hvor pilen klart peger opad i forhold til næste sæson.

Anders Hørsholts meldinger inden sæsonstarten ligner da i hvert fald en omgang raslen med sablen.
https://www.youtube.com/watch?v=Q5dWqGXqOkk
Skrevet af Plankeværket
Jeg er helt enig mht vores trænere. Når man tænker på, hvad Priske og Kuhn bidrager med i deres klubber, så kan man sætte det lidt på spidsen og sige vi har tabt mesterskabet i år og sidste år til bedre assistenttrænere. Og til klubber med en bedre indkøbsstrategi.

Jeg hørte et dommedagsrygte om, at vi ikke har nogen penge til at købe ind til sommer og at Ståle fyres. Så slemt er det nok ikke, men vi kan nok ikke blive ved med at pisse lønkroner i havnen uden jyderne og alle andre involverede begynder at blive arrige.
Skrevet af repos
Det er nu nok ikke assistenterne, der har tabt eller vundet mesterskabet, men snarere kontinuitet på spiller- og trænerfronten. Både AaB og FCM kan tillade sig at arbejde med langt større tålmodighed end os.
De kan sagtens undvære et år uden medaljer og Europa, hvorimod et år uden mesterskab er en fiasko hos os. Det sætter selvfølgelig i endnu højere grad krav til, at den sportslige sektor er i stand til hente spillere af den fornødne kvalitet, der kan levere umiddelbart. Det har slet slet ikke været tilfældet, og når det så ovenikøbet krydres med Lange og Riemer, der begge er uden format, så bliver det svært.

Mht. Ståle så mener jeg vi bør holde fast i ham, men til gengæld skal der opgraderes rundt om ham. Hørsholt kunne passende være en af dem, der skiftes ud.
NCH bør i langt højere grad være tættere på det sportslige.

På spillerfronten kan man starte med at sige farvel til følgende:
Delaney, Toutouh, Gislason, De Ridder og Stadsgaard. Desuden skal hverken Foley eller Bjørn være en del af holdet efter foråret.

Forsvaret ser fint ud, og så skal midtbanen i den grad have et ansigtsløft. Amartey skal nok blive ret god, og så hent Kvist tilbae. Han har attitude, taktisk forståelse og kan være en markant forstærkning umiddelbart.
NJ skal ud på kanten, og så skal der hentes en kant modsat. Kusk vil være et fint bud, for han kan netop spille små rum, og har blik for angriberne. Det har hverken Gislason eller Amankwaa. Sidstnævnte vil stadig være brugbar i truppen med sine spidskompetencer.

Angrebet skal forstærkes, og her er den største udfordring, for ingen i træner- eller scoutingstaben har formået at finde den rette type. Man kan håbe, at Bendtner bliver så træt af bænken og ligeglad med pengene, at han vil tilbage til København. Det virker dog ikke som en mulighed.
Jeg har ikke selv nogle oplagte bud på et konkret navn.

Næste sæson vil være fint med noget, der ligner:

SA
Høgli-Zanka-Anton-Ludwig
Kusk-Amartey-Kvist-NJ
Cornelius-(Bentdner)
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Fossa dei Leoni
Zanka & Antonsson er gode i Superligaen, men jeg synes i den grad at de blev udstillet i Europa.
Skrevet af repos
Mod Dnipro var det fint, og i udekampene i Torino og Brügge var det godt. De to kampe i Parken mod samme hold var ren nedsmeltning.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Fossa dei Leoni
Torino ude og Dnipro kampene var gode. Men jeg vil dog stadig tillade mig at stille mig kritisk, ude kampen mod Brugge kunne FCK ligeså godt havde tabt 4-0 igen med de store chancer Brugge brændte. Leverkusen kampene var på ingen måder noget at råbe hurra for. Synes også at FCK mangler en habil målscorer på internationalt niveau lidt ala. Dame N Doye, især hvis ambitionen er at komme i Champions League. Men er enig i den liste du skrev med spillere der burde væk fra FCK, dog tror jeg på at Toutouh kan blive en profil for jer om nogle år(Vil dog ikke ha noget imod hvis i sendte ham til Odense). Dog håber jeg for jeres vedkommende at Kadrii kan holde sig skadesfri, da jeg mener at han har niveau til at spille med internationalt. Men i stedet for Kvist, så vil jeg fortrække mere en kreativ playmaker type i midten, Amartey bliver guld værd for jer på den defensive midtbane.
Skrevet af Plankeværket
Jeg ved godt det er på spidsen Repos. Jeg er også helt med på, at vi arbejder med andre tidshorisonter end vores konkurrenter.
Det ændrer bare ikke på, at vi over de sidste 2 år har lukket alt for mange mål ind på dødbolde og har scoret tilsvarende lidt. Det er et kæmpe issue. Pokalfinalen sidste år er et glimrende eksempel.
Aab folkene var jo ude bagefter med meldingen om, at de havde trænet specifikt hjørnespark tæt på målmanden bagerst i feltet. Det er helt uden for vores rækkevidde at træne på det niveau. og det koster os. Hver eneste weekend.
Kusk, Bendtner og Zimling eller Kvist ville i øvrigt være et fint trekløver at hente.
Skrevet af repos
Wiland var også horribel sidste sæson. Det var ingen kunst at true os på dødbolde.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Plankeværket
Wiland var en katastrofe. Men hvornår har vi sidst set et eksempel på vores træner stab vandt os en kamp på den måde? Jeg husker en hjemmekamp mod FCN sidste sæson og ude mod Brøndby i samme sæson, hvor Ståle satte holdet perfekt efter modstanderne. Ellers er vi tilbage til fysisk overskud og kvalitets backs der kommer tæskende op af linierne.

Jeg savner mere x Factor og det er ikke kun blandt spillerne.
Skrevet af Moller
@repos

Hvorfor skal Hørsholt ud? Han er administrende direktør.

Ståle er blevet gjort til enehersker i den sportslige afdeling. Det er svært at se, hvem der ellers skulle være den primært ansvarlige, såfremt, at man fejler sportsligt. Det er svært at forestille sig, at Ståle ikke har kompetence til at udskifte i folkene omkring sig, hvis han ønsker det.

Jeg siger ikke, at Ståle skal fyres for det peger trods alt fremad med resultaterne og der er store omkostninger ved at nulstarte projektet igen, men hvis foråret bliver noget rod, så er Ståle da i allerhøjeste grad den mest ansvarlige part.

Og NCH? Lever han ikke nærmest en pensionisttilværelse?
https://www.youtube.com/watch?v=Q5dWqGXqOkk
Skrevet af repos
Der er bare en fornemmelse omkring Hørsholt. Han virker ikke afklaret, og er en central del af vores dårlige periode. Desuden savner jeg noget mere konsekvens i forholdt til den sportslige sektor.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
annonce
0