Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af repos
Det er vel bare at tage et kig i klubtrådene. Trådene med AaB, EFB og SE er da livlige. AGF-tråden er ramt af nedrykningen. Andib holder mere eller mindre ene mand liv i Randerstråden.
FCN-tråden har fået et løft med Jennerdrengen. OB-tråden er til gengæld ikke den store hit, men Ardiles giver den imellem et et skud.

FCK-tråden er selvfølgelig den bedste Suppe-klubtråd, også fra et objektivt synspunkt.

EFB-tråden den mest beskidte med utallige rants og Fintes udfordrende knækprosa.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Matias
Jeg er en doven hund, repos. Jeg gider ikke trawle igennem. Det er bare for dem, der blander sig herinde. Randers og andib? Ok, det vidste jeg ikke. Han er nu sådan en god fyr.
Skrevet af Matias
Åh, og Frem har også et par stykker. Man kan næsten høre dem fra Pladsen, når de fra Sjælør station, i deres vanlige fuldemandsmisforståelser, brager op om noget med København, og Valby, og ægte(!), og købeklub. Og så håber de vist på, at Anker Jørgensen snart griber ind... hvad fanden skulle en statsminister eller være der for?
Skrevet af peanuts
i forhold til højrekant vil Kusk, Falk og især Dockal fra Sparta Prag være en opgradering, omend Dockal måske er en smule urealistisk, da han er fast mand i og omkring de Tjekkiske landshold, og samtidig har nogle imponerende stats.

NJ skal ned på venstrekant, lige nu spiller han angriber i mangel på bedre, og er selv Kvist fan, bevares han spiller samme position som Delaney, men han er bare bedre i alle facetter af spillet.

og klart den våde drøm er NB til angrebet.

Men skal FCK ud og hente fra højeste hylde og samtidig sende et statment til både BIF og FCM så skal der først ud for at skabe plads i vores budget, lige for øjeblikket er der en del fyld.

Marvin.
Johan.
Kris/pelle
Rurik.

og hvad Bjørn og Kevin kan eller måske mere hvad de ikke kan der må jeg melde pas
“Before you diagnose yourself with depression or low self-esteem, first make sure that you are not, in fact, just surrounded by assholes.” ― William Gibson 12-8
Skrevet af Schelden
Ønskeliste til 15-16 sæsonen:

Først og fremmest føler jeg virkelig for, at der bliver lavet en decideret udrensning i truppen, så vi for det første frigører penge på både transfer- og lønningsbalancen, men også for at få en langt mere strømlinet og professionel spillertrup og organisation. Dernæst håber jeg virkelig på, at vores stab får en decideret overhaling - ikke blot et par udskiftninger, men en decideret overhaling. Trænerbænken skal, pånær Wind og Ståle, være besat af nye og kompetente trænere. Det er fint nok, at de har et hygge duo pt, men det fungerer ikke. For slet ikke at tale om scoutingsektoren - Som sagt: En decideret overhaling hele vejen rundt!

Salg/Ophævelse:
Kris Stadsgaard
Pelle Nilsson
Johan Wiland
Marvin Pourie
Steven De Ridder
Rurik Gislason
Brian Riemer
Hele scoutingsktoren

De udgør alle en væsentlig byrde ift. lønbudgettet og besidder samtidig ikke kvaliteterne til, at skulle spille for FCK, når målet er guld og CL. Jeg er self. godt klar over, at der skal være efterspørgsel, men for min skyld, kan størstedelen af dem gå for en æske Merci.

Boblere:
Yossef Toutouh
Thomas Delaney
Christian Poulsen
(Pelle Nilsson)

Egentlig har jeg ikke noget imod, at ovenstående spiller i FCK. Problemet er hvis de opfatter dem selv som etablerede og dermed faste startere. Ingen af dem bør være potentiel starter, hvorfor de skal være indstillet på reservetjanser og kampe mod nederste halvdel - Som pt. ikke er relevant, da top og bund vel knapt eksisterer.

Ift. indkøb så handler det meget om, om man betragter NJ som angriber eller venstre kant. Jeg er egentlig ligeglad, men erfaringerne med angrebsindkøb har hidtil ikke været særlig succesfulde, hvorfor det måske er værd at overveje en klasse venstre kant og dermed betegne og bruge NJ som fast inventar på den sidste tredjedel af banen.

