Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Matias
Selvfølgelig vil William Kvist kunne bruges. Det handler om at have så stærk besætning, som muligt, og William Kvist vil være bedre end de alternativer, vi har. Som sagt viser Daniel Amartey prøver på lidt offensivt input, og det kan der måske blive bedre plads til, med William Kvist ved sin side. Det kan være, det er det, der passer Ståle Solbakken bedst - vi har i hvert fald ikke hentet Elrio van Heerden-typer i hverken hans første eller anden periode i klubben.

Mht. Niki Zimling, er han ganske vist skadet pt., men han er nu ofte blot henvist til en plads på bænken i Ajax, hvorfor hans manglende tilstedeværelse på banen skyldes dette i ligeså høj grad som hans fysik. Hvad han ellers har af historik på det punkt, kender jeg ikke noget til.
Skrevet af Matias
Nå, men Kasper Kusk er ude i kulden i Twente og den hollandske klub fattes penge, mange penge. Så der skal vi handle, og det er lige nu (med effekt til sommer, who cares).
Skrevet af Schelden
Kusk ville være virkelig lækkert!

Nogen ide om hans markedsværdi?
København.
Skrevet af GammelBitterMand
Transfermarkt skyder på 1.1 mio pund. Hvis prisen holder er det tæt på en no brainer, mine forbehold overfor Kusk til trods.
Batman Close. London W12.
Skrevet af Schelden
Ja, det er jo ikke noget abnormt beløb.

Desuden dejligt at BIF må i forlænget. Jo flere kræfter brugt, des bedre.

- Ikke nok mere det, så taber de også. Dejlig onsdag.
København.
Skrevet af GammelBitterMand
Og Dumic har karantæne på søndag. Det er en kamp, der bliver ved med at give.
Batman Close. London W12.
Skrevet af Schelden
Og Nørgaard slipper vi også for.
København.
Skrevet af peanuts
og en hånd til Marvin
“Before you diagnose yourself with depression or low self-esteem, first make sure that you are not, in fact, just surrounded by assholes.” ― William Gibson 12-8
Skrevet af Slettet(161538220802)
Undskyld hvis jeg blander mig i interne anliggender og sent i noget, der ligner en lang diskussion. Men jeg synes ikke der er grund til at købe flere spillere, som det ofte foreslås. Det er dog mange andre ting, som lader til at mangle; de sidste procenter i koncentration, tempo, løbevillighed, tro og indstilling. Når det stort set kræver max point at bevare chancen for at vinde mesterskabet, så er det heller ikke godt nok med en taktik, der ligner et håb om snævre sejre, eller når det ikke fungerer at vente med udskiftninger til løbet næsten er helt kørt. Og ikke bare undervejs, men også at lade en formsvag Cornelius starte inde gang på gang. Den slags giver næppe meget selvtillid. Ellers er der andre offensive muligheder som ikke bliver forsøgt som f.eks. Amankwaa som back.
Skrevet af repos
Er du Peter Schmeichel fra Mandrillen?
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Arsenal_love
hvordan spillede Marvin for SE i kampen mod Brøndby tidligere?
fck & arsenal
Skrevet af Raoul Duke
Marvin spillede fint. Første mål var dog en friløber, hvor han fik endog rigtig god tid, men køligt sat ind, det må man give ham. Lige sådan et mål Cornelius ville brænde i nuværende forfatning.

Skrevet af Achilles
Næste sæson.. Hvis man SKAL vælge; De Ridder eller Pourié?
Det var ikke Ståle, som hentede Pourié, men derfor kan han vel stadig have gode kvaliteter ved siden af en boksangriber.
Skrevet af Svoger
Jeg tvivler på, at vi "skal" vælge.
Pourie gider ikke bænkes, så han bliver vel solgt for håndører, og De Ridder er et åbent spørgsmål. Enten henter Ståle igen igen en ny spiller til den position, eller også må Kadrii vel være ved at være tilbage i omdrejninger der.


Det kan for øvrigt ikke være særligt sjovt, at være Thomas Frank nu.
Dumic, Nørgaard, Kahlenberg og Elmander i karantæne.
Om end jeg ikke har set meget med Brøndby længe, så jeg er ikke helt klar på, om Nørgaard reelt var udset en startplads i den kamp...
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Skrevet af GammelBitterMand
Med Dumic og Kahlenberg ude ville Nørgaard formentlig spille. Frank kan nu vælge mellem Albrechtsen og Ørnskov ved siden af Agger, og tager han sidstnævnte, så ser det lidt tyndt ud ved siden af Phiri på midten. Det er en kamp, vi skal dominere igennem.

