Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Plankeværket
Jeg holdt mig fra dem, da jeg ikke er i tvivl om mine holdninger i den retning. Ulvegraven var er en del mere fornuftig, hvilken næsten er irriterende.

Jeg er med på, at hvis og hvis og hvis så kan det måske blive godt. Det langt mere sandsynlige udfald er dog, at han aldrig bliver ordentligt klar igen, selvom blandt andet Ribery er kommet sig fint over en ankelskade, så det er ikke helt uden fortilfælde.
Skrevet af GammelBitterMand
Hvis overhovedet noget, så er det positive ved skaden at vi er nødt til at sadle om offensivt. Ironisk nok var en af de første aktioner, efter Cornelius var skiftet ud, et glimrende indlæg til bagerste stolpe. Det kan vi lige så godt gå væk fra nu - Bjørn havde i hvert fald et par kiksede hovedstødsdueller, der ikke peger i retning af, at det er bliver en spidskompetence.

Med Corner går der formentlig lang tid, før han er klar igen. Det kommer selvfølgelig an på, hvor ben/ankel er brækket, men der er markant flere eksempler, på spillere, der aldrig kommer ordentligt tilbage efter sådan en skade, end spillere, der bliver bedre af det.

Onside-studiet var noget af det mest pinlige tv, jeg længe har set. Det var ren følelsesporno, og de har ikke været dårligere siden Dan Engelsted interviewede Troels Bech.
Batman Close. London W12.
Skrevet af viv
Ahh for helved da en tackling, fuld stærkt ben og fuld knald på, det er sgu ikke iorden Flinta...
Havde en kammerat det fik præcis samme skade og han kom faktisk ikke tilbage da han ret hurtigt fik gigt i anklen, håber virkelig det bedste for Corner, sympatisk ung fyr der stadig har hele sin karriere foran sig, håber "snart" han er tilbage..
Dk. Brøndby since 1985 Eng. Man U & Tottenh.since 1992 & 2009 Spa. Real Madrid since 2002 Tys. Dortmund since 1990
Skrevet af Halil
Ja, god bedring til Corner.

Har ikke set tacklingen, men har en god formodning om, hvad der skete.

Dommerne bør få strammet op og stanget nogle røde kort over disken i disse situationer, hvor spillere kommer for fuld knald og med strakt ben.

Der vil komme nogle røde kort som, måske, ikke er korrekte, men spillerne tænker forhåbentligt over de meget farlige tacklinger.

Jeg kan pt. komme på Danny Aggers svinestreg mod Risgård og svinet Flintas på Corner som eksempler på manglende røde kort.

Der er sikkert en del flere situationer derude.
Hva kan jeg hjælpe med hr. Andresen??
Skrevet af jomic...
Flinta har to i bogen med tacklingen på Delaney inde fra parken tidligere på sæsonen.
Skrevet af Jussi
Flintas tacklinger på hhv Delaney og Cornelius er nu af forskellig karakter.

Jeg synes faktisk, at førstnævnte var værre, men her har Delaney mulighed for at gætte forløbet.

Cornelius er jo ´videre´ så at sige, da tacklingen falder.
Morten Olsen: Vi skal huske på, at Danmark er en stor fodboldnation, men et lille land.
Skrevet af jomic...
Det er vi enige i Jussi, men de er begge til rødt. Hvilket var hvad Halil oplistede.
Skrevet af Halil
Nu fik jeg set den.

Flinta skulle have nogle tæsk.
Hva kan jeg hjælpe med hr. Andresen??
Skrevet af Jussi
Du burde sidde i disciplinærudvalget.
Morten Olsen: Vi skal huske på, at Danmark er en stor fodboldnation, men et lille land.
Skrevet af Halil
Enig.
Hva kan jeg hjælpe med hr. Andresen??
Skrevet af Plankeværket
Aldrig før har en 1-årig lejeaftale med Bendtner været mere ønskværdig. Bare vi ikke ender med makienok eller noget andet rædselsfuldt.
Skrevet af Schelden
SotD er også fra Silkeborg, repos.