Uagtet om han benyttes som kant eller angriber, så bør vi hente en ny og kvalificeret venstre kant ind, der har lidt af de samme egenskaber som NJ, da vi mangler folk, der kan bryde kæderne på egen hånd - uden at lukke øjne og løbe ind i modspillerne.

Jeg har desværre langt fra nok kendskab til spillere, der kunne forstærke FCK, hvorfor jeg lader jer om det. Ikke desto mindre ønsker jeg mig en ny venstre og højre kant, en ny ung og talentfuld midterforsvar, en komplet midtbanespiller, en bevægelig og skarp angriber samt muligvis en reserve ekstra. Desuden bør vi, hvis Foley ender som ingenting og intet beviser, hente en reserve venstre back. Omvendt kan en Frederik Bay eller Mansa hives op som reserver på den plads, da både Høgli og Remmer kan spille derovre. Det forudsætter dog at Remmer kommer tilbage på tidl. niveau og holder sig skadesfri.

Umildbart vil jeg gerne have en 25-mands trup, som er strømlinet således:

* = Startere

Stephan Andersen*
Jakob Busk
Kim Christensen

Christoffer Remmer(*)
Tom Høgli*

Lasse Lindbjerg
Mikkel Antonsson*
Mathias Zanka*
Ny CB

Ludwig Augustinsson*
Kevin Foley (/Høgli)

Ny HM*
Danny Amankwaa

Daniel Amartey*
Ny CM*
Thomas Delaney
Yossef Toutouh
Christian Poulsen

Bashkim Kadrii
NJ(*)
Ny LM(*)

Andreas Cornelius*
NJ(*)
(Bjørn Sigurdarsson)
Ny ST(*)
Ny ST

Problemet vil dog være, at man muligvis kommer til, at stå i samme situation, som man gjorde i starten af denne sæson, da der endnu engang er blevet skiftet godt og grundigt ud. Det er dog en risiko jeg er villig til at løbe, da stammen på holdet forbliver og det, alt andet lige, bliver nemmere og hurtigere at spille indkøb ind.

Både Foley og Sigurdarsson mangler at bevise noget, men føler heller ikke, at man kan afskrive dem endnu. Hvis de viser noget, er mulige at hente billigt, så er de self. oplagte muligheder.
København.
Skrevet af elendil
Falk er Guds gave til OB.
fck-medløber.
Skrevet af Matias
Du kan være forvisset om, at der ikke igen kommer en udskiftning i spillertruppen, a la den i sommers. Der kommer 2-3 stykker til startformationen, that´s it.
Skrevet af Plankeværket
Det ville også være vanvittigt at gøre det. I min optik skal vi erstatte Sigudarsson med en skarp angriber. Vi skal have en kant, og skal vi skifte ud en til en på midtbanen. Evt kan Kris erstattes af en ung gut. Maks fire mand ind og det er højt sat.

Træningssektoren og scoutingsektoren skal skiftes nu og ikke til sommers. Teamet skal stå klart når sommeren begynder.

Edit. Efter at have sovet på det, så beholder jeg gerne Kris også. Så få udskiftninger som muligt af så høj kvalitet som muligt.
Skrevet af GammelBitterMand
Korrekt; at der kommer en stor udskiftning til sommer er lige så sandsynligt, som at vi skifter spillestil nu. Eller at vi skifter trænerstaben midt i sæsonen.

Hvad scouting angår, så er Erik Larsen (Laudrups tidligere scout) blevet stoppet i AGF. Uanset hvad man kan mene om hans monotone speak på Eurosport, så virker hans fodboldforståelse til at være klasser over, hvad vores scouting-sektor tilsyneladende plejer at byde ind med. Ham kunne Ståle passende tage ind, evt. på en kort aftale - at han scoutede N´Koom og Diarra til OB kan vel ikke være dårligere end Højers hitliste?
Batman Close. London W12.
Skrevet af Svoger
Jeg tror, at rigtig meget kunne løses, hvis Ståle enten selv indser, eller bliver tvunget til at acceptere, sine egne offensive mangler, og der ansættes en kompetent assistenttræner der.

Dels ville holdet blive lidt bedre, lige i det øjeblik der kommer mere skik på offensiven, og spillerne får nogle løbemønstre ind - de rigtige stikninger lægges faktisk ind imellem i kampene, og de rigtige løb for at modtage den slags tages også ind imellem. Men det sker for ofte, at de to ting ikke foretages samtidig. Så løbet enten er forgæves, eller stikningen bare går ud til indkast/målspark
Dels ville samme træner forhåbentlig også have nogle spilleremner med, der kunne supplere klubben.