Hvad angår Marvin, så ser jeg ikke den store fremtid i FCK for ham, med mindre vi pludselig bliver mødt på en hel anden og mere offensiv måde af modstanderne i ligaen.
Batman Close. London W12.
Skrevet af repos
de sidste procenter i koncentration, tempo, løbevillighed, tro og indstilling.

I stedet for min oneliner, så vil jeg da gerne gå en smule dybere, selvom det næsten er overflødigt.
Selvfølgeligt handler det hverken om tro, indstilling eller løbevillighed. Det er jo hevet op af klicheernes afgrundsdybe brønd.
Der er masser af løbevillighed og indstilling. Se blot på Gislason, Cornelius, Delaney og Amankwaa. Her scorer de alle højt, men det hjælper jo ikke, når de ikke har de fodboldmæssige forudsætninger for at omsætte dette til noget brugbart.
Tempo er der jo også rigeligt af, når Gislason og Amankwaa pisker rundt, men det nytter heller ikke, når de konsekvent træffer de forkerte beslutninger.

Hvis det "bare" var indstilling, løbevillighed etc., der manglede så ville Ståle ret hurtigt kunne få sat skik på tingene, medens det er langt vanskeligere, når det er tekniske og taktiske færdigheder, der er problemet. Hverken Delaney, Gislason eller Amankwaa bliver jo pludselig meget bedre til disse dele.
Gislason kan vi opgive med det samme. Han kan ikke lære det, og er i konstant afvikling.
Amankwaa er taktisk på et tilfredsstillende niveau i forhold til Ståles system, medens det til gengæld kniber, når der skal træffes beslutninger i nærheden af modstandernes felt.
Delaney savner overblik, og bliver for ivrig. Han vil, forståeligt nok, hjertens gerne være den næste i række af defensive midtbanespillere efter CP, Linderoth og Kvist, men lige nu er han fucking miles away.

Derfor er det dumt at reducere vores problemer til letkøbte klicheer, når problemerne desværre er langt mere alvorlige.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Matias
Ja det er sørgeligt, hvis den slags godtages... da bliver tingene aldrig løst. Desværre synes både "vi skal bare have skruet op for x" og "det tager tid" at være de forklaringer, man med glæde trækker på, skulle man blive presset nok. Og ja, det tager tid, men det tager ikke godt halvandet år. Det gør det ikke. Nærmest uanset hvor meget der skulle ryddes op (og så håbløs var truppen heller ikke).

Grundlæggende er der to dele, der skal kigges på.
Først og fremmest: Ståle Solbakkens folk omkring sig.
Scoutingsektionen, hjælpe- og specialtrænere. Det er essentielt, at normanden har et team omkring sig, som kan supplere ham på de områder, han ikke er så stærk. Og han er ikke god udi scouting. Ikke at han ikke kan se kvaliteterne hos spillerne - han har bare ikke det store udsyn. Og han kan ikke, ikke, ikke instruere i et virksomt, offensivt koncept, spillerne kan læne sig op ad. Det lader sig ikke gøre. Tilsyneladende.
Dernæst: At få adresseret de mangler i spillertruppen, vi har. Kan Ståle Solbakken ikke det - og det er faktisk lidt skræmmende, for det ligner det ikke, han kan - er vi ret dårligt stillet ift. at nå et potentiale, der ellers er muligt med de rammer, klubben arbejder indenfor.
Skrevet af Raoul Duke
Der er desværre noget sandhed i det repos skriver der. Det er derfor desto mere beskæmmende at der bliver gjort så lidt ved det. Jeg kan ikke forestille, at den sportslige sektor ikke kan undgå at se midtbanens mangler. Det fungerede ikke i efteråret og det har det jo ret beset ikke gjort i alt for lang tid. Maskinrummet på midten er sgu alt for vigtig et sted ikke at halte. At den store pengepung ikke har været oppe for længst kan undre. Tænk på hvad der kunne købes for Cornelius pengene og stadig være plads til en forward der kan score mål. I stedet bliver der hevet et par gamle legekammerater til fra Wolves. Bevares, Sigurdarson kan da vise sig at blive god og det er da over fedt at vi nu har 3 mand til højre back, når Remmer kommer tilbage (men kun 1 til venstre). Ah well, unger og firma er parkeret på søndag og der skal ind og støttes op om klebben. Nedre C ude i siden lige ved de Gule - det skal nok blive en fornøjelse.

Skrevet af repos
Foley er hentet som venstre back.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Jinx13
At den store pengepung ikke har været oppe for længst kan undre.


Til orientering kan det nævnes, at det på side 8 i PS&E´s årsregnskab fremgår, at vi brugte 129 mio. kr på styrkelse af spillertruppen i 2014. Så at sige, at vi ikke har pungen fremme, er vist ikke sandt.

Det er dog skræmmende så lidt vi har fået ud af de penge.
annonce
0