"Det gør han ikke. Dommeren så situationen. Jeg synes desuden ikke at selve tacklingen var for voldsom. Det var ren og skær uheld. Flinta er bestemt ikke et svin på en fodboldbane".
København.
Skrevet af repos
Ja, tåbelig kommentar.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af peanuts
Corner skal på operationsbordet allerede i dag, så må vi bare håbe at det ikke bliver en for lang pause
“Before you diagnose yourself with depression or low self-esteem, first make sure that you are not, in fact, just surrounded by assholes.” ― William Gibson 12-8
Skrevet af repos
http://kortlink.dk/gg49

Billedet her viser, hvor hjernedød Flintas "tackling" er. Der jo komplet vanvittigt at komme flyvende på den facon. Der er jo ikke tale om en glidende tackling, men derimod et flyvende overfald.

Man kunne ønske sig en karantæne, der varer indtil Cornelius er klar igen.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Hausser
Man må spørge sig selv, når en slags ikke giver rødt, hvornår så? Vi snakker jo ikke engang uheldige omstændigheder her, det er en meget farlig tacking. Tilsigtet eller ej, så har man et ansvar for sine handlinger.

Men det må desværre være U21EM der røg der. virkeligt bittert, for han var klart førstevalg som jeg ser det og selv om det ikke er gået så stærkt det sidste 1½ år, er han stadig en af få vi skal hænge vores forhåbninger på kan steppe op og udfordre Bendtner.

Meget ærgerligt for Corner og U21-landsholdet, men har FCK mon spekuleret i om det kunne være en fordel med en anden type på toppen?
Skrevet af Rogosjin
Den skulle jo også have givet rødt, grunden til at den ikke gjorde det var at dommeren så og dømte forkert i situationen.

Derfor er det meningsløst at spørge om ´når den slags ikke giver rødt´.

Det svare til at spørge om ´hvis den slags ikke giver off side´ på en fejlagtig off on side kendelse.

Du har været vidne til en fejldom, ikke en dom som udstikker retningslinjerne for hvor grænserne går.
Someday, someday, someday, someday, someday, someday Leeds United
Skrevet af Hausser
Enig i det du siger og spørgsmålet må nok snarere gå på, hvordan kan man se så forkert? Hele stadion kunne se den var gal den der.

Det er klart, dommerne vil aldrig se alt, men så syntes jeg i stedet man burde have hjemmel til at straffe den slags efterfølgende, det er den eneste måde man kommer det til livs.

Det handler jo ikke om at underminere nogen dommer, når de selv indrømmer de så forkert.

Når man har hårde beviser, skal de bruges til at stange nogle straffe ud.
Skrevet af Matias
Det er en grotesk tackling, som uden for enhver tvivl er et udtryk for en spillestil, hvor andres ve og vel er komplet uvedkommende. Det er meget, meget usympatisk. Jeg forstår godt, man som tilhænger kan ønske Dennis Flinta alt muligt dårligt - han virker på mange måder som en meget utiltalende person.

Det sagt er indlæg om det man ønsker for ham, måske ikke de smarteste at poste her i tråden. Tro det eller lad være; der findes folk, med endnu mere ulækre personligheder end Dennis Flinta, for hvem et udbrud på skrift (pga. tåbelig tilgang til rivaliseringen), er vigtigere end den faktiske handling, der i går satte en stopper for resten af sæsonen, inkl. u21-EM for Andreas Cornelius. Og sådanne ønsker vel kun de færreste at have rendende herinde. Jeg har set det så mange gange tidligere - tråden bliver skudt i smadder af tåbeindlæg, og de mest utilstrækkelige af alle, begynder at skabe sig eller sågar blot anmelde. Lad endelig den slags elementer holde sig til artikelforum og Brøndbytråden.
Skrevet af Mercenary
I de interviews af Flinta jeg har læst - skrift giver ganske vist ikke altid den bedste mulighed for fortolkning af oprigtighed osv. - synes jeg at han har virket meget berørt af situationen? Jeg så ikke, da han var i studiet i går, men læste at han var på randen af gråd.
Lose all to save a little
annonce
0