Jeg tror ikke rigtigt længere på, at Ståle indser problemet selv. Og jeg ved sgu ikke, om Hørsholt eller folk omkring ham, kan se problemet ligger der.


For øvrigt, TR1986, lige til den her:
Jeg var ikke enig i at man både hentede Antonsson og Nilsson på samme tid.

Jeg er ganske overbevist om, at Pelle blev hentet, fordi man absolut ikke troede, at Antonssen ville være mulig at få til klubben. Man kunne være stoppet ved Pelle, og takket nej da Antonssen så bød sig til senere, men det mener jeg ikke ville have været smart. Når man ser hvordan Antonssen spiller for os, og erindrer Pelles start der ikke var for god, bør det faktisk være indlysende, at den rigtige beslutning var at signe Antonssen og få styr på forsvaret, uanset Pelle lige var blevet hentet.

Amartey tror jeg for øvrigt stadig, bliver rigtig mange penge værd for os. På midtbanen. Han skal ikke ned i forsvaret. Sådan, absolut slet ikke, medmindre der er skader der tvinger ham derned på vikariat.
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Skrevet af Kipvits
Hvis man ikke har set videoen endnu, så bør man lige tjekke den video fcktv har lavet fra derbyet. Det kan godt være der er lidt fanpleasing over det, men hold op det er godt lavet, og i helt fænomenal kvalitet.

https://www.youtube.com/…c86oeAnot4c
"plast bøjer sig ikke for passion. sådan er det bare!"
Skrevet af Imperator
Synes faktisk den er meget smagfuld i forhold til hvad de ellers strikker sammen til os nogengange..
Får helt lyst til at være fodboldsspiller når jeg ser den..
Skrevet af GammelBitterMand
Det er en rigtig fin lille video. For rigtig at værdsætte den, kan man evt. sammenligne den med de sammenklip til hektisk musik, Onside lavede fra Superliga-runderne for et par år siden.
Batman Close. London W12.
Skrevet af CphGunners
Det er også til grin, at Danmark ikke kan stille bedre journalister til at dække den bedste danske række på tv, end dem TV3sport disker op med!

Glæder mig til den fulde Sektion12 stemningsvideo!
FCK Arsenal
Skrevet af Kipvits
Synd at Randers ikke kan holde fcm fra fadet. Det er fandeme heller ikke held Herning mangler lige nu. Øv
"plast bøjer sig ikke for passion. sådan er det bare!"
Skrevet af TR1986
Det var nok mesterskabet der endegyldigt røg iaften.
Forza Napoli Sempre!
Skrevet af repos
Det har vi nu selv smidt for længe siden. Det er mesterskabsklasse af FCM, når de slår til sent i kampene. Det havde vi også for vane engang.
Sølvmedaljer og en pokaltitel må være målsætningen, og lykkedes det, så er det selvfølgelig ikke godt nok alligevel, men dog værd at tage med.

Det er selvfølgelig lidt skidt i det europæiske billede, at FCM nu skal til fjumre rundt i CL-kval. Deres powerfodbold passer godt til Suppen, men de bliver udstillet i Europa.

For vores vedkommende vil en pokaltitel vist betyde, at vi hopper senere ind i EL-kvalen.

Vi kan også håbe på, at et glasklart mesterskab til FCM i højere grad vil få sportslige konsekvenser for os. Tidligere har vi reageret kraftigt efter en sløj sæson, men jeg dog min tvivl.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af TR1986
Ja, hvis man skal kigge på det positive, så er det helt klart at det her bør og skal være en klar øjenåbner for sportslige konsekvenser.
Forza Napoli Sempre!
Skrevet af Plankeværket
Det er absurd. Det er jo efterhånden nærmest korrekt at Priske og hans dødbold træning er afgørende for hvor mesterskabet ender.
De var godt nok pænt ordinære igen i dag. Udover på dødbolde, og jeg er med på det er en evne de besidder og ikke held. Men alligevel, det er absurd de kun har scoret i forbindelse med dødbolde i fire kampe nu.
Skrevet af Matias
Vinder vi pokalen og henter sølv i ligaen, er det jo isoleret set heller ikke en sløj sæson. Nej, vi skal ud af pokalen, og gerne nå at blive smidt ned på en bronzeplads.
annonce
0