Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Matias
Og grunden til at man ikke bliver (tilstrækkeligt) underholdt, skal bl.a. findes i de punkter, der behandles her i tråden.

Migrænefodbold er et resultat af den manglende, sportslige kvalitet på ledelsesplan. Dårlig scouting, et akademi der savner kvalitet, manglende ambitioner på det spillemæssige/konceptuelle plan, ringe vurdering af egne/interne kapaciteter.
Skrevet af Schelden
Lidt rosenrødt pladder i den kolde tid!

https://www.youtube.com/…pfreload=10

En 16-årig knægt fra vores u-17 hold.

- Man fristes til at sige Amankwaa 2.0.

- Nyt link.
København.
Skrevet af Imperator
Linket virker ikke
Skrevet af Schelden
Han har åbenbart kun delt med venners venner på facebook.

Men her er den fra YouTube:

https://www.youtube.com/…pfreload=10
København.
Skrevet af snigeren


"med hensyn til angrebet sidder jeg og frygter at Bjørn får skubbet 2-3 kasser ind, og Ståle sætter flueben ved forløst potentiale og han bliver udstyret med en kontrakt for de næste 5 år."

Det må du ikke spøge med...
Skal vi ikke allesammen blive enige om IKKE at omtale den klub man er tilhænger af som vi ?
Skrevet af Imperator
Takker..
Meget hyggelig video, du har ret det minder meget om Amankwaa.. Måske med lidt mere fokus på teknik og kropstyrke fremfor fart, selvom det er svært at sige på sådan en gang udklip.. Det er heller ikke meget slutprodukt han har kunnet finde..
Gad vide hvordan det er kommet istand at vi har en ghanesisk/italiensk 16 årig rendende rundt i SoE, det er vel en tilfældighed? Ellers er SoE-scoutingen da mere rundt i verden end hvad der er mit indtryk..
Skrevet af Schelden
Der kommer ret så mange sjove og selvfede ting op, når man googler ham!

Han har åbenbart en bror også, der af EB beskrives som "stjernemakkerpar" under skolefodboldtunneringen. Derudover har han en masse videoer med "tricks" osv. Knægten har en YouTube kanal - Han er bygget til den selvfede kultur omkring FCK.
København.
Skrevet af Imperator
et akademi der savner kvalitet

Man kan jo håbe det kommer..
Der tager nok tid at bygge en ordentlig talentafdeling op, og SoE er jo ikke ældre end at den yngste årgang fra da SoE blev oprettet stadig kun er 19 år og på deres sidste år i SoE..
Måske SoE vitterligt er en seriøs satsning og det der med at de vil være skandinaviens bedste ikke bare er bullshit, men det er jo svært at sige.. Vi er blevet bullshittet før..

Når nu vi snakker branding og tilskuere så var en rigtig god talentafdeling, en af de ting der kunne få mig oftere på stadion.. Langt mere end alt det der "ægte københavn" fis, eller Bendtner for den sags skyld..
Skrevet af Matias
Det ser selvfølgelig jættefint ud, det han kan, men det er nu underligt, som den generation fokuserer på alt andet end slutproduktet, som man rimeligvis kan påstå, at man ikke ser meget til i hverken denne eller andre, sammenlignelige, videoer. Det er som om, fodbold gælder om noget andet. Så meget desto hårdere, skal de bruge på at justere sig til resultatorienteret, prof. seniorfodbold.
Skrevet af Imperator
Knægten har en YouTube kanal - Han er bygget til den selvfede kultur omkring FCK.

Lidt hårdt måske.. Han er jo (eller håber på at blive) professionel fodboldsspiller, at prøve at skabe lidt hype om sig selv og have et par gode videoer liggende på youtube er nok meget smart.. Hvis han er opmærksom på hvor mange fra SoE der glider ind i førsteholdstruppen, så er han nok klar over at han med overvejende sandsynlighed skal ud og finde sig en ny klub om et par år..
Betragter det mere som overlevelsesinstinkt end selvfedme..
Skrevet af Schelden
Det var mest af alt i sjov, Imperator.

Ikke desto mindre er det fint med unge spillere, der tror på dem selv og deres evner. Tro på egne evner samt en smule ydmyghed i tilgangen, så har man grobunden, der kan skabe enhver vinder.

"Så meget desto hårdere, skal de bruge på at justere sig til resultatorienteret, prof. seniorfodbold."

Jeg er enig, Matias.

Det er, alt andet lige, også det, der er grunden til, at så mange aldrig når steppet videre.
København.
Skrevet af Schelden
NJ er åbenbart blevet skadet under landsholdstræningerne.

Kvist ligner desuden ikke en spiller, som jeg vil have i FCK.
København.
Skrevet af elendil
Det ville da være dejligt om vores offensiv skulle skades i en ligegyldig venskabskamp. Godt sæsonen er slut.
fck-medløber.
Skrevet af GammelBitterMand
Kvist er, lidt urimeligt bedømt på første halvleg, pt. på niveauet under CP. Ellers tak. Delaney har på fem minutter haft flere gode aktioner, end Kvist og Poulsen havde hele første halvleg til sammen. Bendtners niveau er tydeligvis for højt til Superligaen. Hvem skal vi så til at savle over i stedet?
Batman Close. London W12.
Skrevet af Schelden
Ricardo Santos blev nummer to på topscorerlisten i Sverige, efter Vibe, så han er vel et oplagt emne at smide en 15-20 mio efter?
København.
Skrevet af GammelBitterMand
Det kan godt være at der er sket fejl under min opvækst, men jeg har svært ved at hidse mig op over potentielle signings fra svensk fodbold. Det er for kold en tyrker efter drømmen om Bendtner og den gamle Kvist.
Batman Close. London W12.
Skrevet af Imperator
Ricardo Santos blev nummer to på topscorerlisten i Sverige, efter Vibe, så han er vel et oplagt emne at smide en 15-20 mio efter?

Det er da kun hvis de nægter at tage imod 30..
Skrevet af Schelden
Hvorfor dog ikke, GammelBitterMand?

Vi har super succes derfra.

Plus vi slipper for at scoute. Selvom det ikke virker som noget, de alligevel arbejder med.
København.
Skrevet af GammelBitterMand
Santos er vist rejst til Kina i vinters. Og, nuvel, vi har haft en glimrende og en fornuftig angriber hentet i Sverige, men ligaens niveau er bare ikke højere, end at scouting er en meget vigtig del af at bedømme, om spilleren er god nok til at løfte i FCK.
Batman Close. London W12.
Skrevet af Schelden
Det var ironisk, GammelBitterMand.

Ikke desto mindre tror jeg du har ret i, at Bendtner næppe kommer til FCK. Spørgsmålet er vel også hvor seriøst man troede på det. Jeg vil desuden give dig ret i, at man selvfølgelig ikke kan bygge hele vurderingen af Kvist på en kamp som i dag, men problemet jo at man ikke har så meget andet, at gøre det på. Jeg håber på, at man kan finde et alternativ, der har et højere niveau end det Kvist viser på både klub og landshold.

København.
annonce
0